amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.314
- Πόντοι
- 22.785
100%Τραβελόνι είσαι; Γιατί γουστάρω μόνο γυναίκες...
100%Τραβελόνι είσαι; Γιατί γουστάρω μόνο γυναίκες...
Και προς αποφυγή παρεξηγήσεων... ως απλήρωτο σεξ θεωρούμε το σεξ με κάποια κοπέλα που δεν είναι του επαγγέλματος.
θα σε διαψευσω εγω....
σε πληροφορω οτι εγω γκομενα δεν πληρωνω.....!! (οχι την γυναικα μου αυριο μεθαυριο που μπορει να χουμε και κοινο ταμειο)
ουτε γυφτος ειμαι ουτε αφργκος!!!απλα ο καθενας τα δικα του!!!
κατα τα αλλα το οτι θα χρειαστει να παρω ενα πολυ καλο δωρο την αλλη βδομαδα επειδη εχει γενεθλια τι νομιζεις οτι ετσι την πληρωνω??κανεις λαθος γιατι δωρα δεν κανεις μονο σε γκομενες αλλα και σε φιλους!!!!
χτες,σημερα και αυριο εχω 3 γενεθλια δηλ 3 δωρα....
οσο για μια στι τοσο που με πιανουν οι καβλες και θα κερασω φαγητο η ενα καφε-ποτο ουτε αυτο πιανεται......
γιατι μια στο τοσο μπορει να κερασω και τον κολητο μου ενα ποτο και αυτος το ιδιο πανω στα κεφια μας!!
πεσμου εσυ που πληρωνω εγω την γκομενα....
και αντε στην τελικη εγω δεν καταλαβα.....ετσι????Μερικοί δεν καταλαβαίνεται τί διαβάζετε.... Διευκρίνησα τί νοείται ως απλήρωτο σεξ...
Αυτό για όσους εκλαμβάνουν τα δωράκια προς την γκόμενα, τα δείπνα και τους καφέδες... ως πληρωμή για σεξ. Είναι έμμεση πληρωμή. Όχι άμεση.... Αλλά προφανώς σας βολεύει να τα μπερδεύεται όλα.
Πες τα thanoss γιατί εδω μέσα τελικά θα αρχίσω να πιστεύω την spygirl ότι όλοι μόνο αμα πληρώσουν μαμάνε.... Λες και δεν υπάρχει άλλος τρόπος.
Εκτός κι αν κοστολογείτε πλεον το κάθετί που κάνετε ως έξοδο για να ρίξετε μια γκόμενα στο κρεββάτι. Πήγαμε για καφέ 10 ευρώ, την κέρασα τσιγάρο 0,34 ευρώ... κ.ο.κ.
Με τη δική σας λογική όλα είναι θέμα συναλλαγής. Τον πήρα τηλέφωνο 0.68 ευρώ, του έστειλα μήνυμα 0.1 ευρώ, τον κάλεσα για φαγητό στο σπίτι.... 35 ευρώ για τα υλικά, συν το μαγείρεμα.....
Είστε σοβαροί ???
Υπαρχουνε φιλε thanos και οι δυο πλευρες και ειμαστε ευχαριστημενοι ολοικαι αντε στην τελικη εγω δεν καταλαβα.....ετσι????
το οτι ενα κερασμα ενος καφε-δειπνου θεωρειται εμεση πληρωμη που στην τελικη γαμαω κιολας για να στο πω πιο κυνικα για να καταλαβεις.....στην τελικη γαμαω και ειμαι και κερδσμενος!!!!
οταν κερναω τον κολητο μου που δεν τον γαμαω τι κερδιζω????
στο ξαναλεω οτι δεν ειναι ετσι!!!!
εχω δει ομως και σεξ επι εμεσης πληρωμης....δηλ συνεχεια δωρακια η κοπελα να μην βαζει (σχεδον) ποτε το χερι στην τσεπη κλπ κλπ!!!!
υπαρχει.....
ΑΛΛΑ οχι οτι δεν υπαρχει και η αλλη πλευραπου σου περιγραφω!!
ρε λαλάκες Stabit, McLein, Amjik (?) γιατί έχετε βάλει ρε κωλόπαιδα φύλο γυναίκα; Ψιλολουγκρόνια είσαστε μαμώ το κέρατο μου και ψάχνεστε για pm από τσωλαράδες;
Είστε σοβαροί ???
..ρε λαλάκες Stabit, McLein, Amjik (?) γιατί έχετε βάλει ρε κωλόπαιδα φύλο γυναίκα; Ψιλολουγκρόνια είσαστε μαμώ το κέρατο μου και ψάχνεστε για pm από τσωλαράδες;
Εμένα πάλι μου αρέσει π μερικοί επίτηδες αρχίζουν τα δωράκια κ τα κεράσματα σε κάποια π τους γύαλισε για να την ρίξουν
οπότε συμβαίνουν τα εξής:
Άμα τους κάτσει,αλλά για κάποιο λόγο το πράμα δεν προχωρήσει σε σχέση λένε
"α,την πουτάνα εγώ την έβγαζα,την πλήρωνα κ αυτή με παράτησε" ή
"Μου κατσε γιατί την κέρναγα."
Άμα παρά τα κεράσματα δεν τους κάτσει γιατί απλά δεν γουστάρει τότε λένε:
"Τι να ασχολούμαι με την πουριτανή,μη-απελευθερωμένη ελεεινίδα π δεν εκτιμάει ότι κάνω για αυτήν."
Μπρος γκρεμός κ πίσω ρέμα δλδ..
ρε λαλάκες Stabit, McLein, Amjik (?) γιατί έχετε βάλει ρε κωλόπαιδα φύλο γυναίκα; Ψιλολουγκρόνια είσαστε μαμώ το κέρατο μου και ψάχνεστε για pm από τσωλαράδες;