Το έχω post-αρει στο thread για τις παρανομίες, αλλά νομίζω ότι αρμόζει καλύτερα εδώ.
Το παραθέτω αυτούσιο και όποιος το ξαναδιάβασε ας το παραλείψει.
Τελειώνοντας αναφέρω ότι, αφού πρέπει να κάνω και κριτική σύμφωνα με τον τίτλο του thread,
και όχι απλή αναφορά των γεγονότων, το σεξ ήταν φανταστικό, από τις, πραγματικά, ξεχωριστές εμπειρίες
που μπορεί να βιώσει κάποιος.
"Πριν μερικά χρόνια, ξεκίνησα με μία αρκετά νεότερη μου συνάδελφο για δουλειά σε διπλανή πόλη.
Μέχρι τότε δεν είχαμε πολλά πολλά, καθότι εγώ παντρεμμένος και αυτή αρραβωνιασμένη.
Κοντούλα, με όμορφο σώμα, καστανό καρέ μαλλί, διακριτικό αλλά προσεγμένο μακιγιάζ, ταγιεράκι, μύριζε πολύ ωραία, από την πρώτη στιγμή η ατμόσφαιρα στο αυτοκίνητο ηλεκτρίσθηκε επικίνδυνα.
Κουβέντα στην κουβέντα, περάσαμε κατά τη διαδρομή σε πιο προσωπικά θέματα, οπότε με πληροφόρησε ότι είχε μόλις χωρίσει με τον μνηστήρα της, γιατί ερωτικά την τραβούσαν πιο ώριμοι άνδρες. «- Αμάν είπα μέσα μου, κάτι θέλει να μου πει».
Τελειώσαμε γρήγορα τις δουλειές μας, δεν ήταν κάτι χρονοβόρο και μετά από σύντομη βόλτα καταλήξαμε για καφέ στο λόμπυ ξενοδοχείου.
Πάνω στις σαχλαμάρες της έπιασα το χέρι και όσο ανταποκρινόταν γινόμουν πιο τολμηρός, τα χάδια μου απλώθηκαν στα γόνατα της και ψηλά στα μπούτια της, βοηγθούσε η κοντή φούστα της.
Καταλήξαμε σε δωμάτιο στο ξενοδοχείο όπου η κυρία αποδείχθηκε ηφαίστειο.
Με το που μπήκαμε άπλωσε τα χέρια της, σε τολμηρά χάδια, αστραπιαία πετάξαμε τα ρούχα μας και διαπίστωσα τις ιδιαίτερες επιδόσεις της στην ιππασία και το πισωκολλητό.
Ενδιάμεσα δε, το στόμα της υγρό και τρυφερό, σκέτη κόλαση.
Τα βογκητά της όταν ακούμπησα την γλώσσα μου στο υγρό μουνί της, θα πρέπει να τάραξαν την ηρεμία των ενοίκων των διπλανών δωματίων.
Αργά το απόγευμα επιστρέψαμε και αποχαιρετήσαμε ο ένας τον άλλο, αυτή με ένα αδιόρατο χαμόγελο και εγώ σκεπτικός «-πώς θα δικαιολογήσω μία μακρότερη από το αναμενόμενο, απουσία ;»
Δεν δόθηκε καμία συνέχεια στην μικρή μας παρανομία και λίγο καιρό αργότερα παντρεύτηκε έναν πολύ μεγαλύτερο της, με τον οποίο έχουν αποκτήσει και ένα κοριτσάκι."