Νέα

Κριση κριση αλλα αυξηση στις εκδρομες ....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Boldemort
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 747
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
περα απο το να διαφωνειτε με της αποψεις του βολτη και ειναι δικαιωμα του καθενα δεν ειναι δικαιο να του την πεφτετ 5 μαζι  :grin:

Αν δε μπορεί να μας αντιμετωπίσει να παραδοθεί. Έτσι δεν του έμαθαν στο TKD?

Loser! :zfuck:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
περα απο το να διαφωνειτε με της αποψεις του βολτη και ειναι δικαιωμα του καθενα δεν ειναι δικαιο να του την πεφτετ 5 μαζι  :grin:
μπορει να παθει ψυχολογικα τυπε  :thumbsup:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Μιλάς με έναν άνθρωπο που τρώει τυρόπιτα στο υπόγειο πάρκινγκ του Σκλαβενίτη για οικονομία, και παρόλα αυτά δηλώνει υπέρ του συστήματος και καπιταλιστής...

Ρε φιλε μισο για να μην παρεξηγηθω  ;)
Εγω τυγχανει να πιστευω οτι η λυση ηταν η δραχμη. Δεν παει να πει οτι ειναι και ετσι φυσικα. Ειναι απλα μια αποψη. Μου ζητησε να του πω αλλη λυση. Του την ειπα. Ε η αντιδραση ηταν αυτη που ειδες. Γι' αυτο και θελω να ξαναβαλει την κουπα στο αβαταρ.  :grin:
Δεν εχω θεμα μαζι του. Ισα ισα  :rockon:

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Εγω τυγχανει να πιστευω οτι η λυση ηταν η δραχμη. Δεν παει να πει οτι ειναι και ετσι φυσικα. Ειναι απλα μια αποψη. Μου ζητησε να του πω αλλη λυση. Του την ειπα. Ε η αντιδραση ηταν αυτη που ειδες. Γι' αυτο και θελω να ξαναβαλει την κουπα στο αβαταρ.  :grin:

Φταίω κι εγώ λίγο για τη συμπεριφορά του. Η λίστα "ούζι" που θέλει να σας βάλει όλους ήταν δική μου ιδέα.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
τυπε να βαλει του παγκοσμιου κυπελλου,οχι του τσου λου....

URL]]

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
τυπε εχω ακουσει για αρρωστους τζογαδορους με κοκκαλα
με αλογα
με χαρτια
με ρουλετες
αλλα να υπαρχει αρρωστακι με λαχεια πρωτη φορα διαβαζω :grin:
και ομως τυπε.
υπαρχουν και αρρωστακια με τα λαχεια.
ειναι απλα σαν τους χασικλιδες,την πινουν σιγα σιγα και αντεχουν στο χρονο.
τα αλλα ειναι σαν την ηρωινη,την αντεχεις οσο την παλευεις.

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
και μετα λενε τυπε κλειδωστε τους γερους στα σπιτια να μην ξαναψηφισουν σαμαρα και τζεφρυ αμ δε.... :-
τυπε το  εχω ξαναπει αν θυμασε.
τα επομενα χρονια στην ελλαδα πρεπει να ψηφιζουν οσοι ειναι απο 25 εως 45.
απο 25 και επανω για να μην εχεις ψηφοφορους βλαμμενα πιτσιρικια με καμενους εγκεφαλους,και ψηφιζουν οτι μαλακια τους λενε στο σχολειο και στο σπιτι, και μεχρι 45 γιατι οι υπολοιποι απο εκει και πανω δεν προκειτε να ξεκολησουν μεχρι να πεθανουν απο το πασοκ και την νδ.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
τυπε το  εχω ξαναπει αν θυμασε.
τα επομενα χρονια στην ελλαδα πρεπει να ψηφιζουν οσοι ειναι απο 25 εως 45.
απο 25 και επανω για να μην εχεις ψηφοφορους βλαμμενα πιτσιρικια με καμενους εγκεφαλους,και ψηφιζουν οτι μαλακια τους λενε στο σχολειο και στο σπιτι, και μεχρι 45 γιατι οι υπολοιποι απο εκει και πανω δεν προκειτε να ξεκολησουν μεχρι να πεθανουν απο το πασοκ και την νδ.
σωστα κατι 20 χρονα γιατι ειναι στην δαπ για τις εκδρομες και γιατι τους ριχνουν γκομενες και πεφτουν σαν χανοι πανε και ψηφιζουν σαμαρα  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom