αναθεμα κ αν ξερει τι ειναι το οφσαιντ το στραβαδι
αυτο που με τρελαινει ειναι αυτα τα ζωντοβολα τα πληρώνουμε απο την τσεπη μας
κι εγώ το ίδιο
Έχεις κανα εναλλακτικό τρόπο να προτείνεις για να μην τους πληρώνουμε?
Όλο διαπιστώσεις μου είστε όλοι...
γκολ και φάσεις να δω θέλω ο άνθρωπος και το μονο που βλέπω ένα ατελείωτο μπλα-μπλαΤι έπαθες?Ήθελες να δεις την Αννούλα?
Δεν πρόκειται να δείξει Αθλητική Κυριακή!Είχε νωρίτερα αθλητική εκπομπή ο Σκάι...γκολ και φάσεις να δω θέλω ο άνθρωπος και το μονο που βλέπω ένα ατελείωτο μπλα-μπλα
γκολ και φάσεις να δω θέλω ο άνθρωπος και το μονο που βλέπω ένα ατελείωτο μπλα-μπλα
Σωστός ,αν και τον αδικείς λίγο τον Πουρουπουπού!Κάνει σχόλιο σε κάθε εκπομπή...για το χρώμα της γραβάτας του Βαρούχα!για αυτό ο γεωργίου θεωρείται ειδήμων,αφού όλοι αυτοί οι τύποι μόνο μπουρδολογίες ξέρουν να λένε και πράγματα που τα λένε και τα 15χρονα.Καμμία σοβαρή ανάλυση παιχνιδιού,κανένα καίριο σχόλιο που να δίνει στον κόσμο που θέλει,να μάθει τη δυνατότητα να καταλάβει σε ένα μικρό βαθμό τί συμβαίνει σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα.Εδω ο λαλακας ο καρουλιας έλεγε οτι ο ζιλμπερτο είναι καλή λύση για σέντερ μπάκ και απέδειξε ότι μπορεί να παίξει σε αυτή τη θέση.Ναι,με αντίπαλους τους περισσοτέρους των επιθετικών των ελληνικών ομάδων μπορεί να παίξει και τερματοφύλακας,στην ευρώπη όμως φαίνεται αν μπορεί ή όχι και σε ποιό βαθμό μπορεί,ποιά τα πλεονεκτήματα και ποιά τα μειονεκτήματα του ώστε να υπάρχει μία αξιολόγηση και ένας συγκερασμός γνωμών απο κατάλληλους ανθρώπους.
τον Πουρουπουπού!
όλοι για τον πούτσο είναι, να μην έχουν κανένα για πάνελ να δείχνουν μόνο της φάσεις και το ρεπορτάζ των ομάδωνκαλά ρε...όλοι αλλάζουν εκτός απ τον μιχόπουστα......ποιόν γαμάει και τον κρατάνε?......καλλίτερα να ήταν ο κόκκαλης..ποιό αντικειμενικός θα ήταν....
Πές τα ρε Τάλε, ψυχάρα ........αρακαλά ρε...όλοι αλλάζουν εκτός απ τον μιχόπουστα......ποιόν γαμάει και τον κρατάνε?......καλλίτερα να ήταν ο κόκκαλης..ποιό αντικειμενικός θα ήταν....
δεν είναι σήμερα στην εκπομπή ο Παπαδημητρίουποιος είναι ρε παιδιά αυτός?
Ο καραφλός με τα πεταχτά αυτιά !ποιος είναι ρε παιδιά αυτός?
Δεν δικαιολογείται να μη γνωρίζεις τέτοιες ΓΡΑΦΙΚΕΣ προσωπικότητες της ελληνικήςΚόκκινη κάρτα Χάρυ.
Δεν δικαιολογείται να μη γνωρίζεις τέτοιες προσωπικότητες της ελληνικής TV.