Νέα

Κριτική στα γαμήσια/πίπες που μας κάνουν οι σύντροφοί μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thaleia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 511
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ολο στην ειρωνεία είσαι βρε μουνίτσα.... Αν είσαι έτσι και στην πραγματική σου ζωή..... χαρά στο νιό που θα σε παντρευτεί.

ετσι ειμαι :cheesy: :cheesy: :cheesy: ειρων και σπαει κοκκαλα :cheesy: :cheesy: ποτε δεν ειχα θεμα ομως με αυτο........αλλωστε παντα μαρεσαν οι αντρες που ηταν πιο ειρωνες απο μενα ;) πες το βιτσιο......

Ή πέφτεις σε γύφτους κ φτωχομπινέδες...ή είσαι μπάζο...ή ζεις στον Κρόνο....:) :) :)

γιατι ρε? αλλο να σε κερασει μια φορα, αλλο να σου κανει ενα δωρο στο τοσο και αλλο αυτο που λετε........το να πληρωνεις μια γκομενα προκειμενου να τη γαμησεις........αυτο ειναι κακομοιρια........δεν εχω πεσει σε τετοιο τυπο ευτυχως........οπως εκεινο το περιβοητο ποστ του σταυρου που ελεγε το οικονομικο κοστος για ενα πηδημα........σιγα........

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Κορίτσια δεν βλέπω κριτικές για το "απλήρωτο" σεξ που έκανα....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
...πάμε μαμιστρώνα πλήρωσα εγώ. Προς τα ξημερώματα πήραμε ταξάκι να επιστρέψουμε (μένουμε σε διπλανές περιοχές, μακριά από το κέντρο). Κατέβηκα από το ταξί και της λέω: "μπορείς να πληρώσεις το ταξί;". Λες και της έβρισα τη μάνα της και τον πατέρα της. Άρχισε μία απίστευτη γκρίνια ότι δεν της τόχα πει από πριν κ.λ.π. Μου είχε πει πριν ότι είχε λεφτά μαζί της. Όταν της έκλεισα την πόρτα του ταξί με κοίταγε σαν να ήθελε να με σκοτώσει. Από τότε δεν με έχει πάρει καν τηλέφωνο.
Taxi fee included on outcalls? :think: :tooth: :tooth: :tooth:

Να λοιπόν μία "μη πληρωμένη" (ή πληρωμένη τελικά;) σεξουαλική εμπειρία!  
Εγω θα λεγα:'Να μια ακριβοπληρωμενη σεξουαλικη εμπειρια! :grin:

Επισκέπτης
γιατι ρε? αλλο να σε κερασει μια φορα, αλλο να σου κανει ενα δωρο στο τοσο και αλλο αυτο που λετε........το να πληρωνεις μια γκομενα προκειμενου να τη γαμησεις........αυτο ειναι κακομοιρια........δεν εχω πεσει σε τετοιο τυπο ευτυχως........οπως εκεινο το περιβοητο ποστ του σταυρου που ελεγε το οικονομικο κοστος για ενα πηδημα........σιγα........
Kανείς δεν πληρώνει ΜΟΝΟ για να γαμήσει....υπάρχουν πολλοί που αγοράζουν όλο το πακέτο....κάτι σαν gfe χωρίς ημερομηνία λήξης ας πούμε....απλά δεν σκέφτονται το value for money...χα χα χα....

Μόνη σου τα λες...να κεράσει μια στο τόσο...να κάνει δώρο μια στο τόσο....μια το ένα λοιπόν...μια το άλλο...κ πάει λέγοντας...

Τελικά δεν υπάρχει απλήρωτο σεξ....μα θα πληρώσεις μια...μα θα πληρώσεις χίλιες...πάντα κάτι θα πληρώσεις....;)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Kανείς δεν πληρώνει ΜΟΝΟ για να γαμήσει....υπάρχουν πολλοί που αγοράζουν όλο το πακέτο....κάτι σαν gfe χωρίς ημερομηνία λήξης ας πούμε....απλά δεν σκέφτονται το value for money...χα χα χα....

Μόνη σου τα λες...να κεράσει μια στο τόσο...να κάνει δώρο μια στο τόσο....μια το ένα λοιπόν...μια το άλλο...κ πάει λέγοντας...

Τελικά δεν υπάρχει απλήρωτο σεξ....μα θα πληρώσεις μια...μα θα πληρώσεις χίλιες...πάντα κάτι θα πληρώσεις....;)

μα εννοειται αυτο.......αλλα θα πληρωσεις εσυ θα πληρωσω και εγω........οι σχεσεις ειναι δουναι και λαβειν αλλα το θεμα ειναι να το κανεις επειδη γουσταρεις και οχι επειδη σε εκμεταλλευονται ή επειδη θες να γαμησεις......καταλαβες τη διαφορα?
θες να κερασεις? να κερασεις επειδη γουσταρεις τη γκομενα σου και κανει καλο κρεβατι και σε περιποιειται.......
θες να κανεις ενα δωρο? να το κανεις επειδη το θες.....
θες να πλυνεις το αμαξι σου? να το κανεις επειδη δεν εισαι βρωμιαρης οχι για να ριξεις τη γκομενα
θες να παρεις ακριβο αμαξι? να το κανεις επειδη το θες και οχι για να σε κοιτανε οι αλλοι
θες να κλεισεις δωματιο σε ξενοδοχειο? να το κανεις για "αλλαγη" και οχι για προκειμενου να σου κατσει καποια

υπ αυτην την εννοια το θεωρω απληρωτο..........

Επισκέπτης
μα εννοειται αυτο.......αλλα θα πληρωσεις εσυ θα πληρωσω και εγω........οι σχεσεις ειναι δουναι και λαβειν αλλα το θεμα ειναι να το κανεις επειδη γουσταρεις και οχι επειδη σε εκμεταλλευονται ή επειδη θες να γαμησεις......καταλαβες τη διαφορα?
θες να κερασεις? να κερασεις επειδη γουσταρεις τη γκομενα σου και κανει καλο κρεβατι και σε περιποιειται.......
θες να κανεις ενα δωρο? να το κανεις επειδη το θες.....
θες να πλυνεις το αμαξι σου? να το κανεις επειδη δεν εισαι βρωμιαρης οχι για να ριξεις τη γκομενα
θες να παρεις ακριβο αμαξι? να το κανεις επειδη το θες και οχι για να σε κοιτανε οι αλλοι
θες να κλεισεις δωματιο σε ξενοδοχειο? να το κανεις για "αλλαγη" και οχι για προκειμενου να σου κατσει καποια

υπ αυτην την εννοια το θεωρω απληρωτο..........

Ναι βρε συ....πλάκα κάνω να περάσει η ώρα.... :2funny: :2funny: :2funny:

Έτσι κ αλλιώς δεν ήμουν απ'αυτούς που δέχονταν να τους κερνάνε οι γκόμενες...ούτε κ με ένοιαζε αν θα κάνουν κίνηση για να πληρώσουν.... :boobies: :boobies:

Κερνούσα...επειδή απλά έτσι μ'έμαθαν....κ επειδή στην τελική γούσταρα....γι'αυτό ποτέ δεν κατάλαβα τη διαφορά της "πουτάνας"...απ'την πουτάνα... :cheesy: :cheesy:

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Ρε παιδια εχω ακουσει πολλες φορες την καραμελα απληρωτο σεξ δεν υπαρχει!Φυσικα και υπαρχει!Με την εννοια οτι δεν κανεις την συναλλαγη χρημα για σεξ...τωρα τα εξοδα του στυλ να βγουμε για καφε και να κερασω καμμια φορα,η να κανω κανενα δωρακι σε γενεθλια γιορτες,δεν νομιζω οτι λογιζεται σαν money for sex!...Στις μεχρι τωρα σχεσεις μου δεν εχω εισπραξει επουδενι τετοιου ειδους συμπεριφορα του στυλ 'στα τρωω'παντως...

Νοοτροπια τετοιου στυλ ειχα πετυχει μονο μια φορα:Ηρθε η ωρα του λογαριασμου και η κοπελα(σημειωτεον ηταν το πρωτο μας ρανετβου,το ραντεβου γνωριμιας μας δηλαδη)δεν εκανε καμμια κινηση να βγαλει πορτοφολι η να ρωτησει ποσα μου οφειλει...εγω δεν της ειπα τιποτα φυσικα...

Τελος ο λογος που ερχεται μια γυναικα στο κρεβατι με εναν ανδρα δεν ειναι το πορτοφολι του...ερχεται γιατι νοιωθει πραγματα γιa εκεινον...απο απλη καυλα μεχρι αγαπη!Η και ενα τρελο γευστικο μιξ ολων αυτων μαζι! :cheesy: Αυτες που κοιτανε τσεπη βγαζουν ματι κι εγω τις αποφευγω αλλα κι εκεινες εμενα καθοτι...no money for honey! :tooth: :tooth: :tooth:

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
εγω πιστευω παντως οτι και πολλοι αντρες πανε με καποια γυναικα για το πορτοφολι της.και μην σας πω οτι τεινουν να γινουν περισσοτεροι απο τις γυναικες που πανε με εναν αντρα για τα λεφτα

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.330
Πόντοι
22.785
Για ποιο απληρωτο σεξ με την γκομενα σας μιλατε........................
ξερεται ποσο την πληρωνεται βρεεεεεεεεεεεεεεεεε
τα μαλιοκεφαλα σας.....
ΑΚΟΥ ΑΠΛΗΡΩΤΟ SEX...........απο που.........
ας με διαψευση καποιος.............. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Amjik η ματάρα στο αβατάρ δικιά σου;

Θέλεις να κάνουμε "απλήρωτο" σεξ;  :grin: :grin: :grin:

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
τα μαλιοκεφαλα σας.....
ας με διαψευση καποιος.............. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Ναι... για Αρειανος σου μοιαζω?Απληρωτο σεξ...που σημαινει οτι η αλλη δεν ανοιγει τα μπουτακια της επειδη εσυ της πλερωνεις το λογαριασμο...θεωρεις εσυ δηλ οτι πληρωσες για σεξ αν βγηκατε ενα Σαββατοβραδο και την κερασες?Η της εκανες μια στο τοσο το τραπεζι?Αυτη δηλαδη οταν σου κανει εσενα το τραπεζι η σου κανει δωρα στη γιορτη γενεθλια τι κανει?Πληρωμενο σεξ μαζι σου?

Σου φαινεται τοσο δυσκολο δηλ να πηδιεται μια γυναικα με ενα ανδρα επειδη ΑΠΛΑ και ΜΟΝΟ τον γουσταρει? :think:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
τα μαλιοκεφαλα σας.....
θα σε διαψευσω εγω....
σε πληροφορω οτι εγω γκομενα δεν πληρωνω.....!! (οχι την γυναικα μου αυριο μεθαυριο που μπορει να χουμε και κοινο ταμειο)
ουτε γυφτος ειμαι ουτε αφργκος!!!απλα ο καθενας τα δικα του!!!
κατα τα αλλα το οτι θα χρειαστει να παρω ενα πολυ καλο δωρο την αλλη βδομαδα επειδη εχει γενεθλια τι νομιζεις οτι ετσι την πληρωνω??κανεις λαθος γιατι δωρα δεν κανεις μονο σε γκομενες αλλα και σε φιλους!!!!
χτες,σημερα και αυριο εχω 3 γενεθλια δηλ 3 δωρα....
οσο για μια στι τοσο που με πιανουν οι καβλες και θα κερασω φαγητο η ενα καφε-ποτο ουτε αυτο πιανεται......
γιατι μια στο τοσο μπορει να κερασω και τον κολητο μου ενα ποτο και αυτος το ιδιο πανω στα κεφια μας!!

πεσμου εσυ που πληρωνω εγω την γκομενα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom