kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.125
- Πόντοι
- 6.256
Τι επαθε ο αλεξουκος ρε.
Μαλωσε με την κολομπιάνα;
Μαλωσε με την κολομπιάνα;
Άκου τύπε να δεις τι παίζει, υπάρχουν κάτι συσκευούλες που σου δίνουν τη δυνατότητα όπου είσαι, όταν βαριέσαι να σερφάρεις όσο θέλεις.
Δεν πιστεύω να σε σόκαρα.
Καλά κόβεται η κουβέντα και τρως και μπλοκ. Είσαι προκατελημενος και κοματοποιημενος. Δεν κοιτάς πίσω από το δάχτυλο σου. Ο Πολιτικός χαράζει το οποιοδήποτε μέλλον για τους κατοίκους του με τους νόμους που ψήφισε. Ένα απλό παράδειγμα και κοβω την κουβέντα. Όταν το 2004 έπαιρνα βασικό μισθό 650 και σήμερα έχει φτάσει 700 σχεδόν 20 χρόνια μετά κάτι δεν πάει καλά. Δεν υπάρχει εξέλιξη αλλά στασιμότητα! Κάτι τελευταίο θα έπρεπε να υπάρχει νόμος οι άνω των 60 να μην ψηφιζουν γιατί είναι σκατομυαλοι κομπλεξικοί.Φίλε, κάτι έχεις καταλάβει λάθος για τη ζωή και σύνελθε γρήγορα. Κάποτε ήμουν και εγώ μικρός όπως οι σημερινοί μικροί και ξεκίνησα χτίζοντας σιγά σιγά. Αν τα θέλεις όλα εύκολα και γρήγορα, τότε είναι αναγκαίο να μιλήσεις με ειδικούς. Αν δεν βρέξεις κώλο ψάρι δεν τρως. Φτάνει πια με την καραμέλα της άδικης κοινωνίας και των κοινωνικών αποκλεισμών. Βάλε στόχο να δημιουργήσεις και δεν σου φταίει ο κάθε πολιτικός. Μόνο η τεμπελιά και η επιδοματική πολιτική δεν θα σε κάνουν να δημιουργήσεις και θα είσαι πάντα ένα μηδενικό στο απέραντο μηδέν. Και πολύ φιλικά θέλω να σου πω ότι χρειάζεται να κάνεις υπέρβαση στον ίδιο σου τον εαυτό για να δεις τη ζωή με τα μάτια που της αξίζεις!!!
ελα ρε παιχτη και εσυ εεε? ...μυστηρια πραγματα.Καλά κόβεται η κουβέντα και τρως και μπλοκ. Είσαι προκατελημενος και κοματοποιημενος. Δεν κοιτάς πίσω από το δάχτυλο σου. Ο Πολιτικός χαράζει το οποιοδήποτε μέλλον για τους κατοίκους του με τους νόμους που ψήφισε. Ένα απλό παράδειγμα και κοβω την κουβέντα. Όταν το 2004 έπαιρνα βασικό μισθό 650 και σήμερα έχει φτάσει 700 σχεδόν 20 χρόνια μετά κάτι δεν πάει καλά. Δεν υπάρχει εξέλιξη αλλά στασιμότητα! Κάτι τελευταίο θα έπρεπε να υπάρχει νόμος οι άνω των 60 να μην ψηφιζουν γιατί είναι σκατομυαλοι κομπλεξικοί.
Δε πιστεύω να αμφισβητείς τα στοιχεία τύπε...είναι βασισμένα στην πραγματικότητα της ελληνικής αγοράς που την απεικονίζει ο δαλαι λάμα σε απόλυτους αριθμούςελα ρε παιχτη και εσυ εεε? ...μυστηρια πραγματα.
ο δαλαϊ λαμας ειπε ομως οτι, ο μισθος ειναι 1300... ομως.
δηλαδη τσεπωνει τοσα η' και παραπανω ισως.
κοιτα που σε λαθος χωρα ζουμε μαλλον
Ο Μητσοτάκης σου φταίει που παίρνεις 700 ρε άχρηστο πλάσμα ή το κεφάλι σου το κλούβιο;Όταν το 2004 έπαιρνα βασικό μισθό 650 και σήμερα έχει φτάσει 700 σχεδόν 20 χρόνια μετά κάτι δεν πάει καλά. Δεν υπάρχει εξέλιξη αλλά στασιμότητα!
Καλά το ότι ζούμε σε λάθος χώρα είναι δεδομένο. Πόσοι έφυγαν από το 2009 εκτός και έρχονται μόνο για διακοπές. Ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει κ ας ήταν τελευταίο κόμα. Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχαελα ρε παιχτη και εσυ εεε? ...μυστηρια πραγματα.
ο δαλαϊ λαμας ειπε ομως οτι, ο μισθος ειναι 1300... ομως.
δηλαδη τσεπωνει τοσα η' και παραπανω ισως.
κοιτα που σε λαθος χωρα ζουμε μαλλον
Έχουμε 2004 ρε ανεγκεφαλη μπλε μουσταλευριά?Ο Μητσοτάκης σου φταίει που παίρνεις 700 ρε άχρηστο πλάσμα ή το κεφάλι σου το κλούβιο;
Η Τσακαλώτα γιατί δεν στα διπλασίασε αφού το αξίζεις;
αμα δε μας αρεσει να παμε αλλου ρε, αλλα το κουλι ειπε οτι οι νεοι γυρνανε πισω, επειδη ανεβηκε το επιπεδο...Καλά το ότι ζούμε σε λάθος χώρα είναι δεδομένο. Πόσοι έφυγαν από το 2009 εκτός και έρχονται μόνο για διακοπές. Ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει κ ας ήταν τελευταίο κόμα. Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα
Ε ναι ανέβηκε. Αφού είναι 10 μονάδες μπροστάαμα δε μας αρεσει να παμε αλλου ρε, αλλα το κουλι ειπε οτι οι νεοι γυρνανε πισω, επειδη ανεβηκε το επιπεδο...
Τυπε ένα απλό παράδειγμα ήταν για κάποιον που ξεκινάει 1η δουλειά και θέλει να εξελιχθεί. 20 χρόνια στασιμότητα.Το θέμα δεν είναι τύποι το ότι ο βασικός είναι χαμηλός...διότι λογικό είναι...ανειδίκευτος εργάτης...η υπάλληλος για καφέδες...τι θέλετε να πάρει δηλαδή? 1000 ευρώ? Το θέμα είναι ότι η αγοραστική δύναμη των 700 ευρώ έχει πέσει κατακόρυφα.
Δηλαδή κάποτε φυτοζοουσες με το βασικό....πλέον απλά δεν ζεις. Αυτό είναι το πρόβλημα.
εχω φιλο που με 20 χρονια προυπηρεσια παιρνει 900... σε ιδιωτικη εταιρεια και με ειδικη συγκεκριμενη δουλεια, οχι απλου εργατη.Το θέμα δεν είναι τύποι το ότι ο βασικός είναι χαμηλός...διότι λογικό είναι...ανειδίκευτος εργάτης...η υπάλληλος για καφέδες...τι θέλετε να πάρει δηλαδή? 1000 ευρώ? Το θέμα είναι ότι η αγοραστική δύναμη των 700 ευρώ έχει πέσει κατακόρυφα.
Δηλαδή κάποτε φυτοζοουσες με το βασικό....πλέον απλά δεν ζεις. Αυτό είναι το πρόβλημα.
δαλαϊ λαμας = ειδωλοΔε πιστεύω να αμφισβητείς τα στοιχεία τύπε...είναι βασισμένα στην πραγματικότητα της ελληνικής αγοράς που την απεικονίζει ο δαλαι λάμα σε απόλυτους αριθμούς
Δεν υπάρχει εξέλιξη από μόνη της. Η αγορά είναι ζούγκλα...για να εξελιχθείς πρέπει να γίνεις καλύτερος και να παρέχεις παραπάνω υπηρεσίες. Το ότι βάζεις τριετίες δεν σου δίνουν τίποτα περισσότερο από 10 ευρώ ανά τριετία. Και αν θες την γνώμη μου η εργατική νομοθεσία έχει πολλά στραβά...αλλά αυτό δεν είναι...Τυπε ένα απλό παράδειγμα ήταν για κάποιον που ξεκινάει 1η δουλειά και θέλει να εξελιχθεί. 20 χρόνια στασιμότητα.
Εξαρτάται από την δουλειά...τις ώρες...και πολλά άλλα. Να στο θέσω αλλιώς..πόσα έπρεπε να παίρνει???εχω φιλο που με 20 χρονια προυπηρεσια παιρνει 900... σε ιδιωτικη εταιρεια και με ειδικη συγκεκριμενη δουλεια, οχι απλου εργατη.
Το ίδιο λέμε απλά λίγο διαφορετικά. Δεν είναι το ποσό μόνο αλλά όλο το εργασιακό και εκπαιδευτικό. Θυμάμαι είχα δώσει κοντά στα 3500 ευρώ για μια πιστοποίηση της MS. Την πήρα τελικά. Όταν πήγα στο BOSS και του λέω θέλω να ανέβω στον 3ο στους μηχανικούς μου λέει θα το δούμε. 4 μήνες το έβλεπε και τελικά ανέβηκα. Μετά από 3 μήνες του λέω αύξηση και γυρνάει κ μου λέει. Ξέρεις πόσοι είναι έξω και περιμένουν για την θέση σου? Εξυπνάκιας εγώ τότε λέω ναι αλλά δεν έχουν πιστοποίηση. Γυρνάει με ύφος και μου λέει...δεν μετράνε τα χαρτιά αρκεί να ξέρεις να κάνεις την δουλειά. Εκεί κατάλαβα ότι πέταξα 3500 στον κουβά.Δεν υπάρχει εξέλιξη από μόνη της. Η αγορά είναι ζούγκλα...για να εξελιχθείς πρέπει να γίνεις καλύτερος και να παρέχεις παραπάνω υπηρεσίες. Το ότι βάζεις τριετίες δεν σου δίνουν τίποτα περισσότερο από 10 ευρώ ανά τριετία. Και αν θες την γνώμη μου η εργατική νομοθεσία έχει πολλά στραβά...αλλά αυτό δεν είναι...
γιατί να πληρώνω έναν εργάτη κάθε χρόνο παραπάνω αν παρέχει τα ίδια...να κοιτάξει να ειδικευθεί..να μάθει παραπάνω...να προσφέρει περισσότερα...να γίνει απαραίτητος και μετά να ζητήσει αντί για 700 ακόμα και 1000...θα τα έχει κερδίσει.
Εδώ διαφωνώ...ευκαιρίες υπήρχαν και υπάρχουν...-ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ-...το πρόβλημα είναι ότι ο βασικός σήμερα δεν φτάνει για να ζήσεις ούτε με νερό και κονσέρβες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εξαρτάται από την δουλειά...τις ώρες...και πολλά άλλα. Να στο θέσω αλλιώς..πόσα έπρεπε να παίρνει???
Οι συνθήκες εργασίας? Παντού ίδιες είναι...μόνο σε κάτι βόρειες χώρες είναι καλύτερεςΤο ίδιο λέμε απλά λίγο διαφορετικά. Δεν είναι το ποσό μόνο αλλά όλο το εργασιακό και εκπαιδευτικό.
οσο καλυτερος και να γινεις, παραπανω απο κατι ψιχουλα για το θεαθηναι (με τοσες αυξησεις σε ολα), δε θα παρεις.Δεν υπάρχει εξέλιξη από μόνη της. Η αγορά είναι ζούγκλα...για να εξελιχθείς πρέπει να γίνεις καλύτερος και να παρέχεις παραπάνω υπηρεσίες. Το ότι βάζεις τριετίες δεν σου δίνουν τίποτα περισσότερο από 10 ευρώ ανά τριετία. Και αν θες την γνώμη μου η εργατική νομοθεσία έχει πολλά στραβά...αλλά αυτό δεν είναι...
γιατί να πληρώνω έναν εργάτη κάθε χρόνο παραπάνω αν παρέχει τα ίδια...να κοιτάξει να ειδικευθεί..να μάθει παραπάνω...να προσφέρει περισσότερα...να γίνει απαραίτητος και μετά να ζητήσει αντί για 700 ακόμα και 1000...θα τα έχει κερδίσει.
Εδώ διαφωνώ...ευκαιρίες υπήρχαν και υπάρχουν...-ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ-...το πρόβλημα είναι ότι ο βασικός σήμερα δεν φτάνει για να ζήσεις ούτε με νερό και κονσέρβες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εξαρτάται από την δουλειά...τις ώρες...και πολλά άλλα. Να στο θέσω αλλιώς..πόσα έπρεπε να παίρνει???
Πωπω, τον γάμησες τώρα, πιστεύω πως δε θα κοιμηθεί 3 μερόνυχτα από τη στεναχώρια του.Καλά κόβεται η κουβέντα και τρως και μπλοκ.
Προφανώς και κάτι δεν πάει καλά. ΜΕ ΣΕΝΑ. Τόσο ΑΧΡΗΣΤΟΣ είσαι που περιμένεις 20 χρόνια να ζήσεις με το βασικό.Όταν το 2004 έπαιρνα βασικό μισθό 650 και σήμερα έχει φτάσει 700 σχεδόν 20 χρόνια μετά κάτι δεν πάει καλά.
Ναι, ενώ εσύ είσαι διάνοια.οι άνω των 60 να μην ψηφιζουν γιατί είναι σκατομυαλοι κομπλεξικοί.
Θυμάμαι είχα δώσει κοντά στα 3500 ευρώ για μια πιστοποίηση της MS. Την πήρα τελικά. Όταν πήγα στο BOSS και του λέω θέλω να ανέβω στον 3ο στους μηχανικούς μου λέει θα το δούμε. 4 μήνες το έβλεπε και τελικά ανέβηκα. Μετά από 3 μήνες του λέω αύξηση και γυρνάει κ μου λέει. Ξέρεις πόσοι είναι έξω και περιμένουν για την θέση σου? Εξυπνάκιας εγώ τότε λέω ναι αλλά δεν έχουν πιστοποίηση. Γυρνάει με ύφος και μου λέει...δεν μετράνε τα χαρτιά αρκεί να ξέρεις να κάνεις την δουλειά. Εκεί κατάλαβα ότι πέταξα 3500 στον κουβά.Οι συνθήκες εργασίας? Παντού ίδιες είναι...μόνο σε κάτι βόρειες χώρες είναι καλύτερες
20 χρόνια στασιμότητα έχει το κρανίο σου βλάκα.Τυπε ένα απλό παράδειγμα ήταν για κάποιον που ξεκινάει 1η δουλειά και θέλει να εξελιχθεί. 20 χρόνια στασιμότητα.