Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
Τα λεφτά που δώθηκαν απτην ευρωπαϊκή ενωση για στήριξη επι κοβιντ,πληρώνονται και θα πληρωθούν δίπλα και τριπλά με την ακρίβεια και τις ανατιμήσεις..

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.106
Πόντοι
3.656
Και επιδότηση μισθωτών έδωσε και επιστρεπτέες προκαταβολές έδωσε και οτι γινόταν έδωσε. Και μάλιστα ήταν η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ που ευνοήθηκε ο νομοταγής και πήραν τα περισσότερα βάση τζίρου όσοι δήλωναν με αποδείξεις και τιμολόγια τις πωλήσεις τους.

Το αν, πως και πότε θα επιστραφούν αυτά άμεσα ή έμμεσα θα το δούμε. Όταν όμως ήρθαν αυτά ήταν βοήθεια και μάλιστα μεγάλη. Να μη λέμε οτι θέλουμε.
Διαφωνώ...δανεικά χρήματα έδωσε....τα οποία όταν έρθει ο λογαριασμός θα τα πληρώσει πάλι το ίδιο θύμα που πλήρωσε όλα τα μνημόνια μέχρι σήμερα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506
Δεν μιλάω για εσένα προσωπικά ρε μάστορα...τις ιδέες σου κρίνω...τι με νοιάζει τι κανείς στη δουλειά σου?

Ένας που παίρνει τον βασικό σίγουρα δεν είναι ειδικευμένος...όποτε παίζει μπάλα σε μια αγορά με τεράστια ζητησζη και μικρή προσφορά πως να το κάνουμε τώρα?

Στο ξανά λεω...αν τα μυαλά που έχεις είναι ότι σε συμφέρει το 400άρι για να αράζεις...δεν θα πας ποτέ πάνω από το βασικό...διότι με αυτήν την λογική και στην δουλειά σου θα κοιτάς να κόβεις δρόμο πως το λένε..δεν θα γίνεις ποτέ απαραίτητος στον εργοδότη...η θέση εργασίας είναι κατάκτηση...δεν είναι ελεύθερη παροχή.....

ποιο κόλπο έχουν κάνει ρε τύπε έτσι? Ο καθένας έχει μια εταιρεία...και παίρνει προσωπικό για βοήθεια...γιατί να πάρει παραπάνω αν δεν έχει ανάγκη? εσύ θα έπαιρνες???
Άσε τύπε, ξεβρακώθηκε χωρίς να το πάρει χαμπάρι. Ξέρεις πόσους ψαχνουμε εδώ για δουλειά οφ σιζον και γυρνάνε και λένε " τι να τρέχω για 800Ε 8ωρο ενώ παίρνω 400Ε ανεργία στο σπίτι μου;"

Κοπρίτες τεμπελόσκυλα.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Και επιδότηση μισθωτών έδωσε και επιστρεπτέες προκαταβολές έδωσε και οτι γινόταν έδωσε. Και μάλιστα ήταν η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ που ευνοήθηκε ο νομοταγής και πήραν τα περισσότερα βάση τζίρου όσοι δήλωναν με αποδείξεις και τιμολόγια τις πωλήσεις τους.

Το αν, πως και πότε θα επιστραφούν αυτά άμεσα ή έμμεσα θα το δούμε. Όταν όμως ήρθαν αυτά ήταν βοήθεια και μάλιστα μεγάλη. Να μη λέμε οτι θέλουμε.
Ξέρεις γιατί άργησε τόσο η φορολογική δήλωση του επαγγελματία φέτος;

Γιατί του έστειλαν το ποσό της επιστρεπτεας προκαταβολής σε 96 δόσεις βλάκα.

Που θα γράψεις ότι ευνοήθηκε ο ελεύθερος επαγγελματίας με τον Κούλη

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506
Τα λεφτά που δώθηκαν απτην ευρωπαϊκή ενωση για στήριξη επι κοβιντ,πληρώνονται και θα πληρωθούν δίπλα και τριπλά με την ακρίβεια και τις ανατιμήσεις..
Κούνια που σε κούναγε.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506
Ξέρεις γιατί άργησε τόσο η φορολογική δήλωση του επαγγελματία φέτος;

Γιατί του έστειλαν το ποσό της επιστρεπτεας προκαταβολής σε 96 δόσεις βλάκα.

Που θα γράψεις ότι ευνοήθηκε ο ελεύθερος επαγγελματίας με τον Κούλη
Καλά, όταν θα πας να κρατήσεις περίπτερο έλα να μας πεις.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.319
Πόντοι
3.936
.γιατί να πάρει παραπάνω αν δεν έχει ανάγκη? εσύ θα έπαιρνες???
Ε όταν έχει κάποιον που κάνει 3 διαφορετικές δουλειές γιατί να πάρει 3? Έχει έναν με ένα μισθό σε 3 διαφορετικές αρμοδιότητες. Τι όχι??

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
Τι σχέση έχουν οι ανατιμήσεις και η ακρίβεια με τις επιδοτήσεις της ΕΕ βρε σαχλαμάρα;
Τύπε δε γουστάρω διάλογο μαζί σου,όμορφα και ωραία.ο καθένας με τις απόψεις του

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.505
Πόντοι
27.261
Δεν μιλάω για εσένα προσωπικά ρε μάστορα...τις ιδέες σου κρίνω...τι με νοιάζει τι κανείς στη δουλειά σου?

Ένας που παίρνει τον βασικό σίγουρα δεν είναι ειδικευμένος...όποτε παίζει μπάλα σε μια αγορά με τεράστια ζητησζη και μικρή προσφορά πως να το κάνουμε τώρα?

Στο ξανά λεω...αν τα μυαλά που έχεις είναι ότι σε συμφέρει το 400άρι για να αράζεις...δεν θα πας ποτέ πάνω από το βασικό...διότι με αυτήν την λογική και στην δουλειά σου θα κοιτάς να κόβεις δρόμο πως το λένε..δεν θα γίνεις ποτέ απαραίτητος στον εργοδότη...η θέση εργασίας είναι κατάκτηση...δεν είναι ελεύθερη παροχή.....

ποιο κόλπο έχουν κάνει ρε τύπε έτσι? Ο καθένας έχει μια εταιρεία...και παίρνει προσωπικό για βοήθεια...γιατί να πάρει παραπάνω αν δεν έχει ανάγκη? εσύ θα έπαιρνες???
δεν υπαρχουν ιδεες και φυκια παιχτη, αλλιως κανε τους υπαλληλους σου συνεργατες.
ο υπαλληλος ειναι για μια συγκεκριμενη δουλεια-αναγκη και οχι για 25 ακομα, επειδη εσενα σου την καβλωσε η' την ειδες βουδας απο τη μια μερα στην αλλη, για να γλυτωσεις κανα μεροκαματο παραπανω.
σου λεω απλα πως ειναι η πραγματικοτητα και γι' αυτο δεν παει να δουλεψει κανεις πλεον.
εσυ συνεχισε λεγε τα δικα σου.
εγω μην αγχωνεσαι και αυξηση πηρα και αυτοκινητο εταιρικο με φρι βενζινες και τωρα ζητησα και εξτρα βοηθημα στο σουπερμαρκετ με τον πουστοκουλοϊο.
νομιζεις θα μου πει οχι το αφεντικουλη ?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506
Ε όταν έχει κάποιον που κάνει 3 διαφορετικές δουλειές γιατί να πάρει 3? Έχει έναν με ένα μισθό σε 3 διαφορετικές αρμοδιότητες. Τι όχι??
LimpingMistyGelding-size_restricted.gif

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.106
Πόντοι
3.656
όχι τύπε είναι καλύτερα να έχεις 3 που αράζουν και να τους δίνεις και 1000 καθαρά

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.319
Πόντοι
3.936
όχι τύπε είναι καλύτερα να έχεις 3 που αράζουν και να τους δίνεις και 1000 καθαρά
Ενώ έχεις 1 να σου κάνει της δουλειές για 3. Έτσι τυπε τώρα τα είπες όλα!!!

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.128
Πόντοι
6.256
Αλλος απο εδω.
Ρε τύπε ελεος, μεχρι και καδους απορριμματων θα ποσταρεις για να γκρινιαξεις για τον Κουλη? Ρε δεν πατε καθολου καλα
Ασε μας ρε και σύ, λες και σου θίξαμε τη γκόμενα

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.106
Πόντοι
3.656
δεν υπαρχουν ιδεες και φυκια παιχτη, αλλιως κανε τους υπαλληλους σου συνεργατες.
ο υπαλληλος ειναι για μια συγκεκριμενη δουλεια-αναγκη και οχι για 25 ακομα, επειδη εσενα σου την καβλωσε η' την ειδες βουδας απο τη μια μερα στην αλλη, για να γλυτωσεις κανα μεροκαματο παραπανω.
σου λεω απλα πως ειναι η πραγματικοτητα και γι' αυτο δεν παει να δουλεψει κανεις πλεον.
εσυ συνεχισε λεγε τα δικα σου.
εγω μην αγχωνεσαι και αυξηση πηρα και αυτοκινητο εταιρικο με φρι βενζινες και τωρα ζητησα και εξτρα βοηθημα στο σουπερμαρκετ με τον πουστοκουλοϊο.
νομιζεις θα μου πει οχι το αφεντικουλη ?
Και καλά έκανες τύπε...άρα έρχεσαι στα λόγια μου...για να τα ζήτησες αυτά και να τα πήρες σημαίνει ότι δεν παίρνεις τον βασικό γιατί δεν προσφέρεις μόνο μια δουλειά όπως λες διότι είσαι ειδικευμένος σε κάτι. Εκτός αν μου λες ότι στην εταιρεία που δουλεύεις ο ανιδεικευτος εργάτης παίρνει εταιρικό αμάξι και βαουτσερ Σκλαβενίτη....

κατα τα άλλα...τι μου το λες σαν να θέλω εγώ να μην πάρεις? μακάρι να πάρεις και άλλα τόσα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.106
Πόντοι
3.656
Ενώ έχεις 1 να σου κάνει της δουλειές για 3. Έτσι τυπε τώρα τα είπες όλα!!!
Είπα κατα λέξη....αν χρειάζεσαι άτομα για μια δουλειά...γιατί να πάρεις παραπανω? Θες να κάνω copy paste το post μου?

Ούτε είπα να πάρεις έναν και να τον σταθείς ούτε τιποτα τέτοια.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.505
Πόντοι
27.261
Και καλά έκανες τύπε...άρα έρχεσαι στα λόγια μου...για να τα ζήτησες αυτά και να τα πήρες σημαίνει ότι δεν παίρνεις τον βασικό γιατί δεν προσφέρεις μόνο μια δουλειά όπως λες διότι είσαι ειδικευμένος σε κάτι. Εκτός αν μου λες ότι στην εταιρεία που δουλεύεις ο ανιδεικευτος εργάτης παίρνει εταιρικό αμάξι και βαουτσερ Σκλαβενίτη....

κατα τα άλλα...τι μου το λες σαν να θέλω εγώ να μην πάρεις? μακάρι να πάρεις και άλλα τόσα.
nikos-xardalias-xardalias.gif

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom