Νέα

Διαμαρτυρία για την Δ.Ε.Η. !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kolarxido
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Φιλοι και ομοιδεατες.....
το ΣΑΒΒΑΤΟ 15-12-2007 και ωρα 12:00 θα κλεισουμε ολοι μας τον γενικο διακοπτη του σπιτιου μας για 15 λεπτα...!!!!
ισως ειναι ενας τροπος να καταλαβουν καποιοι στην ΔΕΗ οτι δεν ειμαστε τελειως ΜΑΚΑΚΕΣ!!!!!!!!!
....να το στειλετε σε οσους περισσοτερους μπορειτε!!!!!
εγω θα κλεισω και το μαγαζι.!!!!!!!

Αντί να το κλείσεις το Σάββατο για 15 λεπτά,θα ήταν προτιμότερο να κάνεις οικονομία όλο τον χρόνο.Και να στείλεις και μια οργισμένη επιστολή-όπως και όλοι μας-στους βλαχοδήμαρχους που γεμίζουν τις πόλεις με φωτάκια,καίνε ρεύμα,εκπέμπουν διοξείδιο του Άνθρακα,και μας στέλνουν μετά τον λογαριασμό.Αλλάξτε τις λάμπες πυρακτώσεως με οικονομίας,το καλοκαίρι μη βάζετε το κλιματιστικό στους 16-18οC μην αφήνετε το θερμοσίφωνα να βράσει το νερό,δεν είστε κότες-έτσι θέλω να πιστεύω-για να σας μαδίσουν,όσοι μπορείτε βάλτε φωτοβολταϊκά.Εγώ στο σπίτι που φτιάχνω-δεν το λέω να μου δώσετε συγχαρητήρια...-προνόησα και θα βάλω και φωτοβολταϊκό.Και τέλος,στείλτε τα συγχαρίκια σας στον Κωστάκη που έβαλε τον Mr Αθανασόπουλο στη ΔΕΗ να παίρνει τα εκατομύρια και να έχει και τσάμπα ρεύμα στο σπίτι του.Αλλά όταν φτάνετε στην κάλπη σκέφτεστε "ρε να τον ψηφίσω,μπας και με βάλει στο δημόσιο να εξασφαλιστώ;"!!!

GIAN69

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Επειδή διαφορα ακούγονται εδώ... θα ηθελα να σας δωσω μια δυο διευκρινήσεις γιατι εχω ψάξει αρκετα το θεμα. Ξερετε οτι η ΔΕΗ μεχρι το 2004 ειχε κερδη 400-500 εκ. ευρώ , τι έγινε και σήμερα δεν μπορεί πλέον να καλυψει τα έξοδα της και προχωρα σε αύξηση των τιμολογίων της ;; Εδω θα ηθελα να αναφέρω οτι μην ξεχναμε οτι στον λογαριασμό της ΔΕΗ συμπεριλαμβανοται Δημοτικά τέλη , τα οποία στις περισσότερες περιπτώσεις είναι περισσότερα σε αξία απο ότι ο καθαρός λογαριασμός του ηλεκτρικού που έχουμε καταναλώσει. Μετά το 2004 λοιπόν διαφορα λαμόγια κατασκεύασαν εργοστάσια παραγωγής ηλ. ενέργειας (ΕΛΠΕ,Μυτιληναίος κ.α) και ακούστε τι γίνεται.. υποχρεώνουν την ΔΕΗ να αγοράζει το ρεύμα που παράγουν ασχετα αν το χρειαζεται ή οχι με 80Ε την Μεγαβατώρα και στην συνέχεια η ΔΕΗ τους το ξαναπουλαει για τις ανάγκες τους με 25Ε την Μεγαβατώρα... καταλαβαίνετε ποιός πληρώνει το μάρμαρο ;;; Με αυτο το κόλπο ΧΡΕΏΝΕΤΑΙ η ΔΕΗ περίπου 350εκατομύριαΕ , καταλαβαίνουμε όλοι που παν τα λεφταααα....
Αυτο το σκηνικό που εχουν στήσει το ονομαζουν απελευθερωση ενέργειας.... και επειδη σε λιγότερο απο ενα χρόνο απελευθερώνεται πληρως η αγορα και η τιμη της κιλοβατώρας στην Ελλαδα ειναι η πιο φθηνη σε όλη την Ευρώπη , τα λαμόγια δεν θα μπορουσαν να χτυπησουν τις τιμές της ΔΕΗ (λογω λιγνιτικων μονάδων ηλεκτροπαραγωγης)επιβάλλουν την αύξηση της τιμής της . Αξίζει να σας πληροφορήσω οτι ακόμα και μετα τις τελευταιες αυξήσεις η τιμή της Κιλοβατώρας ειναι η πιο φθηνη στην Ευρώπη .
Για μένα αυτό που πρέπει να γινει άμμεσα ειναι να αφαιρεθουν απο τον λογαριασμο της ΔΕΗ οι χρεώσεις των Δημοτικων φορων και οι χρεωσεις υπερ ΕΡΤ για να καταλαβαίνουμε ΟΛΟΙ ξεκάθαρα τι πληρώνουμε για ηλεκτρικη ενεργεια , ετσι θα καταδειχθεί και τι αερα λεφτα μας παίρνουν οι δημοτικοι αρχοντες ....!!!
ΜΗ ξεχνάμε αλλο αυτα που ξοδευουμε για ηλεκτρικη ενεργεια και αλλο αυτα που ξοδευουμε για αερα...

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom