Νέα

Κριτικές τρανς στην Κύπρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SheFucker
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 231
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
474
Πόντοι
26
Ο ορισμός του πούστη εν να σου αρέσκει το ίδιο φύλο, γαμάς, γαμά σε, εν παίζει ρόλο. Εσύ όπως θέλεις πες το.. τι γαμάτε όμως ρε μαλάκες... καλά φεύγω μόνος μου που το νήμα
Season 1 Episode 3 GIF by Game of Thrones

οχι δεν μου αρεσει το ιδιο φυλο...

που να φυγεις να πας...κατσε να κοψουμε καμια κουβεντα...

ο τρανς ενεν ιδιο φυλο.... νομιζω ξεκαθαρισα το...

αμαν γαμας κωλο γυναικειο εισαι πουστης ναι η οχι;

papadiamantaros

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Like
729
Πόντοι
86

Άμαν γαμάς κώλο γυναικείο είσαι μερακλής, αν κρέμετε ένα ματζαφλάρι μπροστά 20 πόντους όμως ένιξερο πόσο straight ένι να μεν σε ενοχλά

Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
474
Πόντοι
26
Άμαν γαμάς κώλο γυναικείο είσαι μερακλής, αν κρέμετε ένα ματζαφλάρι μπροστά 20 πόντους όμως ένιξερο πόσο straight ένι να μεν σε ενοχλά

παντως 2 φορες εγαμησα τρανς ως τωρα ... ετσι απλα επειδη ετυχεν...

ε ξερω γω παντως εν με ενοχλαν ο βιλλος του...αλλα ουτε και μου αρεσε... εν θεωρω τον εαυτο μου πουστη..ξερω γω...

οπως και να εχει νομιζω ο κωλος εν κωλος απλα αρεσκει μου η τρυπα να εχει γυναικειο σωμα γυρω αντι αντρικο...

προτιμω τρυπες με γυναικειο σωμα...

στην τελικη ενεν ουλλες τρυπες προς ενοικιαση;

papadiamantaros

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Like
729
Πόντοι
86
παντως 2 φορες εγαμησα τρανς ως τωρα ... ετσι απλα επειδη ετυχεν...

ε ξερω γω παντως εν με ενοχλαν ο βιλλος του...αλλα ουτε και μου αρεσε... εν θεωρω τον εαυτο μου πουστη..ξερω γω...

οπως και να εχει νομιζω ο κωλος εν κωλος απλα αρεσκει μου η τρυπα να εχει γυναικειο σωμα γυρω αντι αντρικο...

προτιμω τρυπες με γυναικειο σωμα...

στην τελικη ενεν ουλλες τρυπες προς ενοικιαση;
φίλε όπως νοιώθεις εν τζιαι να σου πω εγώ τι είσαι! αλλά είπα να ρίξω μια ματιά τι γαμούν οι πελλοί μου δαμέ. Βλέπω και τρανς μοντελέ αλλά τούτο το πράμα ποιος πληρώνει να το γαμήσει ρε κουμπάρε έλεος, εν βρίσκεις μούχτι να γαμήσεις σε έτσι βελινεκές;

Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
474
Πόντοι
26
φίλε όπως νοιώθεις εν τζιαι να σου πω εγώ τι είσαι! αλλά είπα να ρίξω μια ματιά τι γαμούν οι πελλοί μου δαμέ. Βλέπω και τρανς μοντελέ αλλά τούτο το πράμα ποιος πληρώνει να το γαμήσει ρε κουμπάρε έλεος, εν βρίσκεις μούχτι να γαμήσεις σε έτσι βελινεκές;

ΟΙ ΑΠΠΑΡΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΚΛΑ. Τωρα αν συρει κανενα 200αρι για καμια βιλλια ενα το σκεφτω...

για να γαμησω τρανς εννοειτε εν πρεπει να εχει διαφορες απο γενεκα...

ενιξερω τι ακριβως ειμαι...καποιοι που τους επεριγραψα τι καμνω και τι μαρεσει στο σεξ λενε οτι ειμαι πουστης καποιοι λενε ειμαι ανωμαλος καποιοι λενε ολα οκ...ξερω γω....

ακουω αποψεις .... οι οποιες εν διχασμενες σχετικα με εμενα...

πχ μια φορα εμιλουν με ενα και ειπε μου ειμαι πουστης διοτι γαμω γυναικειο κωλο και εν παιζει ρολο αν εν γυναικειος η αντρικος...τσινος λαλει οτι οποιος γαμα κωλο εν πουστης ... εσυ ειπες οτι εν μερακλης αμαν γαμα γυναικειο...

ξερω γω

Τελευταία τροποποίηση:

Pprokopiou

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2023
Like
8
Πόντοι
0
ΟΙ ΑΠΠΑΡΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΚΛΑ. Τωρα αν συρει κανενα 200αρι για καμια βιλλια ενα το σκεφτω...

για να γαμησω τρανς εννοειτε εν πρεπει να εχει διαφορες απο γενεκα...

ενιξερω τι ακριβως ειμαι...καποιοι που τους επεριγραψα τι καμνω και τι μαρεσει στο σεξ λενε οτι ειμαι πουστης καποιοι λενε ειμαι ανωμαλος καποιοι λενε ολα οκ...ξερω γω....

ακουω αποψεις .... οι οποιες εν διχασμενες σχετικα με εμενα...

πχ μια φορα εμιλουν με ενα και ειπε μου ειμαι πουστης διοτι γαμω γυναικειο κωλο και εν παιζει ρολο αν εν γυναικειος η αντρικος...τσινος λαλει οτι οποιος γαμα κωλο εν πουστης ... εσυ ειπες οτι εν μερακλης αμαν γαμα γυναικειο...

ξερω γω
Για να καταλαβεις εαν εισαι πουστης. Οπως την γαμας εφκα βλατον μες το στομα σου και μετα στον κολο σου. Εαν σου αρεσει πολλα σημαινει εισαι bi. Εαν δεν σου αρεσει εαν δε σε καβλωνει εισαι str8. Με μια φορα εν γινεσαι ππουστης.

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.365
Πόντοι
206

Οι τρανς δεν είναι το ίδιο φύλο;
Προφανώς και δεν ξέρεις καν τι είναι τα 2 φύλα με αυτά που γράφεις τυπε.

Το αγορακι που έκοψε το πουλάκι και έβαλε σιλικόνες, μάντεψε: Πάλι αγοράκι είναι!!
Οπότε μην κοροϊδεύεις τον κόσμο και τον εαυτό σου. Πάλι άνδρες γαμας.

• Like
Αντιδράσεις: Sotos5
Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
474
Πόντοι
26
Οι τρανς δεν είναι το ίδιο φύλο;
Προφανώς και δεν ξέρεις καν τι είναι τα 2 φύλα με αυτά που γράφεις τυπε.

Το αγορακι που έκοψε το πουλάκι και έβαλε σιλικόνες, μάντεψε: Πάλι αγοράκι είναι!!
Οπότε μην κοροϊδεύεις τον κόσμο και τον εαυτό σου. Πάλι άνδρες γαμας.
οι λοατκι εχουν διαφορετικη αποψη... τον εαυτο μου δεν τον κοροιδευω μην φοβασε...παμε τα μια χαρα με τον εαυτο μου...και το γεγονος οτι το κανεις εσυ δεν σημαινει οτι το κανω και εγω...διοτι οτι κανουμε συνηθως νομιζουμε οτι το κανουν και οι αλλοι...λολ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Για να καταλαβεις εαν εισαι πουστης. Οπως την γαμας εφκα βλατον μες το στομα σου και μετα στον κολο σου. Εαν σου αρεσει πολλα σημαινει εισαι bi. Εαν δεν σου αρεσει εαν δε σε καβλωνει εισαι str8. Με μια φορα εν γινεσαι ππουστης.
πως θα τον βαλω μεστο στομα μου και στον κωλο μου; εχεις καμια ιδεα; ενεν τοσο μεγαλος ενιφτανει ος τσιπανω

andrikos1992

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
10
Πόντοι
0

touto en opos to shisto pou epomparen je eklasen to pokso hahahah

malazavranga!

User159

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2024
Like
29
Πόντοι
0

Stories

Νέο!