Νέα

Κριτική στα γαμήσια/πίπες που μας κάνουν οι σύντροφοί μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thaleia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 511
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
εγω που τους ξερω και καιρο μπορω να στο βεβαιωσω αυτο........μου την πεφτανε ενα φεγγαρι να τους πλασαρω τιποτα φιλους μου......καμμενα ατομα ασε......

Τους γαργαλάει το καβάλο.... :2funny: :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δεν υπαρχει μεγαλυτερη ξεφτιλα απο το να πληρωνεις ενα ατομο για να το πηδηξεις ειτε με κερασματα ειτε με αμαξια ειτε με ταξιδια ή να θεωρεις τη σχεση σου "συναλλαγη"........εαν το θεωρεις συναλλαγη πανε στο μπουρδελο και τελειωνε.....βαριεμαι να καθομαι να το αναλυω ξανα και ξανα......ο φρεντι και οι αλλοι το θεσανε πολυ σωτα το ζητημα......του καθομαι επειδη ΓΟΥΣΤΑΡΩ και οχι επειδη μου τραβαει τα εξοδα......τι βλαχομπαροκ γκομενες εχετε ψωνισει ηθελα να ξερα :P  :P

αυτη τη νοοτροπτια του οτι πρεπει με οποιον μιλας ή δεχεσαι κερασμα να γαμιεσαι αλλιως εισαι πουτανα ποτε δεν την καταλαβα..........δηλαδη εγω με οποιον μιλαω ή κερναω θελω να τον παρω κι ολας?

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
thaleia μου και ολο το σαιτ να πεσει πανω της κα να της πει οτι δεν ειναι ετσι αυτη παλι το ιδιο θα πιστευει κατα βαθος....οποτε δεν θα κατσω εγω να σκασω για να της αλλαξω τον τροπο σκεψης!!!

Θανο δεν διαφωνω με κανεναν!
Συζητηση κανουμε,απλα θεωρω σαν ατομο πως παντα υποβοσκει ενα ανταποδοτικο τελος στις σχεσεις εστω στις καθαρα σεξουαλικες.
αυτο ξεκιναει στο χαμηλο δεικτη αυτοεκτιμισης που εχουν μερικοι.
Υπαρχουν πολλοι που ξερουν να φερθουν.
Αλλα αν προσεξες παραπανω πολλοι  προσμετρανε εστω και τον καφε και ποιος τελικα θα τον πληρωσει.
τα χειροτερα ειναι δε σε σοβαρες σχεσεις που μετα μαλωνουν μεχρι και για τις φακες στο ντουλαπι της κουζινας.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ναι τομίτο. Αλλά όλοι οι καμμένοι εδώ μέσα μαζευτήκανε ???

εχει το χαβαλε του ομως.......τουλαχιστον διαβαζοντας το φορουμ μπορεις να μαθεις και που συχναζουν ωστε να αποφευγεις τα μερη :2funny:

παντως θα χε πολυ ενδιαφερον να γνωρισεις εναν τετοιον απο κοντα.....σαν εκθεσιακο αντικειμενο θα ειναι.....δεν εχω γνωρισει ποτε μου :P :P

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Δεν υπαρχει μεγαλυτερη ξεφτιλα απο το να πληρωνεις ενα ατομο για να το πηδηξεις ειτε με κερασματα ειτε με αμαξια ειτε με ταξιδια ή να θεωρεις τη σχεση σου "συναλλαγη"........εαν το θεωρεις συναλλαγη πανε στο μπουρδελο και τελειωνε.....βαριεμαι να καθομαι να το αναλυω ξανα και ξανα......ο φρεντι και οι αλλοι το θεσανε πολυ σωτα το ζητημα......του καθομαι επειδη ΓΟΥΣΤΑΡΩ και οχι επειδη μου τραβαει τα εξοδα......τι βλαχομπαροκ γκομενες εχετε ψωνισει ηθελα να ξερα :P  :P

αυτη τη νοοτροπτια του οτι πρεπει με οποιον μιλας ή δεχεσαι κερασμα να γαμιεσαι αλλιως εισαι πουτανα ποτε δεν την καταλαβα..........δηλαδη εγω με οποιον μιλαω ή κερναω θελω να τον παρω κι ολας?

Η συγκεκριμένη είναι και ελληνο-αμερικάνα. Αγριο-καουμπόισα όμως, τέτοιο στυλ...

