Νέα

Κυριακή βράδυ στο Μεταξουργείο

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τρυποκάρυδος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Μηνύματα
10.415
Like
421
Πόντοι
166
Ο «αγοραίος έρωτας» σε αυτή την πόλη είναι η μόνη επιλογή αν είσαι ξένος (με σκούρο δέρμα).

IMG_0005-1-660x439.jpg


Δεν έχουμε την δυνατότητα να πάμε για ποτά το βράδυ σε μέρη που έχει πολλούς Έλληνες, παρά μόνο σε δικά μας στέκια, που και εκεί δεν υπάρχουν γυναίκες. Για αυτό θα δεις να έρχονται αρκετοί καθημερινά εδώ, αλλά δύσκολα θα δώσουμε 10 ευρώ κάθε φορά, όταν αυτά τα 10 ευρώ είναι ο μισθός όλης της εβδομάδας


Μεταξουργείο. Την νύχτα η Αθήνα αλλάζει όψη. Κλειστά καταστήματα, υπεραστικά λεωφορεία, ταξιτζήδες  που ψάχνουν τις «μεγάλες ταρίφες», καφενεία μιας άλλης εποχής με τραπέζια ξύλινα, πλαστικές καρέκλες και ένα σύννεφο καπνού από τσιγάρα. Παρατηρείς τον κόσμο να μπαινοβγαίνει βιαστικά στο μετρό,  άλλοι επιστρέφουν από τις δουλειές τους και άλλοι αναζητούν  τους δρόμους του «πληρωμένου σεξ». Κατηφορίζω  προς την Ιάσονος. οι πρώτες εικόνες που αντικρίζεις είναι ανθρώπινες σκιές να ψάχνουν για λίγες στιγμές γρήγορης ηδονής. Παρέες νέων που «σπάνε πλάκα» έχοντας σχολάσει από το φροντιστήριο,  μεσήλικες που καταφθάνουν με το μηχανάκι τους – λίγο πριν πάνε σπίτι τους- ενώ  οι περισσότεροι από τους «πελάτες» είναι μετανάστες. Τις Κυριακές, ειδικά, νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε υπαίθριο νυχτερινό παζάρι.

IMG_0079-980x653.jpg


Τα πιο πολλά από τα «σπίτια» είναι παλιές ερειπωμένες διώροφες κατοικίες. Κλειστά παράθυρα, σκοτεινοί διάδρομοι, υγρά δωμάτια, ελάχιστος φωτισμός και στην υποδοχή ώριμες κυρίες να σου λένε «περίμενε λίγο στον καναπέ, η κοπέλα είναι στο δωμάτιο». Δίπλα μου μετανάστες με προσεγμένη την εμφάνισή τους, παρατηρούν, και αν τους αρέσει «μπαίνουν», αλλιώς στο επόμενο, «που ήταν καλύτερη», όπως ακούς χαρακτηριστικά να λένε.

Στην συνέχεια, περιμένοντας στον πεζόδρομο, βρίσκω την ευκαιρία να μιλήσω με μερικούς από τους μετανάστες. Όλοι δέχονται πρόθυμα να απαντήσουν στις ερωτήσεις. Σε ακούν προσεκτικά, προσπαθούν να καταλάβουν τι τους ρωτάς και με τα λίγα ελληνικά τους, σού απαντούν. «Εμείς εδώ ερχόμαστε τις πιο πολλές φορές για να δούμε, αφού τα  λεφτά που βγάζουμε είναι λίγα. Βλέπουμε, μας αρέσουν τα γυναικεία σώματα, χαιρόμαστε, γελάμε και  συζητάμε μετά στα σπίτια με τους φίλους μας για ό,τι είδε ή έκανε ο καθένας. Όταν  πληρωθούμε θα έρθουμε για να γαμήσουμε, ειδικά Κυριακές, θα δεις πιο πολύ κόσμο, γιατί είναι η μόνη μέρα που δεν δουλεύουμε». Στις συζητήσεις διαπιστώνω ότι πολλοί από αυτούς δεν μένουν καν στο κέντρο, αλλά έρχονται και από άλλες περιοχές, όπως ο Πειραιάς, η Καλλιθέα κα το Αιγάλεω. Σπεύδω να τους ρωτήσω αν έχουν βιώσει ρατσιστικές συμπεριφορές από τις κοπέλες. «Τα κορίτσια είναι μια χαρά, σπάνια έχει τύχει να μας πουν ότι πάνε μόνο με Έλληνες. Μόνο ένα 10% από αυτές και πιο πολύ το κάνουν γιατί φοβούνται τις αρρώστιες». Όταν η κουβέντα καταλήγει στις τιμές και αν είναι η μόνη τους επιλογή τα μπουρδέλα, οι απαντήσεις που παίρνω δεν μου αφήνουν και πολλά περιθώρια. «Εδώ κάνεις σεξ  με 10 ευρώ και αν ζητήσεις και κώλο, 15 ευρώ. Εμείς μένουμε πολλά άτομα σε ένα σπίτι, άρα πως θα κάνεις αλλιώς σεξ; Σίγουρα υπάρχουν αρκετοί από εμάς που κάνουν σεξ μεταξύ τους, αλλά gay έρωτα βρίσκεις σε όλες τις χώρες. Επίσης, δεν έχουμε την δυνατότητα να πάμε για ποτά το βράδυ σε μέρη που έχει πολλούς Έλληνες, παρά μόνο σε δικά μας στέκια, που και εκεί δεν υπάρχουν γυναίκες. Για αυτό θα δεις να έρχονται αρκετοί καθημερινά εδώ, αλλά δύσκολα θα δώσουμε 10 ευρώ κάθε φορά, όταν αυτά τα 10 ευρώ είναι ο μισθός όλης της εβδομάδας».

IMG_0118-980x653.jpg

IMG_0125-1-980x653.jpg

IMG_0011-1-980x566.jpg

IMG_0094-980x653.jpg


Περιδιαβαίνοντας τα γύρω στενά, επιλέγω να μπω και να προσπαθήσω να μιλήσω με κάποιες από τις κοπέλες. Ένας καναπές, κόκκινα φώτα, ακόμα και χριστουγεννιάτικα λαμπάκια, κοπέλες γυμνόστηθες που σου κάνουν νόημα για να τις ακολουθήσεις  είναι μερικές από τις  εικόνες που αντικρίζεις. Ρωτάω, πόσα; «10 ευρώ». Διάρκεια; «10 λεπτά το πολύ έχεις για να «τελειώσεις». Αν δώσεις παραπάνω λεφτά, τότε μπορούμε και μεγαλύτερη διάρκεια».  Τους ζητώ αν μπορούν να μου πουν κάποια πράγματα, δηλώνοντας άλλη ιδιότητα. Προς μεγάλη έκπληξη, ακούω την ώριμη κυρία να μου λέει «έλα προς την κουζίνα και θα έρθει και το κορίτσι, αφού δεν έχει δουλειά». Χαρτιά υγείας παντού, στριφτά τσιγάρα, μεγάλες κούπες με καφέ από το πρωί και εφημερίδες διπλωμένες στις σελίδες των ροζ αγγελιών είναι το σκηνικό που απλώνεται μπροστά μου. Είναι εντυπωσιακό ότι η κοπέλα εξακολουθεί να μένει γυμνή μπροστά μου και ξεκινάει να στα περιγράφει όλα μόνη της χωρίς να χρειάζεται να ρωτήσεις. «Με λένε Νάνσυ, γεννήθηκα στην Ρουμανία και είμαι περίπου 5 χρόνια στην Ελλάδα. Υπάρχουν μέρες που δουλεύω εδώ μέσα για 13-14 ώρες και μπορεί να «πάω» με 100 άντρες. Οι πιο πολλοί είναι μετανάστες. Δεν έχουμε προβλήματα με αυτούς, είναι ήσυχοι, έρχονται για να «αδειάσουν», ελάχιστοι έχουν δημιουργήσει ιστορίες, μόνο κάποιοι  που θα έρθουν  πιωμένοι. Τα περισσότερα περιστατικά βίας τα έχουμε με Έλληνες που επειδή δεν τους «κάθεται» η γυναίκα τους, νομίζουν ότι είμαστε εμείς αυτές που θα τους κάνουμε ό,τι γουστάρουν. Έρχονται τύποι που απαιτούν να γαμήσουν χωρίς προφυλακτικό, για αυτό και έξω θα δεις άντρες που σε τέτοιες περιπτώσεις θα έρθουν για να τους πετάξουν έξω. Η κρίση έχει αυξήσει τον αριθμό των μπουρδέλων και ενώ πριν από λίγα χρόνια το σεξ κόστιζε το λιγότερο 20 ευρώ, τώρα έχουμε αναγκαστεί να το κατεβάσουμε στα 10. Για αυτό και βλέπεις πολλούς μετανάστες, γιατί δεν μπορούν να πάνε αλλού. Επίσης, αν τους δεις, οι πιο πολλοί φοβούνται ακόμα και που μπαίνουν σε εμάς, μήπως και υπάρχει καμία περίεργη παρέα που θα τους κυνηγήσει για να τους χτυπήσουν και να τους κλέψουν τα χρήματα. Να ξέρεις ότι και μεταξύ τους έχουν παίξει ξύλο. Άλλοι είναι από το Πακιστάν, άλλοι από το Μπαγκλαντές και όταν συναντιούνται θα γίνουν φασαρίες. Βέβαια, το χειρότερο είναι που μπορεί να δεις εκδίδονται στο δρόμο νέες κοπέλες, τοξικομανείς, απλά για να πάρουν την δόση τους. Αν προχωρήσεις προς τα κάτω θα δεις και πολλές ελληνίδες φοιτήτριες που χρεώνουν το σεξ 50 ευρώ». Λίγη ώρα μετά η ώριμη κυρία μου ζητά ευγενικά να αποχωρήσω για να μην έχουμε «μπλεξίματα» με τα αφεντικά.

IMG_0072-980x653.jpg

IMG_0062-653x980.jpg

IMG_0046-980x653.jpg

IMG_0044-980x653.jpg

IMG_0137-980x653.jpg

IMG_0157-980x653.jpg

IMG_0127-653x980.jpg

IMG_0103-980x653.jpg

IMG_0100-980x653.jpg

IMG_0035-980x653.jpg


Φεύγοντας,  και ενώ έχει αρχίσει να βρέχει για τα καλά, παρατηρώ ότι οι μετανάστες δεν σταματούν τις βόλτες τους στα «σπίτια». Αλλά σκέφτομαι είναι Κυριακή, δεν δουλεύουν, αυτή είναι η χαρά τους, όπως μου είπαν, και όπως έγραφε ένα υπέροχο γκράφιτι σε ένα τοίχο, δείχνοντας δύο σώματα ενωμένα, «σε τι χρησιμεύει να έχει πειρασμούς μια μεγάλη πόλη, αν οι άνθρωποι δεν υποκύπτουν σ’ αυτούς;».

Πηγή : grekamag.gr

 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.354
Πόντοι
4.765
Γιατί οι Έλληνες έχουν περισσότερα λεφτά τώρα?Και γιά τους Έλληνες τώρα τα 10 Ευρώ είναι λεφτά.Οι Πακιστανοί πιό πολύ πηγαίνουν εκεί γιά να πάρουν το ματάκι τους πολύ λίγοι περνάνε στο δωμάτιο.
 

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Μηνύματα
6.436
Κριτικές
2
Like
5.689
Πόντοι
2.356
Πολύ ωραίο ρεπορτάζ.

Να βάλω και σαν συμπληρωματικό στοιχείο ότι μέχρι περίπου το 2007 - 2008 (ίσως και νωρίτερα διορθώστε με) υπήρχαν περισσότερο τα στέκια με μπουρδέλα, όπως το Μεταξουργείο, η Φυλής και άντε η Λιοσίων. Μετά από κάποιο καιρό παρατηρήσαμε όλοι ότι έγινε μια τρόπον τινά "αποκέντρωση" των μπουρδέλων, άρχισαν να σκορπάνε. Τόσο η κρίση όσο και ο αυξανόμενος αριθμός αλλοδαπών από χώρες της Ασίας οδήγησε στην "ανάγκη" πτώσης των τιμών. Αυτή η πτώση οδήγησε στη πτώση της ποιότητας παρεχομένων υπηρεσιών. Αυτήν τη ανάγκη, για λίγο καλύτερες υπηρεσίες (πάντα εντός εισαγωγικών, καθώς όλα σχετικά είναι) την ονόμασαν STUDIO. Έτσι βλέπεις από τον Πειραιά μέχρι και την Εθνική στα βόρεια προάστια αριστερά δεξιά είτε ρόζ είτε μπλε τεράστιο ή μικρές επιγραφές "STUDIO". Η μεγάλη πλειοψηφία των πελατών που έχουν μια κάποια οικονομική δυνατότητα εκεί πηγαίνει.

Επίσης να πω ότι κάποτε μπορούσες να πας στο Μετάξι ή στη Φυλής τώρα πρέπει  να έχεις να γαμήσεις κανένα 6μηνο για να αντέξεις τη βρώμα και την όλη φάση εκεί. Όχι πως στα studio είναι καλύτερα, απλώς εκεί μπορείς λίγο πιο εύκολα να ξεγαλάσεις τον εαυτό σου: Δεν ανοιγοκλείνουν οι πόρτες με μεγάλη συχνότητα, μερικές φορές υπάρχει ντουζιέρα, τα σεντόνια μπορεί και να είναι καθαρά.

Πάνε οι εποχές που μπορούσες να πας "Μετάξι" (αργκό) και να πεις "Θα γαμήσω" Τώρα αυτό να το κάνουν τίποτα πιτσιρικάδες ή κάποιας πιο μεγάλης ηλικίας.

Όπως πολύ σωστά λένε οι του χώρου αναγκάστηκαν να ρίξουν τις τιμές λόγω μεταναστών και εν γένει της κρίσης.

Επίσης κάτι πολύ αξιοπρόσεκτο είναι ότι τα μπουρδέλα δεν έχουν λιγοστέψει καθόλου. Κάθε άλλο. Θα μου πεις λογικό είναι, στη κρίση η πορνεία και ο τζόγος "παίζουν", εξού και τα φρουτάκια που αυτές τις μέρες κάνουν πρεμιέρα (opap Play)...
 

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Μηνύματα
736
Κριτικές
54
Like
129
Πόντοι
5.835
Πολύ ωραίο ρεπορτάζ.

Να βάλω και σαν συμπληρωματικό στοιχείο ότι μέχρι περίπου το 2007 - 2008 (ίσως και νωρίτερα διορθώστε με) υπήρχαν περισσότερο τα στέκια με μπουρδέλα, όπως το Μεταξουργείο, η Φυλής και άντε η Λιοσίων. Μετά από κάποιο καιρό παρατηρήσαμε όλοι ότι έγινε μια τρόπον τινά "αποκέντρωση" των μπουρδέλων, άρχισαν να σκορπάνε. Τόσο η κρίση όσο και ο αυξανόμενος αριθμός αλλοδαπών από χώρες της Ασίας οδήγησε στην "ανάγκη" πτώσης των τιμών. Αυτή η πτώση οδήγησε στη πτώση παρεχομένων υπηρεσιών. Αυτήν τη ανάγκη, για λίγο καλύτερες υπηρεσίες (πάντα εντός εισαγωγικών, καθώς όλα σχετικά είναι) την ονόμασαν STUDIO. Έτσι βλέπεις από τον Πειραιά μέχρι και την Εθνική στα βόρεια προάστια αριστερά δεξιά είτε ρόζ είτε μπλε τεράστιο ή μικρές επιγραφές "STUDIO". Η μεγάλη πλειοψηφία των πελατών που έχουν μια κάποια οικονομική δυνατότητα εκεί πηγαίνει.

Επίσης να πω ότι κάποτε μπορούσες να πας στο Μετάξι ή στη Φυλής τώρα πρέπει  να έχεις να γαμήσεις κανένα 6μηνο για να αντέξεις τη βρώμα και την όλη φάση εκεί. Όχι πως στα studio είναι καλύτερα, απλώς εκεί μπορείς λίγο πιο εύκολα να ξεγαλάσεις τον εαυτό σου: Δεν ανοιγοκλείνουν οι πόρτες με μεγάλη συχνότητα, μερικές φορές υπάρχει ντουζιέρα, τα σεντόνια μπορεί και να είναι καθαρά.

Πάνε οι εποχές που μπορούσες να πας "Μετάξι" (αργκό) και να πεις "Θα γαμήσω" Τώρα αυτό να το κάνουν τίποτα πιτσιρικάδες ή κάποιας πιο μεγάλης ηλικίας.

Όπως πολύ σωστά λένε οι του χώρου αναγκάστηκαν να ρίξουν τις τιμές λόγω μεταναστών και εν γένει της κρίσης.

Επίσης κάτι πολύ αξιοπρόσεκτο είναι ότι τα μπουρδέλα δεν έχουν λιγοστέψει καθόλου. Κάθε άλλο. Θα μου πεις λογικό είναι, στη κρίση η πορνεία και ο τζόγος "παίζουν", εξού και τα φρουτάκια που αυτές τις μέρες κάνουν πρεμιέρα (opap Play)...
Ωραια αναλυση, εχεις αφησει εξω απο τη λογικη του πληρωμενου ερωτα ομως την συνειδητη επιλογη μιας καλτ κουλτουρας που για να ολοκληρωθει ο μυστης ερωτικα επιδιωκει τον ξεπεσμο. Ενα ξεπεσμο που τον ψαχνει οχι μονο στο τρισαθλιο περιβαλλον αλλα εννιοτε και σε σαπιες πορνες στις οποιοες μια αθικτη λογικη δεν θα τον οδηγουσε ποτε. Εν ολιγοις ειναι χρησιμα πολυ τα παρακμιακα σπιτια του Μεταξουργειου και δεν πρεπει να εκλειψουν
 

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Μηνύματα
6.436
Κριτικές
2
Like
5.689
Πόντοι
2.356
Ωραια αναλυση, εχεις αφησει εξω απο τη λογικη του πληρωμενου ερωτα ομως την συνειδητη επιλογη μιας καλτ κουλτουρας που για να ολοκληρωθει ο μυστης ερωτικα επιδιωκει τον ξεπεσμο. Ενα ξεπεσμο που τον ψαχνει οχι μονο στο τρισαθλιο περιβαλλον αλλα εννιοτε και σε σαπιες πορνες στις οποιοες μια αθικτη λογικη δεν θα τον οδηγουσε ποτε. Εν ολιγοις ειναι χρησιμα πολυ τα παρακμιακα σπιτια του Μεταξουργειου και δεν πρεπει να εκλειψουν

:thumbsup: :thumbsup:

Κοίτα από άποψη ιστορικότητας και κουλτούρας έχεις δίκιο. Βέβαια περιγράφεις μια φάση μποέμικου style το οποίο δεν νομίζω να υιοθετούν πολλοί συναγωνιστές.

Ουσιαστικά αυτό που λες παρομοιάζεται με το "Βρώμικο" της καντίνας, το hotdog είτε καλαμάκι που το επιλέγεις σαν λύση "φάρμακο" μετά από κάποια έξοδο.

Εγώ ομολογώ αν και μ αρέσει το βρώμικο δεν θα πήγαινα στο Μετάξι με τη λογική και τη κουλτούρα που λες..

Γούστα είναι αυτά πάντα.
 

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Μηνύματα
736
Κριτικές
54
Like
129
Πόντοι
5.835
:thumbsup: :thumbsup:

Κοίτα από άποψη ιστορικότητας και κουλτούρας έχεις δίκιο. Βέβαια περιγράφεις μια φάση μποέμικου style το οποίο δεν νομίζω να υιοθετούν πολλοί συναγωνιστές.

Ουσιαστικά αυτό που λες παρομοιάζεται με το "Βρώμικο" της καντίνας, το hotdog είτε καλαμάκι που το επιλέγεις σαν λύση "φάρμακο" μετά από κάποια έξοδο.

Εγώ ομολογώ αν και μ αρέσει το βρώμικο δεν θα πήγαινα στο Μετάξι με τη λογική και τη κουλτούρα που λες..

Γούστα είναι αυτά πάντα.
Τα ειπες ολα φιλε μου στις 4 τελευταιες λεξεις.  :thumbsup:
 

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Μηνύματα
6.703
Κριτικές
126
Like
7.715
Πόντοι
7.885
Γιατί οι Έλληνες έχουν περισσότερα λεφτά τώρα?Και γιά τους Έλληνες τώρα τα 10 Ευρώ είναι λεφτά.Οι Πακιστανοί πιό πολύ πηγαίνουν εκεί γιά να πάρουν το ματάκι τους πολύ λίγοι περνάνε στο δωμάτιο.

Προτιμούν τα ζάκια και τις γύφτισσες πορνομετανάστη στις καλτ πουτανόπιατσες  ;) ;) :rockon: :rockon: όπου με 0,50 ευρώ μπορούν να ρίξουν ένα απαξιωτικό ακα  :zfuck: :fuck2: και τελείωμα όπου γουστάρουν  :2funny: :2funny:.
 

mcmitsos

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2014
Μηνύματα
10
Like
0
Πόντοι
0
Αν προχωρήσεις προς τα κάτω θα δεις και πολλές ελληνίδες φοιτήτριες που χρεώνουν το σεξ 50 ευρώ

Που είναι αυτές ρε παιδιά?
Ξέρει κανείς κάτι?
 

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Μηνύματα
6.346
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
ωραιο ρεπορταζ αλλα πλεον κλασικο ... εχουμε διαβασει πολλα ρεπορταζ απο μεταξουργειο και τσαρδια ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ κυριοι δημοσιογραφοι  :rockon:
 

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Μηνύματα
3.759
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
πολυ μποχα μαστουρα μετανιωσα οταν ειδα τετοιο χαλι στην Ιασωνος  :S
αν και γαμησα δεν θα ξαναπηγαινα στην Ιασωνος και τζαμπα να με την προσφερουν την γκομενα στην Κολονονου 23 ανακακινηστικε και βαλαν και την βανιλια μυρωδια στην υποδοχη αλλα γενικως η κατασταση  και με τους πακι ειναι να απελπιζεσαι  :S :S :S :S :S
 

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Μηνύματα
6.346
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
πολυ μποχα μαστουρα μετανιωσα οταν ειδα τετοιο χαλι στην Ιασωνος  :S
αν και γαμησα δεν θα ξαναπηγαινα στην Ιασωνος και τζαμπα να με την προσφερουν την γκομενα στην Κολονονου 23 ανακακινηστικε και βαλαν και την βανιλια μυρωδια στην υποδοχη αλλα γενικως η κατασταση  και με τους πακι ειναι να απελπιζεσαι  :S :S :S :S :S

οντως, την ειχαμε συνηθίσει στα κοκκινα χαλιά και τ' αρώματα !! :S
 

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Μηνύματα
3.759
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
οντως, την ειχαμε συνηθίσει στα κοκκινα χαλιά και τ' αρώματα !! :S
οι κουρτινες αντι πορτα , στην Ιασωνος 31 στην θεια Νατασα ο νεροχυτης χαρτι υγειας ολιγοστο ,  καποτες πεταμενες ,  ενταξει σε μενα δεν βιαστηκε αυτο δεν ειναι το θεμα σε σχεση με το 10 ρικο να σου πω ουτε το κλαψα την γαμησα και τον κωλο αλλα γενικα ολα στενα και βρωμικα πηγα σπιτι και βαλα τα ρουχα μου για απολυμανση και κανα μπανιο με ντετολ  :S
ωρα  16,30 με 17,00 ειδα και εναν να βαραει ενεση μες στο δρομο στην Ιασωνος , καλα που ειναι η στυνομια ?  τιποτς αστυνομευση  :S ειδα και αλλα ....
 

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Μηνύματα
1.204
Like
12
Πόντοι
16
Τι μαλακιες γραφει ο τυπος?

Λατρευει τους μεταναστες......το καταλαβαμε :uglystupid: μονο γι'αυτους μιλαει....

Μπουρδελιαρης δεν ειναι 100%.......δεν ξερει τι του γινεται!

Καλα τα λεει ο δημητρακης,οι πακιστανοι και ολοι αυτοι μονο για πλακα πηγαινουν εκει,σπανια θα δεις πακιστανο να μπαινει η να βγαινει απο το δωματιο.
Αυτοι σκεφτονται και ακομα και το 1 ευρω να δωσουν...... :2funny: :2funny: :2funny:





 

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Μηνύματα
3.759
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Τι μαλακιες γραφει ο τυπος?

Λατρευει τους μεταναστες......το καταλαβαμε :uglystupid: μονο γι'αυτους μιλαει....

Μπουρδελιαρης δεν ειναι 100%.......δεν ξερει τι του γινεται!

Καλα τα λεει ο δημητρακης,οι πακιστανοι και ολοι αυτοι μονο για πλακα πηγαινουν εκει,σπανια θα δεις πακιστανο να μπαινει η να βγαινει απο το δωματιο.
Αυτοι σκεφτονται και ακομα και το 1 ευρω να δωσουν...... :2funny: :2funny: :2funny:
εγω ειδα την τανα την χοντρη την αγαμητη να βαζει με το ζορι τον πακι στην Ιασωνος 1 αλλου τους διωχναν οχι ομως ολλα τα μπου στο μεταξι παραμονη χριστουγεννων
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom