Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (1 μέλη και 30 επισκέπτες)

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.319
Πόντοι
3.936
Για αυτό δεν βγάζουμε άκρη ποτέ στην Ελλάδα...ενώ για παράδειγμα θα ήταν ένα απόλυτα λογικό αίτημα των εργαζόμενων να μειωθούν οι ασφαλιστικές εισφορές ώστε να πάει πχ ο βασικός 800 καθαρά...

Αλλά που?
Γιατί δεν τα μειώνει από μόνο του το κράτος? Την απαίτηση του εργαζομένους περιμένει? Ξέρεις κάτι απο την άλλη όταν τους βλέπω στην παραλία με φραπέ την ημέρα τον εκλογών και να λένε αποχή δεν τους λυπάμαι. Από την άλλη βέβαια σκέφτομαι ότι αυτά τα καλόπαιδα παίζει να είναι παιδί στην κλίκα του Κου-λη

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.309
Πόντοι
5.506
κατι γαλαζοσιχαματα εχουν μαθει σε τετοια κολπετα και μας το παιζουν καμποσοι μετα.
εγω μονος, οπου και να εχω δουλεψει.
την τρεχουσα (3 χρονια τωρα), απο αγγελια τη βρηκα και με κανανε επιλογη μεσα απο 50 ατομα.
γιατι απλα ειδαν οτι κοβει το ματι μου και δεν ειμαι χαπατο.
Πως το κατάφερες αυτό ρε Γιώργη; Αφού ο άλλος σου γράφει οτι μόνο με γνωστό και συγγενή μπορείς να βρεις δουλειά πλεόν.

Βρείτε τα μεταξύ σας τι θα γράφετε, μη μπερδεύεστε και τα κάνετε αχταρμα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.102
Πόντοι
3.656
Τι εκανε το κράτος για τον εργοδότη με 3 εργαζόμενους? Εκτός από να τον φορολογεί από το 1ο ευρώ.
Απολύτως τίποτα...καμία κυβέρνηση τα τελευταία 10 χρόνια δεν έχει βοηθήσει πραγματικά τον μικρομεσαίο επιχειρηματία....μόνο επιδομαδα στους τεμπέληδες και βοηθήματα εκατομυρίων στο μεγάλο κεφάλαιο ξέρουν να δινουν

Και για να μην είμαι και άδικος...ο Γαπ και ο Σαμαράς γάμησαν τη μάνα της μικρομεσαίας οικονομίας με τα μνημόνια...ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε και γαμησε ακόμα και το κουφάρι της....η τωρινή κυβέρνηση..καααατι έχει δώσει αλλά αρτίδια και αυτό πήγε άπατο με τις αυξήσεις στα πάντα.

Άρα αντί να ζητάνε όλοι από τον κακό εργοδότη να δώσει 1200 καθαρά καλύτερα να ζητάνε από το κράτος καλύτερες συνθήκες για να μπορεί ο εργοδότης να στα δώσει.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.309
Πόντοι
5.506
Τι εκανε το κράτος για τον εργοδότη με 3 εργαζόμενους? Εκτός από να τον φορολογεί από το 1ο ευρώ.
Να τος πάλι ο μαλακοπίτουρας, πάλι το κράτος πρέπει να κάνει τη δουλειά, από εκεί περιμένει χαίρι ο βλαξ 20 χρόνια με βασικό μισθό.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.559
Πόντοι
27.261
1000 ευρώ καθαρά ξέρεις τι σημαίνει? 1400 μεικτά...στην καλύτερη ε....1400 επί 14 είναι 20.000 το χρόνο....ο εργοδότης σε μια μικρή επιχείρηση που έχει πχ 3 εργαζόμενους ποσά νομίζεις ότι θα βγάλει? Η αγορά είναι τέτοια που να επιτρέπει στον εργοδότη να σου δώσει τόσα???

Και για να λες να ξεκινάει...δηλαδή να δίνω 20Κ το χρόνο σε έναν που σκουπίζει και βάζει κούτες στην αποθήκη πχ? Δεν το κάνω καλύτερα μόνος μου να μου μείνουν τα 20 τούβλα στην άκρη? Κάτι δεν υπολογίζεις καλά.
ε αφου μπορεις ρε μαστορα, γιατι δεν το κανεις λοιπον... να σου μεινουν και τα φραγκα στην τσεπα, να πας και σε κανα πουτανακι να ξεχαρμανιασεις ?
δεν καταλαβα δηλαδη, ο υπαλληλος τι ειναι... ο δουλος σου ?
στα παπαρια μου ποσα βγαζεις, αυτο να το κοιταξεις εσυ.
εγω σου ειπα οτι με ολες τις αυξησεις, που εχουν γινει απο τη δραχμη μεχρι και τωρα, ο μισθος ειναι ο ιδιος.
τι δεν καταλαβαινεις ?

Τελευταία τροποποίηση:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.309
Πόντοι
5.506
εσυ εισαι ενας απο τους μιστερ μαλακες ολων των εποχων και μας το αποδεικνυεις καθημερινως, οσο και να θες να κρυψεις των κωλοτρουπιδα σου.
μην αγχωνεσαι, εδω υπαρχουν ολα και ενα δειγμα το ενιωσες σημερα... στο ρελαντι.
Ότι πεις Γιωργάρα, ούτε εγώ θα κοιμηθώ 3 μερόνυχτα από τη στεναχώρια μου. Ειδικά από το σημερινό δείγμα που ακόμα μια φορά φάνηκε πόσο λάχανα είναι μερικοί.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.319
Πόντοι
3.936
Απολύτως τίποτα...καμία κυβέρνηση τα τελευταία 10 χρόνια δεν έχει βοηθήσει πραγματικά τον μικρομεσαίο επιχειρηματία....μόνο επιδομαδα στους τεμπέληδες και βοηθήματα εκατομυρίων στο μεγάλο κεφάλαιο ξέρουν να δινουν

Και για να μην είμαι και άδικος...ο Γαπ και ο Σαμαράς γάμησαν τη μάνα της μικρομεσαίας οικονομίας με τα μνημόνια...ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε και γαμησε ακόμα και το κουφάρι της....η τωρινή κυβέρνηση..καααατι έχει δώσει αλλά αρτίδια και αυτό πήγε άπατο με τις αυξήσεις στα πάντα.

Άρα αντί να ζητάνε όλοι από τον κακό εργοδότη να δώσει 1200 καθαρά καλύτερα να ζητάνε από το κράτος καλύτερες συνθήκες για να μπορεί ο εργοδότης να στα δώσει.
Συμφωνώ. Διαφωνώ στο ότι ο Κουλης έδωσε στους μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Έδωσε τυφλά λεφτά του covid απλά για να τα δώσει. Το πήγε με το τζίρο και όχι με τα καθαρά.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.102
Πόντοι
3.656
ε αφου μπορεις ρε μαστορα, γιατι δεν το κανεις λοιπον... να σου μεινουν και τα φραγκα στην τσεπα, να πας και σε κανα πουτανακι να ξεχαρμανιασεις?
δεν καταλαβα δηλαδη, ο υπαλληλος τι ειναι... ο δουλος σου ?
στα παπαρια μου ποσα βγαζεις, αυτο να το κοιταξεις εσυ.
εγω σου ειπα οτι με ολες τις αυξησεις, που εχουν γινει απο τη δραχμη μεχρι και τωρα, ο μισθος ειναι ο ιδιος.
τι δεν καταλαβαινεις ?
Ε εντάξει ρε τύπε...αν βρεις εσύ εταιρεία που να δίνει 1000 ευρώ καθαρά για να σκουπίζεις κούτες πήγαινε να το κανείς...ζωάρα θα κανείς.

Και εγώ σου είπα ότι συμφωνώ ότι ο βασικός πλέον δεν φτάνει για να ζήσεις...αλλά η λύση δεν είναι να νομοθετήσει το κράτος βασικό στα 1000 ευρώ γιατί πολύ απλά δεν μπορεί να τα δώσει κανένας. Όποτε θα βρεθείς από τα 700 στα 400 του ταμείου.

Είπα σε προηγούμενο ποσό...να μειώσουν τις ασφαλιστικές εισφορές για να ανεβεί το καθαρό του βασικού...αλλά αν έχεις μυαλά τύπου ''στα παπάρια μου που θα τα βρεις και ποσά βγάζεις'' δεν βγάζουμε νόημα...ζητά και 2Κ το μήνα από την κάθε κυβέρνηση...μακάρι να τα πάρεις.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.309
Πόντοι
5.506

Αυτά όλα τα αυτορυθμίζει η ίδια η αγορά. Όταν επί 10 χρόνια τα πράγματα πάνε σκατά, είναι σκατά ΠΑΝΤΟΥ. Αλλά αυτά τα καλόπαιδα εδώ μέσα, όταν πήγε να πάρει μια ανάσα η οικονομία το 2015 ήθελαν να δοκιμάσουν το "νεο". Και φάγαμε την πούτσα βζιιιιιιιιιιννν. Και πάλι μόλις ήρθε ο Κυριάκος πήγε να γίνει κάτι αλλά έσκασε πανδημία και πόλεμος. Και αυτά τα καλόπαιδα τους φταίει ο Κυριάκος. Που έδωσε όσα μπορούσε.

Αλλά είπαμε, γιατί να μη γίνει ο βασικός 2500, ο φπα 5% και φορολογία 6%; Στα λόγια όλα γίνονται.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.559
Πόντοι
27.261
Πως το κατάφερες αυτό ρε Γιώργη; Αφού ο άλλος σου γράφει οτι μόνο με γνωστό και συγγενή μπορείς να βρεις δουλειά πλεόν.

Βρείτε τα μεταξύ σας τι θα γράφετε, μη μπερδεύεστε και τα κάνετε αχταρμα.
εσυ πως καταφερνεις να εισαι μεσα στο τοπ10 μιστερ μαλακα ? :think:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.309
Πόντοι
5.506
Ε εντάξει ρε τύπε...αν βρεις εσύ εταιρεία που να δίνει 1000 ευρώ καθαρά για να σκουπίζεις κούτες πήγαινε να το κανείς...ζωάρα θα κανείς.

Και εγώ σου είπα ότι συμφωνώ ότι ο βασικός πλέον δεν φτάνει για να ζήσεις...αλλά η λύση δεν είναι να νομοθετήσει το κράτος βασικό στα 1000 ευρώ γιατί πολύ απλά δεν μπορεί να τα δώσει κανένας. Όποτε θα βρεθείς από τα 700 στα 400 του ταμείου.

Είπα σε προηγούμενο ποσό...να μειώσουν τις ασφαλιστικές εισφορές για να ανεβεί το καθαρό του βασικού...αλλά αν έχεις μυαλά τύπου ''στα παπάρια μου που θα τα βρεις και ποσά βγάζεις'' δεν βγάζουμε νόημα...ζητά και 2Κ το μήνα από την κάθε κυβέρνηση...μακάρι να τα πάρεις.
Εδώ φαίνεται η ξεκάθαρη διαφορά αυτού που ζει την πραγματική οικονομία με αυτόν που ονειρεύεται δουλειές δημοσίου.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.102
Πόντοι
3.656
Συμφωνώ. Διαφωνώ στο ότι ο Κουλης έδωσε στους μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Έδωσε τυφλά λεφτά του covid απλά για να τα δώσει. Το πήγε με το τζίρο και όχι με τα καθαρά.
Μείωσε κατά πολύ λίγο τον φόρο εισοδήματος και διευκόλυνε κατά τεράστιο ποσοστό την λειτουργία μιας επιχείρησης με την ψηφιακή διακυβέρνηση μέσω του gov.gr...πλεον βγαζεις εξουσιοδητηση και ΥΔ σε 5 λεπτα....ειναι μεγαλο θεμα και ας μην το εκτιμουν πολλοι.

ότι λεφτά έδωσε με τον κοβιντ και τώρα με τα επιδόματα και με τα δώρα στους παρόχους δεν είναι βοήθεια...είναι θηλιά στο λαιμό...στα επόμενα χρόνια ο μικρομεσαίος επιχειρηματίας θα τα πληρώσει και αυτά.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.559
Πόντοι
27.261

παιχτη, 1ον δεν καθαριζω κουτες.
αυτα με τους πιστοποιημενους βλακες τους γαλαζομαλακοπιτουρες, με βολεμενη κωλοτρουπιδα και γλωσσα μεχρι το μαξιμου.
2ον ετσι οπως εχει καταντησει η φαση, σε συμφερει να εισαι με το 400 και να ξυνεις τα @@ σου, παρα να εισαι στα 700 και να τρως μιση μερα εξω. γιατι ψαχνουν προσωπικο νομιζεις απαντες ?
γιατι ?
γιατι ετσι εχουν κανει το κολπο ρε μαστορα.
πισω απο το δαχτυλο μας θα κρυβομαστε ?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.102
Πόντοι
3.656
Αυτά όλα τα αυτορυθμίζει η ίδια η αγορά. Όταν επί 10 χρόνια τα πράγματα πάνε σκατά, είναι σκατά ΠΑΝΤΟΥ. Αλλά αυτά τα καλόπαιδα εδώ μέσα, όταν πήγε να πάρει μια ανάσα η οικονομία το 2015 ήθελαν να δοκιμάσουν το "νεο". Και φάγαμε την πούτσα βζιιιιιιιιιιννν. Και πάλι μόλις ήρθε ο Κυριάκος πήγε να γίνει κάτι αλλά έσκασε πανδημία και πόλεμος. Και αυτά τα καλόπαιδα τους φταίει ο Κυριάκος. Που έδωσε όσα μπορούσε.

Αλλά είπαμε, γιατί να μη γίνει ο βασικός 2500, ο φπα 5% και φορολογία 6%; Στα λόγια όλα γίνονται.
Δεν έχει δώσει τίποτα επί της ουσίας....όλα είναι δανεικά. Αυτή τη στιγμή διαλύει και την τελευταία ελπίδα της οικονομίας και δεν κάνει καμία πραγματική πολιτική...απλά προσπαθεί να κλείσει (επικοινωνιακές) τρύπες εν όψη εκλογών.

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
FYq8JTnX0AAr0TM

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.309
Πόντοι
5.506
Δεν έχει δώσει τίποτα επί της ουσίας....όλα είναι δανεικά. Αυτή τη στιγμή διαλύει και την τελευταία ελπίδα της οικονομίας και δεν κάνει καμία πραγματική πολιτική...απλά προσπαθεί να κλείσει (επικοινωνιακές) τρύπες εν όψη εκλογών.
Και επιδότηση μισθωτών έδωσε και επιστρεπτέες προκαταβολές έδωσε και οτι γινόταν έδωσε. Και μάλιστα ήταν η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ που ευνοήθηκε ο νομοταγής και πήραν τα περισσότερα βάση τζίρου όσοι δήλωναν με αποδείξεις και τιμολόγια τις πωλήσεις τους.

Το αν, πως και πότε θα επιστραφούν αυτά άμεσα ή έμμεσα θα το δούμε. Όταν όμως ήρθαν αυτά ήταν βοήθεια και μάλιστα μεγάλη. Να μη λέμε οτι θέλουμε.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.559
Πόντοι
27.261
Με ψήφισαν κάτι ψωμολύσσες υπαλληλάκια επειδή δεν τους δίνω 1000 καθαρά για να ξύνουν τα παπάρια τους. :birdman:
κατι θα ξερανε τοσα χρονια τα υπαλληλακια... και ακομα δηλαδη, γι'αυτο εισαι μονιμως στο τοπ10 μιστερ μαλακα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.102
Πόντοι
3.656
παιχτη, 1ον δεν καθαριζω κουτες.
αυτα με τους πιστοποιημενους βλακες τους γαλαζομαλακοπιτουρες, με βολεμενη κωλοτρουπιδα και γλωσσα μεχρι το μαξιμου.
2ον ετσι οπως εχει καταντησει η φαση, σε συμφερει να εισαι με το 400 και να ξυνεις τα @@ σου, παρα να εισαι στα 700 και να τρως μιση μερα εξω. γιατι ψαχνουν προσωπικο νομιζεις απαντες ?
γιατι ?
γιατι ετσι εχουν κανει το κολπο ρε μαστορα.
πισω απο το δαχτυλο μας θα κρυβομαστε ?
Δεν μιλάω για εσένα προσωπικά ρε μάστορα...τις ιδέες σου κρίνω...τι με νοιάζει τι κανείς στη δουλειά σου?

Ένας που παίρνει τον βασικό σίγουρα δεν είναι ειδικευμένος...όποτε παίζει μπάλα σε μια αγορά με τεράστια ζητησζη και μικρή προσφορά πως να το κάνουμε τώρα?

Στο ξανά λεω...αν τα μυαλά που έχεις είναι ότι σε συμφέρει το 400άρι για να αράζεις...δεν θα πας ποτέ πάνω από το βασικό...διότι με αυτήν την λογική και στην δουλειά σου θα κοιτάς να κόβεις δρόμο πως το λένε..δεν θα γίνεις ποτέ απαραίτητος στον εργοδότη...η θέση εργασίας είναι κατάκτηση...δεν είναι ελεύθερη παροχή.....

ποιο κόλπο έχουν κάνει ρε τύπε έτσι? Ο καθένας έχει μια εταιρεία...και παίρνει προσωπικό για βοήθεια...γιατί να πάρει παραπάνω αν δεν έχει ανάγκη? εσύ θα έπαιρνες???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom