Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.507
Πόντοι
8.846
@Νίο
τύπε πες μας κι εσύ σε παρακαλώ ποιο κόμμα υποστηρίζεις να γνωριζόμαστε καλύτερα...
σύριζα? (λέμε τώρα)
ή κάτι άλλο?
για προσδιόρισε...

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.719
Πόντοι
3.936
τον ξεπέρασε ο κούλης στην δημογραφική λύση , τρώει τη σκόνη του ο τσίπρας.
Απορρίφθηκε η αίτηση ασύλου σου Χασάν ? δε πειράζει, ξανακάνε και ξανακάνε, εδώ θα μείνεις να μας λύσεις το δημογραφικό ,ΚΟΥΛΙΣ:2funny:
Αυτος παιζει μπαλα σε ολους αυτους (τους λθρπακι) που αιτουνται ασυλο. Τον εχουν τοποθετησει λεει (τα δικα μας τα παιδια) ως Γ.Γ. της Ολης Φασης

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.719
Πόντοι
3.936
οι γαλαζέοι σε θέματα λοατκι-λαθρο κινούνται αριστερά του ανταρσύα
Μια γκομενούλα που χτύπησα Θησείο και καλά δικαιωματίστρια εξωκ/τική αριστερά μου είπε ότι θα ψηφίσει ανταρσύα αλλά μπορεί κ κούλη επειδή είναι ανεκτικός στους λάθρους κ γκέυ :2funny:
Δηλαδη στηριζει ισλαμοφασισμο και τα παραγωγα του..

Συνημμένα

• αρχείο λήψης (9).jpeg
    αρχείο λήψης (9).jpeg
    10,4 KB · Εμφανίσεις: 23

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.309
Πόντοι
3.656
Πατρίς και μπουρδέλα είναι ΟΚ, οικογένεια και μπουρδέλα αλληλοσυμπληρούμενα, με τη θρησκεία θα τα βρούμε, ίσως εβδομαδιαίες εξομολογήσεις, έχουμε και flexible θρησκεία ευτυχώς :confused:
Το ΔΝΤ ήθελε αυτά που λέω, άλλο που εφαρμόστηκαν τα πασοκικά "ισοδύναμα" και τα γάμησαν όλα τεσπα.
Κατά τ'άλλα έρχεται ο σωτήρας και πάλι! Από τον μπολιασμένο στον ενταγμένο! :priest:
Ευτυχώς δεν αφήνουμε απογόνους, τα καημένα τα παιδάκια έχουν να φάνε μεγάλη χλαπάτσα :tooth:

307645543_2129885110549244_5005560056284473295_n.jpg
Τύπε πες ότι τρολλάρεις από την αρχή να ξέρουμε να απαντήσουμε ανάλογα :confused::confused::confused:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.719
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• karamanlis1_2.jpg
    karamanlis1_2.jpg
    41,1 KB · Εμφανίσεις: 34

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.549
Πόντοι
6.056
Δηλαδη στηριζει ισλαμοφασισμο και τα παραγωγα του..

η κούλα είπε θα πολεμήσει το νατιβισμό , βρες το βιντεάκι με τις παπαριές του ή θα το ποστάρω το βράδυ

Πάντως εχει μια ιδιαίτερη έλξη όχι τόσο στο λευκό άραβα μουσουλμάνο
όσο στον μπλακ κατράμι αφρικανό, βγάζει σκληρά γούστα τι να κάνουμε ?

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.549
Πόντοι
6.056
Αυτος παιζει μπαλα σε ολους αυτους (τους λθρπακι) που αιτουνται ασυλο. Τον εχουν τοποθετησει λεει (τα δικα μας τα παιδια) ως Γ.Γ. της Ολης Φασης

λιγώνονται με το αφρικάνικο το φούλ μαύρο , συσπάται η σούφρα τους

Μάνος Λογοθέτης.png

• Like

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.408
Πόντοι
3.936
Δηλαδη οσοι στηριζουν Συριζα εδω μεσα εχουν κανει μουρη του Τσιπρα τατού στο κωλομερι τους? Τι μας λες ρε φιλε
Για σενα ειμαι 99,9% σιγουρος οτι εχεις το κωλαρακι σου το λογοτυπο της ΝΔ. Το 0,1% ειναι για το μερος του σωματος που το εχεις χτυπησει!!

• Like

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.581
Πόντοι
6.536
Το '89 δηλαδή που συνεργάστηκε νδ-κκε τι παίχτηκε?

Αφού Χιτλερ-Σταλιν είναι ίδιοι όπως λες.

Επίσης, αν κυκλοφορησεις Σουηδία, *επιβεβαιωμενο παραδειγμα*, εαν εισαι με μπλούζα που έχει στάμπα την σβάστικα το λιγότερο που θα μαζέψεις είναι φάπες.
Και θα σε μαζέψει και η αστυνομία.

Ενώ αν πας με σφυροδρέπανο ίσως χτυπήσεις και γκομενακι, "χτυπήσεις" με την καλή έννοια.
Αλλά τουλάχιστον δεν πρόκειται να σε πειράξει κανείς.

ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΡΑΤΟ.
Είσαι ΚΚΕ μαν?
Ετοιμάζεσαι απο αύριο για Οδηγητή?
Γιατι αν εισαι συριζα τι σχέση έχει με όσα γράφεις?
:sunglasses:

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.546
Πόντοι
8.815
τύπε χρήστε drs πάτησες το κουμπάκι drs μάλλον και γκάζωσες :confused:
για πες μου τώρα να καταλάβω...εσύ τι ψηφίζεις?
προφανώς όχι ΝΔ και συριζα, αλλά για να λες ότι δεν υπάρχουν ΜΟΝΟ αυτοί, άρα κάποιον άλλο καλό έχεις πετύχει. τεφαρίκι.
για πε μας ποιος είναι να δω κάτι...έχω υποψίες...
Nα μη δεις τιποτα. Μωρο εισαι κ θα σου πω εγω τι να ψηφισεις? Δε θελει κ πολυ μυαλο για να ξερει κανεις οτι δεν υπαρχουν μονο δυο κομματα στην Ελλαδα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Το '89 δηλαδή που συνεργάστηκε νδ-κκε τι παίχτηκε?

Αφού Χιτλερ-Σταλιν είναι ίδιοι όπως λες.

Επίσης, αν κυκλοφορησεις Σουηδία, *επιβεβαιωμενο παραδειγμα*, εαν εισαι με μπλούζα που έχει στάμπα την σβάστικα το λιγότερο που θα μαζέψεις είναι φάπες.
Και θα σε μαζέψει και η αστυνομία.

Ενώ αν πας με σφυροδρέπανο ίσως χτυπήσεις και γκομενακι, "χτυπήσεις" με την καλή έννοια.
Αλλά τουλάχιστον δεν πρόκειται να σε πειράξει κανείς.

ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΡΑΤΟ.
Δεν συνεργαστηκαν νδ-κκε αλλά νδ-συνασπισμος. Και ηταν κυβερνηση ειδικου σκοπου.

locoenelcoco

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2018
Like
621
Πόντοι
81
Αν είχε πρόβλημα οικονομία θα μας υποβάθμιζε

Η moody's λέει και καλά και κακά για την οικονομία να μερικά από αυτά

Η ισχυρή αναπτυξιακή ανάκαμψη σκιάζεται από τον υψηλό πληθωρισμό και την αναμενόμενη οικονομική επιβράδυνση
Η Ελλάδα έχει ανακάμψει ισχυρά από το σοκ της πανδημίας, με αύξηση του πραγματικού ΑΕΠ 8,4% σε ετήσια βάση το πρώτο εξάμηνο του 2022. Κατά το δεύτερο τρίμηνο, το πραγματικό ΑΕΠ ήταν κατά 5% αυξημένο σε σχέση με επίπεδό του το τέταρτο τρίμηνο του 2019, πολύ υψηλότερa από το αντίστοιχο 1,8% για τη ζώνη του ευρώ και 2,3% για την ΕΕ των 27. Η Moody's προβλέπει αύξηση του πραγματικού ΑΕΠ κατά 5,3% για το 2022, λόγω του πολύ ισχυρού τουρισμού, της εγχώριας κατανάλωσης και των επενδύσεων, αλλά και της βελτίωσης των εξαγωγών αγαθών.

Για το 2023, η Moody's προβλέπει απότομη επιβράδυνση της ανάπτυξης στο 1,8%, καθώς ο υψηλός πληθωρισμός θα αποδυναμώσει την αγοραστική δύναμη των νοικοκυριών και η αύξηση των επιτοκίων θα μπορούσε να επηρεάσει τις επενδύσεις. Ο εναρμονισμένος δείκτης τιμών καταναλωτή (ΕνΔΤΚ) στην Ελλάδα αυξήθηκε κατά 11,2% σε ετήσια βάση τον Αύγουστο, σημειώνοντας ελαφρά επιβράδυνση σε σύγκριση με τον Ιούνιο και τον Ιούλιο, ωστόσο ο ρυθμός αύξησης του δομικού πληθωρισμού συνεχίζει να αυξάνεται, φτάνοντας το 4,2% τον Αύγουστο. Η Moody's προβλέπει μέσο πληθωρισμό κοντά στο 9% φέτος και περίπου στο 4% για το 2023.

Τα επόμενα χρόνια, η οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδας θα υποστηριχθεί από επενδύσεις, τόσο μέσω κοινοτικών κεφαλαίων όσο και μέσω ιδιωτικών επενδύσεων. Στο πλαίσιο του Μηχανισμού Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (RRF), τμήματος του Ταμείου Ανάκαμψης της ΕΕ, η Ελλάδα έχει πρόσβαση σε 30,5 δισεκατομμύρια ευρώ (17% του ονομαστικού ΑΕΠ του 2021), μοιρασμένα σε 12,7 δισεκατομμύρια ευρώ σε δάνεια και 17,8 δισεκατομμύρια ευρώ σε επιχορηγήσεις. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εκτιμά ότι η Ελλάδα θα δει τα μεγαλύτερα οφέλη όσον αφορά την αύξηση της παραγωγής έως και 3,3% έως το 2026, θέτοντας την Ελλάδα στην κορυφή σε σύγκριση με άλλα κράτη-μέλη της ΕΕ.

Οι εισροές άμεσων ξένων επενδύσεων (ΑΞΕ) βρίσκονται σε επίπεδα-ρεκόρ, με αρκετά μεγάλα έργα να βρίσκονται σε εξέλιξη. Σύμφωνα με στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος, οι καθαρές εισροές ΑΞΕ έφθασαν τα 5,1 δισ. ευρώ (2,8% του ΑΕΠ) έναντι 2,9 δισ. ευρώ (1,8% του ΑΕΠ) το 2020 και 4,5 δισ. ευρώ (2,5%) το 2019. Για το πρώτο εξάμηνο του Το 2022, οι καθαρές εισροές ΑΞΕ έφθασαν τα 4,3 δισεκατομμύρια ευρώ αυξημένες κατά 60% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του 2021.

Μαζί με περαιτέρω διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, αυτό θα μπορούσε να ανυψώσει τη μακροπρόθεσμη δυνητική ανάπτυξη πάνω από το 1,2% που προβλέπεται για την μακρά περίοδο 2019-2070.

Δεν παίρνω σαν και σένα μόνο τα θετικά επειδή με συμφέρουν
Όπως εσύ παίρνεις μόνο τα αρνητικά
εγω παιρνω τα χειροπιαστα δεδομενα του σημερα που ειναι χρεος ανω του 200% του ΑΕΠ με μικροτερο % αναπτυξης απο αυτο που επρεπε με τις οποιεςς ζημιογονες συπενειες στην χωρα κ την οικονομια. . τα θετικα που αναφερεις εμπεριεχουν ενα σωρο απο ΘΑ, οταν και αααν γινουν οπως τα γραφει το ξανασυζηταμε..

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.507
Πόντοι
8.846
Nα μη δεις τιποτα. Μωρο εισαι κ θα σου πω εγω τι να ψηφισεις? Δε θελει κ πολυ μυαλο για να ξερει κανεις οτι δεν υπαρχουν μονο δυο κομματα στην Ελλαδα.
δεν υπάρχει κατανόηση μου φαίνεται...ελληνικά μιλάω.
ΔΕΝ ζήτησα να μου πεις τι θα ψηφίσω, εγώ μητσοτάκη ψηφίζω και το λέω, ζήτησα να μου πεις ΕΣΥ τι σκοπεύεις να ψηφισεις...
υπάρχουν κι άλλα κόμματα λες. πες μας συγκεκριμένα

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.546
Πόντοι
8.815
δεν υπάρχει κατανόηση μου φαίνεται...ελληνικά μιλάω.
ΔΕΝ ζήτησα να μου πεις τι θα ψηφίσω, εγώ μητσοτάκη ψηφίζω και το λέω, ζήτησα να μου πεις ΕΣΥ τι σκοπεύεις να ψηφισεις...
υπάρχουν κι άλλα κόμματα λες. πες μας συγκεκριμένα
NΔ ειχα ψηφισει και 'γω,αναμεσα σε Μητσοτακη και πανηλιθιο ρεζιλα Τσιπρα,διαλεγω Μητσοτακη στα τυφλα.Ομως καπου με εχασε τον τελευταιο 1,5 χρονο,το κερασακι στην τουρτα ηταν το ''τιμω τους αγωνες της αριστερας''. Ακομα δεν εχω βρει κατι,ακροδεξια ποτε δεν πηγε το χερι μου ουτε και προκειται να παει.Δεν εχω αποφασισει σοβαρα,μεχρι τις επομενες εκλογες εχουμε αλλωστε.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.507
Πόντοι
8.846
NΔ ειχα ψηφισει και 'γω,αναμεσα σε Μητσοτακη και πανηλιθιο ρεζιλα Τσιπρα,διαλεγω Μητσοτακη στα τυφλα.Ομως καπου με εχασε τον τελευταιο 1,5 χρονο,το κερασακι στην τουρτα ηταν το ''τιμω τους αγωνες της αριστερας''. Ακομα δεν εχω βρει κατι,ακροδεξια ποτε δεν πηγε το χερι μου ουτε και προκειται να παει.Δεν εχω αποφασισει σοβαρα,μεχρι τις επομενες εκλογες εχουμε αλλωστε.
οκ με κάλυψες.
φίλε ούτε εγώ είμαι τρελαμένος με νδ.
αλλά καλώς ή κακώς η απόφαση είναι ή τσίπρας ή μητσοτάκης.
και μεταξύ των δύο δεν το συζητάω διόλου.
επιπλέον ο κυριάκος είναι ο μονος εδώ και δεκαετίες που ένα σοβαρό ποσοστό των προεκλογικών δεσμεύσεων το υλοποίησε.
κι ο μόνος που πραγματικά ενδιαφέρθηκε για εξωτερική πολιτική και άμυνα.
αν είχε ξαναβγεί ο αλέξης, τώρα 2-3 νησιά θα μιλούσαν τουρκικά...

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom