Νέα

Κριτική στα γαμήσια/πίπες που μας κάνουν οι σύντροφοί μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thaleia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 511
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
βεβαια εσυ τουλαχιστον εχεις ζησει και αυτα εστω......πολλοιιιιιιι αλλοι που περαν της φυλης και του μεταξουργειου δε γνωριζουν τι εστι γυναικα? και δε μιλαω για τελειωμενους παντρεμενους......για πιτσιρικια.....αυτο δεν ειναι καψιμο?

Μήπως φταίτε και σεις οι γυναίκες σε αυτό ρε mounitsa;

Δεν μπορεί να είσαστε τόσο καλούλες και φιλικές, τόσο πρόθυμες να τους ανοίξετε τα ποδαράκια και να κάνετε ώριμα, απελευθερωμένα και υγιώς έρωτα μαζί τους και αυτοί να λένε "άντε μαμηθείτε ταριόλες, εγώ θα πάω στη φυλής..."

ComodoLive

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ε οσο μπορω.......αμα δω οτι φερνω το σπιτι κατω φωναζω κανεναν ειδικο........χαχχαααχχα

καζανακια παντως φτιαχνω.......και ρουμπινεδες.......και νιπτηρες :P :P

Ο θηλυκός μαγκάιβερ! Μπράβο τότε .. !! Τι άλλο να πω, γοητευμένος.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
δεν ειναι πολυ θλιβερο αυτο ομως? να μην εχεις τιποτα καλο να θυμηθεις και να το θυμασαι τοσο ασχημα???

εγω οσες σχεσεις και αν εκανα οπως κι αν τελειωσαν ποτε δεν τις βλεπω με θυμο ή παραπονο....

βεβαια εσυ τουλαχιστον εχεις ζησει και αυτα εστω......πολλοιιιιιιι αλλοι που περαν της φυλης και του μεταξουργειου δε γνωριζουν τι εστι γυναικα? και δε μιλαω για τελειωμενους παντρεμενους......για πιτσιρικια.....αυτο δεν ειναι καψιμο?
εγο κολιτι μου μπαριδου ιδα ενα ντοκιμπαντερ μια αγνοστι φιλι στιν αμαζονια που ασχολουντανε με τι μεταξουργια και τονε αγραλιο ,αφτεσ με διδαξαν τα μιστικα του σεφ,ποτε μι βανισ ριγανι στα γαρα μονο στα τσιγαρα

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μήπως φταίτε και σεις οι γυναίκες σε αυτό ρε mounitsa;

Δεν μπορεί να είσαστε τόσο καλούλες και φιλικές, τόσο πρόθυμες να τους ανοίξετε τα ποδαράκια και να κάνετε ώριμα, απελευθερωμένα και υγιώς έρωτα μαζί τους και αυτοί να λένε "άντε μαμηθείτε ταριόλες, εγώ θα πάω στη φυλής..."

δε μπορω να μιλησω για αλλες παλιε λυπαμαι........μπορω να μιλαω μονο για παρτη μου.......και η παρτη μου ουδε ποτε ειχε προβλημα στο να κανει σεξ ή σχεση...ουτε δημιουργησα ποτε εντυπωσεις ουτε το επαιξα ποτε κατι........ειμαι παρα πολυ σαφης........

αναφερομαι σε ενα φαινομενο ομως το οποιο βλεπω εδω....πιτσιρικαδες αντι να ασχολουνται με γκομενες να καιγονται ολημερις στα μπουρδελα.....ε σορρυ απο τετοιους πιτσιρικαδες υποδειξεις δε δεχομαι......ουτε χαρακτηρισμους....... :)

υ.γ. ειδικα απο πιτσιρικαδες που τα εχουν με ελλεηνιδες και κλαιγονται για αυτες ενω στα φορουμ κραζουν τις ελλεηνιδες ;) ;)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ο θηλυκός μαγκάιβερ! Μπράβο τότε .. !! Τι άλλο να πω, γοητευμένος.

ειναι οικογενειακο....μας αρεσουν οι κατασκευες και τα μαστορεματα :)
μαρεσει και ο μαγκαιβερ επισης ομως :2funny:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
αφου σα ρεσουν τα μαστορεματα περνα και απο δο θελι αλαγι η φλατσα τισ ανλτλιασ κενου

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
δε μπορω να μιλησω για αλλες παλιε λυπαμαι........

Δεν μπορείς να μιλήσεις για άλλες, κρίνεις όμως εύκολα άλλους....

Καλύτερα να μην κρίνεις ποτέ, αν δεν μπεις πρώτα στα "παπούτσια" του άλλου...

ComodoLive

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Κι εμένα μ'αρέσει ο Μαγκάιβερ. Για πες το πιο "μαγκαϊβερικό" που έχεις κάνει ποτέ.
Και για να στο κάνω πιο δύσκολο (χεχε) να είναι σε σχέση σου, και να'ναι "μαγκαϊβερικό" εννοείται...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δεν μπορείς να μιλήσεις για άλλες, κρίνεις όμως εύκολα άλλους....

Καλύτερα να μην κρίνεις ποτέ, αν δεν μπεις πρώτα στα "παπούτσια" του άλλου...

δεν κρινω τους αλλους......χαρακτηριζω τα γραπτα τους ομως......οπως κανουν και εκεινοι αλλωστε......ουτε φιλος μου εισαι ουτε γνωστος μου για να σε κρινω.....και να ησουνα δηλαδη δε βρισκω λογο να σε κρινω.....
δε μουα ρεσει να με βαζουν σε μια κατηγορια ανθρωπων εφοσον δε με ξερουν οπως δε βαζω και εγω ΟΛΟΥΣ τους αντρες στην ιδια κατηγορια..... καπις? :)

Κι εμένα μ'αρέσει ο Μαγκάιβερ. Για πες το πιο "μαγκαϊβερικό" που έχεις κάνει ποτέ.
Και για να στο κάνω πιο δύσκολο (χεχε) να είναι σε σχέση σου, και να'ναι "μαγκαϊβερικό" εννοείται...

το πιο μαγκαιβερικο που εχω κανει ειναι και σχετικα προσφατο στο σπιτι του φιλου μου που εκανε κατι βλακειες και διελυσε το νιπτηρα και σπασανε οι σωληνες και τρεχανε τα νερα......χαχαχαααχαχαχ
ε αυτο.....και ετρεχα σα το μαστροθοδωρα να το φτιαξω.....
σε ερωτοτροπιες εγινε αυτο εν τω μεταξυ.......χχαχααχαχα
πανω στα μελια σσσσσσσσσσνννννννννννντουππππππππππ τα νερα και οι πορσελανες....

αμα μου ρθει κανα αλλο θα στο πω απλα αυτο ακομα το θυμαμαι γιατι απο κει που ημουηνα νεγκλιζε μουνιτσα βρεθηκα με εργαλειοθηκη σατεν βρακια και μουτζουρες να λυνω και να δενω σωληνες :2funny: (η υπερτατη ξενερα)

υ.γ. αμα δεν πιανουν τα χερια του αντρα τελικα τι να τον κανεις.......πφφφφφφφφφφ
μακρυααααααααααααα

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
να βαζεις κρεμουλα Ατριξ και ελαφροπετρα......κανουν θαυματα....
ελαφοπετα εχο σαντορνε και με ξινι το μπαζακι απο ατριξ δε ξερο ,εγο τα χερια με πετρελεο τα πλενο

ComodoLive

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
το πιο μαγκαιβερικο που εχω κανει ειναι και σχετικα προσφατο στο σπιτι του φιλου μου που εκανε κατι βλακειες και διελυσε το νιπτηρα και σπασανε οι σωληνες και τρεχανε τα νερα......χαχαχαααχαχαχ
ε αυτο.....και ετρεχα σα το μαστροθοδωρα να το φτιαξω.....
σε ερωτοτροπιες εγινε αυτο εν τω μεταξυ.......χχαχααχαχα
πανω στα μελια σσσσσσσσσσνννννννννννντουππππππππππ τα νερα και οι πορσελανες....

αμα μου ρθει κανα αλλο θα στο πω απλα αυτο ακομα το θυμαμαι γιατι απο κει που ημουηνα νεγκλιζε μουνιτσα βρεθηκα με εργαλειοθηκη σατεν βρακια και μουτζουρες να λυνω και να δενω σωληνες :2funny: (η υπερτατη ξενερα)

υ.γ. αμα δεν πιανουν τα χερια του αντρα τελικα τι να τον κανεις.......πφφφφφφφφφφ
μακρυααααααααααααα

Πάει αυτός δηλ. ε ?

Να και ένα κριτήριο που ομολογουμένως δεν είχα ξανακούσει..

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Πάει αυτός δηλ. ε ?

Να και ένα κριτήριο που ομολογουμένως δεν είχα ξανακούσει..

καλα δεν παει γιαυτο.....μην τρελλαθουμε κι ολας.......χαχαχαχα

αλλα ναι ειναι νομιζω πολυ σημαντικο ο αντρας να μαστορευει και να πιανουν τα χερια του......και να ειναι δραστηριος γενικα.....

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
δεν εχω κουραγιο να διαβασω ολες τις σελιδες ,δεν νομιζω να εχει και νοημα....
το πρωτο ποστ του μακ ειναι ολα τα λεφτα....
απο εκει και περα μπορει να συντηρειτε το θρεντ και καλα κανετε αμα γουσταρετε ετσι αλλα η αποψη μου ειναι οτι ειναι λαθος.....
τι θα γινει δηλαδη θα κανω κριτικη για το σεξ με την γυναικα μου;;;;;
και ποιος την ξερει και ποιον ενδιαφερει και τι νοημα εχει;;;;
το νοημα των ''κριτικων'' ειναι για να βοηθουμαστε μεταξυ μας και οσο το δυνατον να αποφευγουμε λουμπες και να διαλεγουμε καλες παροχες.....
ισως να εστεκε αν ο τιτλος ηταν απλα ''εμπειριες'' και οχι κριτικες....
αυτα...(σορρυ νοκια :grin: :grin: :grin:)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom