Νέα

Κριτικές τρανς στην Κύπρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SheFucker
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 176
  • Εμφανίσεις 62K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Tzisves

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2023
Like
10
Πόντοι
0
Μου έστειλε ένας φίλος αυτήν .. Αλλά δεν νομίζω να είναι εδώ . Γιατί δηλώνει ότι είναι Γερμανία..
Απλά για να βλέπουμε μερικοί που πάνε χαμένα ταλέντα..
IMG_2060.jpeg

Pervaros

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2019
Like
52
Πόντοι
0

mounnodoulos

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
474
Πόντοι
21
Έχουμε κάτι για το μωράκι??
Την επισκεφθηκα εγω. Μη μασατε που θα δωσετε 300€. Εγω της ειπα 200€ και δεχτηκε. Ειναι οντως ασιατικο ladyboy, δεν εχουμε συχνες επισκεψεις απο τετοια στη Λευκωσια. Μικρο πουλι αλλα σκληρο, και η τρυπουλα της ειναι αρκετα σφιχτη σε σημειο που πονουσε. Δεν ειναι για αγριες καταστασεις αλλα εγω πηγα για την εμπειρια και περασα καλα

Trelosapo

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Like
14
Πόντοι
0
Εχει κανεις εμπειρια με αυτη εχει καιρο που την βλεπω

KingKong1

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2024
Like
38
Πόντοι
0
Transexuals τι παίζει ?
Αξίζει η εμπειρία?
Αυτές που υπάρχουν στη Κύπρο τώρα είναι αξιόλογες?

mounnodoulos

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
474
Πόντοι
21

Προσοχη αυτη γαμιεται ακαποτα με πελατες. Ξεκαθαρα ο τριχωτος χοντρος στο onlyfans της που την παιρνει χωρις προφυλακτικο δεν ειναι πορνοσταρ:

Συνημμένα

• ScreenRecording_10-26-2024 18-24-12_1.mov
    23,3 MB · Εμφανίσεις: 0

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
614
Πόντοι
86

Προσοχη αυτη γαμιεται ακαποτα με πελατες. Ξεκαθαρα ο τριχωτος χοντρος στο onlyfans της που την παιρνει χωρις προφυλακτικο δεν ειναι πορνοσταρ:
Καλά ρε φίλε επειδή γύρισε βίντεο που γαμιετε ακαποτο σημαίνει ότι πάει ακαποτο?

mounnodoulos

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
474
Πόντοι
21
Καλά ρε φίλε επειδή γύρισε βίντεο που γαμιετε ακαποτο σημαίνει ότι πάει ακαποτο?
Φιλε μου εγω ειπα και σας εδειξα τι ειδαν τα μαθκια μου. Ο καθενας παιρνει τις αποφασεις του και ρισκαρει αναλογως

Saroulis

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2022
Like
200
Πόντοι
21

Κύριοι πρόσφατες εμπειρίες? Την θέλω για παθητική. Δεν με ενοχλούν τα εξτρα κιλα

Kalikantzaros48

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Like
190
Πόντοι
1

Κύριοι πρόσφατες εμπειρίες? Την θέλω για παθητική. Δεν με ενοχλούν τα εξτρα κιλα
Τίμια επιλογή αν δεν σε ενοχλούν τα κιλά. Εξαιρετική πίπα και περιποίηση περιοχής. Όμως αν και της λες ότι την θες παθητική προσπαθεί να σε πείσει να γίνει ενεργητική. Νομίζω αρέσκει της παραπάνω το ενεργητικό. Εξαρτάται από εσένα επομένως. Κατά τα άλλα.καθαρή, καθαρός χώρος, ντους πριν και μετά

mounnodoulos

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
474
Πόντοι
21
Τίμια επιλογή αν δεν σε ενοχλούν τα κιλά. Εξαιρετική πίπα και περιποίηση περιοχής. Όμως αν και της λες ότι την θες παθητική προσπαθεί να σε πείσει να γίνει ενεργητική. Νομίζω αρέσκει της παραπάνω το ενεργητικό. Εξαρτάται από εσένα επομένως. Κατά τα άλλα.καθαρή, καθαρός χώρος, ντους πριν και μετά
Αβυσσος η ψυχη της τρανς. Κι εγω σε 2-3 που πηγα προσπαθουσαν να με πεισουν να μου τον βαλουν. Αφου μωρη ηρθα να σε γαμησω

Εγγρ.
6 Σεπ 2017
Like
184
Πόντοι
1
Πηγα χτες σε αυτην την Priscila...ομορφη με ωραιο σωμα αλλα...εκτος του οτι δεν καυλωνε, πιπα κανει μονο με πλαστικο και η συμπεριφορα της ηταν γενικα...αντε να τελειωνουμε...δεν με ενθουσίασε γενικα παρολο που οπως ειπα εχει ωραιο σωμα και ειναι θυληπρεπής. Αν με ρωτας, θα σου ελεγα δεν αξιζει. Βρισκεται κοντα στο ΟΧΙ (κεντρο Λευκωσιας) ακριβως πανω απο την παραμυθούπολη

KingKong1

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2024
Like
38
Πόντοι
0
Πηγα χτες σε αυτην την Priscila...ομορφη με ωραιο σωμα αλλα...εκτος του οτι δεν καυλωνε, πιπα κανει μονο με πλαστικο και η συμπεριφορα της ηταν γενικα...αντε να τελειωνουμε...δεν με ενθουσίασε γενικα παρολο που οπως ειπα εχει ωραιο σωμα και ειναι θυληπρεπής. Αν με ρωτας, θα σου ελεγα δεν αξιζει. Βρισκεται κοντα στο ΟΧΙ (κεντρο Λευκωσιας) ακριβως πανω απο την παραμυθούπολη
Σεν της χύσεις μες τη μούρη τζιε να της πεις χαιρετίσματα που τον Τραμπ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom