Φιλοι και ομοιδεατες.....
το ΣΑΒΒΑΤΟ 15-12-2007 και ωρα 12:00 θα κλεισουμε ολοι μας τον γενικο διακοπτη του σπιτιου μας για 15 λεπτα...!!!!
ισως ειναι ενας τροπος να καταλαβουν καποιοι στην ΔΕΗ οτι δεν ειμαστε τελειως ΜΑΚΑΚΕΣ!!!!!!!!!
....να το στειλετε σε οσους περισσοτερους μπορειτε!!!!!
εγω θα κλεισω και το μαγαζι.!!!!!!!
Αντί να το κλείσεις το Σάββατο για 15 λεπτά,θα ήταν προτιμότερο να κάνεις οικονομία όλο τον χρόνο.Και να στείλεις και μια οργισμένη επιστολή-όπως και όλοι μας-στους βλαχοδήμαρχους που γεμίζουν τις πόλεις με φωτάκια,καίνε ρεύμα,εκπέμπουν διοξείδιο του Άνθρακα,και μας στέλνουν μετά τον λογαριασμό.Αλλάξτε τις λάμπες πυρακτώσεως με οικονομίας,το καλοκαίρι μη βάζετε το κλιματιστικό στους 16-18οC μην αφήνετε το θερμοσίφωνα να βράσει το νερό,δεν είστε κότες-έτσι θέλω να πιστεύω-για να σας μαδίσουν,όσοι μπορείτε βάλτε φωτοβολταϊκά.Εγώ στο σπίτι που φτιάχνω-δεν το λέω να μου δώσετε συγχαρητήρια...-προνόησα και θα βάλω και φωτοβολταϊκό.Και τέλος,στείλτε τα συγχαρίκια σας στον Κωστάκη που έβαλε τον Mr Αθανασόπουλο στη ΔΕΗ να παίρνει τα εκατομύρια και να έχει και τσάμπα ρεύμα στο σπίτι του.Αλλά όταν φτάνετε στην κάλπη σκέφτεστε "ρε να τον ψηφίσω,μπας και με βάλει στο δημόσιο να εξασφαλιστώ;"!!!