You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
σε αυτό το μπουρδέλο δεν το έχουν καταλάβει ότι πρέπει να σβήνουν τα κινητά τους να μην κάνουν παρεμβολή και μας ζαλίζουν τα αρχίδια.
πες τα μπας και τα απενεργοποιησουν!
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Γιατί θα τους απολύσει κανείς?σε αυτό το μπουρδέλο δεν το έχουν καταλάβει ότι πρέπει να σβήνουν τα κινητά τους να μην κάνουν παρεμβολή και μας ζαλίζουν τα αρχίδια.
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Γιατί θα τους απολύσει κανείς?
ναι,Ε Γ Ω !
GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.427
- Πόντοι
- 506
τωρα μπήκα στο τρωκτικό δείτε τη γράφει ένας αναγνώστης:
Βρε Παπαδημητρίου κλείστο το ρημάδι το τηλέφωνο
"παιδια αρχισε παλι ο παπαδημητριου τις μ!@#!@# με το κινητο του τηλεφωνο..παλι κανει παρεμβολες με τα sms που του στελνουν και στελνει..δειτε το το εχει κατω απο τον φακελλο του δεξια!!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΙ????"
Βρε Παπαδημητρίου κλείστο το ρημάδι το τηλέφωνο
"παιδια αρχισε παλι ο παπαδημητριου τις μ!@#!@# με το κινητο του τηλεφωνο..παλι κανει παρεμβολες με τα sms που του στελνουν και στελνει..δειτε το το εχει κατω απο τον φακελλο του δεξια!!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΙ????"
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
και τι να βλεπουμε ρε φιλε την εκπομπη της νοβα που παρουσιαζουν δυο φανατικοι οπαδοι της αεκ και κλασικοι αντιολυμπιακοι (καραλης,τσιαρτας)και ενω ολοι οι ποδοσφαιριστες ακομα και του βαζελου (ρουκαβινα,ματος,σιλβα κλπ...)αλλα και ολοι οι αλλοι (π.χ. κονσεισαο)παραδεχονται την ανωτεροτητα του θρυλου αυτοι μας λενε οτι το πηρε με την διαιτησια;;;;;αντε, τελείωσε το πρωτάθλημα, άντε να τελειώσει και αυτή η μαλακία και να ελπίζουμε ότι του χρόνου να μην βλέπουμε αυτή την αηδία που θέλετε να λέγεται αθλητική εκπομπή...
τουλαχιστον τετοια μαλακια δεν εχουν πει ακομα στη νετ....
GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.427
- Πόντοι
- 506
εγώ δεν μιλάω για οπαδικά όπως εσύ -να πάει να γαμηθεί ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναίκός, η ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ, - εσύ μπορείς να το πεις αυτό; - αλλά για ποιοτικά αν γυρίσεις μερικές σελίδες πίσω θα καταλάβεις.και τι να βλεπουμε ρε φιλε την εκπομπη της νοβα που παρουσιαζουν δυο φανατικοι οπαδοι της αεκ και κλασικοι αντιολυμπιακοι (καραλης,τσιαρτας)και ενω ολοι οι ποδοσφαιριστες ακομα και του βαζελου (ρουκαβινα,ματος,σιλβα κλπ...)αλλα και ολοι οι αλλοι (π.χ. κονσεισαο)παραδεχονται την ανωτεροτητα του θρυλου αυτοι μας λενε οτι το πηρε με την διαιτησια;;;;;
τουλαχιστον τετοια μαλακια δεν εχουν πει ακομα στη νετ....
- γιατί δεν βλέπεις Τσουκαλά;
- με την Ηλιούπολη δεν είσαι?
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
τωρα τι απαντηση ασυναρτητη ειναι αυτη οταν εγω καταγγελω μια εκπομπη οτι ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ οπαδικη (στην ουσια δηλαδη αυτο για το οποιο κατηγορεις εσυ εμενα)και εσυ σφυρας αδιαφορα;;;;εγώ δεν μιλάω για οπαδικά όπως εσύ -να πάει να γαμηθεί ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναίκός, η ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ, - εσύ μπορείς να το πεις αυτό; - αλλά για ποιοτικά αν γυρίσεις μερικές σελίδες πίσω θα καταλάβεις.
- γιατί δεν βλέπεις Τσουκαλά;
- με την Ηλιούπολη δεν είσαι?
ευθεως σε ρωταω πως κρινεις την εκπομπη της νοβα βασει αυτων που ειπα,και αν την κρινεις οπως εγω γιατι δεν το καυτηριαζεις;;;;
στην ηλιουπολη μηπως σου εχουν κανει καμμια ζημια( ;) ;))και εχεις φαει τετοιο κολλημα;;;;
GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.427
- Πόντοι
- 506
τωρα τι απαντηση ασυναρτητη ειναι αυτη οταν εγω καταγγελω μια εκπομπη οτι ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ οπαδικη (στην ουσια δηλαδη αυτο για το οποιο κατηγορεις εσυ εμενα)και εσυ σφυρας αδιαφορα;;;;
ευθεως σε ρωταω πως κρινεις την εκπομπη της νοβα βασει αυτων που ειπα,και αν την κρινεις οπως εγω γιατι δεν το καυτηριαζεις;;;;
στην ηλιουπολη μηπως σου εχουν κανει καμμια ζημια( ;) ;))και εχεις φαει τετοιο κολλημα;;;;
ωραία!!!! θες πες την ΟΠΑΔΙΚΗ θες πες την μαλακία η εκπομπή ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ, για τη ΝΟΒΑ δεν εχω αποψη, δεν την εχω δει ποτέ,
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 66
- Εμφανίσεις
- 6K