θα τον βρει έτοιμο για φίστινγκ το εξωτικό γκομενέτοεντωμεταξυ ο παπαζολιος μερεμετισε και τον μιστερ μαλακα χολ οφ φεϊμ (ερωτυλο συναμα ΚΑΙ με υπομονη)
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 102K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.497
- Πόντοι
- 27.261
ακομα ενα κρεσεντο αλληλοεκτιμησης των αξιοτιμων, σοβαρων και σεβαστων μελων του ιστοτοπου.θα τον βρει έτοιμο για φίστινγκ το εξωτικό γκομενέτο
#8 (απο εδω και κατω... 35 χρονια πισω, μολις)
Ο δροσερός είχε αρχές αφού..αντικειμενικά αυτό το μόρφωμα ,το συνονθύλευμα περίεργων λούμπεν ανώμαλων τύπων
δεν έχει καμία σχέση με το κόμμα αρχών που ίδρυσε ο Καραμανλής
Τελευταία τροποποίηση:
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.497
- Πόντοι
- 27.261
και μαζεψε τους αριστους φαντασουΟ δροσερός είχε αρχές..
και ένα επιδόρπιο για σήμερα, αύριο θα παίξει τα ξεκατινιάσματα στα τσοντοσινεμάακομα ενα κρεσεντο αλληλοεκτιμησης των αξιοτιμων, σοβαρων και σεβαστων μελων του ιστοτοπου.
#8 (απο εδω και κατω... 35 χρονια πισω, μολις)
Διαγραμμένο μέλος 129170
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7.313
- Πόντοι
- 2.636
Τύπε έχεις βαρεσει μπιέλα σήμερα ε;Έχουν βάλει οτι μαλακία φαντασιώνονται, κάθονται ξεψαχνίζουν ποσταρίσματα 2-3-5-10 ετών και μιλάνε για κομματόσκυλα και αργόσχολους.
Και μετά απορούν γιατί θα τους κυβερνάει ο Μητσοτάκης μέχρι να βαρεθεί.
Θα μου πεις 0,60€ είναι αυτά... ότι αρπάξει ο κωλος μας... αφού ο Κουλαρος πλερωνει...
Πόσες ώρες έχεις μέσα στο νήμα ρε ναυάγιο; Ωραία Κυριακή θα πέρασες...
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.497
- Πόντοι
- 27.261
εντωμεταξυ αν δεις τις ψηφοφοριες μιστερ μαλακα σε ολες τις χρονιες, ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ειναι μεσα στο τοπ 10.και ένα επιδόρπιο για σήμερα, αύριο θα παίξει τα ξεκατινιάσματα στα τσοντοσινεμά
τυχαιο ?????
Ξεκατινιασμα χειρότερο απο καρακλτακες..και ένα επιδόρπιο για σήμερα, αύριο θα παίξει τα ξεκατινιάσματα στα τσοντοσινεμά
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.277
- Πόντοι
- 5.506
Άκου τύπε να δεις τι παίζει, υπάρχουν κάτι συσκευούλες που σου δίνουν τη δυνατότητα όπου είσαι, όταν βαριέσαι να σερφάρεις όσο θέλεις.Τύπε έχεις βαρεσει μπιέλα σήμερα ε;
Θα μου πεις 0,60€ είναι αυτά... ότι αρπάξει ο κωλος μας... αφού ο Κουλαρος πλερωνει...
Πόσες ώρες έχεις μέσα στο νήμα ρε ναυάγιο; Ωραία Κυριακή θα πέρασες...
Δεν πιστεύω να σε σόκαρα.
Εντωμεταξύ, εσύ πρέπει να έχεις περάσει πιο γαμάτη Κυριακή να τρέχεις ξοπίσω μου.
ekatse_i_koutsi_katsika
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2022
- Like
- 1.193
- Πόντοι
- 201
Σου απάντησε ο Alex71 πριν προλάβω εγώ... Συνεχίστε αυτό το τροπάριο και θα είναι πρωθυπουργός για άλλες 3 τετραετίες, με τον καταληψία της Γκράβας να προσπαθεί να καταλάβει που είναι η Λέσβος και που η Μυτιλήνη...Με τι είσαι ευχαριστημένος τυπε?
Με την αντικατάσταση του λιγνίτη?
Με την ενσωμάτωση της Αφρικής και της Ασίας?
Με την μετατροπή όλων των βουνών σε "ελικοδρόμια"?
Με τους υψηλότερους έμμεσους φόρους στον κοσμο?
Με τους μικρότερους μισθους στον ιδιωτικό τομέα στην Ευρώπη?
PsYcHo_777
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2006
- Like
- 4.185
- Πόντοι
- 456
Μία που λέτε για μαθηματικά ακούστε αυτό
Πάνε τρεις φίλοι σε εστιατόριο
Τρώνε και όταν έρθει ο λογαριασμός πόσο
30 ευρώ τους λέει τογκαρσόνι
Πληρώνουν από 10 και
Πάνε να φύγουν
Στην πόρτα τους φωνάζει το γκαρσόνι
Λάθος ρε παιδιά 25
Και τους δίνει ένα τάλιρο
Συνεννοημένοι του λένε δώσε μας σε μονόευρα
Τους δίνει το γκαρσόνι πέντε μονόευρα
Του λένε πάρε από ένα από τον καθέναν από μας φιλοδώρημα
Και περισσεύουν 2 ευρώ
Είχαν δώσει στην αρχή 10 αφού πήραν ένα ευρώ ο καθένας πίσω δώσανε εννιά ο καθένας
3 * 9 27 και δύο που περίσσεψαν 29
Πού πήγε το ευρώ;
Ποσο χρονων εισαι?
Διαγραμμένο μέλος 129170
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7.313
- Πόντοι
- 2.636
Επειδή δεν θέλω να παραθέσω κανέναν Κουλολαγνο, ώστε να μην ξεχάσω και κάποιον, αφήνω αυτό εδώ.... σχετικό με τις πόσες δεκαετίες θα ευημερήσει ακόμη ο Χρυσός:
fun_tou_bou
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 903
- Πόντοι
- 366
συνταξιούχος είπε είναιΠοσο χρονων εισαι?
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.277
- Πόντοι
- 5.506
Χωρίς να θέλω να σε παραθέσω, μια χαρά μόνος σου μαρτυράς οτι κρέμονται σαν τα τσαμπιά για να φύγουν διακοπές την ώρα που....."η χώρα καταστρέφεται και δεν έχουν να φάνε". Αλλά εκεί, ο κλασσικός μαλάκας ο μουνοχαλαστής να κάνει το κομμάτι του μπροστά στην κάμερα. Τόσο γελοίος λαός.Επειδή δεν θέλω να παραθέσω κανέναν Κουλολαγνο, ώστε να μην ξεχάσω και κάποιον, αφήνω αυτό εδώ.... σχετικό με τις πόσες δεκαετίες θα ευημερήσει ακόμη ο Χρυσός:
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.497
- Πόντοι
- 27.261
θελουν να κρατησουν επιπεδο τα πουστοπετσοκαναλα.Επειδή δεν θέλω να παραθέσω κανέναν Κουλολαγνο, ώστε να μην ξεχάσω και κάποιον, αφήνω αυτό εδώ.... σχετικό με τις πόσες δεκαετίες θα ευημερήσει ακόμη ο Χρυσός:
Διαγραμμένο μέλος 129170
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7.313
- Πόντοι
- 2.636
Βρε άθλιε, κλείσατε ένα λαό (και στ αρχιδια μου αν μου πεις το ίδιο συνέβη σ ολόκληρη την γη) δύο χρόνια, ζητώντας του να στέλνει sms να βγει απ'το σπίτι του να δει τους γονείς του ή παιδιά του, για το τίποτα.Χωρίς να θέλω να σε παραθέσω, μια χαρά μόνος σου μαρτυράς οτι κρέμονται σαν τα τσαμπιά για να φύγουν διακοπές την ώρα που....."η χώρα καταστρέφεται και δεν έχουν να φάνε". Αλλά εκεί, ο κλασσικός μαλάκας ο μουνοχαλαστής να κάνει το κομμάτι του μπροστά στην κάμερα. Τόσο γελοίος λαός.
Και δύο χρόνια μετά άθλιο υποκείμενο, υπάρχει και κόσμος που μπαίνει στα καράβια να επισκεφθεί τους δικούς του και στην νησιωτική Ελλάδα πρωτού την παραδώσετε στους Τούρκους και ζητάνε οι άνθρωποι διαβατήριο
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.277
- Πόντοι
- 5.506
Βρε άθλιε, κλείσατε ένα λαό (και στ αρχιδια μου αν μου πεις το ίδιο συνέβη σ ολόκληρη την γη) δύο χρόνια, ζητώντας του να στέλνει sms να βγει απ'το σπίτι του να δει τους γονείς του ή παιδιά του, για το τίποτα.
Και δύο χρόνια μετά άθλιο υποκείμενο, υπάρχει και κόσμος που μπαίνει στα καράβια να επισκεφθεί τους δικούς του και στην νησιωτική Ελλάδα πρωτού την παραδώσετε στους Τούρκους και ζητάνε οι άνθρωποι διαβατήριο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 402
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις