αφηστε ρε κακομοιρηδες τον κοσμο να ξεσκασει κανα δυο μερες.....επειδη δλδ μπορει να παει 3 μερες διακοπες παει να πει οτι δεν τον γαμανε τα μουνια?αντωνακης βενιζελος και σια ενοοω...
Εσυ αριστερε εδω θα τη βγαλεις???
αφηστε ρε κακομοιρηδες τον κοσμο να ξεσκασει κανα δυο μερες.....επειδη δλδ μπορει να παει 3 μερες διακοπες παει να πει οτι δεν τον γαμανε τα μουνια?αντωνακης βενιζελος και σια ενοοω...
oxi ρε θα ψηφισουμε πασοκαρα μετα να ειναι καθε μερα πασχα.....να ξεσκασει και απο τριτη κλαψουρα παλι
![]()
![]()
![]()
εδω τι να κανω?Εσυ αριστερε εδω θα τη βγαλεις???![]()
Χθες το μεσημερι πηγαινα για δουλεια απο την Εθνικη οδο με κατευθηνση απο Πατρα για Αθηνα,στα διοδια του Ζευγολατιου (για οσους δεν ξερουν ,μετα τον Ισθμο για Πατρα)τρελαθηκα3 χιλιομετρα ουρα με τζιπ-μεγαλου κυβισμου
εδω τι να κανω?
καραμελες πιπιλατε αλλα η πουτσα ειναι μεσα σας......Κρίμα
Ο σωστός αριστερός τέτοιες μέρες, το λιγότερο σαντορίνη![]()
καραμελες πιπιλατε αλλα η πουτσα ειναι μεσα σας......
ναι ρε το ξερω οι αριστεροι ειναι πλουσιοι.....να σου πω και κατι?Δεν ειμαι αριστερος το βαριεμε ολο αυτο το σκηνικο που πιστευειςΜπα...
2 φίλοι συριζαίοι, ειναι τωρα ο ενας στο ντουμπάι, κι ο άλλος στο σαρμ ελ σειχ... αστο σου λέω
ειπα για τον σωστό "αριστερο" ;)
πες μου αν εχεις ακουσει το ιδιο απο δεξιους? η οι δεξιοι λενε στα αρχιδια μου εγω να κονομαω θελω....το παραμυθι τους περασε γατε και σε αυτους και στους αλλους...να ζησετε να τους θυμοσαστεΔεν ειναι ολοι πλουσιοι φυσικα... αλλα αμα βλέπω κατι τετοιους, σαν αυτους που σου ανεφερα να μιλανε για κοινωνιες δικαιοσυνης κλπ κλπ κλπ, μεχρι ΧΑ μπορει να ψηφίσω....
Το πουτανάκι το δικό μου
πες μου αν εχεις ακουσει το ιδιο απο δεξιους? η οι δεξιοι λενε στα αρχιδια μου εγω να κονομαω θελω....το παραμυθι τους περασε γατε και σε αυτους και στους αλλους...να ζησετε να τους θυμοσαστε
και σε εσενα....μακαρι το επομενο να μην ειναι με κανεναν απο αυτουςΟι περισσότεροι δεξιοί είναι πιο ντομπροι τύπε, ξέρεις τουλάχιστον με τι έχεις να κάνεις...
....καλό πάσχα...
Οι περισσότεροι δεξιοί είναι πιο ντομπροι τύπε, ξέρεις τουλάχιστον με τι έχεις να κάνεις...
....καλό πάσχα...
εχθες βραδυ γαμαγες μεταξι κ το πρωι πηγες για να κοινωνησειςμιλαμε σημερα το πρωι που πηγα να κοινωνησω και παντα το μ.σαββατο γινεται η μικρη ανασταση και πετανε τα παπαδαρια κατι φυλλα
ειχε γυρει ολη η εκκλησια πανω στους παπαδες για να παρουν φυλλα.. καλα μεσηλικες οι περισσοτεροι,αλλα φανταστηκα εκεινη την στιγμη τι εχει να γινει στα συσσιτια της εκκλησιας εαν πεσει καμια γερη πεινα.. και με επιασε νευρικο γελιο και την εκανα![]()
![]()
![]()
![]()
πηγενε να γαμησεις μερες που ειναι ρε ΜΑΛΑΚΑ!!!!!
εχθες βραδυ γαμαγες μεταξι κ το πρωι πηγες για να κοινωνησεις![]()