Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.106
- Πόντοι
- 3.656
Μεγάλο το επιχείρημα σου
Μεγάλο το επιχείρημα σου
Κατάλαβες τύπε τι έχουμε ανάμεσά μας;όχι τύπε είναι καλύτερα να έχεις 3 που αράζουν και να τους δίνεις και 1000 καθαρά
Τύπε, στο μπλοκ κάνανε ότι δουλεύανε και το κόμμα έκανε ότι τους πλήρωνε.Ο κόσμος δεν πήγε ποτέ μπροστά από δημόσιους υπάλληλους που χτυπάνε κάρτα. Αλλιώς ας το γυρίσουμε στον κουμουνισμο...να παίρνουμε όλοι 400 ευρώ...και αν τολμήσεις να πεις ότι δεν σου φτάνουν να σε τουφεκίζουν στο Σύνταγμα οι σύντροφοι.
Τύπε, μήπως είσαι "νεο-φιλελεύθερος";Εν τέλη...στη ζούγκλα για να φάει το ζώο...κυνηγάει και σκοτώνει...στην δίκη μας ζωή γιατί να είναι διαφορετικά?
Τι σημαίνει νεοφιλελεύθερος τύπε; Σήμερα ισοδυναμεί με groopie του μητσοτακη; Αν ναι τότε ούτε απέξω δεν περνάω εγώ από τέτοιαΤύπε, μήπως είσαι "νεο-φιλελεύθερος";
ποσοι εργαζομενοι ξερουν ποσες κρατησεις για ασφαλεια υγειας, συνταξης κ.α εχουν;Για αυτό δεν βγάζουμε άκρη ποτέ στην Ελλάδα...ενώ για παράδειγμα θα ήταν ένα απόλυτα λογικό αίτημα των εργαζόμενων να μειωθούν οι ασφαλιστικές εισφορές ώστε να πάει πχ ο βασικός 800 καθαρά...
Αλλά που?
Το αναγράφει το εκκαθαριστικό της μισθοδοσίας που υπογράφουν κάθε μήνα...δεν είναι και τόσο δύσκολο να το δουν.ποσοι εργαζομενοι ξερουν ποσες κρατησεις για ασφαλεια υγειας, συνταξης κ.α εχουν;
Ενα ακομα καλο στο εξωτερικο ειναι οτι ο εργαζομενος αναφερει να μεικτα. Μονο οι ελληνες ακομα κ εδω στη Γερμανια αναφερουν καθαρο μισθο
Πανάθεμά σε, ούτε ένα σκρινσοτ της προκοπής δε μπορείς να ανεβάσειςΩραία χρόνια τότε
δεν το δινουν καν σημασια, ρωτησε 2-3 διαφοερτικες ηλικιακες ομαδες κ θα εκπλαγειςΤο αναγράφει το εκκαθαριστικό της μισθοδοσίας που υπογράφουν κάθε μήνα...δεν είναι και τόσο δύσκολο να το δουν.
Τύπε, δεν σε έχω παρακολουθήσει, αλλά δεν έχουν συνοχή αυτά που γράφεις.Τι σημαίνει νεοφιλελεύθερος τύπε; Σήμερα ισοδυναμεί με groopie του μητσοτακη; Αν ναι τότε ούτε απέξω δεν περνάω εγώ από τέτοια
Γιατί?Τύπε, δεν σε έχω παρακολουθήσει, αλλά δεν έχουμε συνοχή αυτά που γράφεις.
τι αηδίες γράφεις ρε φιλαράκοΚατάλαβες τύπε τι έχουμε ανάμεσά μας;
΄Ενας να μετακινεί την κούτα, τσιγαράκι
Άλλος να σκουπίζει από κάτω, τσιγαράκι
Επόμενος να σφουγγαρίζει, τσιγαράκι
Ξανά από την αρχή.
Και μετά τους φταίει ο βασικός.
Ξέρω γω, ρε τύπε; Έχουν συνοχή αυτά εδώ;Γιατί?
Και για να κλείσουμε κιόλας το θέμα....με οποία κυβέρνηση...και με κάθε καθεστώς....λεφτά πολλά θα πάρει μόνο οποίος στρώνει κωλο και οποίος βλέπει τη δουλειά σοβαρά...οποίος πάει να χτυπήσει κάρτα και κοιτάει να ''κάνει μόνο μια δουλειά'' θα μείνει για πάντα στο βασικό μισθό...οποίος και αν είναι αυτός...και αναλογικά θα βλέπει πάντα τους πιο εργατικούς να αμοιβονται καλύτερα.
Ο κόσμος δεν πήγε ποτέ μπροστά από δημόσιους υπάλληλους που χτυπάνε κάρτα. Αλλιώς ας το γυρίσουμε στον κουμουνισμο...να παίρνουμε όλοι 400 ευρώ...και αν τολμήσεις να πεις ότι δεν σου φτάνουν να σε τουφεκίζουν στο Σύνταγμα οι σύντροφοι.
Ε ακριβώς...επειδή ο κόσμος είναι γεμάτος από μέτριους εργαζόμενους (όχι ανθρώπους) που ονειρεύονται εύκολες και απλές δουλειές πολλά λεφτά...έχουμε φτάσει στο άλλο άκρο σήμερα....στο οποίο φτάσαμε επειδή οι ίδιοι οι εργαζόμενοι έβαλαν στη Βουλή όσους τους έταζαν αυτά τα εύκολα λεφτά που ήρθαν για και παρήλθαν.
Εν τέλη...στη ζούγκλα για να φάει το ζώο...κυνηγάει και σκοτώνει...στην δίκη μας ζωή γιατί να είναι διαφορετικά?
Τι σημαίνει νεοφιλελεύθερος τύπε; Σήμερα ισοδυναμεί με groopie του μητσοτακη; Αν ναι τότε ούτε απέξω δεν περνάω εγώ από τέτοια
Όλοι αυτοί είναι στο κόμμα σας τύπε...Τύπε, στο μπλοκ κάνανε ότι δουλεύανε και το κόμμα έκανε ότι τους πλήρωνε.
Το θέμα είναι όμως ότι το 60% στο Γιουνανιστάν, έχει ακριβώς αυτή τη νοοτροπία.
Για να τα γράφω έχουν για εμένα...πες μου τι ακριβώς σε χαλάει να σου εξηγήσωΞέρω γω, ρε τύπε; Έχουν συνοχή αυτά εδώ;
Με το αν δεν μπορούμε να μιλάμε επαναλαμβάνω τελικά κρίθηκε αθώος λόγω παραγραφής
Ξέρεις πως ξεσκεπάστηκε διεθνές κύκλωμα παιδεραστίας;
Αν δεν χρησιμοποιούσε το διπλωματικό του διαβατήριο παίζει να έκανε παρέα στον Πάσσαρη..
Είναι κρίμα γιατί παλεύαμε τόσα χρόνια να διώξουμε τους "παππούδες" απ'τα έδρανα της Βουλής και όταν συνέβη ερχόμενοι νέοι άνθρωποι αποδεικνύονται κατώτεροι των περιστάσεωνΤύπε ο μπούλης της Ραφήνας βόλεψε και την κουτσή Μαρία στο δημόσιο, ενώ ο Κούλης μας έχει ταράξει στα κουπόνια και τα επιδόματα
Χώρια η οικογενειοκρατία, χώρια οι κουμπαριές με Μαρινάκηδες, χώρια ότι τους γλείφει το 90% των ΜΜΕ.
Είμαστε η Β. Κορέα των Βαλκανίων και αυτά τα ταγάρια το παίζουν θιασώτες του φιλελευθερισμού.
Που υπό συνθήκες ελεύθερης αγοράς, θα τρώγαν από τα σκουπίδια... γιατί μέχρι εκεί μπορούν.