You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κριτική στα γαμήσια/πίπες που μας κάνουν οι σύντροφοί μας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα thaleia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 511
- Εμφανίσεις 36K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
δε ιμε μπογιατσις και το νεφτι βγενι απο τα ρετσινια και εγο ιμεσ μπιρασκαι το νεφτι κανει δουλεια παντως......
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.314
- Πόντοι
- 22.785
Ρε ελα στην Αγκυρας.............απλα θεωρω πως η κοπελια που το εφτιαξε θελει να μας ''παει βολτα'''.....
Ένα δωράκι από μένα γιατί δεν ξεκινήσαμε καλά σήμερακαλα δεν παει γιαυτο.....μην τρελλαθουμε κι ολας.......χαχαχαχα
αλλα ναι ειναι νομιζω πολυ σημαντικο ο αντρας να μαστορευει και να πιανουν τα χερια του......και να ειναι δραστηριος γενικα.....
Συνημμένα
γιατι τι ινε γατα αγκιρασΡε ελα στην Αγκυρας.............
ComodoLive
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλα δεν παει γιαυτο.....μην τρελλαθουμε κι ολας.......χαχαχαχα
αλλα ναι ειναι νομιζω πολυ σημαντικο ο αντρας να μαστορευει και να πιανουν τα χερια του......και να ειναι δραστηριος γενικα.....
Άντε μολόγα τι άλλες ζημιές σου έκανε !! (χεχε)
Palios pounai alios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
δεν κρινω τους αλλους......χαρακτηριζω τα γραπτα τους ομως......οπως κανουν και εκεινοι αλλωστε......ουτε φιλος μου εισαι ουτε γνωστος μου για να σε κρινω.....και να ησουνα δηλαδη δε βρισκω λογο να σε κρινω.....
Και όπως δείχνουν τα πράγματα δεν υπάρχει περίπτωση να γίνουμε φίλοι, γιατί εσύ κινείσαι σε ένα κλασικό Ελλεηνικό κλειστό - παρείστικο - ψιλοτσατσίστικο κύκλωμα.
Δεν μιλούσα όμως για μένα mounitsa (το καταλαβαίνετε εσείς οι γυναίκες ότι το Σύμπαν εκεί έξω δεν περιστρέφεται αποκλειστικά και μόνο γύρω από τον καθένα από μας);
Μιλούσα για όλους γενικά αυτούς (παντρεμένους - πιτσιρικάδες) που χαρακτήρισες καμμένους επειδή πάνε στα μπουρδέλα. Έμπα για λίγο στα "παπούτσια" τους, νοιώσε τι νοιώθουν οι ίδιοι μέσα στην ψυχή τους και μετά κρίνε και χαρακτήρισε τους...
κολιτε μπορισ να μου ορισις τι λεξι κλαστικοΚαι όπως δείχνουν τα πράγματα δεν υπάρχει περίπτωση να γίνουμε φίλοι, γιατί εσύ κινείσαι σε ένα κλασικό Ελλεηνικό κλειστό - παρείστικο - ψιλοτσατσίστικο κύκλωμα.
Δεν μιλούσα όμως για μένα mounitsa (το καταλαβαίνετε εσείς οι γυναίκες ότι το Σύμπαν εκεί έξω δεν περιστρέφεται αποκλειστικά και μόνο γύρω από τον καθένα από μας);
Μιλούσα για όλους γενικά αυτούς (παντρεμένους - πιτσιρικάδες) που χαρακτήρισες καμμένους επειδή πάνε στα μπουρδέλα. Έμπα για λίγο στα "παπούτσια" τους, νοιώσε τι νοιώθουν οι ίδιοι μέσα στην ψυχή τους και μετά κρίνε και χαρακτήρισε τους...
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.314
- Πόντοι
- 22.785
Οχι ρε συ εκει θα τον κερασουνε τα κοριτσια .......κοτο.γιατι τι ινε γατα αγκιρασ
κανενα κοριτσι δε ξερι να φτιανι κοτο πρεπι νανε καντινιερισαΟχι ρε συ εκει θα τον κερασουνε τα κοριτσια .......κοτο.
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.314
- Πόντοι
- 22.785
Αυτες τι ειναι ;;;;;;;;;;; δηλαδις.......κανενα κοριτσι δε ξερι να φτιανι κοτο πρεπι νανε καντινιερισα
Της το γαμήσατε το θρεντ της κοπέλας. Τόσο πολύ που θα πίστευε κανεις ότι κανείς δεν είχε μια νορμάλ εμπειρία στη ζωή του. Τέσπα. Εγώ θα πάω στο θέμα απευθείας.
Γυρνόντας απο Βόρια, μετά τα Κ. Βούρλα με προσπέρασε ένα φόρντ φόκους με μια ξανθιά οδηγο. Την ξαναπερνάω μετά από λίγο. Αρχίσαμε να ανταλλάσουμε ματιές (στα προσπεράσματα) και χαμόλεγα. Στό σείριο βγάζω φλας, με ακολουθεί. Σταματάμε. Συστηνόμαστε (με μια αρχική αμηχανία και χαμόγελα) και πίνουμε καφέ. Ιατρική επισκέπτης, παντρεμένη, χωρίς παιδιά. Ξανθιά, 1.72, με ελαφριά πιασιματάκια, γλυκίτατη.
Της προτείνω, ευθέως, να συνεχίσουμε στο Pines που ήταν και στο δρομο μας. Διστάζει. Της δίνω το κινητό και της λέω αν τελικά το αποφασίσει, να μου στείλει σμς εντός του επόμενου μισάωρου (φτάναμε πλέον Αθήνα). Στο 10λεπτο, είχα το οκ. Επιασα δωματιο, της το έστειλα και ήρθε. Δεν νομίζω ότι προλάβαμε να πούμε τίποτα. Τρελό το σέξ, με πάθος πρωτόγνωρο, ασταμάτητο. Εφυγε σε μία ώρα. Δεν μου απάντησε ποτέ στα (2-3) σμς που έστειλα από τότε.
ΥΓ. παραποίησα ορισμένα χαρακτηριστικά της μή σπάσει ο διάολος κανά ποδάρι...
Γυρνόντας απο Βόρια, μετά τα Κ. Βούρλα με προσπέρασε ένα φόρντ φόκους με μια ξανθιά οδηγο. Την ξαναπερνάω μετά από λίγο. Αρχίσαμε να ανταλλάσουμε ματιές (στα προσπεράσματα) και χαμόλεγα. Στό σείριο βγάζω φλας, με ακολουθεί. Σταματάμε. Συστηνόμαστε (με μια αρχική αμηχανία και χαμόγελα) και πίνουμε καφέ. Ιατρική επισκέπτης, παντρεμένη, χωρίς παιδιά. Ξανθιά, 1.72, με ελαφριά πιασιματάκια, γλυκίτατη.
Της προτείνω, ευθέως, να συνεχίσουμε στο Pines που ήταν και στο δρομο μας. Διστάζει. Της δίνω το κινητό και της λέω αν τελικά το αποφασίσει, να μου στείλει σμς εντός του επόμενου μισάωρου (φτάναμε πλέον Αθήνα). Στο 10λεπτο, είχα το οκ. Επιασα δωματιο, της το έστειλα και ήρθε. Δεν νομίζω ότι προλάβαμε να πούμε τίποτα. Τρελό το σέξ, με πάθος πρωτόγνωρο, ασταμάτητο. Εφυγε σε μία ώρα. Δεν μου απάντησε ποτέ στα (2-3) σμς που έστειλα από τότε.
ρε τζιφισα δε σπαι ινε μαντελεμενοΛες να σπαση ........ εσυ bothre τι λες;;;;;;;;;;;;;;;;;
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.314
- Πόντοι
- 22.785
Ρε το μαντεμι σπαη......... εσπασε το ποδι απο το πιανο χθες.ρε τζιφισα δε σπαι ινε μαντελεμενο
πιο μαντεμι ρε ντιπι ,μαντελεμενο ιπαΡε το μαντεμι σπαη......... εσπασε το ποδι απο το πιανο χθες.
καλα δε ξερισ τιποτα εσι
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.314
- Πόντοι
- 22.785
Που να ξερω απο αυτα εγω......... εγω καλαμακια στην καντινα μοιραζω.πιο μαντεμι ρε ντιπι ,μαντελεμενο ιπα
καλα δε ξερισ τιποτα εσι
Της το γαμήσατε το θρεντ της κοπέλας. Τόσο πολύ που θα πίστευε κανεις ότι κανείς δεν είχε μια νορμάλ εμπειρία στη ζωή του. Τέσπα. Εγώ θα πάω στο θέμα απευθείας.
:-* είσαι γλύκας. Επιτέλους και ένας που απαντάει στο ερώτημα που θέτει το θρεντ και μόνο σε αυτό...
Είχα αρχίσει να πιστεύω ότι δεν κυκλοφορεί άνθρωπος με νορμαλ εμπειρίες εδώ μέσα.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
και βεβαια αυτο ηταν που ''σε εφτιαχνε'' και τωρα στη σπασαμε ε ????Είχα αρχίσει να πιστεύω ότι δεν κυκλοφορεί άνθρωπος με νορμαλ εμπειρίες εδώ μέσα.
:-* είσαι γλύκας. Επιτέλους και ένας που απαντάει στο ερώτημα που θέτει το θρεντ και μόνο σε αυτό...
Είχα αρχίσει να πιστεύω ότι δεν κυκλοφορεί άνθρωπος με νορμαλ εμπειρίες εδώ μέσα.
Αυτά λές και θα μου χαλάσεις το σκληρό, αντι-γυναικο-χρηστικό προφίλ που με τόσο κόπο έχω κτίσει
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 54
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις