Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Εγώ τη "δεξιά" την καταλαβαίνω ως το αντίθετο της αριστεράς: φιλελευθερισμός στην οικονομία, ελάχιστοι φόροι, μικρό δημόσιο και ελάχιστο "κοινωνικό" κράτος, συντηρητισμός στα κοινωνικά, πατρίς, θρησκεία, οικογένεια, οι πυλώνες των κοινωνιών και στα θέματα εθνικής ασφάλειας δυνατός και μάχιμος στρατός, αυστηρή φύλαξη συνόρων, αντιλαθρομετανάστευση, push backs και απελάσεις και εσωτερικά νόμος και τάξη, και δυνατή ΕΥΠ για την 5η φάλαγγα. Η Ουγγαρία είναι δεξιά.
Την Δεξια του 1950 οραματιζεσαι?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Παντως απ'τον Αλεκο τον 71 μην περιμενετε να ακουσετε κατι αλλο εκτος απο ΝΔ,εχει κανει τη μουρη του Μητσοτακη ταττοο στο κωλομερι του.
Δηλαδη οσοι στηριζουν Συριζα εδω μεσα εχουν κανει μουρη του Τσιπρα τατού στο κωλομερι τους? Τι μας λες ρε φιλε

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.546
Πόντοι
8.815
Δηλαδη οσοι στηριζουν Συριζα εδω μεσα εχουν κανει μουρη του Τσιπρα τατού στο κωλομερι τους? Τι μας λες ρε φιλε
Καμια χενα απο πλανοδιο πακιστανο με τζιβες και πολυ τους ειναι

Εγγρ.
23 Ιουν 2021
Like
1.344
Πόντοι
206
Παντως απ'τον Αλεκο τον 71 μην περιμενετε να ακουσετε κατι αλλο εκτος απο ΝΔ,εχει κανει τη μουρη του Μητσοτακη ταττοο στο κωλομερι του.

Μόνο ένας τρόπος υπάρχει να το μάθουμε :assshake:

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.546
Πόντοι
8.815
Παπαρια καταλαβες βαμμενε μπλε και προσκυνητη του Μητσοτακη. Σε μυαλα ηλιθιων κολλημενων υπαρχει μονο ΝΔ και Συριζα στην Ελλαδα,τωρα καταλαβες?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
μπινεδοκούλα.png

μπινεδοκούλις.png
Αντε παλι τα ιδια.
Να κανουμε λοιπον τον κοπο να εξηγησουμε το θεμα για τον καθε ΑΣΧΕΤΟ, που απλως ποσταρει κατι και χαιρεται κιολας, οτι ανακαλυψε κατι σοβαρο. Λοιπον, η Ελλαδα εφαρμοζει τον κανονισμο "ΔΟΥΒΛΙΝΟ III". Σύμφωνα με τον κανονισμό αυτό, οποιοσδηποτε εχει απορριπτική αποφαση για αιτημα ασύλου, μπορει ΠΑΝΤΟΤΕ να κάνει μεταγενεστερη αιτηση, αρκεί σε αυτην να επικαλείται ΝΕΟΥΣ λογους για τους οποιους ζητεί ασυλο. Ειναι κατι που ισχυει εδω και χρονια, δεν εγινε τωρα για πρωτη φορα. Απλώς τωρα γινεται μεσω πλατφορμας, αλλαζει η διαδικασια για να μην μαζευονται ολοι στις ουρές. Αλλά ο καθε ΑΣΧΕΤΟΣ δεν κανει τον κοπο να ψαξει, ούτε να ρωτησει, αν αυτο ισχυει απο χρονια ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ, γιατι ειναι ευρωπαικος κανονισμος. Οοοοοχι. Πρέπει με το ζορι να πουμε οτι ο Κουλης φερνει μεταναστες για να εξυπηρετηθει η ατζεντα μας. Πρεπει με το ζορι να πουμε οτι γινεται τωρα για πρωτη φορα. Ψεματα, διαστρεβλωση, σαχλαμαρες απο την αρχη ως το τελος. Αλλά ξεχασα, εγω ειμαι φανατικος. Εσεις που γραφετε μπούρδες για να εξυπηρετησετε την κομματοσκυλίασή σας, ειστε αντικειμενικοι. Αντε καληνυχτα

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.549
Πόντοι
6.056
Αντε παλι τα ιδια.
Να κανουμε λοιπον τον κοπο να εξηγησουμε το θεμα για τον καθε ΑΣΧΕΤΟ, που απλως ποσταρει κατι και χαιρεται κιολας, οτι ανακαλυψε κατι σοβαρο. Λοιπον, η Ελλαδα εφαρμοζει τον κανονισμο "ΔΟΥΒΛΙΝΟ III". Σύμφωνα με τον κανονισμό αυτό, οποιοσδηποτε εχει απορριπτική αποφαση για αιτημα ασύλου, μπορει ΠΑΝΤΟΤΕ να κάνει μεταγενεστερη αιτηση, αρκεί σε αυτην να επικαλείται ΝΕΟΥΣ λογους για τους οποιους ζητεί ασυλο. Ειναι κατι που ισχυει εδω και χρονια, δεν εγινε τωρα για πρωτη φορα. Απλώς τωρα γινεται μεσω πλατφορμας, αλλαζει η διαδικασια για να μην μαζευονται ολοι στις ουρές. Αλλά ο καθε ΑΣΧΕΤΟΣ δεν κανει τον κοπο να ψαξει, ούτε να ρωτησει, αν αυτο ισχυει απο χρονια ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ, γιατι ειναι ευρωπαικος κανονισμος. Οοοοοχι. Πρέπει με το ζορι να πουμε οτι ο Κουλης φερνει μεταναστες για να εξυπηρετηθει η ατζεντα μας. Πρεπει με το ζορι να πουμε οτι γινεται τωρα για πρωτη φορα. Ψεματα, διαστρεβλωση, σαχλαμαρες απο την αρχη ως το τελος. Αλλά ξεχασα, εγω ειμαι φανατικος. Εσεις που γραφετε μπούρδες για να εξυπηρετησετε την κομματοσκυλίασή σας, ειστε αντικειμενικοι. Αντε καληνυχτα
τι κλαίς κ οδύρεσαι σαν χαροκαμένη αδέρφω που της απελάσανε τον αμπντούλ ? γιατί έχετε τόση λατρεία εσείς οι κουλικοί στο περιτμημένο ?:confused:

τέσπα κανά κονέ έχεις να μπω σε καμιά κυβερνητική μκο ?
έχω απωθημένο να σπάσω παρθένα μουσουλμάνα ,αυτές μέχρι να παντρευτούν λένε ότι δε γαμιούνται απο μουνί και είναι αδύνατον να προσεγγιστούν-καμακωθούν απο ευρωπαίο. Δεν είναι κολομπιάνες,ούτε ανατολικές ευκολάκια

Για τα υπόλοιπα δες το βιντεο και μη κάνεις σα μυξιάρικο , όλος ο κόσμος βλέπει ότι οι λάθρο είναι πιο ανεξέλεγκτοι απο κάθε άλλη φορά , όλη η αθήνα ένα γκέτο Προχτές δεν πλακωνόταν ο λαθροδήμαρχος με το κνίτη προπο για το χάος κ την εγκληματικότητα ?
Μη γελοιοποιείσαι για χάρη του αυτιστικού που ατυχώς καταστρέφει το κόμμα κ τη χώρα

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.549
Πόντοι
6.056
-αίτηση για οικογενειακο γιατρό..
IMG_20210219_222608.jpg

:bigdick:
:confused: :confused: :confused:
οι γαλαζέοι σε θέματα λοατκι-λαθρο κινούνται αριστερά του ανταρσύα
Μια γκομενούλα που χτύπησα Θησείο και καλά δικαιωματίστρια εξωκ/τική αριστερά μου είπε ότι θα ψηφίσει ανταρσύα αλλά μπορεί κ κούλη επειδή είναι ανεκτικός στους λάθρους κ γκέυ :2funny:

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.576
Πόντοι
2.456
οι γαλαζέοι σε θέματα λοατκι-λαθρο κινούνται αριστερά του ανταρσύα
Μια γκομενούλα που χτύπησα Θησείο και καλά δικαιωματίστρια εξωκ/τική αριστερά μου είπε ότι θα ψηφίσει ανταρσύα αλλά μπορεί κ κούλη επειδή είναι ανεκτικός στους λάθρους κ γκέυ :2funny:
Βιγκανμπαχαλοσατανιστρια;
:confused:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.549
Πόντοι
6.056
Βιγκανμπαχαλοσατανιστρια;
:confused:
κάτι τέτοια έλεγε μαζί με αμφισεξουαλικές μαλακίτσες αλλά δε πρόσεχα τι έλεγε, είχα επικεντρώσει στα βυζάκια και στο ολοστρόγγυλο κωλαράκι της . Με ρώτησε καμιά δεκαριά φορά αν είμαι απο αυτούς... τους μπάτσους :confused: Μόλις ανέβηκε στη χιλιάρα χόντα τα ξέχασε όλα, μέχρι παραλία έχυνε απο όλες τις τρύπες

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.576
Πόντοι
2.456
κάτι τέτοια έλεγε μαζί με αμφισεξουαλικές μαλακίτσες αλλά δε πρόσεχα τι έλεγε, είχα επικεντρώσει στα βυζάκια και στο ολοστρόγγυλο κωλαράκι της . Με ρώτησε καμιά δεκαριά φορά αν είμαι απο αυτούς... τους μπάτσους :confused: Μόλις ανέβηκε στη χιλιάρα χόντα τα ξέχασε όλα, μέχρι παραλία έχυνε απο όλες τις τρύπες
Τυπε το θέμα είναι να τα παίρνει στο στόμα..
τα άνρχο μπαχαλο βιγκαν είναι
να χαμε να λέγαμε &
να χαμε να πούμε..

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.549
Πόντοι
6.056

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.526
Πόντοι
266
Από την εφημερίδα συντακτών

Αφού λέει ότι ο Τσίπρας έπρεπε να πάρει περισσότερα μέτρα εναντίον του κεφαλαίου
Και ότι δεν συμπεριλαμβάνεται στις ανακοινώσεις Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη οι προτάσεις του Σκουρλέτη για να πάρουν πίσω οι συνταξιούχοι αρχικά το μισό ΕΚΑΣ που θα τους επέστρεφε 1320 το χρόνο που η κατάργηση του στοίχισε ,2640

Με την πρόταση Σκουρλέτη θα έπαιρναν λοιπόν 1320 ευρώ το χρόνο (τα μισά από τα 2640 που έχασαν ετησίως) είναι πολύ περισσότερα από την "κοροϊδία" (έτσι την εξέλαβαν πριν τις Ευρωεκλογές του 2019) της λεγόμενης 13ης σύνταξης που στην περίπτωσή τους ισοδυναμεί μόλις με 330 ευρώ. Το ότι ο Μητσοτάκης την έκοψε τον κάνει απεχθέστερο στα μάτια αυτών των ανθρώπων από τον ΣΥΡΙΖΑ. Αν αυτό αρκεί, πάσο και συγνώμη για την ενόχληση.

Υ.Γ Εσείς φίλοι μου θα σταματούσατε το copy-paste στο με 330 ευρώ
Και δεν θα κάνατε copy-paste και αυτά που λέει για το Μητσοτάκη
Αν πρόκειτο για κάτι που ήταν ενάντια στον Τσίπρα

Αλλά εμένα που η Νέα Δημοκρατία με πληρώνει ;;;;;;ςκαι αντίγραφω τις ανακοινώσεις της ;;;;;;;;το κάνω και αυτό copy-paste

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.507
Πόντοι
8.846
Παπαρια καταλαβες βαμμενε μπλε και προσκυνητη του Μητσοτακη. Σε μυαλα ηλιθιων κολλημενων υπαρχει μονο ΝΔ και Συριζα στην Ελλαδα,τωρα καταλαβες?
τύπε χρήστε drs πάτησες το κουμπάκι drs μάλλον και γκάζωσες :confused:
για πες μου τώρα να καταλάβω...εσύ τι ψηφίζεις?
προφανώς όχι ΝΔ και συριζα, αλλά για να λες ότι δεν υπάρχουν ΜΟΝΟ αυτοί, άρα κάποιον άλλο καλό έχεις πετύχει. τεφαρίκι.
για πε μας ποιος είναι να δω κάτι...έχω υποψίες...

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.719
Πόντοι
3.936
σε μια χρεοκοπημένη χώρα πως μπορείς να έχεις φιλελεύθερη οικονομία αφού κουμάντο κάνει το Δ.Ν.Τ? πως μπορείς να έχεις ελάχιστους φόρους αφού όλο το σύστημα είναι δομημένο στην αφαίμαξης της μεσαίας τάξης? καλά τώρα συντηρητισμός και πατρής θρησκεία οικογένεια τι να σου πω? ότι κοροϊδεύεις και τον εαυτό σου? γράφοντας σε ένα σάιτ που ασχολείται με το πληρωμένο σεξ με ότι αυτό συνεπαιγεται?
:thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom