Επισκέπτης
η όλη ιστορία γιατί γίνεται ω ρε παλικάρια?
Περίμενε να σου έρθει ο λογαριασμός και θα καταλάβειςη όλη ιστορία γιατί γίνεται ω ρε παλικάρια?
μα η ΔΕΗ είναι ήδη ιδιωτική εταιρεία και για αυτό τον λόγο γίνονται και οι αυξήσεις.Γιατι τους μπαινει στο κωλο σιγα σιγα οτι θα σπασει το μονοπολαιο κ κοπανανε τιμες κ νταβαντζιλικα σε εμας!!!
για τον λογαριασμό? εγώ τα λέω εδώ και μήνες δεν περίμενα να το ακούσω τώρα πριν λίγες ημέρες.Περίμενε να σου έρθει ο λογαριασμός και θα καταλάβεις
Και απο τον Ιούνιο ξανά τα ίδια
Και βλέπουμε τι άλλο θα προκύψει ως τότε
τι ψήφισες?εχω ενα καταστημα...
ο εκκαθαριστικος λογαριασμός του τελευταιου τετραμήνου ήρθε ...... 985 ευρω!!!!
fuck ΔΕΗ!!!
είδες η ΝΔεη?Τώρα ξεκινάει και επισήμως η εποχή του
μα η ΔΕΗ είναι ήδη ιδιωτική εταιρεία και για αυτό τον λόγο γίνονται και οι αυξήσεις.
και ποιο μονοπώλιο να σπάσει αφού για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας μπορεί να πάρει άδεια όποιος θέλει.
Καλά και να κατεβάσουμε τους διακόπτες για ένα τέταρτο δεν νομίζω ότι θα έχουν πρόβλημα να συνεχίσουν να χρεώνουν!!!Ποιος τους ελέγχει???Μονάχα αν πάμε έξω από τη ΔΕΗ καιτο υπουργείο και τους λιντσάρουμε μπορεί να καταλάβουν κάτι!
ποια αντιπολίτευση μωρέ ο Αλαβάνος? επειδή τον τρως στην μάπα από την τηλεόραση γιατί έτσι συμφέρει μερικούς?ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ οσοι ψηφισαν ΝΔ..
οι ΚΟΨΟΧΕΡΗΔΕΣ!ξεφτιλα κόμμα..
μια ζωη η δεξια μας πάει πισω..Λεγοντας δεξιά εννοω ΠΑΣΟΚ-ΝΔ- και ΚΚΕ(απο '89 κ μετά)
παλι καλα που υπαρχει ο Αλαβάνος κ εχουμε αντιπολίτευση
ρε παλικάρια ιδιωτικοποίηση δεν θέλατε? ε αυτή είναι η ιδιωτικοποίηση.
σήμερα παράγουν ηλεκτρική ενέργεια μια σειρά από ιδιωτικές εταιρείες το οποίο το πουλάνε στην ΔΕΗ η οποία σιγά σιγά μετατρέπεται σε μια εταιρεία που απλά θα κάνει την διανομή και όχι την παραγωγή γιατί ήδη το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής μετοχικά έχει περάσει σε ιδιώτες.
και θα τους κάνεις την μάπα κρέας μια αύξηση 0,000001 του ευρώ θα σου κάνουν και θα στα πάρουν 10πλάσια αυτά είναι μέτρα του κώλου τα εννιάμερα ξυπνάτε ω ρε ραγιάδες καταδίκη της δεξιάς πολιτικής που εφαρμόζουν στην πλάτη μας ΝΔ και ΠΑΣΟΚ χρειάζεται.ναι αλλα μπορεις με τον ελαχιστο τροπο αυτον να τους διξεις εαν εισαι καταναλωτης με αρχιδια, η αρχιδια καταναλωτης!!!
εστω κ για την τιμη σου!!! (τιμη δεν εννοω λεφτα)