Νέα

Κριτική στα γαμήσια/πίπες που μας κάνουν οι σύντροφοί μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thaleia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 511
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
OP
OP
T

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Δεν καταλαβαίνω τί θέλεις να πείς.

Κανείς δεν μπορεί να μου την σπάσει εδώ μέσα. Ούτε και να με φτιάξει φυσικά.
Αυτά γίνονται εκτός διαδικτύου, με πραγματικούς ανθρώπους... και φυσικά για να μου την σπάσει ή να με φτιάξει κάποιος όπως λες...πρέπει να με πλησιάσει αρκετά για να το πετύχει αυτό.

Μέσω ενος πληκτρολογίου... ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Δεν καταλαβαίνω τί θέλεις να πείς.

Κανείς δεν μπορεί να μου την σπάσει εδώ μέσα. Ούτε και να με φτιάξει φυσικά.
Αυτά γίνονται εκτός διαδικτύου, με πραγματικούς ανθρώπους... και φυσικά για να μου την σπάσει ή να με φτιάξει κάποιος όπως λες...πρέπει να με πλησιάσει αρκετά για να το πετύχει αυτό.

Μέσω ενος πληκτρολογίου... ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ.
χαλαρωσε ρε θαλεια !!!!!!!!!!

ελεος.. τι εχεις παθει ?? ουτε το χιουμορ δεν αναγνωριζεις ??

OP
OP
T

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Δεν το πιασα το χιούμορ σου....

Χαλαρή είμαι.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Αλλά παρά το ό,τι εγώ ξεκίνησα την πλάκα (mea culpa) μάλλον ουτε εγώ θα ποστάρω γιατί οι  ενδιαφέρουσες σεξουαλικές εμπειρίες (αυτές που ξεχωρίζουν από τις συνήθεις και αξίζουν να αναφερθούν) είναι εύκολα "ταυτοποιήσιμες" και δεν θεωρώ σωστό να τις δημοσιεύω εφόσον εμπλέκεται κι άλλο προσωπο.

Γι αυτο τον λογο ανεφερα τις αναλαμπες μαλακιας στην αρχη..
Ακου κριτικη για απληρωτο σεξ,μηπως να τη προτεινουμε και σε αλλα μελη του φορουμ;

Παντως τελικα δεν ηταν αναλαμπη,συνεχιζεται ακαθεκτη η μαλακια...

shy_rider

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Το έχω post-αρει στο thread για τις παρανομίες, αλλά νομίζω ότι αρμόζει καλύτερα εδώ.
Το παραθέτω αυτούσιο και όποιος το ξαναδιάβασε ας το παραλείψει.
Τελειώνοντας αναφέρω ότι, αφού πρέπει να κάνω και κριτική σύμφωνα με τον τίτλο του thread,
και όχι απλή αναφορά των γεγονότων, το σεξ ήταν φανταστικό, από τις, πραγματικά, ξεχωριστές εμπειρίες
που μπορεί να βιώσει κάποιος.

"Πριν μερικά χρόνια, ξεκίνησα με μία αρκετά νεότερη μου συνάδελφο για δουλειά σε διπλανή πόλη.
Μέχρι τότε δεν είχαμε πολλά πολλά, καθότι εγώ παντρεμμένος και αυτή αρραβωνιασμένη.
Κοντούλα, με όμορφο σώμα, καστανό καρέ μαλλί, διακριτικό αλλά προσεγμένο μακιγιάζ, ταγιεράκι, μύριζε πολύ ωραία, από την πρώτη στιγμή η ατμόσφαιρα στο αυτοκίνητο ηλεκτρίσθηκε επικίνδυνα.
Κουβέντα στην κουβέντα, περάσαμε κατά τη διαδρομή σε πιο προσωπικά θέματα, οπότε με πληροφόρησε ότι είχε μόλις χωρίσει με τον μνηστήρα της, γιατί ερωτικά την τραβούσαν πιο ώριμοι άνδρες. «- Αμάν είπα μέσα μου, κάτι θέλει να μου πει».
Τελειώσαμε γρήγορα τις δουλειές μας, δεν ήταν κάτι χρονοβόρο και μετά από σύντομη βόλτα καταλήξαμε για καφέ στο λόμπυ ξενοδοχείου.
Πάνω στις σαχλαμάρες της έπιασα το χέρι και όσο ανταποκρινόταν γινόμουν πιο τολμηρός, τα χάδια μου απλώθηκαν στα γόνατα της και ψηλά στα μπούτια της, βοηγθούσε η κοντή φούστα της.
Καταλήξαμε σε δωμάτιο στο ξενοδοχείο όπου η κυρία αποδείχθηκε ηφαίστειο.
Με το που μπήκαμε άπλωσε τα χέρια της, σε τολμηρά χάδια, αστραπιαία πετάξαμε τα ρούχα μας και διαπίστωσα τις  ιδιαίτερες επιδόσεις της στην ιππασία και το πισωκολλητό.
Ενδιάμεσα δε, το στόμα της υγρό και τρυφερό, σκέτη κόλαση.
Τα βογκητά της όταν ακούμπησα την γλώσσα μου στο υγρό μουνί της, θα πρέπει να τάραξαν την ηρεμία των ενοίκων των διπλανών δωματίων.
Αργά το απόγευμα επιστρέψαμε και αποχαιρετήσαμε ο ένας τον άλλο, αυτή με ένα αδιόρατο χαμόγελο και εγώ σκεπτικός «-πώς θα δικαιολογήσω μία μακρότερη από το αναμενόμενο, απουσία ;»
Δεν δόθηκε καμία συνέχεια στην μικρή μας παρανομία και λίγο καιρό αργότερα παντρεύτηκε έναν πολύ μεγαλύτερο της, με τον οποίο έχουν αποκτήσει και ένα κοριτσάκι."

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Το έχω post-αρει στο thread για τις παρανομίες, αλλά νομίζω ότι αρμόζει καλύτερα εδώ.
Το παραθέτω αυτούσιο και όποιος το ξαναδιάβασε ας το παραλείψει.
Τελειώνοντας αναφέρω ότι, αφού πρέπει να κάνω και κριτική σύμφωνα με τον τίτλο του thread,
και όχι απλή αναφορά των γεγονότων, το σεξ ήταν φανταστικό, από τις, πραγματικά, ξεχωριστές εμπειρίες
που μπορεί να βιώσει κάποιος.

"Πριν μερικά χρόνια, ξεκίνησα με μία αρκετά νεότερη μου συνάδελφο για δουλειά σε διπλανή πόλη.
Μέχρι τότε δεν είχαμε πολλά πολλά, καθότι εγώ παντρεμμένος και αυτή αρραβωνιασμένη.
Κοντούλα, με όμορφο σώμα, καστανό καρέ μαλλί, διακριτικό αλλά προσεγμένο μακιγιάζ, ταγιεράκι, μύριζε πολύ ωραία, από την πρώτη στιγμή η ατμόσφαιρα στο αυτοκίνητο ηλεκτρίσθηκε επικίνδυνα.
Κουβέντα στην κουβέντα, περάσαμε κατά τη διαδρομή σε πιο προσωπικά θέματα, οπότε με πληροφόρησε ότι είχε μόλις χωρίσει με τον μνηστήρα της, γιατί ερωτικά την τραβούσαν πιο ώριμοι άνδρες. «- Αμάν είπα μέσα μου, κάτι θέλει να μου πει».
Τελειώσαμε γρήγορα τις δουλειές μας, δεν ήταν κάτι χρονοβόρο και μετά από σύντομη βόλτα καταλήξαμε για καφέ στο λόμπυ ξενοδοχείου.
Πάνω στις σαχλαμάρες της έπιασα το χέρι και όσο ανταποκρινόταν γινόμουν πιο τολμηρός, τα χάδια μου απλώθηκαν στα γόνατα της και ψηλά στα μπούτια της, βοηγθούσε η κοντή φούστα της.
Με το που μπήκαμε άπλωσε τα χέρια της, σε τολμηρά χάδια, αστραπιαία πετάξαμε τα ρούχα μας και διαπίστωσα τις  ιδιαίτερες επιδόσεις της στην ιππασία και το πισωκολλητό.
Τα βογκητά της όταν ακούμπησα την γλώσσα μου στο υγρό μουνί της, θα πρέπει να τάραξαν την ηρεμία των ενοίκων των διπλανών δωματίων.
Αργά το απόγευμα επιστρέψαμε και αποχαιρετήσαμε ο ένας τον άλλο, αυτή με ένα αδιόρατο χαμόγελο και εγώ σκεπτικός «-πώς θα δικαιολογήσω μία μακρότερη από το αναμενόμενο, απουσία ;»
Δεν δόθηκε καμία συνέχεια στην μικρή μας παρανομία και λίγο καιρό αργότερα παντρεύτηκε έναν πολύ μεγαλύτερο της, με τον οποίο έχουν αποκτήσει και ένα κοριτσάκι."

Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς αγαπητέ shy_rider!  :rockon:

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Της το γαμήσατε το θρεντ της κοπέλας. Τόσο πολύ που θα πίστευε κανεις ότι κανείς δεν είχε μια νορμάλ εμπειρία στη ζωή του. Τέσπα. Εγώ θα πάω στο θέμα απευθείας.

Γυρνόντας απο Βόρια, μετά τα Κ. Βούρλα με προσπέρασε ένα φόρντ φόκους με μια ξανθιά οδηγο. Την ξαναπερνάω μετά από λίγο. Αρχίσαμε να ανταλλάσουμε ματιές (στα προσπεράσματα) και χαμόλεγα. Στό σείριο βγάζω φλας, με ακολουθεί. Σταματάμε. Συστηνόμαστε (με μια αρχική αμηχανία και χαμόγελα) και πίνουμε καφέ. Ιατρική επισκέπτης, παντρεμένη, χωρίς παιδιά. Ξανθιά, 1.72, με ελαφριά πιασιματάκια, γλυκίτατη.

Της προτείνω, ευθέως, να συνεχίσουμε στο Pines που ήταν και στο δρομο μας. Διστάζει. Της δίνω το κινητό και της λέω αν τελικά το αποφασίσει, να μου στείλει σμς εντός του επόμενου μισάωρου (φτάναμε πλέον Αθήνα). Στο 10λεπτο, είχα το οκ. Επιασα δωματιο, της το έστειλα και ήρθε. Δεν νομίζω ότι προλάβαμε να πούμε τίποτα. Τρελό το σέξ, με πάθος πρωτόγνωρο, ασταμάτητο. Εφυγε σε μία ώρα. Δεν μου απάντησε ποτέ στα (2-3) σμς που έστειλα από τότε.

ΥΓ. παραποίησα ορισμένα χαρακτηριστικά της μή σπάσει ο διάολος κανά ποδάρι...

Άξιος Elftex!

Και μην της ξαναστείλεις μήνυμα, δεν χρειάζεται (είμαστε αγαπο-γλυκούληδες εμείς οι μαλάκες οι άντρες). Η γυναίκα προφανώς μία "εκτόνωση" έψαχνε και τίποτε παραπάνω (το βράδυ θάταν όλο γλύκες με τον άντρα της). Η φάση είναι ότι έχουν πολλαπλασιαστεί επικίνδυνα αυτές οι γυναίκες καμικάζι που χτυπάνε και φεύγουνε και παράλληλα οι γλυκούληδες άντρες, που μετά το βαρβάτο σεξ θέλουνε και παραπάνω. Παιδιά να τις σεβόμαστε αυτές τις γυναίκες (μας χαρίζουν απίστευτα μαμίσια) και να μην τα θέλουμε όλα δικά μας...

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Παιδιά να τις σεβόμαστε αυτές τις γυναίκες (μας χαρίζουν απίστευτα μαμίσια) και να μην τα θέλουμε όλα δικά μας...

Εγώ μία τέτοια το χρόνο να γνωρίζω, μου φτάνει. Είναι καθαρά θέμα συμπτώσεως και timing. και να μην κωλώνεις. U have nothing to loose.

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Τα βογκητά της όταν ακούμπησα την γλώσσα μου στο υγρό μουνί της, θα πρέπει να τάραξαν την ηρεμία των ενοίκων των διπλανών δωματίων"
γαμώτο καυλώσαμε μεσημεριάτικα... :rolleyes:

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
μισο να κατεβασω απο την βιβλιοθηκη τον τομο με τις ξεπετες που εχω κανει!!! ;)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
kακο κοριτσι  :cheesy:
θελω ιστορια σου στο νημα αυτο

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
μισο να κατεβασω απο την βιβλιοθηκη τον τομο με τις ξεπετες που εχω κανει!!! ;)
τς τς τς έλεος... :grin: είναι τόσες πολλές? μπαααα?
μπράβο κορίτσι μου!
καλέ εσύ δεν πιάνεσαι...
που να σε προλάβει κάποιος...

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
τς τς τς έλεος... :grin: είναι τόσες πολλές? μπαααα?
μπράβο κορίτσι μου!
καλέ εσύ δεν πιάνεσαι...
που να σε προλάβει κάποιος...

χιουμορ κανω μωρο.
Δεν εχω η ερμη εμπειριες.
Μακαρι να ειχα,αλλα ειπαμε ειμαι χοντρουλα και δεν.....

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
έχω μια ιδέα...www.freesmileys.org] [/url]
τι λες να συναντηθούμε, να το κάνουμε (χωρίς λεφτά) και μετά να περιγράψουμε την εμπειρία μας στο thread?
εσύ θα είσαι ξανθιά, ψηλή, λεπτή και κούκλα κι εγώ ξανθός, ψηλός, λεπτός και κούκλος…
πως σου φαίνεται?www.freesmileys.org] [/url]

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
νομιζα οτι μονο με μενα κανεις τετοια κολπα ευκωλοπιστε........κλαψ........

μπορουμε να γραφουμε και αρνηιτικες???????

υ.γ. ρε παιδια το "κριτικες" το εβαλε στα πλαισια του "κριτικες για πουτανες" η θαλεια.......για πλακα.....ελεος πολυ σοβαρα το πηρατε!!!
θα μπορουσε να λεγεται "ημερισια ενημερωση ξεπετας" πχ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom