athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.712
- Πόντοι
- 12.756
ε δεν ειμαστε και εχθροι ρε..εχουμε τις αποψεις μας καπου θα συμφωνουμε σε πολλα θα διαφωνουμεΕπιτέλους και σε 2 πράγματα που συμφωνούμε
ε δεν ειμαστε και εχθροι ρε..εχουμε τις αποψεις μας καπου θα συμφωνουμε σε πολλα θα διαφωνουμεΕπιτέλους και σε 2 πράγματα που συμφωνούμε
Τί κάνεις εδώ; Γιατί δεν είσαι εκεί;Ψαχνουμε να ψηφισουμε αυτον που θα βαλει λιγο σαλιο
νομιζω εισαι γαμω-κουναβοOσο ορθα την αφουγκραζεται το επιτελειο των αριστων θα ελεγα
Με τι να σκεφτω ρε?Μας πηρε τα μυαλα ο τσιφ με τους αψογους χειρισμους του
Εκει ειμαιΤί κάνεις εδώ; Γιατί δεν είσαι εκεί;
Και με γνωσεις για την Δανια .. τι παιζει εκει κτλ ..Oσο ορθα την αφουγκραζεται το επιτελειο των αριστων θα ελεγα
Με τι να σκεφτω ρε?Μας πηρε τα μυαλα ο τσιφ με τους αψογους χειρισμους του
Τί κάνεις εδώ; Γιατί δεν είσαι εκεί;
(κωλό) Γερο Παστίτσιος : θα είναι εκεί αλλά θα ναι σα να μην είναιΕκει ειμαι
κ.Celebre στην παρούσα συγκυρία η κοινωνία δεν θέλει να δει στην εξουσία τον κ.Τσίπρα και το τσίρκο του.Oσο ορθα την αφουγκραζεται το επιτελειο των αριστων θα ελεγα
Τώρα με τη βενζίνη ... γιατί μετά με το Hybrid θα πάει Δανία οδικώςΚαι με γνωσεις για την Δανια .. τι παιζει εκει κτλ ..
άλλο αν το πιο εξωτερικο που εχει παει ειναι η Χαλ΄κιδα
Οκ.Εκει ειμαι
αυτιστικε που το λιπος εχει φτασει μεχρι και στα ματοτσινορα σου εσυ μπορει να φυτιλιαζες καρτες και να πηγαινες παντου αλλα στο τελος σε ενα κελι 4επι 4 κατεληξες...επισης μπινεδακο που ειαι τοσο μιζερος για Δανια πουστοπαιδο δεν το εγραψα εγω...Και με γνωσεις για την Δανια .. τι παιζει εκει κτλ ..
άλλο αν το πιο εξωτερικο που εχει παει ειναι η Χαλ΄κιδα
Ελα ρε τυπε π χαθηκες!
Βαλε καμμια αποδειξη απο φουλαρισμα με 2,80€ να ψαρωσουμε στο 272 αλόγων οχημα
τυπε δεν εχω τοσο αναγκη εγω ετσι πληροφοριακα...εχω οχημα της δουλειας με πληρωμενο το πετρελαιο..αλα επειδη δεν το παιζω κατι που δεν ειμαι αν χρειαστει θα κοψω πραγματα ..αντιλαβου;Τώρα με τη βενζίνη ... γιατί μετά με το Hybrid θα πάει Δανία οδικώς
μεστός, σκληρός και πραγματικοςαυτιστικε που το λιπος εχει φτασει μεχρι και στα ματοτσινορα σου εσυ μπορει να φυτιλιαζες καρτες και να πηγαινες παντου αλλα στο τελος σε ενα κελι 4επι 4 κατεληξες...επισης μπινεδακο που ειαι τοσο μιζερος για Δανια πουστοπαιδο δεν το εγραψα εγω...
εκτοες αν τα χυσια απο τις τραβελοπουτσες που ρουφας σε εκαναν μερικως τυφλο
Εσυ δεν εγραφες οτι εν καιρο πανδημιας ο ελληνας ενισχύθηκε οσο κανεις αλλος ευρωπαίος απ το Κουλις;
Τωρα το γυρνάς και το λες «δάνειο»;
Δλδ ο Κουλις εδωσε δανεια και δεν το ξεραμε;Δλδ λάβαμε δανεια παρα την θεληση μας;Αυτος ενίσχυση ελεγε πως εδινε στον επαγγελματια…για συνεννοηθείτε εκει στου Μαξίμου
To τι θελει η κοινωνια με το τι θελει ο καθενας μας ειναι 2 διαφορετικα πραγματα.Κι αναθεμα με αν ξερει τι θελει η κοινωνια ή αν την κανουν να νομιζει οτι ξερει τι θελει κατα το δοκουνκ.Celebre στην παρούσα συγκυρία η κοινωνία δεν θέλει να δει στην εξουσία τον κ.Τσίπρα και το τσίρκο του.
Τί να κάνουμε δηλαδή.
Για την ώρα έτσι έχουν τα πράγματα.
ενταξει θα θελει η κοινωνια αυτο που θελετε εσεις...ΑΜ ΔΕ....To τι θελει η κοινωνια με το τι θελει ο καθενας μας ειναι 2 διαφορετικα πραγματα.Κι αναθεμα με αν ξερει τι θελει η κοινωνια ή αν την κανουν να νομιζει οτι ξερει τι θελει κατα το δοκουν
βρωμαει κουναβιλα το νημα.
Τον Τρουμπακη τον φιλοξενω στη βιλλα στην Σαντορινη τωραΟκ.
Ανησύχησα.μην σε έχει πετάξει, ο εισαγγελέας, απο το σπίτι και μοιράζεσαι το χαρτόκουτο του κ.Τρουμπάκη.