Τα ίδια μου έλεγε και αυτή, ότι εδώ στην Ελλάδα την παραξηγούνε συνέχεια που μιλάει ελεύθερα με όλους τους άντρες, που βγαίνει π.χ. pub και πίνει μία μπύρα μαζί τους, ότι υποχρεωτικά τους μαμάει όλους. Αυτή μου έλεγε ότι απλά γουστάρει μία φιλική παρέα. Και γω έχω αρκετά ελεύθερο πνεύμα και δεν θεωρώ ότι ΟΛΕΣ οι γυναίκες με τις οποίες βγαίνω να πιω ένα ποτό θέλουν και καλά να μαμηθούν μαζί μου - αν και μου περνάει συνέχεια στο πίσω μέρος του μυαλού μου και αν πάρω "σήμα" από τη γυναίκα (και δεν είμαι σε δυνατή σχέση) το γυρνάω αλλιώς το τροπάριο...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Η συγκεκριμένη είναι και ελληνο-αμερικάνα. Αγριο-καουμπόισα όμως, τέτοιο στυλ...

Τα ίδια μου έλεγε και αυτή, ότι εδώ στην Ελλάδα την παραξηγούνε συνέχεια που μιλάει ελεύθερα με όλους τους άντρες, που βγαίνει π.χ. pub και πίνει μία μπύρα μαζί τους, ότι υποχρεωτικά τους μαμάει όλους. Αυτή μου έλεγε ότι απλά γουστάρει μία φιλική παρέα. Και γω έχω αρκετά ελεύθερο πνεύμα και δεν θεωρώ ότι ΟΛΕΣ οι γυναίκες με τις οποίες βγαίνω να πιω ένα ποτό θέλουν και καλά να μαμηθούν μαζί μου (αν και μου περνάει συνέχεια στο πίσω μέρος του μυαλού μου και αν πάρω "σήμα" από τη γυναίκα θα το γυρίσω αλλιώς το τροπάριο...

ΑΝ παρεις σημα οπως πολυ σωστα αναφερεις..........το θεμα ειναι οτι μερικοι λαμβανουν υποηχους σαν τις νυχτεριδες και θεωρουν οτι επειδη πας για εναν καφε ή λες μια φιλικη κουβεντα εχεις την υποχρεωση να τους κατσεις κι ολας.......το αυτο ισχυει και με μερικες χαζογκομενες που νομιζουν οτι πιασανε τον παπα απο τα @@δια και αλλωνιζουν με τα "σκυλακια" τους........

οπως ειπε η θαλεια.....στους ελλεηνες ελλεηνιδες αξιζουν οποτε ας μην εχουν αξιωσεις για κατι παραπανω.....μερικοι ανθρωποι ειναι απλα γλοιωδεις

OP
OP
T

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
παντως θα χε πολυ ενδιαφερον να γνωρισεις εναν τετοιον απο κοντα.....σαν εκθεσιακο αντικειμενο θα ειναι.....δεν εχω γνωρισει ποτε μου :P :P

ούτε εγώ... Να κανονίσουμε καμία συνεύρεσή τότε...
Εκτός κι αν κάνουν παρέα μόνο με τάνες... που είναι συνηθισμένες να τις πληρώνουν για τις υπηρεσίες τους... Οπότε... έτσι εξηγείτε.

Αλήθεια οι φιλενάδες οι ρωσίδες και οι τσέχες...πληρώνουν αυτές τον καφέ τους??? Ή εκεί δεν μετράει ???

ComodoLive

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
1o post οπότε και διάλεξα αυτό το thread που μου κίνησε το ενδιαφέρον... (χαιρετώ την ομήγυρη κιόλας)

Απορία μου εύλογη.. φοιτητές/φοιτήτριες δεν έχετε υπάρξει ?
Μην μου πείτε ότι δεν πηδήξατε σ'αυτά σας τα χρόνια ή δεν πηδάτε όσοι είστε σε αυτά τα χρόνια ακόμα.

Το απλήρωτο σέξ ενίοτε μπορεί να είναι καλό, ενίοτε και κακό. Προσωπικά είχα/έχω εμπειρία κι απο τα δύο.
Έτυχε και με κοπέλα που δεν με "έφτιαχνε" και τόσο αλλά ήταν κοπέλα μου, έτυχε και με κοπέλα που δεν ήταν κοπέλα μου αλλά με έφτιαχνε περισσότερο.
Όσο για το απλήρωτο νομίζω ότι υφίσταται όταν υπάρχει συναίσθημα μόνο.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Στην δουλειά μου λέμε συχνά μια ατάκα. "Αυτά ούτε πληρώνονται ούτε αναπληρώνονται" αναφερομενοι σε κάτι συγκεκριμένο.

Στην περίπτωση μας κολλάει στο ψυχολογικό κάψιμο του "απλήρωτου"

Κάποιοι δεν θέλουν να αναλάβουν πλεον αυτό το κόστος.

Προτιμούν το άλλο.

Δικαίωμα τους δεν είναι?

Επισκέπτης
Ναι τομίτο. Αλλά όλοι οι καμμένοι εδώ μέσα μαζευτήκανε ???

Όλα στη ζωή είναι ανταλλαγή/συναλλαγή....προσφορά - ζήτηση....σε όλους τους τομείς...έτσι κ στο σεξ....(εξαιρείται ο έρωτας,η αγάπη κ τα σχετικά που κάνεις μαλακίες σαν άτομο)! :)

Αυτό είναι βασικός κανόνας επιβίωσης....κ τον μαθαίνουμε στο σπίτι μας κ στο νηπιαγωγείο....;)

Kαι δεν είμαι καμμένος...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
δεν εχεις διαβασει τα θρεντ παιδι μου? αδιαβαστη σε βρισκω........απλα επειδη αυτες ειναι τανες με τη "βουλα" λογω καταγωγης και οχι "τανες" κομπλεξικες οπως εμεις τους τα σκανε με τη θεληση τους........θεμα εγωισμου δηλαδη ειναι και μονο.....καπις??
δεν εχεις διαβασει ποσοι κακομοιρηδες εχουν γραψει για τα φραγκα που εχουν σκασει για μια γκομενα? (οχι επαγγελματια....)

υ.γ. και αυτοι οι καιροι ομως πανε.....τωρα που θα μπει για τα καλα ο καπιταλισμος εκει και θα παψουν να ψωμολυσσανε ουτε αυτες θα τους καθονται πλεον....(μιλαμε για τους μερικους καμμμενους)
εχεις διαβασει θαλεια παιδι μου πως αλλαζουν συμπεριφορα ακομα και αυτες οι κοπελες μολις ερθουν ελλαδα?? φταιει φαινεται το κλιμα :2funny: (ηταν στραβο....το φαγε κι ο γαιδαρος....)

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
δεν εχεις διαβασει τα θρεντ παιδι μου? αδιαβαστη σε βρισκω........απλα επειδη αυτες ειανι τανες με τη "βουλα" λογω καταγωγης και οχι "τανες" κομπλεξικες οπως εμεις τους τα σκανε με τη θεληση τους........θεμα εγωισμου δηλαδη ειναι και μονο.....καπις??
δεν εχεις διαβασει ποσοι κακομοιρηδες εχουν γραψει για τα φραγκα που εχουν σκασει για μια γκομενα? (οχι επαγγελματια....)

υ.γ. και αυτοι οι καιροι ομως πανε.....τωρα που θα μπει για τα καλα ο καπιταλισμος εκει και θα παψουν να ψωμολυσσανε ουτε αυτες θα τους καθονται πλεον....(μιλαμε για τους μερικους καμμμενους)
εχεις διαβασει θαλεια παιδι μου πως αλλαζουν συμπεριφορα ακομα και αυτες οι κοπελες μολις ερθουν ελλαδα?? φταιει φαινεται το κλιμα :2funny: (ηταν στραβο....το φαγε κι ο γαιδαρος....)

κατσε φρονημα θα φερωτην αυρα :2funny: :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ΠΟυ να τη βρεις τετοια ωρα ρε δεν εχουν κλεισει ακομα τα μαγαζια :P :P

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Αγαπητή Μ΄νιτσα,
μάλλον που δεν άκουσες για τα δάνεια που πήραν οι χώρες τους απο το ΔΝΤ.
Σε ποιό καπιταλισμό αναφέρεσαι καλή μου?? Δυστυχώς θα ψωμολυσσάξουν για κάμποσο ακόμα (εμείς να δούμε αν θα την γλυτώσουμε  :think: :think: :think: :think: ).
Οπότε....dream on που λέει και ο ποιητής
:grin: [youtube=425,350]sNzEQ8hG1zA[/youtube]  :grin:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αγαπητή Μ΄νιτσα,
μάλλον που δεν άκουσες για τα δάνεια που πήραν οι χώρες τους απο το ΔΝΤ.
Σε ποιό καπιταλισμό αναφέρεσαι καλή μου?? Δυστυχώς θα ψωμολυσσάζουν για κάμποσο ακόμα (εμείς να δούμε αν θα την γλυτώσουμε  :think: :think: :think: :think: ).
Οπότε....dream on που λέει και ο ποιητής
:grin: [youtube=425,350]sNzEQ8hG1zA[/youtube]  :grin:

δεν ξερω.....απο πληροφοριες που λαμβανω απο φιλους και φιλες αλβανους ρωσους τσεχους και ρουμανους μαθαινω οτι μπορει να ψωμολυσσανε αλλα ψοφανε για τα δυτικα προιοντα και θυμιζει η κατασταση την περιοδο του "λαλακη του εισαγωμενου" στην ελλαδα στα 80'ς.......ετσι μου λενε ετσι λεω και γω......αν κανω λαθος μπαρδον...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom