Νέα

Κριση κριση αλλα αυξηση στις εκδρομες ....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Boldemort
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 747
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Μιλαει για παραμυθια και ο καρτακιας που εγραψε πριν να τους αφησουμε να πανε 2-3 μερες να ξεσκασουνε .... λες και τους κραταμε... αλλα στην κλαουρα πρωτοι ολοι.Κλαιγεται και ο αχαχουχας μαζι που χει γεμισει γκατζετακια και ειναι ανεργος αλλα στο βρισιδι με τον λοπεζ και τα ραντεβου θανατου πρωτος ειναι οποιος εχει πραγματικη αναγκη δεν καθεται εδω μεσα να βριστει με λοπεζ βγαινει εξω να βρει δουλεια παει και αφηνει βιογραφικα.

Ο καρτακιας και το αλλο το τρολλ ο αρκανς που μονο να βριζουν ξερουν οταν τους στριμωχνεις και απο ολα τα αλλα εχουν πληρη μεσανυχτα να μπουν εδω να δουν οτι 2 εισιτηρια για Παρο κανουν 32 ευρω το καθενα.... μονο να πας. 130 ευρω πηγαινε ελα δηλαδη κατα τα αλλα κριση.
καλα ναι αφηνει βιογραφικα[move][/move]

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Αμα κρινω απο το αβαταρ ο καρτακιας θα παλαμογαμάει με κατι τετοια στο ιντερνετ και θα νομιζει οτι γαμαει.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Εμ δεν ξερεις να λες και τιποτα αλλο βλαμενε.. ξερεις? δεν ξερεις.
Ο καθε ασχετος θελει να εχει και αποψη.
βλακα με εσενα δεν εχω να πω τιποτα αλλο....πηγενε να γαμησεις σε εχει φαει η μαλακια...τον τιτλο τον κερδισες τι αλλο θες?

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
βλακα με εσενα δεν εχω να πω τιποτα αλλο....πηγενε να γαμησεις σε εχει φαει η μαλακια...τον τιτλο τον κερδισες τι αλλο θες?

Με κανεναν δεν εχεις να πεις τιποτα καρτακη γιατι εισαι ασχετος και δεν ξερεις να μιλησεις.
Εγω μια χαρα πηδαω γιατι εχω κοπελα... εσυ παλαμογαμας με κατι τετοια στο αβαταρ σου που τα δειχναμε οταν ειμασταν 15 χρονων και χαιρομασταν.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.717
Πόντοι
2.606
Δεν ειναι ολοι πλουσιοι φυσικα... αλλα αμα βλέπω κατι τετοιους, σαν αυτους που σου ανεφερα να μιλανε για κοινωνιες δικαιοσυνης κλπ κλπ κλπ, [size=30pt]μεχρι ΧΑ μπορει να ψηφίσω....[/size]
-ΕΠΙΚΗ ΤΡΟΛΙΑ.....ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΒΑΡΕΛΟΤΟ!!!

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Αμα κρινω απο το αβαταρ ο καρτακιας θα παλαμογαμάει με κατι τετοια στο ιντερνετ και θα νομιζει οτι γαμαει.
ενω η κυπελαρα ? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  χαχαχααχα τιμη μου και καμαρι μου...
βλακα ? ξερεις ποσο παιρνω μεροκαματο????? ιδιωτικη πολυεθνικη για να σε προλαβω μην πεις παλι την μαλακια σου.....οσο παιρνεις στον στρατο το μηνα.....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τραβα κανε χορευτικες φιγουρες να βγαλεις γκομενα αγαμητο!!!!!

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ναι ο καρτακιας δεν θελει να κονομησει... ειναι άγιο παιδακι. ΕΙναι ψυχούλα. Που ακομη και αν καποιος εχει διαφορετικη αποψη τον αντιμετωπιζει λες και ειναι αδερφος του χαχαχα και στα οικονομικα ετσι θα ειναι ο τυπος ψυχουλα και καλο παιδακι.

:2funny: :2funny:

μ αρεσει μερικοι λενε για τους δεξιους αλλα παιζει να ειναι ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ απο αυτους.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Με κανεναν δεν εχεις να πεις τιποτα καρτακη γιατι εισαι ασχετος και δεν ξερεις να μιλησεις.
Εγω μια χαρα πηδαω γιατι εχω κοπελα... εσυ παλαμογαμας με κατι τετοια στο αβαταρ σου που τα δειχναμε οταν ειμασταν 15 χρονων και χαιρομασταν.
βλακα?παλαμη το λενε οχι κοπελα......

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
πως τη λενε την κοπελα σου ,παλαμιδου?  :jerking:

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ενω η κυπελαρα ? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  χαχαχααχα τιμη μου και καμαρι μου...
βλακα ? ξερεις ποσο παιρνω μεροκαματο????? ιδιωτικη πολυεθνικη για να σε προλαβω μην πεις παλι την μαλακια σου.....οσο παιρνεις στον στρατο το μηνα.....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τραβα κανε χορευτικες φιγουρες να βγαλεις γκομενα αγαμητο!!!!!

Σε στυλ "Εγω την έχω μεγαλυτερη απο σενα να δες με...."

καταλαβαινεις τωρα γιατι εισαι για το πουτσο? και κραζεις εμενα.

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Για το πουτσο τυπακι και ΜΗΔΕΝΙΚΟΣ. Αλλα με γλωσσα και θρασος.  :-

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Μπειτε να δειτε παιδια να μην σας δουλευουν

εισιτηρια ΟΥΤΕ για δειγμα.... κατα τα αλλα πεινανε ΟΛΟΙ και τους γαμαει ο ΣΑΜΑΡΑΣ.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436

Τυπε 8,62 ευρω παιρνουν στο στρατο το μηνα, δεν το λες και καλο μεροκαματο  :think:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Σε στυλ "Εγω την έχω μεγαλυτερη απο σενα να δες με...."

καταλαβαινεις τωρα γιατι εισαι για το πουτσο? και κραζεις εμενα.
μαλακα!!!!!!! δεν ξερω αν την εχω πιο μεγαλη απο εσενα αλλα εμενα δουλευει...
ΜΠΟΛΝΤ εισαι ΜΑΛΑΚΑΣ αγορι μου δεν πειραζει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
μαλακα!!!!!!! δεν ξερω αν την εχω πιο μεγαλη απο εσενα αλλα εμενα δουλευει...
ΜΠΟΛΝΤ εισαι ΜΑΛΑΚΑΣ αγορι μου δεν πειραζει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και προσπαθεις να του παρεις τον τιτλο μαζι με το αλλο νουμερο

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
δυσκολη εγγραφη γεμισαμε τρολλ ο αλλος χθες ηθελε να κατσω να του επιχειρηματολογησω για ποιο λογο η δραχμη θα κατεστρεφε με την μια ολη την χωρα... καταλαβες? εδω οικονομολογους δεν ακουνε θα ακουγε εμενα.  :headbang:

Απλα ηθελε να με εκνευρισει νυχτιατικα. Σιγα μην τσιμπησω  :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom