dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.408
- Πόντοι
- 3.936
@papaphilips Toυ έλειψες του Γιαννηςαν είχα κλώνο θα το ξερατε ολοι....ειδικα ο λατρεμένος @papaphilips
@papaphilips Toυ έλειψες του Γιαννηςαν είχα κλώνο θα το ξερατε ολοι....ειδικα ο λατρεμένος @papaphilips
Φωναξε κι αλλους για συμπαρασταση, σου εμειναν τα γκιφακια του @px75 μωρη κατουροκοτα@papaphilips Toυ έλειψες του Γιαννης
μάλλον εσένα έλλειψε και τον παραθέτεις όλη την ώρα...@papaphilips Toυ έλειψες του Γιαννης
κουμπαριές πάντως ο τουρκος με νεοδημοκράτες έκανε..... όχι με συριζαιους, και αν θυμάμαι καλά, δεν είμαι κ σίγουρος, η ντορουλα είχε πάει από εκει να τον συνεχάρη όταν ξανά βγήκεΔεν εκανε μονο τα τουρκάκια. Εκανε και τους κολλητούς τους, κατι συριζομούρες. Ξέρεις, αυτούς που υποστηριζει ο Ερντογαν στις επομενες ελληνικες εκλογες, που συνιστα στον ελληνικο λαο να μην ψηφισει Μητσοτακη. Και δεν εχει βρεθει κανενας να πει στον συντροφο Ρετζεπ οτι κάνει λαθος, θριαμβευει ο ιδιος παντου, ο Κουλης ειναι στα σχοινιά, το λεει η ελληνικη αντιπολιτευση και η διανοηση του μπου κομ, δεν καταλαβαινω γιατι ειναι εκνευρισμενος. Επρεπε να πανηγυριζει. Α ναι ξεχασα, πηρε φτηνο φυσικο αεριο. Πίσω εχει ομως η αχλαδα την ουρά
οταν ανοιγεις τους λογαριασμους ρευματος ,αυτα να τα θυμασαι,αν εχεις βεβαια ρευμα ακομα!Ειναι απολαυστικο το ποσο πονο εχει μοιρασει ο Κυριακος με το επιτελειο του, εντος εκτος χωρας, εντος εκτος μπου.
Ναι, ξερω, ο κουλης φταιει για τους λογαριασμους ρευματοςοταν ανοιγεις τους λογαριασμους ρευματος ,αυτα να τα θυμασαι,αν εχεις βεβαια ρευμα ακομα!
για πες μου ποσο εχει η ξυλοβατωρα στην ισπανια ,που εσπευσε να αποσυνδεσει την τιμη ρευματος απο το φυσικο αεριο?Ναι, ξερω, ο κουλης φταιει για τους λογαριασμους ρευματος
Πουτσα μαςγια πες μου ποσο εχει η ξυλοβατωρα στην ισπανια ,που εσπευσε να αποσυνδεσει την τιμη ρευματος απο το φυσικο αεριο?
τυπε και νεο ισλανδος αν θες γινομαι για να μην πληρωσω ενα ευρω το κιλοβατ....γιατι ετσι οπως παει η δουλεια μας βλεπω το χειμωνα ολους αγκαλιτσα στο πρωτοκωλλο που δουλευεις και εισαι ο υπευθυνος ερ κοντισιον ,για να ζεστανουμε λιγο το ταλαιπωρημενο μας κορμι...Πουτσα μας
Μου γινατε και Ισπανοι τωρα τρομαρα σας.
Πες μου λιγο, η Ισπανια ποσο καιρο εκανε να ξεμπλεξει απο τα μνημονια και να αρχισει τα βζζζζζννννν; Την ωρα που εχουν περασει 12 χρονια και ακομα δεν εχετε καταλαβει τι ηταν τα μνημονια και τι επρεπε να γινει.τυπε και νεο ισλανδος αν θες γινομαι για να μην πληρωσω ενα ευρω το κιλοβατ....γιατι ετσι οπως παει η δουλεια μας βλεπω το χειμωνα ολους αγκαλιτσα στο πρωτοκωλλο που δουλευεις και εισαι ο υπευθυνος ερ κοντισιον ,για να ζεστανουμε λιγο το ταλαιπωρημενο μας κορμι...
Εχει τυπε αλλα η Κυριακογαμημενοι οπαδοι του εδω τη βγαζουν ολη μερα, αραχνιασε του καταληψια.Αυτό το σίχαμα κατσαπλιάς ο τσίπρας δεν παλεύεται. Ευτυχώς δεν έχει νήμα να ανεβάσουμε ακόμα μεγαλύτερη πίεση με αυτά που θα διαβάζαμε.
Δεν του το'χα.Ειναι απολαυστικο το ποσο πονο εχει μοιρασει ο Κυριακος με το επιτελειο του, εντος εκτος χωρας, εντος εκτος μπου.
Ενταξει, μεταξυ μας, κλεβει εκκλησια…..Δεν του το'χα.
Ποιος γερο-Μητσοτακης, ποιος Εβερτ, ποιος Κωστακης και ποιος Σαμαρας. Μπαλίτσα τούς μαθαινει ολους. Ειδες καμια φορα απο εκει που δεν το περιμενεις?
ναι αυτό εννοούσα, δεν είναι επίκαιρο. Απίστευτος είναι ο πούστης, κομπλεξικός κομμουνιστής καταστροφέας.Εχει τυπε αλλα η Κυριακογαμημενοι οπαδοι του εδω τη βγαζουν ολη μερα, αραχνιασε του καταληψια.
Ναι. Και ο Αβραμοπουλος ειχε παει να συναντησει τον Ερντογαν οταν ηταν στη φυλακη ως δημαρχος Κωνσταντινουπολης, για να του μεταφερει τη συμπαρασταση της Ελλαδας. Και λοιπον? Ιδιος ηταν ο Ερντογαν πριν χρονια? Αλλαξε αυτος, αλλαξαμε κι εμεις.κουμπαριές πάντως ο τουρκος με νεοδημοκράτες έκανε..... όχι με συριζαιους, και αν θυμάμαι καλά, δεν είμαι κ σίγουρος, η ντορουλα είχε πάει από εκει να τον συνεχάρη όταν ξανά βγήκε
Μα αυτο εμαθε, αυτο ειναι, δεν το κρυβειναι αυτό εννοούσα, δεν είναι επίκαιρο. Απίστευτος είναι ο πούστης, κομπλεξικός κομμουνιστής καταστροφέας.
Αυτος καλά κάνει και ειναι αυτο που ειναι. Ειναι ειλικρινης. Παντα ετσι ηταν. Τι φταιει αυτος αν ο ελληνικος λαος τρελαθηκε και απο 3% του εδωσε 31,5%? Αν το κοστουμι ειναι μεγαλο, φταιει αυτος που δεν του κάνει ή εσυ που επιμενεις να του το φορεσεις?ναι αυτό εννοούσα, δεν είναι επίκαιρο. Απίστευτος είναι ο πούστης, κομπλεξικός κομμουνιστής καταστροφέας.