Νέα

Κριτική στα γαμήσια/πίπες που μας κάνουν οι σύντροφοί μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thaleia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 511
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
σους μην καιροφυλακτει και μας περιλαβει μεσημεριατικο.
Θα εχει και τα στατιστικα :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Και αποτελεί "απειλή" το εμφιαλωμένο νεράκι ???? χεχε..

αμε......ειδικα οταν φοραει ψηλοτακουνη γοβα για τα παντα.......απο το να βγαλει τα σκουπιδια μεχρι να σκαψει τον κηπο...το καλο βεβαια ειναι οτι δε μπορει να τρεξει......εκτος αν ανηκει στις ρωσιδες που τρεχανε με τις τακουνες στον αγωνα δρομου :2funny:

σους μην καιροφυλακτει και μας περιλαβει μεσημεριατικο.
Θα εχει και τα στατιστικα :2funny: :2funny:

μηπως να ανοιξω καινουργιο ακαουντ? φοβαμαιιιιιιιιιιιι

ComodoLive

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
αμε......ειδικα οταν φοραει ψηλοτακουνη γοβα για τα παντα.......απο το να βγαλει τα σκουπιδια μεχρι να σκαψει τον κηπο...το καλο βεβαια ειναι οτι δε μπορει να τρεξει......εκτος αν ανηκει στις ρωσιδες που τρεχανε με τις τακουνες στον αγωνα δρομου :2funny:

μηπως να ανοιξω καινουργιο ακαουντ? φοβαμαιιιιιιιιιιιι

Εγώ δεν έχω ελπίδα πάντως, θα με προλάβει.. είναι ευρέως γνωστό ότι μια γυναίκα με τη φούστα πάνω και έστω και με γόβες, τρέχει πιο γρήγορα απο έναν άντρα με τα παντελόνια κάτω... :-)

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
1o post οπότε και διάλεξα αυτό το thread που μου κίνησε το ενδιαφέρον... (χαιρετώ την ομήγυρη κιόλας)

Απορία μου εύλογη.. φοιτητές/φοιτήτριες δεν έχετε υπάρξει ?
Μην μου πείτε ότι δεν πηδήξατε σ'αυτά σας τα χρόνια ή δεν πηδάτε όσοι είστε σε αυτά τα χρόνια ακόμα.

Το απλήρωτο σέξ ενίοτε μπορεί να είναι καλό, ενίοτε και κακό. Προσωπικά είχα/έχω εμπειρία κι απο τα δύο.
Έτυχε και με κοπέλα που δεν με "έφτιαχνε" και τόσο αλλά ήταν κοπέλα μου, έτυχε και με κοπέλα που δεν ήταν κοπέλα μου αλλά με έφτιαχνε περισσότερο.
Όσο για το απλήρωτο νομίζω ότι υφίσταται όταν υπάρχει συναίσθημα μόνο.

Φίλε έχω υπάρξει φοιτητής στην Αγγλία...

Μαμούσα κάποιες Ελληνίδες που δεν είχαν βρει σπίτι και την είχαν πέσει ψιλο-προσωρινά ψιλο-μόνιμα στο δικό μου (μου μαγείρευαν βέβαια, έπλεναν ρουχαλάκια κ.λ.π.)

Και κει "απλήρωτο" σεξ έκανα...

Επισκέπτης
Γαμώ τα "παιδιά" είναι η Αύρα....λίγο παρεξηγημένο...αλλά πολύ εντάξει...(με τον εαυτό της κυρίως)!!!! ;) ;)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Γαμώ τα "παιδιά" είναι η Αύρα....λίγο παρεξηγημένο...αλλά πολύ εντάξει...(με τον εαυτό της κυρίως)!!!! ;) ;)

καλα οι αποψεις ειναι σαν τις κωλοτρυπιδες αλλωστε :P
εμεις ακομα και μετα απο αυτη τη δηλωση σε αγαπαμε :2funny:

ComodoLive

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Μαμούσα κάποιες Ελληνίδες που δεν είχαν βρει σπίτι και την είχαν πέσει ψιλο-προσωρινά ψιλο-μόνιμα στο δικό μου (μου μαγείρευαν βέβαια, έπλεναν ρουχαλάκια κ.λ.π.)

ε, άρα δεν τις "χάλασε" κι αυτές καθόλου.. μοιραζόσουν κάτι που είχες ούτως ή άλλως για εσένα (το σπίτι) κι εκείνες απολάμβαναν και free sex.
(γιατί και οι γυναίκες το απολαμβάνουν.. ναι..)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

ε ρε παλιε εισαι κοροιδο τοτε τι να σου πω........η μια στα μασαγε κανονικα.......οι αλλες σου στρογγυλοκαθιζανε στο σπιτι (βεβαια κανανε δουλειες και μαγειρευανε)
τι να σου πω παιδακι μου.......τις τραβαει ο οργανισμος σου........

υ.γ. να ξερεις βεβαια οτι απο οσα γραφεις εγω προσωπικα πιστευω το 1% :)

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
Μιας και το 'φερε η κουβέντα... είναι έλλειψη να μην υπάρχει και ένα θρεντ για να ποστάρουν τα μέλη του σάϊτ την κριτική του σχετικά με το απλήρωτο σεξ.

Και προς αποφυγή παρεξηγήσεων... ως απλήρωτο σεξ θεωρούμε το σεξ με κάποια κοπέλα που δεν είναι του επαγγέλματος. 

:-*

Άντε να μάθουμε και τίποτα...

ποιος ειπε οτι το σεξ ειναι απληρωτο?? και να βιασεις..το πληρωνεις!!

ComodoLive

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ε ρε παλιε εισαι κοροιδο τοτε τι να σου πω........η μια στα μασαγε κανονικα.......οι αλλες σου στρογγυλοκαθιζανε στο σπιτι (βεβαια κανανε δουλειες και μαγειρευανε)
τι να σου πω παιδακι μου.......τις τραβαει ο οργανισμος σου........

υ.γ. να ξερεις βεβαια οτι απο οσα γραφεις εγω προσωπικα πιστευω το 1% :)

νιτσα γιατί το λες? Για την πρώτη περί "μασήματος" δεν το'χω διαβάσει αλλά το να φιλοξενεί τις κοπέλες στο σπίτι του γιατί το βρίσκεις κακό ?
Ίσα-ίσα που αφου του έκαναν και δουλειές (του σπιτιού) οι κοπέλες ήταν ξηγημένες.

OP
OP
T

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Δικαίωμα τους δεν είναι?

Ναι τομίτο δικαίωμά τους είναι. Απλά εγώ έχω καιρό τώρα την απορία.... Αφού το συγκεκριμένο θρεντ ΔΕΝ τους αφορά.... γιατί ΔΕΝ αφήνουν όσους τους αφορά να ποστάρουν ότι θέλουν.
Αμέσως να τους χαρακτηρίσουν μοθν...δουλούς.... βλαμμένους κλπ.
Δηλαδή μόνο όσοι έχουν μια συγκεκριμένη άποψη μπορούν να μιλάνε και όλοι οι υπόλοιποι κρίνονται και κατα κρίνονται?

Έλεος.
Δεν γίνετε να έχουν άποψη μερικοί για όλα!

Όπως επίσης επειδή κάποιοι κάηκαν από το χυλό, όπως λές, και ΔΕΝ έχουν άλλες εμπειρίες.... Να θεωρούν ότι ΟΛΟΣ ο κόσμος είναι έτσι.

Δυστυχώς για μερικούς εδώ μέσα...όλος ο κόσμος ΔΕΝ περιστρέφετε ΓΥΡΩ από ΕΣΑΣ...
(και πριν μου την πείτε... όπως κλασσικά κάνετε...να σας προλάβω και να σας πώ ότι ΟΥΤΕ γύρω απο εμένα περιστρέφετε.)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
νιτσα γιατί το λες? Για την πρώτη περί "μασήματος" δεν το'χω διαβάσει αλλά το να φιλοξενεί τις κοπέλες στο σπίτι του γιατί το βρίσκεις κακό ?
Ίσα-ίσα που αφου του έκαναν και δουλειές (του σπιτιού) οι κοπέλες ήταν ξηγημένες.

αχ εισαι νεος ακομα και δεν εχεις αντιληφθει το νοημα της "φιλοσοφιας" που κρυβονται πισω απο τις λεξεις (ερχεται ο αλεξης...)

εδω σου λεει μετρανε τον καφε που κερνανε και το μηνυμα που στελνουν και το τσιγαρο που σου δινουν......και θεωρουνε καθε σχεση με γυναικα (επαγγελματια ή μη) πληρωμενη.....τι συζητηση θες να κανεις τωρα?
εννοειται οτι του το λεω ειρωνικα :) (η πρωτη οντως του τα μασαγε)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ρε συ θαλεια 5-6 καραγκιοζηδες ειναι αυτοι που το κανουν συστηματικα.......και χαρακτηριζουν ολους τους αλλους μουνοδουλους ή αποτυχημενους ή γαμικους ή αδερφες......θα τους κανουμε μια λιστα να τους φτιαξουμε μια τιμητικη πλακετα.......οι καγκουρες του φορουμ :P

ComodoLive

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
αχ εισαι νεος ακομα και δεν εχεις αντιληφθει το νοημα της "φιλοσοφιας" που κρυβονται πισω απο τις λεξεις (ερχεται ο αλεξης...)

εδω σου λεει μετρανε τον καφε που κερνανε και το μηνυμα που στελνουν και το τσιγαρο που σου δινουν......και θεωρουνε καθε σχεση με γυναικα (επαγγελματια ή μη) πληρωμενη.....τι συζητηση θες να κανεις τωρα?
εννοειται οτι του το λεω ειρωνικα :) (η πρωτη οντως του τα μασαγε)

μμ.. ίσως έχεις δίκιο.. εγώ πάντως το σκέφτομαι ως εξής:
Τα σάβανα δεν έχουν τσέπες, οπότε λεφτά δεν θα πάρουμε μαζί μας. Εντάξει δεν λέω να τα χαλάμε ΟΛΑ σε γυναίκες.
Θελει και μέτρο. Αλλά απο την άλλη δεν συμφωνώ με το να μετράμε και το SMS ή το τσιγάρο.
Ακόμα και με οικονομική κρίση (προσωπική γιατί ή άλλη είναι τηλε-πλαστή).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom