Νέα

Διαμαρτυρία για την Δ.Ε.Η. !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kolarxido
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Φιλοι και ομοιδεατες.....
το ΣΑΒΒΑΤΟ 15-12-2007 και ωρα 12:00 θα κλεισουμε ολοι μας τον γενικο διακοπτη του σπιτιου μας για 15 λεπτα...!!!!
ισως ειναι ενας τροπος να καταλαβουν καποιοι στην ΔΕΗ οτι δεν ειμαστε τελειως ΜΑΚΑΚΕΣ!!!!!!!!!
....να το στειλετε σε οσους περισσοτερους μπορειτε!!!!!
εγω θα κλεισω και το μαγαζι.!!!!!!!

δυστυχώς ο τρόπος αυτός διαμαρτυρίας δεν θα τους πονέσει καθόλου...είναι ανώδυνος...χρειάζεται κάτι πιο δυνατό,βασικά να πλήττει τα έσοδα της ΔΕΗ...

Επισκέπτης
δηλαδή αυτά τα λίγα στην ουσία λεφτά που παίρνει το ΚΚΕ για λειτουργικά όπως κάθε κόμμα έχουν κάνει το ΚΚΕ και έχει ξεπουληθεί? δηλαδή τα λεφτά που παίρνουν μερικά άλλα κόμματα κάτω από το τραπέζι δεν σε πειράζουν? αυτό που λες είναι μια φράση που χρησιμοποιούν άτομα και πολιτικές δυνάμεις που ίσα ίσα τα παίρνουν κάτω από το τραπέζι για να κάνουν ζημιά στο ΚΚΕ δεν έχω πολύ χρόνο να κάνουμε συζήτηση αλλά θα επανέλθω σε αυτό.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
σε τι είναι αναχρονιστικό πες μου ένα παράδειγμα?
υποχρεωτικη στρατευση..μιλαει για πανλαικη αμυνα..ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΔΗΛΑΔΗ...
σε πολλα..πχ ΜΗ χρηματοδότηση ΕΡΕΥΝΩΝ ερευνητών των ΑΕΙ-ΑΤΕΙ απο εταιρίες..

παρα πολλα,τι να πρωτοπω?

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
δυστυχώς ο τρόπος αυτός διαμαρτυρίας δεν θα τους πονέσει καθόλου...είναι ανώδυνος...χρειάζεται κάτι πιο δυνατό,βασικά να πλήττει τα έσοδα της ΔΕΗ...
Ανταγωνισμος τους χρειαζεται να σφιξουν οι ......

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Τα λεφτά τελείωσαν. Τα φάγαν όλα οι κομματικοί κοπρίτες. Δεν πρόκειται να πάρουμε ούτε σύνταξη και θα πληρώνουμε το ρεύμα σε λίγο καιρό σε διπλή τιμή από ότι σήμερα. Και ξέρετε γιατί? Γιατί προκειμένου να βρει λεφτά το κοπρίτικο κατεστημένο θα πουλήσει την ΔΕΗ στην κάθε Americanfunds και αυτή θα επιβάλει το τιμολόγιο να πάει εκεί για να τα κονομήσει. Εγώ τουλάχιστον διαβλέποντας την κατάσταση αυτή πριν τις εκλογές έβγαλα και κάποια χρήματα και ακόμα χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο που δεν έβαλα όλες μου τις οικονομίες στις μετοχές της ΔΕΗ. Ανήθικο μεν γιατί να μην γλύψω και γω ένα κοκαλάκι δε και να ξαναείμαι ο μαλάκας της παρέας.

romberto

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Άμα την πουλήσουν τη δεη σε κανα americanfund θα ξεσηκωθούν και οι υπόλοιποι ιδιώτες οπότε το κράτος θα αναγκαστεί να απελευθερώσει την αγορά. Μόνο έτσι θα δουλέψει ο ανταγωνισμός και υπάρχει περίπτωση να δούμε καλύτερες τιμές.

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
Αυτά είναι εξυπνάδες που κάνουμε αντιδραση στην πολυθρόνα γραφόντας στο pc(που δεν θέλετε να μάθετε πόσο καίει πλέον ένα pc) με chain mails και τα χώνουμε στην ΔΕΗ κλείνοντας τον διακόπτη.Και πότε μάλλιστα όταν ολη την υπόλοιπη ημέρα για ένα μήνα θα καίμε φωτάκια και μπλιμπλίκια και τρίβει τα χέρια της.

Εγώ το λεώ ότι αν ήταν να κάνουμε σπάσιμο αντι για κλείσιμο να ανοιγαμέ όλοι μαζι ότι έχουμε που καίει και δεν καίει.Κουζίνα θερμοσίφωνο aicondition μάτια θερμοσυσσωρευτες αεροθερμα κτλ να καει το μισό δύκτιο και μετά να δεις που τους πονα΄και που τους σφάζει...

Επισκέπτης
Αυτά είναι εξυπνάδες που κάνουμε αντιδραση στην πολυθρόνα γραφόντας στο pc(που δεν θέλετε να μάθετε πόσο καίει πλέον ένα pc) με chain mails και τα χώνουμε στην ΔΕΗ κλείνοντας τον διακόπτη.Και πότε μάλλιστα όταν ολη την υπόλοιπη ημέρα για ένα μήνα θα καίμε φωτάκια και μπλιμπλίκια και τρίβει τα χέρια της.

Εγώ το λεώ ότι αν ήταν να κάνουμε σπάσιμο αντι για κλείσιμο να ανοιγαμέ όλοι μαζι ότι έχουμε που καίει και δεν καίει.Κουζίνα θερμοσίφωνο aicondition μάτια θερμοσυσσωρευτες αεροθερμα κτλ να καει το μισό δύκτιο και μετά να δεις που τους πονα΄και που τους σφάζει...
γιατι???αυτοι θα τα πληρωσουν???μηπως λοιπον εκτος απο την ταλαιπωρεια λογω ελλειψης δικτυου,θα πληρωσουμε παλι εμεις την ιδεα που εσυ μας προτεινεις???

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Φιλοι και ομοιδεατες.....
το ΣΑΒΒΑΤΟ 15-12-2007 και ωρα 12:00 θα κλεισουμε ολοι μας τον γενικο διακοπτη του σπιτιου μας για 15 λεπτα...!!!!
ισως ειναι ενας τροπος να καταλαβουν καποιοι στην ΔΕΗ οτι δεν ειμαστε τελειως ΜΑΚΑΚΕΣ!!!!!!!!!
....να το στειλετε σε οσους περισσοτερους μπορειτε!!!!!
εγω θα κλεισω και το μαγαζι.!!!!!!!

Xαρη τους κανουμε αν το κανουμε αυτο. Αν ανοιξουμε ολοι ολες τις συσκευες στο σπιτι τοτε θα καταρευσει ολο το συστημα της ΔΕΗ.

ΑΥΤΟ ειναι τιμωρια.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
αποψη μου ειναι οτι μονο ενας υγιης ανταγωνισμος οταν θα υπαρξει... θα οδηγησει στην πτωση της τιμης της δεη ,ειμαι και ημουν εναντια στα κρατικα μονοπολια και ειμαι υπερ της ιδιωτικης πρωτοβουλιας ,μην ξεχνατε ομως οτι και οι τιμες των καυσιμων εχουν ανεβει πολυ ..επομενως ανεβαινει και το τιμολογιο της δεη που εδω που τα λεμε παντα ανεβενε... θυμαστε ποτε να μειωθηκε και απο ποια κυβερνηση??και του οτε ανεβενε μεχρι που μπηκαν στο χορο και οι ιδιωτες οποτε αλλαξαν τα πραματα..φιλε λαπλασε αν βγαλω συμπερασμα απο τους δημαρχουσ του συνασπισμου και τις αυξησεις που βαζουν και που δεν διαμαρυροντε ποτε στα δημοτικα τελη...οπως και του κκε με οδηγουν στο συμπερασμα οτι δεν υπαρχουν σωτηρες εδω στην ελλαδα..

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ οσοι ψηφισαν ΝΔ..
οι ΚΟΨΟΧΕΡΗΔΕΣ!ξεφτιλα κόμμα..
μια ζωη η δεξια μας πάει πισω..Λεγοντας δεξιά εννοω ΠΑΣΟΚ-ΝΔ- και ΚΚΕ(απο '89 κ μετά)
παλι καλα που υπαρχει ο Αλαβάνος κ εχουμε αντιπολίτευση
Eώς ΠΟΤΕ θα συνεχίσουν μερικοί καυλομένη πασοκη κουμούνια Νεοδημοκράτες να λένε μαλακίες ΕΛΕΟΣ σε ότι δούμε για όλα φταει η ΝΔ-ΠΑΣΟΚ κτλπ. και η κλασσικη ερώτηση τι ψήφισες?Γιατί ρε φίλε το πασοκ δεν θα της ανέβαζε αντε πια αντε πια ότι του καυλώσει του καθενός.Ξυπνάτε ρε πια αντιπολίτευση και σκατα μου λέτε?Η ΝΔ τα ίδια έλεγε όταν δεν ήταν κυβ'ερνηση.Σήμερα το Πασοκ τα ίδα λέει.ΡΕ ...........για λαός και κοματιστές ξυπνάτε ρεεεεεεεε.Μα τι σκατά μας έχει διδάξει ο χρόνος?Καλά μας κάνουν καιμας πηδάνε και θα συνεχίσουν να μας πιδάνε.Κάποιος είπε να πάμε να τα σπάσουμε γιατί δεν μαζευόμαστε να πάμε έχουμε τα ΑΡΧΙΔΙΑ να πάμε να τους γαμήσουμε η μόνο τα πουτανάκια επι πληρωμή μπορούμε?Εμείς πληρώνουμε και μας γαμάνε ΕΕΕΕ?????

Επισκέπτης
υποχρεωτικη στρατευση..μιλαει για πανλαικη αμυνα..ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΔΗΛΑΔΗ...
σε πολλα..πχ ΜΗ χρηματοδότηση ΕΡΕΥΝΩΝ ερευνητών των ΑΕΙ-ΑΤΕΙ απο εταιρίες..

παρα πολλα,τι να πρωτοπω?
δεν ξέρω φίλε μου τι θεό πιστεύεις και αν όντος κατανοείς τους όρους αυτούς τι σημαίνουν ακριβώς.
σου λέει απλά και κατανοητά συστράτευση ενάντια στα προβλήματα και σε αυτούς που σου τα δημιουργούν μέσα από διάφορες μορφές ταξικής πάλης.

Επισκέπτης
Πρώτα, πρώτα στη γλώσσα. Όποτε ακούω για ιμπεριαλισμό, κεφάλαιο και άλλα τέτοια ξύλινα νοιώθω σα να μεταφέρθηκα με χρονοκάψουλα στη δεκαετία το '70.

Δεύτερο η αρτηριοσκλήρωση. Δεν είπαμε να κάνει κωλοτούμπες, αλλά πρέπει να αναγνωρίσει το ΚΚΕ ότι οι καιροί άλλαξαν και κάποιες θέσεις του που στην εποχή τους ήταν προοδευτικές, τώρα πλέον είναι παρωχημένες. 
γιατί ρε φίλε σε πειράζουν αυτοί οι όροι? σήμερα δεν υπάρχουν ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις που στηρίζονται και από την χώρα μας και αυτά επιδρούν δυσμενώς για τον Ελληνικό λαό?
σήμερα κύμα ακρίβειας λόγο του πετρελαίου που αν δεν υπήρχε η στήριξη από την χώρα μας και την ΕΕ στην επέμβαση στο Αφγανιστάν και το Ιράκ  δεν θα υπήρχε αυτό το πρόβλημα? 

Επισκέπτης
Υπάρχουν όλ'αυτά. Και θα γίνονταν ακόμη πιο κατανοητά από τις μάζες αν το ΚΚΕ δε χρησιμοποιούσε αυτή την ξύλινη γλώσσα αλλά μιλούσε πιο μοντέρνα.

Η Κανέλλη δηλαδή είναι κάνα κορόιδο νομίζεις που δεν χρησιμοποιεί στις εμφανίσεις της τέτοιου είδους ξεπερασμένη ορολογία;
δηλαδή να γράψουμε κάτι σαν το να μπουκάρουμε και να τα κάνουμε λιάδα.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
  Οποιος πιστευει οτι η δηθεν "απελευθερωση" της αγορας και το "σπασιμο" των κρατικων μονοπωλιων τυπου ΟΤΕ και ΔΕΗ ειναι προς οφελος μας....ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ....Ολο αυτο το παιχνιδακι γινεται για να κερδισει το κεφαλαιο και μονο αυτο...Εμεις ειμαστε(οι πολιτες εννοω,αλλα και οι εργαζομενοι σε αυτες..) και θα ειμαστε παντα τα θυματα...Δεν φταινε οι κρατικες(πρωην....) εταιριες σαν τις προαναφερθησες,αλλα η νοοτροπια των εκαστοτε κυβερνησεων και των εγκαθετων που εβαζαν για διοικηση αυτων των εταιριων...

Σε αλλες χωρες (Σκανδιναβικες και αλλες..) το κρατικο αυτο μοντελο των εταιρειων κοινης ΩΦΕΛΕΙΑΣ λειτουργουν αψογα και κερδοφορα...Στην Βρετανια πουλησαν την BRITISH TELECOM στους ιδιωτες και επειτα την ξαναγορασε το κρατος να την εξυγιανει....Ειναι πολλα τα λεφτα,και οταν αλλαζουν χερια εγω μπαινω σε υποψιες....

Εαν τοσα χρονια που θυμαμαι, το ελληνικο κρατος δεν ηταν εχθρος του πολιτη αλλα συμμαχος,τοτε και εμεις θα απολαμβαναμε καλυτερες υπηρεσιες και θα ζουσαμε οπως οι Σουηδοι-Φιλανδοι και λοιποι πολιτισμενοι...

Επισκέπτης
  Οποιος πιστευει οτι η δηθεν "απελευθερωση" της αγορας και το "σπασιμο" των κρατικων μονοπωλιων τυπου ΟΤΕ και ΔΕΗ ειναι προς οφελος μας....ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ....Ολο αυτο το παιχνιδακι γινεται για να κερδισει το κεφαλαιο και μονο αυτο...Εμεις ειμαστε(οι πολιτες εννοω,αλλα και οι εργαζομενοι σε αυτες..) και θα ειμαστε παντα τα θυματα...Δεν φταινε οι κρατικες(πρωην....) εταιριες σαν τις προαναφερθησες,αλλα η νοοτροπια των εκαστοτε κυβερνησεων και των εγκαθετων που εβαζαν για διοικηση αυτων των εταιριων...

Σε αλλες χωρες (Σκανδιναβικες και αλλες..) το κρατικο αυτο μοντελο των εταιρειων κοινης ΩΦΕΛΕΙΑΣ λειτουργουν αψογα και κερδοφορα...Στην Βρετανια πουλησαν την BRITISH TELECOM στους ιδιωτες και επειτα την ξαναγορασε το κρατος να την εξυγιανει....Ειναι πολλα τα λεφτα,και οταν αλλαζουν χερια εγω μπαινω σε υποψιες....

Εαν τοσα χρονια που θυμαμαι, το ελληνικο κρατος δεν ηταν εχθρος του πολιτη αλλα συμμαχος,τοτε και εμεις θα απολαμβαναμε καλυτερες υπηρεσιες και θα ζουσαμε οπως οι Σουηδοι-Φιλανδοι και λοιποι πολιτισμενοι...
και ο προηγούμενος μας έγραψε ότι η λέξη κεφάλαιο είναι ξύλινη γλώσσα.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
δεν ξέρω φίλε μου τι θεό πιστεύεις και αν όντος κατανοείς τους όρους αυτούς τι σημαίνουν ακριβώς.
σου λέει απλά και κατανοητά συστράτευση ενάντια στα προβλήματα και σε αυτούς που σου τα δημιουργούν μέσα από διάφορες μορφές ταξικής πάλης.
Αριώνα απλα διαφωνώ βρε φίλε..Τις θεσεις τις ειχα βρει στο σάιτ του ΚΚΕ, δηλ πρεπει σώνει κ καλα να συμφωνώ με τις θέσεις του ΚΚΕ?δεν πιστευω σε κανεναν Θερο(μονο τον Παναθηναικό),που κολλάει αυτο?
Εσυ δεχεσαι τις θεσεις του ΚΚΕ ,εγω τις γνωρίζω κ δεν συμφωνω,γιατι να το κάνουμε θέμα?

παλαικη αμυνα δεν ειναι φασιστική μορφη στράτευσης  ανάλογη της ΓΙουγκοσλαβίας του Τίτο?Επίσης το θεμα με χρηματοδότες σε ΑΕΙ-ΑΤΕΙ,δεν ειναι κατι που ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ πρεπει να γίνει για την εξέλιξη της επιστήμης κ για βιοποριστικούς λόγους(των φιτητών)κ για οικονομικη επιβιωση των ιδρυμάτων?
απλα 2 παραδειγματα που διαφωνω σου ειπα..

Επισκέπτης
Εδώ ο Χριστόδουλος έλεγε στους μαθητές ''σας πάω!''. :2funny: 
φίλε μου τα περί ξύλινης γλώσσας είναι μια ορολογία που περνά μέσα από τα ΜΜΕ και είναι το άλλοθι μερικών βολεμένων πρώην ψευτοαριστερών  που σήμερα το παίζουν επαναστάτες του καναπέ δυστυχώς όμως για αυτούς για να αλλάξη αυτός ο κόσμος χρειάζεται επανάσταση χρειάζεται αγώνας και από τον καναπέ  αγώνας δεν γίνεται.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
 Και κατι αλλο....Οι ΟΤΕ-ΔΕΗ ειναι απο τις πιο κερδοφορες εταιρειες ....Μονο τα κερδη του ΟΤΕ για το πρωτο πενταμηνο του 2007 ηταν 580 ΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ....παρα τον οποιο ανταγωνισμο απο τους ενναλακτικους παροχους...Ολες τις χρονιες χρηματοδοτουσε το κρατος και στηριζε το ΧΑΑ...Γιατι αυτα τα κερδη δεν μεταφραστηκαν σε καλυτερες υπηρεσιες προς ολους εμας,σε φθηνοτερες ,σε γρηγοροτερες η δεν ξερω και εγω σε τι αλλο...Και γιατι πουλανε κερδοφορες εταιρειες,αφου ολους τους ψηφιζουμε γιατι αγαπανε την Πατριδα και εμας και ολα (πιστευουμε..)θα τα φτιαξουν....Ρε ξυπνατε....Ξερω οτι θα μου επιτεθητε καποιοι....αλλα η αληθεια ειναι αυτη...Δεν φταινε οι κρατικες εταιρειες,και στην συγκεκριμενη φεαση η ΔΕΗ...Κατι μου λεει οτι προσπαθουν να θυμωσουν τον ελληνικο λαο με την αυξηση των τιμολογιων της...ωστε αργοτερα να ειμαστε ολοι συμφωνοι στο ξεπουλημα της,ετσι...;   ΚΡΙΜΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΡΣΕΠΗ ΟΛΟΙ ΜΑΣ......

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom