Νέα

Κριτική στα γαμήσια/πίπες που μας κάνουν οι σύντροφοί μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thaleia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 511
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
T

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Και προς αποφυγή παρεξηγήσεων... ως απλήρωτο σεξ θεωρούμε το σεξ με κάποια κοπέλα που δεν είναι του επαγγέλματος. 

Μερικοί δεν καταλαβαίνεται τί διαβάζετε....  Διευκρίνησα τί νοείται ως απλήρωτο σεξ...
Αυτό για όσους εκλαμβάνουν τα δωράκια προς την γκόμενα, τα δείπνα και τους καφέδες... ως πληρωμή για σεξ. Είναι έμμεση πληρωμή. Όχι άμεση.... Αλλά προφανώς σας βολεύει να τα μπερδεύεται όλα.

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Γαμώ τα κολλήματα ορισμένων εδώ μέσα. ΄'Οσοι λένε
ότι δεν υπάρχει απλήρωτο σεξ είναι γιατί προφανώς δεν το ΄χουνε ζήσει.

Δλδ όσες τα ΄χουμε με φοιτητές π δεν δουλεύουνε κ περνάμε καλά κ γουστάρουμε
χωρίς να ΄χουμε πολλά χρήματα αμφότεροι τι ακριβώς τους τρώμε?  :P
Στις εξόδους φυσικά κερνάει μία ο ένας,μια ο άλλος ανάλογα με το ποιος τυχάινει να
΄χει περισσότερα λεφτά εκείνο τον καιρό κ δώρα ανταλλάζουμε  μεταξύ μας το ίδιο ακριβά.

Κατά τα άλλα συμφωνώ με thanoss k freddie..

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.314
Πόντοι
22.785
thanos Για πες μου σε παρακαλω οταν βγαινης με μια κοπελα ενα χρονο
δεν την πληρωνης;;;;;;;;;; η οπως λες οταν σε πιανουνε οι καυ.... σου
μονο τοτε....... δεν σε πιστευω.
οσο για τους φιλους μας αυτο ειναι ασχετο. :think: :think:

OP
OP
T

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
θα σε διαψευσω εγω....
σε πληροφορω οτι εγω γκομενα δεν πληρωνω.....!! (οχι την γυναικα μου αυριο μεθαυριο που μπορει να χουμε και κοινο ταμειο)
ουτε γυφτος ειμαι ουτε αφργκος!!!απλα ο καθενας τα δικα του!!!
κατα τα αλλα το οτι θα χρειαστει να παρω ενα πολυ καλο δωρο την αλλη βδομαδα επειδη εχει γενεθλια τι νομιζεις οτι ετσι την πληρωνω??κανεις λαθος γιατι δωρα δεν κανεις μονο σε γκομενες αλλα και σε φιλους!!!!
χτες,σημερα και αυριο εχω 3 γενεθλια δηλ 3 δωρα....
οσο για μια στι τοσο που με πιανουν οι καβλες και θα κερασω φαγητο η ενα καφε-ποτο ουτε αυτο πιανεται......
γιατι μια στο τοσο μπορει να κερασω και τον κολητο μου ενα ποτο και αυτος το ιδιο πανω στα κεφια μας!!

πεσμου εσυ που πληρωνω εγω την γκομενα....

Πες τα thanoss γιατί εδω μέσα τελικά θα αρχίσω να πιστεύω την spygirl ότι όλοι μόνο αμα πληρώσουν μαμάνε.... Λες και δεν υπάρχει άλλος τρόπος.

Εκτός κι αν κοστολογείτε πλεον το κάθετί που κάνετε ως έξοδο για να ρίξετε μια γκόμενα στο κρεββάτι. Πήγαμε για καφέ 10 ευρώ, την κέρασα τσιγάρο 0,34 ευρώ... κ.ο.κ.
Με τη δική σας λογική όλα είναι θέμα συναλλαγής. Τον πήρα τηλέφωνο 0.68 ευρώ, του έστειλα μήνυμα 0.1 ευρώ, τον κάλεσα για φαγητό στο σπίτι.... 35 ευρώ για τα υλικά, συν το μαγείρεμα.....

Είστε σοβαροί ???

enipeas

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Γιατί δεν λέει ο καθένας την ερωτική του εμπειρία να τελειώνουμε.
Η καλύτερη ιστορία κερδίζει δωρεάν city tour.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Μερικοί δεν καταλαβαίνεται τί διαβάζετε....  Διευκρίνησα τί νοείται ως απλήρωτο σεξ...
Αυτό για όσους εκλαμβάνουν τα δωράκια προς την γκόμενα, τα δείπνα και τους καφέδες... ως πληρωμή για σεξ. Είναι έμμεση πληρωμή. Όχι άμεση.... Αλλά προφανώς σας βολεύει να τα μπερδεύεται όλα.
και αντε στην τελικη εγω δεν καταλαβα.....ετσι????
το οτι ενα κερασμα ενος καφε-δειπνου θεωρειται εμεση πληρωμη που στην τελικη γαμαω κιολας για να στο πω πιο κυνικα για να καταλαβεις.....στην τελικη γαμαω και ειμαι και κερδσμενος!!!!
οταν κερναω τον κολητο μου που δεν τον γαμαω τι κερδιζω????
στο ξαναλεω οτι δεν ειναι ετσι!!!!
εχω δει ομως και σεξ επι εμεσης πληρωμης....δηλ συνεχεια δωρακια η κοπελα να μην βαζει (σχεδον) ποτε το χερι στην τσεπη κλπ κλπ!!!!
υπαρχει.....
ΑΛΛΑ οχι οτι δεν υπαρχει και η αλλη πλευραπου σου περιγραφω!!

Επισκέπτης
Πες τα thanoss γιατί εδω μέσα τελικά θα αρχίσω να πιστεύω την spygirl ότι όλοι μόνο αμα πληρώσουν μαμάνε.... Λες και δεν υπάρχει άλλος τρόπος.

Εκτός κι αν κοστολογείτε πλεον το κάθετί που κάνετε ως έξοδο για να ρίξετε μια γκόμενα στο κρεββάτι. Πήγαμε για καφέ 10 ευρώ, την κέρασα τσιγάρο 0,34 ευρώ... κ.ο.κ.
Με τη δική σας λογική όλα είναι θέμα συναλλαγής. Τον πήρα τηλέφωνο 0.68 ευρώ, του έστειλα μήνυμα 0.1 ευρώ, τον κάλεσα για φαγητό στο σπίτι.... 35 ευρώ για τα υλικά, συν το μαγείρεμα.....

Είστε σοβαροί ???

Όλα θέμα συναλλαγής είναι...κ όσο πιο γρήγορα προσγειωθείς στον πλανήτη γη...τόσο καλύτερα θα είσαι με τον εαυτό σου...;)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
thaleia μου και ολο το σαιτ να πεσει πανω της κα να της πει οτι δεν ειναι ετσι αυτη παλι το ιδιο θα πιστευει κατα βαθος....οποτε δεν θα κατσω εγω να σκασω για να της αλλαξω τον τροπο σκεψης!!!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.314
Πόντοι
22.785
και αντε στην τελικη εγω δεν καταλαβα.....ετσι????
το οτι ενα κερασμα ενος καφε-δειπνου θεωρειται εμεση πληρωμη που στην τελικη γαμαω κιολας για να στο πω πιο κυνικα για να καταλαβεις.....στην τελικη γαμαω και ειμαι και κερδσμενος!!!!
οταν κερναω τον κολητο μου που δεν τον γαμαω τι κερδιζω????
στο ξαναλεω οτι δεν ειναι ετσι!!!!
εχω δει ομως και σεξ επι εμεσης πληρωμης....δηλ συνεχεια δωρακια η κοπελα να μην βαζει (σχεδον) ποτε το χερι στην τσεπη κλπ κλπ!!!!
υπαρχει.....
ΑΛΛΑ οχι οτι δεν υπαρχει και η αλλη πλευραπου σου περιγραφω!!
Υπαρχουνε φιλε thanos  και οι δυο πλευρες και ειμαστε ευχαριστημενοι ολοι
αστο να παη λοιπον..........

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
ρε λαλάκες Stabit, McLein, Amjik (?) γιατί έχετε βάλει ρε κωλόπαιδα φύλο γυναίκα; Ψιλολουγκρόνια είσαστε μαμώ το κέρατο μου και ψάχνεστε για pm από τσωλαράδες;

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Εμένα πάλι μου αρέσει π μερικοί επίτηδες αρχίζουν τα δωράκια κ τα κεράσματα σε κάποια π τους γύαλισε για να την ρίξουν
οπότε συμβαίνουν τα εξής:

Άμα τους κάτσει,αλλά για κάποιο λόγο το πράμα δεν προχωρήσει σε σχέση λένε
"α,την πουτάνα εγώ την έβγαζα,την πλήρωνα κ αυτή με παράτησε" ή
"Μου κατσε γιατί την κέρναγα."

Άμα παρά τα κεράσματα δεν τους κάτσει γιατί απλά δεν γουστάρει τότε λένε:
"Τι να ασχολούμαι με την πουριτανή,μη-απελευθερωμένη ελεεινίδα π δεν εκτιμάει ότι κάνω για αυτήν."

:P

Μπρος γκρεμός κ πίσω ρέμα δλδ..

OP
OP
T

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
...

Εάν όλα τα βλεπετε ώς συναλλαγή... σας λυπάμαι. Δηλαδή κάθε άντρας που με κερνάει έναν καφέ θέλει να με πηδήξει...και όποιον καλώ εγώ για φαγητό ή για οτιδήποτε... θέλω να τον καταφέρω να με πηδήξει???

Πρώτον κανένας δεν υποχρεώνει τον άλλο να του κάνει δώρα....
Δεύτερον, συμφωνώ με την dark eyes... Δηλαδή αν βγαίνω με έναν φοιήτή και πληρώνων εγώ τότε αυτός θεωρείται ζιγκολό ???

Λέτε για της ελλεεινίδες ότι κοιτάνε την τσέπη του άντρα και όχι τα αισθήματα, ή τον χαρακτήρα του ή την ομορφία του. Αλλά και εσέις δεν πάτε πίσω.... Οπότε καλά σας κάνουν. Ελλεεινήδες σας αξίζουν...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
εχει τυχει να μαι με τον κολητο μου...(και οι 2 αδεσμευτοι) και να μας γουσταρουνε 2 πουλυ μαστ μουνια.....
ΑΑΛΛΑ οι τυπισες ειναι για να της πληρωνεις ΜΟΝΟ και να της γυρνας μονο με καλα αυτοκινητα!!!!
πολοι λεγανε οτι το αξιζουνε γιατι στην τελικη βλεπεις αλλες και αλλες να χουνε τετοιες απαιτησεις ενω δεν το αξιζουνε!!!
τεσπα εγω αρχισα να τσατιζομαι τοσο πολυ γιατι ειναι και πιτσιρικες και λεω κατσε ρε πουστη μου αν απο αυτην την ηλικια την εχουνε δει ετσι αυριο μεθαυριο πως θα ειναι??
βγαιναμε για καφε.....αυτες γουσταρανε κλπ και μεις το ιδιο μεχρι που λεω στον κολητο μου αρε μαλακα να μην εχω ενα αγροτικο ντατσουν να παω να την παρω με το κουστουμακι της να την κατεβασω στη διαπασον με τον μελα να την κανω ρεζιλι την καριολα.....
μεχρι που βρεθηκαμε σε μεγαλη παρεα και 2 απο τα παιδια που ειυανε με γκομενες και με καλα αυτοκινητα τις ειχανε γαμησει και αυτες το παιζανε πολυ υπερανω....μεχρι που την μια την εκανα ρεζιλι και κατακοκκινησε και απο τοτε οχι απλα με χερεταειερχεται με φιλαει και με εκτιμαει....αααα και το γαματο??φαγανε τετοια χυλοπιτα που το φυσουσανε και δεν κρυωνε!!
γινομαι και καγκουρας καμια φορα (αλλα πολυ σπανια)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
ρε λαλάκες Stabit, McLein, Amjik (?) γιατί έχετε βάλει ρε κωλόπαιδα φύλο γυναίκα; Ψιλολουγκρόνια είσαστε μαμώ το κέρατο μου και ψάχνεστε για pm από τσωλαράδες;

:2funny: :2funny: :2funny: Εχω πέσει ξερός από τα γέλια λέμε....!!!!!!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
..
κανουν χιουμορ τα παιδια προφανως.. σαν αυτο που ειχα εγω το ειμαι ιεροδουλη κολλ γκερλ ζιγκολο κ η νιτσα
αλλα δεν το πιανουν ολοι

συμφωνω με φρεντυ κ θανοςς σε γενικες γραμμες
μερικοι απλα τα ισοπεδωνουν ολα.. τι να κανεις.. σε λα βι.. η δικη τους

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Εμένα πάλι μου αρέσει π μερικοί επίτηδες αρχίζουν τα δωράκια κ τα κεράσματα σε κάποια π τους γύαλισε για να την ρίξουν
οπότε συμβαίνουν τα εξής:

Άμα τους κάτσει,αλλά για κάποιο λόγο το πράμα δεν προχωρήσει σε σχέση λένε
"α,την πουτάνα εγώ την έβγαζα,την πλήρωνα κ αυτή με παράτησε" ή
"Μου κατσε γιατί την κέρναγα."

Άμα παρά τα κεράσματα δεν τους κάτσει γιατί απλά δεν γουστάρει τότε λένε:
"Τι να ασχολούμαι με την πουριτανή,μη-απελευθερωμένη ελεεινίδα π δεν εκτιμάει ότι κάνω για αυτήν."

:P

Μπρος γκρεμός κ πίσω ρέμα δλδ..

Dark προσωπικά δεν έχω κάνει ποτέ "δωράκια" σε γυναίκα. Με τις περισσότερες δύο φορές (μέσες άκρες) πλήρωνα εγώ μία αυτές. Στην τελευταία μου σχέση (1 μήνα) πάλι δεν είχα κάνει κανένα απολύτως "δωράκι" (δεν είχε ούτε τη γιορτή της ούτε τα γενέθλια της). Όποτε ερχόταν όμως ο λογαριασμός ούτε καν έκανε κίνηση, αλλά κάπνιζε ανέμελα το τσιγάρο της και κοίταγε αλλού. Παρ' όλο λοιπόν που υπήρχε σφοδρό πάθος αυτό το πράγμα άρχισε να με φθείρει, μέχρι που της τάχωσα να πληρώσει κι αυτή κι εκεί επήλθε η ρήξη...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

εγω που τους ξερω και καιρο μπορω να στο βεβαιωσω αυτο........μου την πεφτανε ενα φεγγαρι να τους πλασαρω τιποτα φιλους μου......καμμενα ατομα ασε......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom