Νέα

Διαμαρτυρία για την Δ.Ε.Η. !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kolarxido
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
φίλε μου τα περί ξύλινης γλώσσας είναι μια ορολογία που περνά μέσα από τα ΜΜΕ και είναι το άλλοθι μερικών βολεμένων πρώην ψευτοαριστερών  που σήμερα το παίζουν επαναστάτες του καναπέ δυστυχώς όμως για αυτούς για να αλλάξη αυτός ο κόσμος χρειάζεται επανάσταση χρειάζεται αγώνας και από τον καναπέ  αγώνας δεν γίνεται.
Αρίωνα ο καθενας κανει τον αγωνα κ την επανασταση του οπως αυτος κρίνει..
Δηλ πρεπει να μπουμε πισω απο μια σημαια η να βγουμε στους δρομους για να γινει η επανασταση?δεν γινεται με ΑΤΟΜΙΚΗ προσπάθεια ΟΛΩΝ?

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
 ..Κατι μου λεει οτι προσπαθουν να θυμωσουν τον ελληνικο λαο με την αυξηση των τιμολογιων της...ωστε αργοτερα να ειμαστε ολοι συμφωνοι στο ξεπουλημα της,ετσι...;   ΚΡΙΜΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΡΣΕΠΗ ΟΛΟΙ ΜΑΣ......

αυτο πιστευω κ εγώ..

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Αριώνα απλα διαφωνώ βρε φίλε..Τις θεσεις τις ειχα βρει στο σάιτ του ΚΚΕ, δηλ πρεπει σώνει κ καλα να συμφωνώ με τις θέσεις του ΚΚΕ?δεν πιστευω σε κανεναν Θερο(μονο τον Παναθηναικό),που κολλάει αυτο?
Εσυ δεχεσαι τις θεσεις του ΚΚΕ ,εγω τις γνωρίζω κ δεν συμφωνω,γιατι να το κάνουμε θέμα?

παλαικη αμυνα δεν ειναι φασιστική μορφη στράτευσης  ανάλογη της ΓΙουγκοσλαβίας του Τίτο?Επίσης το θεμα με χρηματοδότες σε ΑΕΙ-ΑΤΕΙ,δεν ειναι κατι που ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ πρεπει να γίνει για την εξέλιξη της επιστήμης κ για βιοποριστικούς λόγους(των φιτητών)κ για οικονομικη επιβιωση των ιδρυμάτων?
απλα 2 παραδειγματα που διαφωνω σου ειπα..

Φιλε laplace, αν εχω ψυχολογησει σωστα τον φιλο Αριωνα,δεν σου ομιλει ακριβως για ΚΚΕκαι ΣΥΝ και λοιπους αξιους η μη....Σου μιλα για Αριστερο τροπο σκεψης,ανατρεπτικο,ασυμβιβαστο---να βλεπεις η δυνατον και πισω απο την κουρτινα,και κατω απο το τραπεζι.....Σου μιλα να εισαι ΠΑΝΤΑ ψιλιασμενος με το κεφαλαιο και τους εχοντες αυτο...

Ας μου αποδειξει το Κρατος οτι ειναι συμμαχος μου και εγω θα παψω να σκεφτομαι ετσι αλλα φευ...

Ειναι προνομιο να εισαι ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ...με την εννοια που δινω(αν και οχι απαραιτητα ψηφοφορος του ΚΚΕ η του ΣΥΝ η οποιουδηποτε αλλου...)

Επισκέπτης
Αριώνα απλα διαφωνώ βρε φίλε..Τις θεσεις τις ειχα βρει στο σάιτ του ΚΚΕ, δηλ πρεπει σώνει κ καλα να συμφωνώ με τις θέσεις του ΚΚΕ?δεν πιστευω σε κανεναν Θερο(μονο τον Παναθηναικό),που κολλάει αυτο?
Εσυ δεχεσαι τις θεσεις του ΚΚΕ ,εγω τις γνωρίζω κ δεν συμφωνω,γιατι να το κάνουμε θέμα?

παλαικη αμυνα δεν ειναι φασιστική μορφη στράτευσης  ανάλογη της ΓΙουγκοσλαβίας του Τίτο?Επίσης το θεμα με χρηματοδότες σε ΑΕΙ-ΑΤΕΙ,δεν ειναι κατι που ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ πρεπει να γίνει για την εξέλιξη της επιστήμης κ για βιοποριστικούς λόγους(των φιτητών)κ για οικονομικη επιβιωση των ιδρυμάτων?
απλα 2 παραδειγματα που διαφωνω σου ειπα..
φίλε μου το παλαική άμυνα στην σημερινή πολιτική ορολογία δεν σημαίνει αυτό που πιστεύεις αλλά μια μορφή αντίστασης ενάντια σε αντί λαϊκά μέτρα , για τα ΑΕΙ  και  ΤΕΙ  η χρηματοδότηση αυτών από το ιδιωτικό κεφάλαιο γίνεται με γνώμονα το συμφέρον αυτόν και όχι για το γενικό εθνικό συμφέρον.
εγώ εσύ και ο κάθε πολίτης αυτής της χώρας αποδίδουμε ένα σωρό φόρους που σημαίνει ότι αυτό το κράτος αυτά τα λεφτά πρέπει να τα ανταποδίδει σε πολιτισμό παιδεία υγεία κλπ και όχι να γίνονται μίζες για τους ημετέρους.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
 Γιαυτο και προτεινω να συνεναισουμε ολοι στο παει στο διαβολο πιο γρηγορα η ΔΕΗ και οι λοιποι για να ερθουν πιο γρηγορα οι ενναλακτικοι να μας γλυτωσουν...απο την ακριβεια τους...Εμπρος αδελφια...Πιο γρηγορα γκρεμιζουμε απο οτι γκρεμιζουμε...γενικως αλλα σε καποιες περιπτωσεις πολυ μα πολυ ειδικως...Το φαι που μας σερβιρουν ειναι πολυ ευγεστο

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
φίλε μου το παλαική άμυνα στην σημερινή πολιτική ορολογία δεν σημαίνει αυτό που πιστεύεις αλλά μια μορφή αντίστασης ενάντια σε αντί λαϊκά μέτρα , για τα ΑΕΙ  και  ΤΕΙ  η χρηματοδότηση αυτών από το ιδιωτικό κεφάλαιο γίνεται με γνώμονα το συμφέρον αυτόν και όχι για το γενικό εθνικό συμφέρον.
εγώ εσύ και ο κάθε πολίτης αυτής της χώρας αποδίδουμε ένα σωρό φόρους που σημαίνει ότι αυτό το κράτος αυτά τα λεφτά πρέπει να τα ανταποδίδει σε πολιτισμό παιδεία υγεία κλπ και όχι να γίνονται μίζες για τους ημετέρους.

φιλε για στρατο λεμε!οχι για μορφη αντιστασης!μιλω αντι του ορου ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗ χρησιμοποιει το ΠΑΛΑΙΚΗ ΑΜΥΝΑ και βαζει μεσα κ γυναικες κ υπηρετεις κ καθολη την διαρκεια της ζωης σου κατι σαν παλια Γιουγκοσλαβία,αυτο λεω,

Επισκέπτης
  Και κατι αλλο....Οι ΟΤΕ-ΔΕΗ ειναι απο τις πιο κερδοφορες εταιρειες ....Μονο τα κερδη του ΟΤΕ για το πρωτο πενταμηνο του 2007 ηταν 580 ΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ....παρα τον οποιο ανταγωνισμο απο τους ενναλακτικους παροχους...Ολες τις χρονιες χρηματοδοτουσε το κρατος και στηριζε το ΧΑΑ...Γιατι αυτα τα κερδη δεν μεταφραστηκαν σε καλυτερες υπηρεσιες προς ολους εμας,σε φθηνοτερες ,σε γρηγοροτερες η δεν ξερω και εγω σε τι αλλο...Και γιατι πουλανε κερδοφορες εταιρειες,αφου ολους τους ψηφιζουμε γιατι αγαπανε την Πατριδα και εμας και ολα (πιστευουμε..)θα τα φτιαξουν....Ρε ξυπνατε....Ξερω οτι θα μου επιτεθητε καποιοι....αλλα η αληθεια ειναι αυτη...Δεν φταινε οι κρατικες εταιρειες,και στην συγκεκριμενη φεαση η ΔΕΗ...Κατι μου λεει οτι προσπαθουν να θυμωσουν τον ελληνικο λαο με την αυξηση των τιμολογιων της...ωστε αργοτερα να ειμαστε ολοι συμφωνοι στο ξεπουλημα της,ετσι...;  ΚΡΙΜΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΡΣΕΠΗ ΟΛΟΙ ΜΑΣ......
απλά σήμερα ΔΕΗ και ΟΤΕ στην πλειοψηφία τους είναι ιδιωτικές εταιρείες με μικρό ποσοστό να έχει το δημόσιο μόνο και μόνο για να κατέχει το μάνατζμέντ των εταιρειών αυτών και να δημιουργούν άλλοθι    στους στους ιδιώτες για την συνεχιζόμενη κακή παροχή υπηρεσιών.

Επισκέπτης
φιλε για στρατο λεμε!οχι για μορφη αντιστασης!μιλω αντι του ορου ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗ χρησιμοποιει το ΠΑΛΑΙΚΗ ΑΜΥΝΑ και βαζει μεσα κ γυναικες κ υπηρετεις κ καθολη την διαρκεια της ζωης σου κατι σαν παλια Γιουγκοσλαβία,αυτο λεω,
ρε φίλε διάβασες κάπου για δημειουργεία παλαικού στρατού? πλάκα μας κάνεις? αν το ΚΚΕ  είχε τέτοια θέση βάση συντάγματος θα ήταν εκτός νόμου.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
μαγκες ΔΕΝ εχουν λεφτα για συνταξεις,για συκα για μυκα κ εχουν για 450 ΝΕΑ ΤΑΝΚΣ απο Ρωσία..Τι να λέμε τωρα?ΠΟΙΟΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΓΙΑΥΤΑ?Υπάρχει αντιπολίτευση?ο υποψηφιος ΚΚΕ αθηνας πατερας της πρωην μου ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕ που δεν βγηκε 'το κακο' Πασοκ κ βγηκε η ΝΔ..
ειναι σοβαρο κομμα το ΚΚΕ?κανει αντιπολιτευση?αλλο το ΠΑΜΕ!γιατι πολλοι εκει μεσα λειτουργουν και ΑΤΟΜΙΚΑ πανω στην συλλογική αντιδραση.
arion1955 θα με τρελλάνεις!!Ξερεις τις θεσεις του ΚΚΕ η οχι?

Επισκέπτης
Φιλε laplace, αν εχω ψυχολογησει σωστα τον φιλο Αριωνα,δεν σου ομιλει ακριβως για ΚΚΕκαι ΣΥΝ και λοιπους αξιους η μη....Σου μιλα για Αριστερο τροπο σκεψης,ανατρεπτικο,ασυμβιβαστο---να βλεπεις η δυνατον και πισω απο την κουρτινα,και κατω απο το τραπεζι.....Σου μιλα να εισαι ΠΑΝΤΑ ψιλιασμενος με το κεφαλαιο και τους εχοντες αυτο...

Ας μου αποδειξει το Κρατος οτι ειναι συμμαχος μου και εγω θα παψω να σκεφτομαι ετσι αλλα φευ...

Ειναι προνομιο να εισαι ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ...με την εννοια που δινω(αν και οχι απαραιτητα ψηφοφορος του ΚΚΕ η του ΣΥΝ η οποιουδηποτε αλλου...)
μπράβο ρε φίλε γέμισε του λίγο το κεφάλι για τι ακριβός ενοώ.

Επισκέπτης
μαγκες ΔΕΝ εχουν λεφτα για συνταξεις,για συκα για μυκα κ εχουν για 450 ΝΕΑ ΤΑΝΚΣ απο Ρωσία..Τι να λέμε τωρα?ΠΟΙΟΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΓΙΑΥΤΑ?Υπάρχει αντιπολίτευση?ο υποψηφιος ΚΚΕ αθηνας πατερας της πρωην μου ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕ που δεν βγηκε 'το κακο' Πασοκ κ βγηκε η ΝΔ..
ειναι σοβαρο κομμα το ΚΚΕ?κανει αντιπολιτευση?αλλο το ΠΑΜΕ!γιατι πολλοι εκει μεσα λειτουργουν και ΑΤΟΜΙΚΑ πανω στην συλλογική αντιδραση.
arion1955 θα με τρελλάνεις!!Ξερεις τις θεσεις του ΚΚΕ η οχι?
για τα 450 τανκ διάβασες την θέση του ΚΚΕ?
και μην ταυτίζεις τι είπε ένας μπάρμπας που επειδή ψηφίζει ΚΚΕ  δεν σημαίνει ότι εκφράζει και το ΚΚΕ.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
arion1955 δεν διαφωνω οτι αυτο θες να μου πεις..
και εγω αυτο θελω να σου πω..
εγω ομως λεω οτι αυτο κατακτάται με ΑΤΟΜΙΚΗ ΠΑΛΗ και εσυ με ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ..

arion1955 οχι ακομα,τωρα μπηκα σπιτι.δεν εχω διαβασει ακομα ειδησεις

Επισκέπτης
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ  Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Πιο βαθιά στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους

* Την αποστολή επιπλέον Ελλήνων στρατιωτικών στο Αφγανιστάν και το Σουδάν αποφάσισε χτες το ΚΥΣΕΑ
    * Εγκρίθηκε και η προμήθεια ρωσικών αρμάτων μάχης

Περισσότερες στρατιωτικές δυνάμεις και χρήματα προσφέρει η κυβέρνηση στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις σε Αφγανιστάν και Σουδάν, συμμετέχοντας πιο ενεργά στους νεοταξικούς πολέμους των ΗΠΑ και ΕΕ ανά τον κόσμο.

Οι δύο νέες στρατιωτικές αποστολές, που αποφασίστηκαν στη χτεσινή συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ, αφορούν αφ' ενός την ενίσχυση με επιπλέον 12 «εκπαιδευτές» της στρατιωτικής δύναμης στο Αφγανιστάν και από την άλλη την αποστολή ενός μεταγωγικού αεροσκάφους C-130 με τρεις Ελληνες αξιωματικούς στο Τσαντ της Αφρικής, με σκοπό τη «συνδρομή» στην αντιμετώπιση της «κρίσης στο Σουδάν». Και οι δύο αποστολές θα είναι 6μηνης διάρκειας, αλλά φυσικά θα υπάρχει το «δικαίωμα» ανανέωσης της παραμονής τους.

Η κυβέρνηση με τις χτεσινές αποφάσεις της θέλησε να «προλάβει» τη σύνοδο ΥΠΕΞ του ΝΑΤΟ, που πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στις Βρυξέλλες, όπου αναμένεται να ασκηθούν εκ νέου με ένταση οι πιέσεις από την πλευρά των ΗΠΑ για παραπέρα ενίσχυση των στρατιωτικών δυνάμεων στο Αφγανιστάν από τα κράτη - μέλη της «συμμαχίας». Παρά τις διαβεβαιώσεις του ελληνικού Πενταγώνου ότι οι 12 επιπλέον «εκπαιδευτές» στρατιωτικοί δε θα φύγουν από την Καμπούλ, οι πιέσεις από την πλευρά των ΗΠΑ είναι ασφυκτικές, ώστε να βγουν στα πεδία των μαχών με τους Ταλιμπάν...

Επίσης στη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ αποφασίστηκε η αγορά 450 ρωσικών αρμάτων, συνολικού κόστους 1 δισ. ευρώ, σε ορίζοντα 15ετίας και η αγορά δύο ακόμα αεροσκαφών VIP. Η αγορά των ρωσικών αρμάτων δεν είναι άσχετη από το επικείμενο ταξίδι του Κ. Καραμανλή στις 17-19 του μήνα στη Μόσχα, όπου αναμένεται να χρησιμοποιηθεί ως «δόλωμα» στα παζάρια για τους νέους αγωγούς μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου από τη Ρωσία.

Στη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ επικυρώθηκε και η διακρατική συμφωνία Ελλάδας - Κύπρου που αφορά την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος των ρωσικής κατασκευής αντιαεροπορικών πυραύλων S-300, οι οποίοι πλέον εντάσσονται και επίσημα στο ελληνικό οπλοστάσιο. Σε αντάλλαγμα η Κύπρος παίρνει έξι TORM1 και αυτοκινούμενα πυροβόλα.

Στο μεταξύ, με απόφαση του ΚΥΣΕΑ καθήκοντα αρχηγού Πυροσβεστικού Σώματος ανέλαβε ο Αθ. Κοντοκώστας, μέχρι σήμερα Γενικός Επιθεωρητής Β. Ελλάδος, στη θέση του «παραιτηθέντος» Ανδρ. Κόη.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
 Βρε Αριωνα,πως τον λενε αυτον τον νεοεισαχθεντα βουλευτη του ΚΚΕ που ειναι εργατης στα Ναυπηγεια του Σκαραμαγκα;......αυτος θα εχει αποψη, για οποιον εχει κανει τον εσωτερικο του ελεγχο και εχει καταληξει σε ποια ταξη ανηκει....

Επισκέπτης
arion1955 δεν διαφωνω οτι αυτο θες να μου πεις..
και εγω αυτο θελω να σου πω..
εγω ομως λεω οτι αυτο κατακτάται με ΑΤΟΜΙΚΗ ΠΑΛΗ και εσυ με ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ..

arion1955 οχι ακομα,τωρα μπηκα σπιτι.δεν εχω διαβασει ακομα ειδησεις
στο προηγούμενο ποστ μου σου αντιγράφω τι θέση έχει το ΚΚΕ για την αγορά αρμάτων και την εν γένη συμμετοχή μας σε εκστρατείες στο πλάι κατοχικών δυνάμεων.

Επισκέπτης
  Βρε Αριωνα,πως τον λενε αυτον τον νεοεισαχθεντα βουλευτη του ΚΚΕ που ειναι εργατης στα Ναυπηγεια του Σκαραμαγκα;......αυτος θα εχει αποψη, για οποιον εχει κανει τον εσωτερικο του ελεγχο και εχει καταληξει σε ποια ταξη ανηκει....
για διευκρίνισε μου περισσότερα αν και όπως έχω τονίσει δεν είμαι μέλος του ΚΚΕ.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
  Μετα τις εκλογες,ακουσα στις ειδησεις καποιον νεο (ως προς την συμμετοχη του και οχι ως προς τα χρονια της ηλικιας του...)βουλευτη, που εκλεχτηκε με το ΚΚΕ ,που η λεζαντα κατω απο την οθονη ελεγε οτι ειναι εργατης των Ναυπηγειων...Δεν θυμαμαι το ονομα του αλλα θυμαμαι την λυπη μου ...γιατι δεν τον ψηφισα...Ως εκ τουτου ,ανεφερα την περιπτωση ως παραδειγμα του ποια μορφη επρεπε να εχουν οι βουλευτες μας,για να μπορουν να νοιαζονται για τον λαο...

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Βγαινω για λιγο και επιστρεφω...

Επισκέπτης
  Μετα τις εκλογες,ακουσα στις ειδησεις καποιον νεο (ως προς την συμμετοχη του και οχι ως προς τα χρονια της ηλικιας του...)βουλευτη, που εκλεχτηκε με το ΚΚΕ ,που η λεζαντα κατω απο την οθονη ελεγε οτι ειναι εργατης των Ναυπηγειων...Δεν θυμαμαι το ονομα του αλλα θυμαμαι την λυπη μου ...γιατι δεν τον ψηφισα...Ως εκ τουτου ,ανεφερα την περιπτωση ως παραδειγμα του ποια μορφη επρεπε να εχουν οι βουλευτες μας,για να μπορουν να νοιαζονται για τον λαο...
μήπως είναι ο Μανουσογιαννάκης? αυτός είναι ναυτεργάτης.

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
γιατι???αυτοι θα τα πληρωσουν???μηπως λοιπον εκτος απο την ταλαιπωρεια λογω ελλειψης δικτυου,θα πληρωσουμε παλι εμεις την ιδεα που εσυ μας προτεινεις???

Καταρχάς αν χτυπήσει βλάβη το δίκτυο εν καιρό γιορτών και δεν αποκριθούν άμεσα (που δεν θα το κάνουν λόγο περιόδου)και εφόσον γίνει σε ευρεία κλίμακα,δεν θα υπάρχει ούτε υλικό για επισκευές.Στην προκειμένη λοιπόν περίπτωση,ναι αυτοί θα το πληρώσουν στην κυριολεξία.Καταρχάς τα διαφυγόντα κέρδη τους θα είναι τεράστια,χωρίς να υπολογίσω τις μηνύσεις,και την αντικατάσταση εξοπλισμών.Κατά πάσα πιθανότητα αυτό να τους αναγκάσει να βρύον ενα διοικητικό στέλεχος ως αποδιοπομπαίο τράγο και να του τα φορτώσουν.Σε κάθε περίπτωση θα ακουστεί περισσότερο από μια 15λέπτη μαλακία.Και που ακούστηκε  ότι μπορείς να είσαι επαναστάτης χωρίς θυσίες;;;Επανάσταση θες ρε φίλε κάτσε Δεκέμβρη χωρίς ρεύμα και θέρμανση για 2 εβδομάδες...¨Ασε που στο φανταστικό σενάριο που ενωνόμασταν για κάτι τέτοιο μέχρι και η κυβέρνηση θα έτρεχε και θα τους έσκιζε....

Δεν το προτείνω ως λύση απλά σου εξηγώ πόσο ασόβαρο είναι να νομίζεις ότι με chain mails αλλάζεις τον κόσμο....

Υ.Γ (Ο β ενικός δεν είναι για εσένα τον χρησιμοποιώ γενικολογώντας μην με παρεξηγείς.)

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom