Νέα

Κριτική στα γαμήσια/πίπες που μας κάνουν οι σύντροφοί μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thaleia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 511
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
ρε συ θαλεια 5-6 καραγκιοζηδες ειναι αυτοι που το κανουν συστηματικα.......και χαρακτηριζουν ολους τους αλλους μουνοδουλους ή αποτυχημενους ή γαμικους ή αδερφες......θα τους κανουμε μια λιστα να τους φτιαξουμε μια τιμητικη πλακετα.......οι καγκουρες του φορουμ :P

εγω προτημω εναν κανγκουρα ευγενικο!
Παντος πλακα πλακα και να θελαμε να πουμε δικες μας ιστοριες απο απληρωτο σεξ ,φοβομαστε πως θα μας στολησουν σαν λατερνες το λιγοτερο

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ετσι και απλωσει η γυναικα μου χερι να παρει τσιγαρο θα της το κοψω ....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
μμ.. ίσως έχεις δίκιο.. εγώ πάντως το σκέφτομαι ως εξής:
Τα σάβανα δεν έχουν τσέπες, οπότε λεφτά δεν θα πάρουμε μαζί μας. Εντάξει δεν λέω να τα χαλάμε ΟΛΑ σε γυναίκες.
Θελει και μέτρο. Αλλά απο την άλλη δεν συμφωνώ με το να μετράμε και το SMS ή το τσιγάρο.
Ακόμα και με οικονομική κρίση (προσωπική γιατί ή άλλη είναι τηλε-πλαστή).

οσο αστειο ειναι το να βλεπεις εναν τυπο να πονταρει στα λεφτα του για να πηδηξει (απο αμαξια, ρουχα, κερασματα, δωρα κτλ κτλ κτλ) και να περιμενει σαν το λιγουρι τη γκομενα να του ριξει ενα κοκαλακι (καλα του κανει στην τελικη.....βρισκει και κανει η σιχαμενη)

αλλο τοσο αστειο και θλιβερο και μιζερο ειναι να βλεπεις εναν τυπο να μετραει τα συναισθηματα και τις στιγμες που περναει με τον ανθρωπο του σε ευρω και υλικα αγαθα.....δε μου αρεσουν οι αντρες που κερνανε τα παντα (νιωθω αχρηστη και κατωτερη) ουτε ομως και οι γυφτοι (δεν ειμαι φεμινιστρια σορρυ)

εκτος αν μιλαμε για καθαρο σεξακι οποτε εκει εχει ξεκαθαρισει η κατασταση απο την αρχη! πηδιομαστε και ολα καλα.......ουτε δωρα ουτε κερασματα ουτε τιποτα......

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
και οσο το σκεφτομε που την προηγουμενη εβδομαδα ειχε γενεθλια και της εκανα δωρο νοιωθω πολυ μαλακας και κοροιδο

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
εγω προτημω εναν κανγκουρα ευγενικο!
Παντος πλακα πλακα και να θελαμε να πουμε δικες μας ιστοριες απο απληρωτο σεξ ,φοβομαστε πως θα μας στολησουν σαν λατερνες το λιγοτερο

εμενα ακομα μου σουρνει ο περσονας που τολμησα και εκανα πλακα μια φορα......που να απαντησεις σε ερωτηματα του αν τα καταπινεις, πως το κανεις, γιατι το κανεις κτλ κτλ κτλ.....που να κανεις και κριτικη δηλαδη.......

ειναι αυτοι οι ιδιοι τυπου που δε γουσταρουν τις "ελλεηνιδες" και τις θεωρουν κομπλεξικες.......οι ιδιοι αυτοι τυπου που θεωρουν οτι ειναι οι μεγαλοι γαμιαδες οι ακομπλεξαριστοι και οι ανετοι.......

και εδω γελαμε :2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Εγώ δεν έχω ελπίδα πάντως, θα με προλάβει.. είναι ευρέως γνωστό ότι μια γυναίκα με τη φούστα πάνω και έστω και με γόβες, τρέχει πιο γρήγορα απο έναν άντρα με τα παντελόνια κάτω... :-)

χαχαχαχαχαχα

θα σου λυσω εγω την απορια γιατι οι αλλες ειναι κακιασμενες κατινες με φλατ παπουτσι που δεν ξερουν ουτε καν τι σημαινει το γκουτσι φορεμα που φορας..

αυρα ειναι μελος του σαιτ... αγαπημενη κ καθολου ελλεηνιδα.. αληθεια...

LaMUna

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
η ερώτηση ειναι λάθος.
Θα προτιμούσα πόσοι έχετε πηδήξει γυναίκα μη επαγγελματία για αρχή.
οι καβλιαρηδες των πορνειων εχουν φθαρει πολυ για να μαθουν να πηδανε γυναίκες και σπανια ξερουν να φερονται σε γυναίκες που δεν τους δειχνουν το μουνι με την μια. ειναι το γνωστο που εχει πει ενας φιλος "το να πηδας μια τρυπα ειναι ευκολο χωνεις το πουτσο και τερμα"

ComodoLive

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
οσο αστειο ειναι το να βλεπεις εναν τυπο να πονταρει στα λεφτα του για να πηδηξει (απο αμαξια, ρουχα, κερασματα, δωρα κτλ κτλ κτλ) και να περιμενει σαν το λιγουρι τη γκομενα να του ριξει ενα κοκαλακι (καλα του κανει στην τελικη.....βρισκει και κανει η σιχαμενη)

αλλο τοσο αστειο και θλιβερο και μιζερο ειναι να βλεπεις εναν τυπο να μετραει τα συναισθηματα και τις στιγμες που περναει με τον ανθρωπο του σε ευρω και υλικα αγαθα.....δε μου αρεσουν οι αντρες που κερνανε τα παντα (νιωθω αχρηστη και κατωτερη) ουτε ομως και οι γυφτοι (δεν ειμαι φεμινιστρια σορρυ)

εκτος αν μιλαμε για καθαρο σεξακι οποτε εκει εχει ξεκαθαρισει η κατασταση απο την αρχη! πηδιομαστε και ολα καλα.......ουτε δωρα ουτε κερασματα ουτε τιποτα......

Έχω γνωρίσει γυναίκα υπερβολικά όμορφη η οποία όμως όλους (της παρέας) τους κοιτούσε στο πορτοφόλι.
Φυσικά την είχαν καταλάβει όλοι και στο τέλος μόνη της έμεινε. Άσχετα αν πετούσε "κοκαλλάκια" όπως τα λες μπας και τσιμπήσει κανείς.
Δυστυχώς (και λέω δυστυχώς γιατί είναι δυστυχία αν το σκεφτείς) κάποιες γυναίκες αυθυποβάλλονται σε αυτή τους την συμπεριφορά όμως.
Δηλ. η ομορφιά τους είναι και κατάρα τους.

ComodoLive

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
χαχαχαχαχαχα

θα σου λυσω εγω την απορια γιατι οι αλλες ειναι κακιασμενες κατινες με φλατ παπουτσι που δεν ξερουν ουτε καν τι σημαινει το γκουτσι φορεμα που φορας..

Ε, το κατάλαβα βρε bite. Ευχαριστώ που με σκέφτηκες πάντως.

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
μουνιτσα να σου πω φαση!
Ειχα ενα τριποδο γκομενο παλια ,υδραυλικος,περνουσαμε καλα και ολα μελι γαλα.
Καποια στιγμη χαλασε το καζανακι στο μπανιο.
Του τηλεφωνω να ερθει,οπως και εκανε.
κορυφαια στιγμη μετα το τελος της δουλειας μου ζητησε 70 ευρωπουλα για το καζανακι(το οποιο ειχα αγορασει εγω)
Δηλαδη μονο για την εγκατασταση.

:2funny: :2funny:

ComodoLive

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
χαχαχαχαχαχα

Τι φοράω λέει ??? αχαχαχαχα

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Τι φοράω λέει ??? αχαχαχαχα
οχιιι εσυ
οι γκομενες του μαζωνακης :2funny:
Γαμώ τα "παιδιά" είναι η Αύρα....λίγο παρεξηγημένο...αλλά πολύ εντάξει...(με τον εαυτό της κυρίως)!!!! ;) ;)

αμαν...
σ αγαπω μακλεινι μου
αλλα για περνα απο δω να συνετιστεις... χαχαχαχα

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
φτασαμε τις 8 σελιδες και τελικα το μονο συμπερασμα ειναι οτι το χασμα ανδρων-γυναικων ζει και βασιλευει!!

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Και εγω την παω με τα 1000 την Αβρα. Αφου πλεον πινω μονο φυσικο μεταλλικο νερο Αβρα. Εκοψα το Λουτρακι!    :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Προσωπικά θεωρώ τις περισσότερες σεξουαλικές εμπειρίες στη ζωή μου "πληρωμένες". Και όχι του στυλ ότι γουστάρω να πηγαίνω με επαγγελματίες (δεν γουστάρω).

Πλήρωσα όμως. Και αν όχι χρήματα σίγουρα πλήρωσα σε μεγάλο βαθμό το άγχος και τη μιζέρια που μου έχωσε στην ψυχή μου σχεδόν η κάθε γυναίκα που βρέθηκα πολύ κοντά ψυχικά μαζί της. Έτσι έμαθα ότι σε μία επαφή με τη γυναίκα εγώ θα της χώσω ένα σκουλικάκι μέσα της και αυτή θα μου χώσει στην ψυχή μου όλο τον πόνο της ζωής της.

Οι καλυτερότερες εμπειρίες μου ήταν πάντα με τουρίστριες εδώ στην Ελλάδα. Κυριαρχούσε στην ψυχή τους η ευφορία ότι ζούσαν μέσα σε ένα παραμύθι (ότι βρίσκονταν στην Ελλάδα), κάναμε γρήγορα σεξ (πλήρωνα βέβαια συχνά ποτά, ταβέρνα με Greek dance κ.λ.π. - αν και 50% έβαζαν τα δικά τους και μου είχαν τύχει περιπτώσεις που πλήρωσαν αυτές τα πάντα) και συνήθως την επόμενη ή μεθεπόμενη μέρα επέστρεφαν στην πατρίδα τους.  

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Και εγω την παω με τα 1000 την Αβρα. Αφου πλεον πινω μονο φυσικο μεταλλικο νερο Αβρα. Εκοψα το Λουτρακι!    :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

να πινεις ζαγορι....κανει καλο στη στυση :P

η ερώτηση ειναι λάθος.
Θα προτιμούσα πόσοι έχετε πηδήξει γυναίκα μη επαγγελματία για αρχή.
οι καβλιαρηδες των πορνειων εχουν φθαρει πολυ για να μαθουν να πηδανε γυναίκες και σπανια ξερουν να φερονται σε γυναίκες που δεν τους δειχνουν το μουνι με την μια. ειναι το γνωστο που εχει πει ενας φιλος "το να πηδας μια τρυπα ειναι ευκολο χωνεις το πουτσο και τερμα"

σωστο κι αυτο.........

μουνιτσα να σου πω φαση!
Ειχα ενα τριποδο γκομενο παλια ,υδραυλικος,περνουσαμε καλα και ολα μελι γαλα.
Καποια στιγμη χαλασε το καζανακι στο μπανιο.
Του τηλεφωνω να ερθει,οπως και εκανε.
κορυφαια στιγμη μετα το τελος της δουλειας μου ζητησε 70 ευρωπουλα για το καζανακι(το οποιο ειχα αγορασει εγω)
Δηλαδη μονο για την εγκατασταση.

:2funny: :2funny:

χααχαχχαχαχαχα καλα σου εκανε μαρη.....εγω εχω παντως ολα τα "Φτιαχτο μονος σου" γιατι μαρεσει να μαστορευω και τα διαλυω ολα μονη μου......και τζαμπα :2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

κ παω να φερω το μαστιγιο..
μα μετα τον σουπερ λακης.. κ αυτο?
σ εχω αφησει πολυ λουζ μου φαινεται  *P *P *P

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Προσωπικά θεωρώ τις περισσότερες σεξουαλικές εμπειρίες στη ζωή μου "πληρωμένες". Και όχι του στυλ ότι γουστάρω να πηγαίνω με επαγγελματίες (δεν γουστάρω).

Πλήρωσα όμως. Και αν όχι χρήματα σίγουρα πλήρωσα σε μεγάλο βαθμό το άγχος και τη μιζέρια που μου έχωσε στην ψυχή μου σχεδόν η κάθε γυναίκα που βρέθηκα πολύ κοντά ψυχικά μαζί της. Έτσι έμαθα ότι σε μία επαφή με τη γυναίκα εγώ θα της χώσω ένα σκουλικάκι μέσα της και αυτή θα μου χώσει στην ψυχή μου όλο τον πόνο της ζωής της.

Οι καλυτερότερες εμπειρίες μου ήταν πάντα με τουρίστριες εδώ στην Ελλάδα. Κυριαρχούσε στην ψυχή τους η ευφορία ότι ζούσαν μέσα σε ένα παραμύθι (ότι βρίσκονταν στην Ελλάδα), κάναμε γρήγορα σεξ (πλήρωνα βέβαια συχνά ποτά, ταβέρνα με Greek dance κ.λ.π. - αν και 50% έβαζαν τα δικά τους και μου είχαν τύχει περιπτώσεις που πλήρωσαν αυτές τα πάντα) και συνήθως την επόμενη ή μεθεπόμενη μέρα επέστρεφαν στην πατρίδα τους.  

δεν ειναι πολυ θλιβερο αυτο ομως? να μην εχεις τιποτα καλο να θυμηθεις και να το θυμασαι τοσο ασχημα???

εγω οσες σχεσεις και αν εκανα οπως κι αν τελειωσαν ποτε δεν τις βλεπω με θυμο ή παραπονο....

βεβαια εσυ τουλαχιστον εχεις ζησει και αυτα εστω......πολλοιιιιιιι αλλοι που περαν της φυλης και του μεταξουργειου δε γνωριζουν τι εστι γυναικα? και δε μιλαω για τελειωμενους παντρεμενους......για πιτσιρικια.....αυτο δεν ειναι καψιμο?

ComodoLive

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
να πινεις ζαγορι....κανει καλο στη στυση :P

σωστο κι αυτο.........

χααχαχχαχαχαχα καλα σου εκανε μαρη.....εγω εχω παντως ολα τα "Φτιαχτο μονος σου" γιατι μαρεσει να μαστορευω και τα διαλυω ολα μονη μου......και τζαμπα :2funny:

Όλα μόνη σου ?!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom