Νέα

Κριση κριση αλλα αυξηση στις εκδρομες ....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Boldemort
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 747
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
αφηστε ρε κακομοιρηδες τον κοσμο να ξεσκασει κανα δυο μερες.....επειδη δλδ μπορει να παει 3 μερες διακοπες παει να πει οτι δεν τον γαμανε τα μουνια?αντωνακης βενιζελος και σια ενοοω...

Εσυ αριστερε εδω θα τη βγαλεις??? :grin:

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Χθες το μεσημερι πηγαινα για δουλεια απο την Εθνικη οδο με κατευθηνση απο Πατρα για Αθηνα,στα διοδια του Ζευγολατιου (για οσους δεν ξερουν ,μετα τον Ισθμο για Πατρα)τρελαθηκα  :huh: 3 χιλιομετρα ουρα με τζιπ-μεγαλου κυβισμου

Ήταν επειδή άνοιξε η Χ.Α. τα διόδια ελευσίνας.... και ειχαν παρει φόρα!  :2funny:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
και που να δεις οταν μοιραζουν προσφορα και οχι τωρα αλλα απο παντα

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
καραμελες πιπιλατε αλλα η πουτσα ειναι μεσα σας......

Μπα...

2 φίλοι συριζαίοι, ειναι τωρα ο ενας στο ντουμπάι, κι ο άλλος στο σαρμ ελ σειχ... αστο σου λέω

ειπα για τον σωστό "αριστερο" ;)

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Μπα...

2 φίλοι συριζαίοι, ειναι τωρα ο ενας στο ντουμπάι, κι ο άλλος στο σαρμ ελ σειχ... αστο σου λέω

ειπα για τον σωστό "αριστερο" ;)
ναι ρε το ξερω οι αριστεροι ειναι πλουσιοι.....να σου πω και κατι?Δεν ειμαι αριστερος το βαριεμε ολο αυτο το σκηνικο που πιστευεις

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Δεν ειναι ολοι πλουσιοι φυσικα... αλλα αμα βλέπω κατι τετοιους, σαν αυτους που σου ανεφερα να μιλανε για κοινωνιες δικαιοσυνης κλπ κλπ κλπ, μεχρι ΧΑ μπορει να ψηφίσω....

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Δεν ειναι ολοι πλουσιοι φυσικα... αλλα αμα βλέπω κατι τετοιους, σαν αυτους που σου ανεφερα να μιλανε για κοινωνιες δικαιοσυνης κλπ κλπ κλπ, μεχρι ΧΑ μπορει να ψηφίσω....
πες μου αν εχεις ακουσει το ιδιο απο δεξιους? η οι δεξιοι λενε στα αρχιδια μου εγω να κονομαω θελω....το παραμυθι τους περασε γατε και σε αυτους και στους αλλους...να ζησετε να τους θυμοσαστε

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
πες μου αν εχεις ακουσει το ιδιο απο δεξιους? η οι δεξιοι λενε στα αρχιδια μου εγω να κονομαω θελω....το παραμυθι τους περασε γατε και σε αυτους και στους αλλους...να ζησετε να τους θυμοσαστε

Οι περισσότεροι δεξιοί είναι πιο ντομπροι τύπε, ξέρεις τουλάχιστον με τι έχεις να κάνεις...
....καλό πάσχα...

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Οι περισσότεροι δεξιοί είναι πιο ντομπροι τύπε, ξέρεις τουλάχιστον με τι έχεις να κάνεις...
....καλό πάσχα...
και σε εσενα....μακαρι το επομενο να μην ειναι με κανεναν απο αυτους

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
....καλό πάσχα...

Μιλαει για παραμυθια και ο καρτακιας που εγραψε πριν να τους αφησουμε να πανε 2-3 μερες να ξεσκασουνε .... λες και τους κραταμε... αλλα στην κλαουρα πρωτοι ολοι.Κλαιγεται και ο αχαχουχας μαζι που χει γεμισει γκατζετακια και ειναι ανεργος αλλα στο βρισιδι με τον λοπεζ και τα ραντεβου θανατου πρωτος ειναι οποιος εχει πραγματικη αναγκη δεν καθεται εδω μεσα να βριστει με λοπεζ βγαινει εξω να βρει δουλεια παει και αφηνει βιογραφικα.

Ο καρτακιας και το αλλο το τρολλ ο αρκανς που μονο να βριζουν ξερουν οταν τους στριμωχνεις και απο ολα τα αλλα εχουν πληρη μεσανυχτα να μπουν εδω να δουν οτι 2 εισιτηρια για Παρο κανουν 32 ευρω το καθενα.... μονο να πας. 130 ευρω πηγαινε ελα δηλαδη κατα τα αλλα κριση.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.843
Πόντοι
6.515
Γιατι δεν στηνεται ο Στουρναρας στα διοδια να βαλει επιτοπου ενα χαρατσακι στους εκδρομεις ?  :uglystupid:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
πηγενε να γαμησεις μερες που ειναι ρε ΜΑΛΑΚΑ!!!!!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
μιλαμε σημερα το πρωι που πηγα να κοινωνησω και παντα το μ.σαββατο γινεται η μικρη ανασταση και πετανε τα παπαδαρια κατι φυλλα

ειχε  γυρει ολη η εκκλησια πανω στους παπαδες για να παρουν φυλλα.. καλα μεσηλικες οι περισσοτεροι,αλλα φανταστηκα εκεινη την στιγμη τι εχει να γινει στα συσσιτια της εκκλησιας εαν πεσει καμια γερη πεινα.. και με επιασε νευρικο γελιο και την εκανα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εχθες βραδυ γαμαγες μεταξι κ το πρωι πηγες για να κοινωνησεις :grin:

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
πηγενε να γαμησεις μερες που ειναι ρε ΜΑΛΑΚΑ!!!!!

Εμ δεν ξερεις να λες και τιποτα αλλο βλαμενε.. ξερεις? δεν ξερεις.
Ο καθε ασχετος θελει να εχει και αποψη.Λες και εσυ γαμας... βρηκες εκει μια καραμελα
την πετας συνεχεια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom