alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Γιατι να το κανουμε αυτο ρε πανεξυπνε?Σήμερα περιμένουμε τα σκουπίδια της ΝΔ να τον ξεπλύνουν.
Γιατι να το κανουμε αυτο ρε πανεξυπνε?Σήμερα περιμένουμε τα σκουπίδια της ΝΔ να τον ξεπλύνουν.
ελα παρε κατι γρηγορο.αντικειμενικά αυτό το μόρφωμα ,το συνονθύλευμα περίεργων λούμπεν ανώμαλων τύπων
δεν έχει καμία σχέση με το κόμμα αρχών που ίδρυσε ο Καραμανλής
ααααχαχαχααχαχααχαχαχα χυτήριο
μιλαμε για σουργελα τεραστιας εμβελειας, οχι αστειαααααχαχαχααχαχααχαχαχα χυτήριο
Τι συνηθιζουμε δηλαδη? Για εξηγησε μου την μαλακια σουΑπό συνήθεια
Εσυ ρε παπαρα δεν ντρεπεσαι να κωλοτριβεσαι στους συριζαιους? Ποσο ξεφτιλα πια?ααααχαχαχααχαχααχαχαχα χυτήριο
Δεν εμαθες οτι πριν τον Κυριακο ΔΕΝ υπηρχαν βιαστες;Ρε μαλακες κομματοσκυλα, βγαινει στη φορα αστυνομικος βιαστης ανηλικων, και βρισκετε ευκαιρια να ασχοληθειτε με τη...ΝΔ?
Ειστε τοσο αρρωστοι πια?
Πότε το καναμε αυτο, για δωσε παραδειγματα. Εχω υπομονη, περιμενω.Να ξεπλένετε παιδεραστές
Με τι είσαι ευχαριστημένος τυπε?Δεν δίνει... γκρίνια και βρίσιμο. Δίνει... γκρίνια και βρίσιμο. Αποφασίστε οι μη αποδεχόμενοι τον Μητσοτάκη τι θέλετε. Εγώ προσωπικά είμαι αντίθετος με τα επιδόματα πλην ιδιαιτέρων εξαιρέσεων (ανάπηροι) και καταστάσεων (όπως τώρα λόγω παγκόσμιας κατάστασης). Οι "άλλοι"... οι αριστεροί, καλά θα κάνουν να μάθουν ιστορία, να κοιτάξουν το παρελθόν, να καταλάβουν το παρόν και να αισθανθούν το μέλλον. Αλλά όπως στρώνεις κοιμάσαι που έλεγε και η γιαγιά μου...
ο μιστερ μαλακας χολ οφ φεϊμ (και ερωτυλος συναμα) εχει ΚΑΙ υπομονη.... δε μασαει
Κατσε ρε τύπε, ο ανθρωπος κατηγγειλε κατι σοβαρο. Ειπε οτι εδω στο μπου κομ, υποστηριζουμε καποιοι και ξεπλενουμε παιδεραστες. Ειναι σημαντικο να μας το εξηγησει πότε και απο ποιον εγινε. Δεν μπορω να πιστεψω οτι απλως πεταξε μια μαλακια. Ας περιμενουμε να μας εξηγησει.Δεν εμαθες οτι πριν τον Κυριακο ΔΕΝ υπηρχαν βιαστες;
ΠεριμενεΚατσε ρε τύπε, ο ανθρωπος κατηγγειλε κατι σοβαρο. Ειπε οτι εδω στο μπου κομ, υποστηριζουμε καποιοι και ξεπλενουμε παιδεραστες. Ειναι σημαντικο να μας το εξηγησει πότε και απο ποιον εγινε. Δεν μπορω να πιστεψω οτι απλως πεταξε μια μαλακια. Ας περιμενουμε να μας εξηγησει.
Τι λες μωρε κι εσυ? Τι αφρικές και ασίες? Ποιος μικροτερος μισθος στην Ευρωπη? Ποια ελικοδρομια? Γι αυτο ο Κουλης θα ειναι 10 μοναδες μπροστα, γιατι αραδιαζετε ενα σωρο μαλακιες που δεν ισχυουν.Με τι είσαι ευχαριστημένος τυπε?
Με την αντικατάσταση του λιγνίτη?
Με την ενσωμάτωση της Αφρικής και της Ασίας?
Με την μετατροπή όλων των βουνών σε "ελικοδρόμια"?
Με τους υψηλότερους έμμεσους φόρους στον κοσμο?
Με τους μικρότερους μισθους στον ιδιωτικό τομέα στην Ευρώπη?
Αλλος απο εδω.Η βαρια βιομηχανια του κούλη, βρωμια και αμαζευτα σκουπιδια διπλα στο μουσειο ακρόπολης.
Οχι την μπαλα στην εξεδρα σε μενα. Εχεις να απαντησεις κατι επι της ουσιας?Καταρχάς αναφέρθηκα στα σκουπίδια της ΝΔ... απορώ δηλαδή γιατί τσιμπάς...
Τυπε 50 μονάδες μπροστά να πάει και αμα γεράσει να έλθει ο ανιψιός, ο κουνιάδος, ο μπατζανάκης, τα τέκνα..Τι λες μωρε κι εσυ? Τι αφρικές και ασίες? Ποιος μικροτερος μισθος στην Ευρωπη? Ποια ελικοδρομια? Γι αυτο ο Κουλης θα ειναι 10 μοναδες μπροστα, γιατι αραδιαζετε ενα σωρο μαλακιες που δεν ισχυουν.
Ρε μαλακες βγαινει στη φορα βιαστης ανηλικων, και βρισκετε ευκαιρια να ασχοληθειτε με τη...ΝΔ? τοσο αρρωστοι πια
ο μιστερ μαλακας χολ οφ φεϊμ (και ερωτυλος συναμα) εχει ΚΑΙ υπομονη.... δε μασαει
Γι αυτο ο Κουλης θα ειναι 10 μοναδες μπροστα
εντωμεταξυ ο παπαζολιος μερεμετισε και τον μιστερ μαλακα χολ οφ φεϊμ (ερωτυλο συναμα ΚΑΙ με υπομονη)