Νέα

Κριτική στα γαμήσια/πίπες που μας κάνουν οι σύντροφοί μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thaleia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 511
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
απλα θεωρω πως η κοπελια που το εφτιαξε θελει να μας ''παει βολτα'''.....

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
καλα δεν παει γιαυτο.....μην τρελλαθουμε κι ολας.......χαχαχαχα

αλλα ναι ειναι νομιζω πολυ σημαντικο ο αντρας να μαστορευει και να πιανουν τα χερια του......και να ειναι δραστηριος γενικα.....
Ένα δωράκι από μένα γιατί δεν ξεκινήσαμε καλά σήμερα

Συνημμένα

• 4148NwycdgL._SS400_[1].jpg
    4148NwycdgL._SS400_[1].jpg
    15 KB · Εμφανίσεις: 14

ComodoLive

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλα δεν παει γιαυτο.....μην τρελλαθουμε κι ολας.......χαχαχαχα

αλλα ναι ειναι νομιζω πολυ σημαντικο ο αντρας να μαστορευει και να πιανουν τα χερια του......και να ειναι δραστηριος γενικα.....

Άντε μολόγα τι άλλες ζημιές σου έκανε !! (χεχε)

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
δεν κρινω τους αλλους......χαρακτηριζω τα γραπτα τους ομως......οπως κανουν και εκεινοι αλλωστε......ουτε φιλος μου εισαι ουτε γνωστος μου για να σε κρινω.....και να ησουνα δηλαδη δε βρισκω λογο να σε κρινω.....

Και όπως δείχνουν τα πράγματα δεν υπάρχει περίπτωση να γίνουμε φίλοι,  γιατί εσύ κινείσαι σε ένα κλασικό Ελλεηνικό κλειστό - παρείστικο - ψιλοτσατσίστικο κύκλωμα.

Δεν μιλούσα όμως για μένα mounitsa (το καταλαβαίνετε εσείς οι γυναίκες ότι το Σύμπαν εκεί έξω δεν περιστρέφεται αποκλειστικά και μόνο γύρω από τον καθένα από μας);  

Μιλούσα για όλους γενικά αυτούς (παντρεμένους - πιτσιρικάδες) που χαρακτήρισες καμμένους επειδή πάνε στα μπουρδέλα. Έμπα για λίγο στα "παπούτσια" τους, νοιώσε τι νοιώθουν οι ίδιοι μέσα στην ψυχή τους και μετά κρίνε και χαρακτήρισε τους...

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Και όπως δείχνουν τα πράγματα δεν υπάρχει περίπτωση να γίνουμε φίλοι,  γιατί εσύ κινείσαι σε ένα κλασικό Ελλεηνικό κλειστό - παρείστικο - ψιλοτσατσίστικο κύκλωμα.

Δεν μιλούσα όμως για μένα mounitsa (το καταλαβαίνετε εσείς οι γυναίκες ότι το Σύμπαν εκεί έξω δεν περιστρέφεται αποκλειστικά και μόνο γύρω από τον καθένα από μας);  

Μιλούσα για όλους γενικά αυτούς (παντρεμένους - πιτσιρικάδες) που χαρακτήρισες καμμένους επειδή πάνε στα μπουρδέλα. Έμπα για λίγο στα "παπούτσια" τους, νοιώσε τι νοιώθουν οι ίδιοι μέσα στην ψυχή τους και μετά κρίνε και χαρακτήρισε τους...
κολιτε μπορισ να μου ορισις τι λεξι κλαστικο

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Της το γαμήσατε το θρεντ της κοπέλας. Τόσο πολύ που θα πίστευε κανεις ότι κανείς δεν είχε μια νορμάλ εμπειρία στη ζωή του. Τέσπα. Εγώ θα πάω στο θέμα απευθείας.

Γυρνόντας απο Βόρια, μετά τα Κ. Βούρλα με προσπέρασε ένα φόρντ φόκους με μια ξανθιά οδηγο. Την ξαναπερνάω μετά από λίγο. Αρχίσαμε να ανταλλάσουμε ματιές (στα προσπεράσματα) και χαμόλεγα. Στό σείριο βγάζω φλας, με ακολουθεί. Σταματάμε. Συστηνόμαστε (με μια αρχική αμηχανία και χαμόγελα) και πίνουμε καφέ. Ιατρική επισκέπτης, παντρεμένη, χωρίς παιδιά. Ξανθιά, 1.72, με ελαφριά πιασιματάκια, γλυκίτατη.

Της προτείνω, ευθέως, να συνεχίσουμε στο Pines που ήταν και στο δρομο μας. Διστάζει. Της δίνω το κινητό και της λέω αν τελικά το αποφασίσει, να μου στείλει σμς εντός του επόμενου μισάωρου (φτάναμε πλέον Αθήνα). Στο 10λεπτο, είχα το οκ. Επιασα δωματιο, της το έστειλα και ήρθε. Δεν νομίζω ότι προλάβαμε να πούμε τίποτα. Τρελό το σέξ, με πάθος πρωτόγνωρο, ασταμάτητο. Εφυγε σε μία ώρα. Δεν μου απάντησε ποτέ στα (2-3) σμς που έστειλα από τότε.

ΥΓ. παραποίησα ορισμένα χαρακτηριστικά της μή σπάσει ο διάολος κανά ποδάρι...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.314
Πόντοι
22.785
Λες να σπαση ........ εσυ bothre τι λες;;;;;;;;;;;;;;;;;

OP
OP
T

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Της το γαμήσατε το θρεντ της κοπέλας. Τόσο πολύ που θα πίστευε κανεις ότι κανείς δεν είχε μια νορμάλ εμπειρία στη ζωή του. Τέσπα. Εγώ θα πάω στο θέμα απευθείας.

Γυρνόντας απο Βόρια, μετά τα Κ. Βούρλα με προσπέρασε ένα φόρντ φόκους με μια ξανθιά οδηγο. Την ξαναπερνάω μετά από λίγο. Αρχίσαμε να ανταλλάσουμε ματιές (στα προσπεράσματα) και χαμόλεγα. Στό σείριο βγάζω φλας, με ακολουθεί. Σταματάμε. Συστηνόμαστε (με μια αρχική αμηχανία και χαμόγελα) και πίνουμε καφέ. Ιατρική επισκέπτης, παντρεμένη, χωρίς παιδιά. Ξανθιά, 1.72, με ελαφριά πιασιματάκια, γλυκίτατη.

Της προτείνω, ευθέως, να συνεχίσουμε στο Pines που ήταν και στο δρομο μας. Διστάζει. Της δίνω το κινητό και της λέω αν τελικά το αποφασίσει, να μου στείλει σμς εντός του επόμενου μισάωρου (φτάναμε πλέον Αθήνα). Στο 10λεπτο, είχα το οκ. Επιασα δωματιο, της το έστειλα και ήρθε. Δεν νομίζω ότι προλάβαμε να πούμε τίποτα. Τρελό το σέξ, με πάθος πρωτόγνωρο, ασταμάτητο. Εφυγε σε μία ώρα. Δεν μου απάντησε ποτέ στα (2-3) σμς που έστειλα από τότε.

ΥΓ. παραποίησα ορισμένα χαρακτηριστικά της μή σπάσει ο διάολος κανά ποδάρι...

:-* είσαι γλύκας. Επιτέλους και ένας που απαντάει στο ερώτημα που θέτει το θρεντ και μόνο σε αυτό...

Είχα αρχίσει να πιστεύω ότι δεν κυκλοφορεί άνθρωπος με νορμαλ εμπειρίες εδώ μέσα.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
:-* είσαι γλύκας. Επιτέλους και ένας που απαντάει στο ερώτημα που θέτει το θρεντ και μόνο σε αυτό...

Είχα αρχίσει να πιστεύω ότι δεν κυκλοφορεί άνθρωπος με νορμαλ εμπειρίες εδώ μέσα.

Αυτά λές και θα μου χαλάσεις το σκληρό, αντι-γυναικο-χρηστικό προφίλ που με τόσο κόπο έχω κτίσει :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom