Νέα

Διαμαρτυρία για την Δ.Ε.Η. !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kolarxido
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ναι αλλα ελευθερη διανομή δεν υπαρχει..απο του χρόνου νομιζω θα ξεκινησουν να φτιαχνουν σταθμους τα ΕΛΠΕ και η Μοτορ Οιλ και ο Μυτιληναίος

arion1955 ειναι ηγετης,πως να το κανουμε τωρα..Ξερεις πολλους να ειναι ΗΓΕΤΕΣ ακομα κ στα εξάρχεια?
ρε παλικάρια η διανομή πάντα θα γίνεται από την ΔΕΗ δεν μπορεί ο κάθε ιδιώτης να στήσει το δικό του δίκτυο άλλο παραγωγή άλλο διανομή.

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
και θα τους κάνεις την μάπα κρέας μια αύξηση 0,000001 του ευρώ θα σου κάνουν και θα στα πάρουν 10πλάσια αυτά είναι μέτρα του κώλου τα εννιάμερα ξυπνάτε ω ρε ραγιάδες καταδίκη της δεξιάς πολιτικής που εφαρμόζουν στην πλάτη μας ΝΔ και ΠΑΣΟΚ χρειάζεται.

δεν εχεις αδικο φιλαρακι..

αλλα μονο αυτο μπορουμε να κανουμε!!

κανονικα θελει να παμε ολοι στο Μαρουσι κ να το σπασουμε εκει περα!!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ρε παλικάρια η διανομή πάντα θα γίνεται από την ΔΕΗ δεν μπορεί ο κάθε ιδιώτης να στήσει το δικό του δίκτυο άλλο παραγωγή άλλο διανομή.
νομιζω φίλε Αρίωνα θα ειναι οπως πχ οτε κ λοιποι παροχοι,θα νοικιαζουν το δίκτυο απο την δεη

Επισκέπτης
Όταν συμφέρει τους κυβερνώντες η ΔΕΗ ενεργεί ως ιδιωτική εταιρεία (αυξήσεις τιμολογιών) κι όταν τους συμφέρει ενεργεί ως κρατική (τοποθέτηση Παλαιοκρασά και άλλων κοματόσκυλων σε καίριες θέσεις).
:jerking: :jerking: :jerking:
μα εδώ είναι το παραμύθι που μας παίζουν η ΔΕΗ θα είναι πάντα κρατική θα αγοράζει πάντα από τους ιδιώτες ποιο ακριβά από ότι θα πουλά άρα πάντα θα είναι προβληματική για να πληρώνει ο μαλάκας λαός και να οικονομάει  ο Κοπελούζος και τα λοιπά λαμόγια.

Επισκέπτης
νομιζω φίλε Αρίωνα θα ειναι οπως πχ οτε κ λοιποι παροχοι,θα νοικιαζουν το δίκτυο απο την δεη
κάπως έτσι το μη κερδοφόρο κομμάτι θα το έχουν στην πλάτη του λαού και τα λαμόγια θα τρώνε το φιλέτο.
ξυπμάτε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Επισκέπτης
σας τα λέει η Αλέκα αλλά εσείς την χλευάζεται καλά να πάθετε.

τι έγραφε η αφίσα?
ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

Τα είδατε? και ακόμα δεν τα είδατε όλα.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ναι η Αλέκα...σν να μου τα ελεγε η γεινόνισσα..
Ειναι αυτη ΑΡΧΗΓΟΣ?Ειναι αυτη ΗΓΕΤΗΣ?ειναι αυτη ανθρωπος να σε ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ??
Δεν εχουμε ενιαια αριστερά στην Ελλάδα..Ας έιχαμε ΕΝΑ ΜΟΝΟ αριστερο κόμμα με αρχηγό τον Αλαβάνο κ σας έλεγα εγω..Χαλαρά 25% χτυπούσε..

Επισκέπτης
ναι η Αλέκα...σν να μου τα ελεγε η γεινόνισσα..
Ειναι αυτη ΑΡΧΗΓΟΣ?Ειναι αυτη ΗΓΕΤΗΣ?ειναι αυτη ανθρωπος να σε ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ??
Δεν εχουμε ενιαια αριστερά στην Ελλάδα..Ας έιχαμε ΕΝΑ ΜΟΝΟ αριστερο κόμμα με αρχηγό τον Αλαβάνο κ σας έλεγα εγω..Χαλαρά 25% χτυπούσε..
ποιος ω ρε Αλαβάνος με τα πρεζόνια και τα ανάρχια άνθρωπος του κεφαλαίου είναι και αυτός την πολιτική δεν την καθορίζουν οι ταμπέλες αλλά η πολιτική που εφαρμόζεις.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
εχεις δει αντιπολίτευση του ΚΚΕ στην ΝΔ αυτα τα 4 ετη εξουσίας της?μονο εναντιον του πασοκ,του συν ααααντε που κ που λεει τπτ για ΟΛΟΥΣ μαζι..
ΝΔ+ΚΚΕ ειναι χερι χερι φίλε!Εχουμε ματια βλεπουμε κ διαβάζουμε,αυτια ακούμε...
Ο Αλαβανος ειναι ο μονος που τα χωνει κ στους 2 και πηγε ανοιχτα και ειχε τα @!@ και τον ειπε ΝΟΝΟ τον σεμνο κ ταπεινό πρωθυπουργό..

Επισκέπτης
ποιος ω ρε Αλαβάνος με τα πρεζόνια και τα ανάρχια άνθρωπος του κεφαλαίου είναι και αυτός την πολιτική δεν την καθορίζουν οι ταμπέλες αλλά η πολιτική που εφαρμόζεις.
δεν τα βλέπεται που ο ΣΥΝ καθημερινά ερωτοτροπεί με το ΠΑΣΟΚ? το ΠΑΣΟΚ τι είναι ένα δεξιό κόμμα και ο ΣΥΝ κάποια στιγμή δίπλα στο ΠΑΣΟΚ να γλύψει κανένα κόκκαλο θέλει όπως τα πρώην στελέχη του ( Δαμανάκη  Ανδρουλάκης Μπίστης )

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
δεν τα βλέπεται που ο ΣΥΝ καθημερινά ερωτοτροπεί με το ΠΑΣΟΚ? το ΠΑΣΟΚ τι είναι ένα δεξιό κόμμα και ο ΣΥΝ κάποια στιγμή δίπλα στο ΠΑΣΟΚ να γλύψει κανένα κόκκαλο θέλει όπως τα πρώην στελέχη του ( Δαμανάκη   Ανδρουλάκης Μπίστης )
ναι το βλεπω γιαυτο δεν τους ψήφισα(κανεναν δεν ψηφιζω)
αλλα και το ΚΚΕ ερωτοτροπεί απο το 89 κ μετά με ΝΔ..
τα ξέχασε ολα το ΚΚΕ..Μονο λόγια..
Και στα λεει καποιος που οι δικοι του κ η δικιά του(οικογενεια της βασικα),εχουν ιστορία σε αυτο το κόμμα..

Επισκέπτης
εχεις δει αντιπολίτευση του ΚΚΕ στην ΝΔ αυτα τα 4 ετη εξουσίας της?μονο εναντιον του πασοκ,του συν ααααντε που κ που λεει τπτ για ΟΛΟΥΣ μαζι..
ΝΔ+ΚΚΕ ειναι χερι χερι φίλε!Εχουμε ματια βλεπουμε κ διαβάζουμε,αυτια ακούμε...
Ο Αλαβανος ειναι ο μονος που τα χωνει κ στους 2 και πηγε ανοιχτα και ειχε τα @!@ και τον ειπε ΝΟΝΟ τον σεμνο κ ταπεινό πρωθυπουργό..
το μόνο κόμμα που κάνει αντιπολίτευση είναι το ΚΚΕ η παράταξη του ΚΚΕ στον συνδικαλισμό το ΠΑΜΕ αυτό δεν είναι που είναι μπροστά στα προβλ'ήματα του λαού? για ψάξε και δες της συνεδριάσεις της βουλής να δεις ποιος κάνει εκεί αντιπολίτευση? αν περιμένεις από τα ιδιωτικά κανάλια την αλήθεια σώθηκες αυτά δείχνουν μόνο ότι συμφέρει στα αφεντικά τους και βλέπεις το ΚΚΕ το έχουν στην απομόνωση έστω μια φορά την εβδομάδα δες και λίγο δελτίο ειδήσεων στον 902? 

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
φιλε Αρίωνα,ειναι ιδιοι ολοι..
Μηπως θες να μου πεις οτι Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ δεν ειναι το ιδιο ΒΡΩΜΙΚΟΣ με αλλες εφημερίδες?γιατι εχω περιστατικο στην οικογενεια μου που μου εδειξε οτι ειναι ΙΔΙΑ Κ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ..
Το 902 δεν το αντεχω :P

Επισκέπτης
ναι το βλεπω γιαυτο δεν τους ψήφισα(κανεναν δεν ψηφιζω)
αλλα και το ΚΚΕ ερωτοτροπεί απο το 89 κ μετά με ΝΔ..
τα ξέχασε ολα το ΚΚΕ..Μονο λόγια..
Και στα λεει καποιος που οι δικοι του κ η δικιά του(οικογενεια της βασικα),εχουν ιστορία σε αυτο το κόμμα..
ποιο ΚΚΕ ερωτοτροπεί ρε φίλε μου ήταν μια συγκυβέρνηση ανάγκης για να μην παραγραφούν τα αδικήματα Κωσκοτά και τίποτε άλλο πες μου έναν αντιλαϊκό νόμο που ψηφίστηκε τότε. 

Επισκέπτης
φιλε Αρίωνα,ειναι ιδιοι ολοι..
Μηπως θες να μου πεις οτι Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ δεν ειναι το ιδιο ΒΡΩΜΙΚΟΣ με αλλες εφημερίδες?γιατι εχω περιστατικο στην οικογενεια μου που μου εδειξε οτι ειναι ΙΔΙΑ Κ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ..
Το 902 δεν το αντεχω :P
εγώ δεν σου λέω να κάνεις τα πάντα αποδεκτά απλά να δεις και να διαβάσεις και της δυο πλευρές και να κρίνεις εγώ προσωπικά δεν είμαι μέλος του ΚΚΕ

Επισκέπτης
Σιγά που θίξαμε την Αλέκα. Κατ'άρχήν άμα ήταν ηγέτης θα έψαχνε τρόπους να ενώσει τις δυνάμεις της αριστεράς και όχι να μεγαλώσει το χάσμα ανάμεσα σε ΚΚΕ και τα υπόλοιπα κόμματα του χώρου.
Αλλά η νοοτροπία του ΚΚΕ αυτή είναι εδώ και πολλά χρόνια. Να περιχαρακωθούμε λίγοι και καλοί γιατί αν έρθει κάνας καινούργιος μπορεί να μολύνει την ιδεολογική μας καθαρότητα. 

Αφού έχει δικό του κανάλι το ΚΚΕ γιατί παραπονιέται ότι δεν το δείχνουν τα υπόλοιπα ιδιωτικά; Μήπως δείχνει ο 902 τις δραστηριότητες των υπόλοιπων κομμάτων;
σε πληροφορώ ότι ο 902 όταν έχει πολιτική συζήτηση έχει εκπροσώπους απ όλα τα κόμματα.
τώρα το αφού έχει δικό του κανάλι αυτοί που το βλέπουν βλέπουν και τα άλλα και κρίνουν. αυτοί που βλέπουν τα άλλα ιδιωτικά βλέπουν τον 902 να συγκρίνουν?

Επισκέπτης
συγγνώμην προς το παρόν πρέπει να αποχωρίσω όταν θα μπω πάλι θα απαντήσω και θα συνεχίσω τον διάλογο μου εδώ. 

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
εγώ δεν σου λέω να κάνεις τα πάντα αποδεκτά απλά να δεις και να διαβάσεις και της δυο πλευρές και να κρίνεις εγώ προσωπικά δεν είμαι μέλος του ΚΚΕ
μα φιλε το κάνω αυτο..τα παντα διαβαζω κ μετα κρίνω..
και ριζοσπαστη εχω διαβασει κ εχω παει κλπ κλπ
αλλα διαφωνω με το ΚΚΕ..Ειναι αναχρονιστικό κατ'έμε,αποψεις ειναι αυτες,μπορει να κάνω κ λάθος δεν λεω οτι ειμαι σωστός,λεω οτι ΕΜΕΝΑ κατι δεν μου παει καλα με αυτο το κομμα κ τους βαζω μαζι με ΝΔ,ΠΑΣΟΚ

enipeas

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Arion αντιπολίτευση το ΚΚΕ, αλλά τα 4 εκατομμύρια ευρώ τα παίρνει από το αστικό κράτος.
Οταν γίνονται τα συνέδρια του ΚΚΕ πάνω από το κεφάλι του προέδρου του συνεδρίου γράφει:
Ζήτω ο Μαρξισμός-Λενινισμός και ο προλεταριακός διεθνισμός. Είναι δυνατόν, ένα αστικό καθεστώς, να στηρίζει οικονομικά ένα κόμμα με τέτοια συνθήματα, αν δεν έχει πάρει τις διαβεβαιώσεις του ότι δεν θα θιγεί από αυτό το κόμμμα και πιο πολύ αν δεν ανατραπεί;
Με μεγάλη μου λύπη σου λέω ότι το ΚΚΕ εδώ και πολλές δεκαετίες αποτελεί ρεζέρβα του αστικού συστήματος. Οι εργάτες, οι εργαζόμενοι και λοιποί εκμεταλευόμενοι δεν πρέπει να περιμένουν τίποτα από αυτό το κόμμα.

Επισκέπτης
μα φιλε το κάνω αυτο..τα παντα διαβαζω κ μετα κρίνω..
και ριζοσπαστη εχω διαβασει κ εχω παει κλπ κλπ
αλλα διαφωνω με το ΚΚΕ..Ειναι αναχρονιστικό κατ'έμε,αποψεις ειναι αυτες,μπορει να κάνω κ λάθος δεν λεω οτι ειμαι σωστός,λεω οτι ΕΜΕΝΑ κατι δεν μου παει καλα με αυτο το κομμα κ τους βαζω μαζι με ΝΔ,ΠΑΣΟΚ
σε τι είναι αναχρονιστικό πες μου ένα παράδειγμα?

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom