Νέα

Κριση κριση αλλα αυξηση στις εκδρομες ....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Boldemort
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 747
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
σιφου γιαννης αλεξιου τυπε :sunglasses:
zzzzzzzzzzzzzz.jpg

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
468
Πόντοι
36
Σε αυτα εχεις δικιο να μην επιβαρυνει αλλους. Αλλα αν σου αρεσει κατι πολυ δεν ειναι κακο αν δωσεις κατι παραπανω εκει και μειωσεις κατι αλλο.

Παντρεμενος ειναι αυτος με τα 10000; Χεχε πλακα κανω. Αλλα αρκετα υψηλος μισθος αν οντως ισχυει στις μερες μας
εχεις δικιο.
οταν περνει καποιος 500 ευρω το μηνα και θελει να  παρει ιphone, η μονη μειωση που μπορει να κανει, ειναι να σταματησει αγοραζι χαρτι τουαλετας,και να σκουπιζετε με εφημεριδα οταν χεζει.

ελευθερος ειναι ο 10000. εισοδηματιας ειναι.
προ κρισης επιανε το 30αρι το μηνα για πλακα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
http://[URL unfurl="true"]www.paratiritis-news.gr/ckfinder/userfiles/images/2012/11/alexiou-69.jpg[/img[/URL]]
[/quote][img]http://[URL unfurl="true"]www.trelokouneli.gr/wp-content/uploads/2013/03/4526FGHD-300x220.jpg[/img[/URL]]
[img]http://2.bp.blogspot.com/-H_YgJbj35YA/UVPZ63QMS3I/AAAAAAAAAYg/7RnZQW8KORA/s1600/alexiou_tsipras.jpg
images

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
εχεις δικιο.
οταν περνει καποιος 500 ευρω το μηνα και θελει να  παρει ιphone, η μονη μειωση που μπορει να κανει, ειναι να σταματησει αγοραζι χαρτι τουαλετας,και να σκουπιζετε με εφημεριδα οταν χεζει.

ελευθερος ειναι ο 100000. εισοδηματιας ειναι.
προ κρισης επιανε το 30αρι το μηνα για πλακα.
τυπε μαλλον εχει και η αφροδιτη i-phone  ;)

S.F.E.

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
16

με την καταλληλη μουσικη στο παραπανω, ο PSY και ο πλανητης Γη θα εβλεπαν την ανατολη ενος μεγαλου αστρος....

τί gangnam style και μαλακιες!

ααααα!  εεεετσι εξηγειται γιατι ο Γ.Γ (της Χρυσης Αυγης οχι του Κ.Κ.Ε) δηλωσε οτι οι χριστιανοι Ρομα ειναι μια ουδετερη κατασταση...

εκλασε μεντες μπροστα στον μαστορα!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

με την καταλληλη μουσικη στο παραπανω, ο PSY και ο πλανητης Γη θα εβλεπαν την ανατολη ενος μεγαλου αστρος....

τί gangnam style και μαλακιες!

ααααα!  εεεετσι εξηγειται γιατι ο Γ.Γ (της Χρυσης Αυγης οχι του Κ.Κ.Ε) δηλωσε οτι οι χριστιανοι Ρομα ειναι μια ουδετερη κατασταση...

εκλασε μεντες μπροστα στον μαστορα!
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.845
Πόντοι
6.515
τυπε παρατηρησες οτι αυτες τις μερες οι αριστεροι του σαιτ λειπουν? ;)
πηγαν εκδρομουλα

και οχι μονο, φυγανε και "οι συνοδοι", κλεισανε τα μασατζιδικα και τα κωλομπαρα.
Συμπερασμα. Οι αριστεροι πηδανε και πανε εκδρομες τυπε  :rockon:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
 Το πουτανάκι το δικό μου πήγε στο χωριό στη μάνα της. Μου λέει Μ. Τρίτη  "θες να έρθεις;" δεν το είπε και πολύ ζεστά, αλλά κι εγώ δεν γούσταρα. Το πε και τελευταία ωρα...
"Όχι ρε κούκλα μου... Τι θα πεις στη μάνα σου; Πω τα χεις με χωρισμένο με δύο παιδιά; Δεν τα σηκώνουν αυτά οι πλιάκες! Αστο..."

Κι εγώ δεν θα πάω πουθενά. Η κάργια θα χει το σόι της, οπότε να πάω στα παιδιά μου άκυρο.

Τη Δευτέρα έχω δουλειά... αρχίδια Πάσχα φέτος.

Καμμιά πουτανίτσα άμα σταματήσει να ψήνει αρνί... θα πάω να δω και τη μάνα μου. Ψιλοαρρωστησε Πασχαλιάτικα και πρέπει να την τρέξω.

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.763
Πόντοι
1.056
Χθες το μεσημερι πηγαινα για δουλεια απο την Εθνικη οδο με κατευθηνση απο Πατρα για Αθηνα,στα διοδια του Ζευγολατιου (για οσους δεν ξερουν ,μετα τον Ισθμο για Πατρα)τρελαθηκα  :huh: 3 χιλιομετρα ουρα με τζιπ-μεγαλου κυβισμου ολα πλυμενα καμπριο ξανθογκομενες ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ με τα ποδια στο ταμπλο (ΑΤΑΚΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΛΕΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΕΚΕΙ !!! ΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΑΕΡΟΣΑΚΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΙΣ  :jerking:)ΤΕΛΟς ΠΑΝΤΩΝ ΕΠΑΘΑ πολιτισμικο σοκ ,νομιζα οτι ειμαι στα συνορα Ελβετιας Γερμανιας η κατι τετοιο,δεν ειχες την εντυπωση οτι εισαι σε καποιο σημειο μιας διαλυμενης οικονομικα χωρας με ανεργους,οφειλετες και ανθρωπους ετοιμους να κανουν μπατζινκγκ τζαμπινγκ στον Ισθμο ΧΩΡΙΣ ΙΜΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ! ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ αδερφια σε ολους και μην τους ακουτε μια χαρα ειμαστε ακομα ....... :lheel:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
Χθες το μεσημερι πηγαινα για δουλεια απο την Εθνικη οδο με κατευθηνση απο Πατρα για Αθηνα,στα διοδια του Ζευγολατιου (για οσους δεν ξερουν ,μετα τον Ισθμο για Πατρα)τρελαθηκα  :huh: 3 χιλιομετρα ουρα με τζιπ-μεγαλου κυβισμου ολα πλυμενα καμπριο ξανθογκομενες ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ με τα ποδια στο ταμπλο (ΑΤΑΚΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΛΕΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΕΚΕΙ !!! ΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΑΕΡΟΣΑΚΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΙΣ  :jerking:)ΤΕΛΟς ΠΑΝΤΩΝ ΕΠΑΘΑ πολιτισμικο σοκ ,νομιζα οτι ειμαι στα συνορα Ελβετιας Γερμανιας η κατι τετοιο,δεν ειχες την εντυπωση οτι εισαι σε καποιο σημειο μιας διαλυμενης οικονομικα χωρας με ανεργους,οφειλετες και ανθρωπους ετοιμους να κανουν μπατζινκγκ τζαμπινγκ στον Ισθμο ΧΩΡΙΣ ΙΜΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ! ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ αδερφια σε ολους και μην τους ακουτε μια χαρα ειμαστε ακομα ....... :lheel:

Καλα το είπε ο εκ του ποδηλάτου κατακρημνισθείς.... "Λεφτά υπάρχουν...!"

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
αφηστε ρε κακομοιρηδες τον κοσμο να ξεσκασει κανα δυο μερες.....επειδη δλδ μπορει να παει 3 μερες διακοπες παει να πει οτι δεν τον γαμανε τα μουνια?αντωνακης βενιζελος και σια ενοοω...

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
να ξεσκασει και απο τριτη κλαψουρα παλι

:jerking: :jerking: :jerking:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
να ξεσκασει και απο τριτη κλαψουρα παλι

:jerking: :jerking: :jerking:

μιλαμε σημερα το πρωι που πηγα να κοινωνησω και παντα το μ.σαββατο γινεται η μικρη ανασταση και πετανε τα παπαδαρια κατι φυλλα

ειχε  γυρει ολη η εκκλησια πανω στους παπαδες για να παρουν φυλλα.. καλα μεσηλικες οι περισσοτεροι,αλλα φανταστηκα εκεινη την στιγμη τι εχει να γινει στα συσσιτια της εκκλησιας εαν πεσει καμια γερη πεινα.. και με επιασε νευρικο γελιο και την εκανα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom