fun_tou_bou
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 903
- Πόντοι
- 366
Τα λεφτά που δώθηκαν απτην ευρωπαϊκή ενωση για στήριξη επι κοβιντ,πληρώνονται και θα πληρωθούν δίπλα και τριπλά με την ακρίβεια και τις ανατιμήσεις..
Ναι, κάτι ξέρουν από πείνα.κατι θα ξερανε τοσα χρονια τα υπαλληλακια... και ακομα δηλαδη, γι'αυτο εισαι μονιμως στο τοπ10 μιστερ μαλακα.
Τώρα θα κάνετε κεφάλι με αφτερ σε'ι'β η υγρό για σφουγγάρισμα...παλια σνιφαραμε που και που και καμια βενζινα....
τωρα μας τα εκοψε και αυτα ο κουλης....
Διαφωνώ...δανεικά χρήματα έδωσε....τα οποία όταν έρθει ο λογαριασμός θα τα πληρώσει πάλι το ίδιο θύμα που πλήρωσε όλα τα μνημόνια μέχρι σήμερα.Και επιδότηση μισθωτών έδωσε και επιστρεπτέες προκαταβολές έδωσε και οτι γινόταν έδωσε. Και μάλιστα ήταν η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ που ευνοήθηκε ο νομοταγής και πήραν τα περισσότερα βάση τζίρου όσοι δήλωναν με αποδείξεις και τιμολόγια τις πωλήσεις τους.
Το αν, πως και πότε θα επιστραφούν αυτά άμεσα ή έμμεσα θα το δούμε. Όταν όμως ήρθαν αυτά ήταν βοήθεια και μάλιστα μεγάλη. Να μη λέμε οτι θέλουμε.
Άσε τύπε, ξεβρακώθηκε χωρίς να το πάρει χαμπάρι. Ξέρεις πόσους ψαχνουμε εδώ για δουλειά οφ σιζον και γυρνάνε και λένε " τι να τρέχω για 800Ε 8ωρο ενώ παίρνω 400Ε ανεργία στο σπίτι μου;"Δεν μιλάω για εσένα προσωπικά ρε μάστορα...τις ιδέες σου κρίνω...τι με νοιάζει τι κανείς στη δουλειά σου?
Ένας που παίρνει τον βασικό σίγουρα δεν είναι ειδικευμένος...όποτε παίζει μπάλα σε μια αγορά με τεράστια ζητησζη και μικρή προσφορά πως να το κάνουμε τώρα?
Στο ξανά λεω...αν τα μυαλά που έχεις είναι ότι σε συμφέρει το 400άρι για να αράζεις...δεν θα πας ποτέ πάνω από το βασικό...διότι με αυτήν την λογική και στην δουλειά σου θα κοιτάς να κόβεις δρόμο πως το λένε..δεν θα γίνεις ποτέ απαραίτητος στον εργοδότη...η θέση εργασίας είναι κατάκτηση...δεν είναι ελεύθερη παροχή.....
ποιο κόλπο έχουν κάνει ρε τύπε έτσι? Ο καθένας έχει μια εταιρεία...και παίρνει προσωπικό για βοήθεια...γιατί να πάρει παραπάνω αν δεν έχει ανάγκη? εσύ θα έπαιρνες???
Ξέρεις γιατί άργησε τόσο η φορολογική δήλωση του επαγγελματία φέτος;Και επιδότηση μισθωτών έδωσε και επιστρεπτέες προκαταβολές έδωσε και οτι γινόταν έδωσε. Και μάλιστα ήταν η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ που ευνοήθηκε ο νομοταγής και πήραν τα περισσότερα βάση τζίρου όσοι δήλωναν με αποδείξεις και τιμολόγια τις πωλήσεις τους.
Το αν, πως και πότε θα επιστραφούν αυτά άμεσα ή έμμεσα θα το δούμε. Όταν όμως ήρθαν αυτά ήταν βοήθεια και μάλιστα μεγάλη. Να μη λέμε οτι θέλουμε.
Κούνια που σε κούναγε.Τα λεφτά που δώθηκαν απτην ευρωπαϊκή ενωση για στήριξη επι κοβιντ,πληρώνονται και θα πληρωθούν δίπλα και τριπλά με την ακρίβεια και τις ανατιμήσεις..
Καλά, όταν θα πας να κρατήσεις περίπτερο έλα να μας πεις.Ξέρεις γιατί άργησε τόσο η φορολογική δήλωση του επαγγελματία φέτος;
Γιατί του έστειλαν το ποσό της επιστρεπτεας προκαταβολής σε 96 δόσεις βλάκα.
Που θα γράψεις ότι ευνοήθηκε ο ελεύθερος επαγγελματίας με τον Κούλη
Ομοίως..Κούνια που σε κούναγε.
Τι σχέση έχουν οι ανατιμήσεις και η ακρίβεια με τις επιδοτήσεις της ΕΕ βρε σαχλαμάρα;Ομοίως..
Ε όταν έχει κάποιον που κάνει 3 διαφορετικές δουλειές γιατί να πάρει 3? Έχει έναν με ένα μισθό σε 3 διαφορετικές αρμοδιότητες. Τι όχι??.γιατί να πάρει παραπάνω αν δεν έχει ανάγκη? εσύ θα έπαιρνες???
Τύπε δε γουστάρω διάλογο μαζί σου,όμορφα και ωραία.ο καθένας με τις απόψεις τουΤι σχέση έχουν οι ανατιμήσεις και η ακρίβεια με τις επιδοτήσεις της ΕΕ βρε σαχλαμάρα;
δεν υπαρχουν ιδεες και φυκια παιχτη, αλλιως κανε τους υπαλληλους σου συνεργατες.Δεν μιλάω για εσένα προσωπικά ρε μάστορα...τις ιδέες σου κρίνω...τι με νοιάζει τι κανείς στη δουλειά σου?
Ένας που παίρνει τον βασικό σίγουρα δεν είναι ειδικευμένος...όποτε παίζει μπάλα σε μια αγορά με τεράστια ζητησζη και μικρή προσφορά πως να το κάνουμε τώρα?
Στο ξανά λεω...αν τα μυαλά που έχεις είναι ότι σε συμφέρει το 400άρι για να αράζεις...δεν θα πας ποτέ πάνω από το βασικό...διότι με αυτήν την λογική και στην δουλειά σου θα κοιτάς να κόβεις δρόμο πως το λένε..δεν θα γίνεις ποτέ απαραίτητος στον εργοδότη...η θέση εργασίας είναι κατάκτηση...δεν είναι ελεύθερη παροχή.....
ποιο κόλπο έχουν κάνει ρε τύπε έτσι? Ο καθένας έχει μια εταιρεία...και παίρνει προσωπικό για βοήθεια...γιατί να πάρει παραπάνω αν δεν έχει ανάγκη? εσύ θα έπαιρνες???
Ε όταν έχει κάποιον που κάνει 3 διαφορετικές δουλειές γιατί να πάρει 3? Έχει έναν με ένα μισθό σε 3 διαφορετικές αρμοδιότητες. Τι όχι??
όχι τύπε είναι καλύτερα να έχεις 3 που αράζουν και να τους δίνεις και 1000 καθαράΕ όταν έχει κάποιον που κάνει 3 διαφορετικές δουλειές γιατί να πάρει 3? Έχει έναν με ένα μισθό σε 3 διαφορετικές αρμοδιότητες. Τι όχι??
Ενώ έχεις 1 να σου κάνει της δουλειές για 3. Έτσι τυπε τώρα τα είπες όλα!!!όχι τύπε είναι καλύτερα να έχεις 3 που αράζουν και να τους δίνεις και 1000 καθαρά
Ασε μας ρε και σύ, λες και σου θίξαμε τη γκόμεναΑλλος απο εδω.
Ρε τύπε ελεος, μεχρι και καδους απορριμματων θα ποσταρεις για να γκρινιαξεις για τον Κουλη? Ρε δεν πατε καθολου καλα
Και καλά έκανες τύπε...άρα έρχεσαι στα λόγια μου...για να τα ζήτησες αυτά και να τα πήρες σημαίνει ότι δεν παίρνεις τον βασικό γιατί δεν προσφέρεις μόνο μια δουλειά όπως λες διότι είσαι ειδικευμένος σε κάτι. Εκτός αν μου λες ότι στην εταιρεία που δουλεύεις ο ανιδεικευτος εργάτης παίρνει εταιρικό αμάξι και βαουτσερ Σκλαβενίτη....δεν υπαρχουν ιδεες και φυκια παιχτη, αλλιως κανε τους υπαλληλους σου συνεργατες.
ο υπαλληλος ειναι για μια συγκεκριμενη δουλεια-αναγκη και οχι για 25 ακομα, επειδη εσενα σου την καβλωσε η' την ειδες βουδας απο τη μια μερα στην αλλη, για να γλυτωσεις κανα μεροκαματο παραπανω.
σου λεω απλα πως ειναι η πραγματικοτητα και γι' αυτο δεν παει να δουλεψει κανεις πλεον.
εσυ συνεχισε λεγε τα δικα σου.
εγω μην αγχωνεσαι και αυξηση πηρα και αυτοκινητο εταιρικο με φρι βενζινες και τωρα ζητησα και εξτρα βοηθημα στο σουπερμαρκετ με τον πουστοκουλοϊο.
νομιζεις θα μου πει οχι το αφεντικουλη ?
Είπα κατα λέξη....αν χρειάζεσαι άτομα για μια δουλειά...γιατί να πάρεις παραπανω? Θες να κάνω copy paste το post μου?Ενώ έχεις 1 να σου κάνει της δουλειές για 3. Έτσι τυπε τώρα τα είπες όλα!!!
Και καλά έκανες τύπε...άρα έρχεσαι στα λόγια μου...για να τα ζήτησες αυτά και να τα πήρες σημαίνει ότι δεν παίρνεις τον βασικό γιατί δεν προσφέρεις μόνο μια δουλειά όπως λες διότι είσαι ειδικευμένος σε κάτι. Εκτός αν μου λες ότι στην εταιρεία που δουλεύεις ο ανιδεικευτος εργάτης παίρνει εταιρικό αμάξι και βαουτσερ Σκλαβενίτη....
κατα τα άλλα...τι μου το λες σαν να θέλω εγώ να μην πάρεις? μακάρι να πάρεις και άλλα τόσα.