axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Σιγουρα δεν εισαι και βαζω στοιχημα οτι θα ηθελες να ησουν !!!!!!εγω αχαχουχας δεν ειμαι... μιλαω παντα ψυχρα και με στοιχεια.
Σιγουρα δεν εισαι και βαζω στοιχημα οτι θα ηθελες να ησουν !!!!!!εγω αχαχουχας δεν ειμαι... μιλαω παντα ψυχρα και με στοιχεια.
μπορει να παρει ο καθενας οτι θελει,αρκει να το περνει γιατι το γουσταρει,και δεν επιβαρυνει κανεναν.
ξερω οικογενεια με 3 iphone και χρωστανε κοινοχρηστα απο το 2011.
η μιση ελλαδα σαν και αυτους ειναι.
ξερω πουτανακι που φοραει 300 ευρω γυαλια ηλιου και με iphone ,αλλα η μανας τις ξεσκατωνει 2 γριες καθε μερα.
οπως εχω εχω και φιλο που βγαζει 10000 ευρω το μηνα και εχει και αυτος iphone.
Να σου πω. Nα σου παρω ματομπουκαλα δικε μου?
Αυτο το post δεν το δες?
Σιγουρα δεν εισαι και βαζω στοιχημα οτι θα ηθελες να ησουν !!!!!!
Σε αυτα εχεις δικιο να μην επιβαρυνει αλλους. Αλλα αν σου αρεσει κατι πολυ δεν ειναι κακο αν δωσεις κατι παραπανω εκει και μειωσεις κατι αλλο.
Παντρεμενος ειναι αυτος με τα 10000; Χεχε πλακα κανω. Αλλα αρκετα υψηλος μισθος αν οντως ισχυει στις μερες μας
Αλα και λαμογιο ο Μπολντακος........... :oτυπε ο μπολντης ειναι γαλαζοαιματος.....περιμενει διορισμο μετα τις απολυσεις των επιορκων στο δημοσιο
τυπε οχι και λαμογιο.......... :oΑλα και λαμογιο ο Μπολντακος........... :o
Αλα και λαμογιο ο Μπολντακος........... :o
Να ξαναγυρισουμε στη δραχμη? αυτο υποστηριζεις?
τυπε μπορει να τα εχει αγορασει απο κανεναν στο μοναστηρακι τους γνωστους μπουκαδορουςΕχεις ενα καρο γκατζετακια ... κατα τα αλλα εχεις κριση. Βλακα
λειπει ο λοπεζ... ξεσπαθωσατε ολα.
ΤΟ αμαξι δεν ειναι δεικτης ευημεριας οχι.... απο αεροπλανο και πανω εχεις δεικτη![]()
![]()
λιστα λιστα γρηγορα..... στη λιστα με τα τρολλ
Αλβανος ειναι οτι θελει λεει. Μολις τον περιλαβει ο λοπεζ θα εχει γενεθλια παλι
θα γινει arcans87
Δυο χρονια τωρα. Κοινοβουλευτικο κομμα να πει αυτο το πραγμα βεβαια με ολα τα υπερ και τα κατα του δεν εχει βρεθει και ουτε θα βρεθει.
Και πως να βρεθει οταν τυπακια σαν τον καψη τρομοκρατουν μονιμως τις γιαγιαδες και τους παππουδες(πλειοψηφια) οτι θα ερθουν οι δεινοσαυροι, θα τους παρουν τα σπιτια, θα τους γαμησουν χωρις καποτα και θα τους κανουν και golden shower?
Ας βγει ενας να πει:
Υπερ του ευρω γι' αυτον και γι' αυτον τον λογο.
Υπερ της δραχμης γι' αυτον και γι' αυτον τον λογο.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. Να ξερει και ο αλλος τι πραγματικα παιζεται.
Αν απο το πρωι μεχρι το βραδυ λεμε οτι υπαρχει μονο το ευρω και μετα το χαος, χαιρω πολυ ολοι οι ελληνες θα πουν ευρω. Δεν λεγεται ενημερωση ομως αυτο το πραγμα.
Δυο χρονια τωρα. Κοινοβουλευτικο κομμα να πει αυτο το πραγμα βεβαια με ολα τα υπερ και τα κατα του δεν εχει βρεθει και ουτε θα βρεθει.
Και πως να βρεθει οταν τυπακια σαν τον καψη τρομοκρατουν μονιμως τις γιαγιαδες και τους παππουδες(πλειοψηφια) οτι θα ερθουν οι δεινοσαυροι, θα τους παρουν τα σπιτια, θα τους γαμησουν χωρις καποτα και θα τους κανουν και golden shower?
Ας βγει ενας να πει:
Υπερ του ευρω γι' αυτον και γι' αυτον τον λογο.
Υπερ της δραχμης γι' αυτον και γι' αυτον τον λογο.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. Να ξερει και ο αλλος τι πραγματικα παιζεται.
Αν απο το πρωι μεχρι το βραδυ λεμε οτι υπαρχει μονο το ευρω και μετα το χαος, χαιρω πολυ ολοι οι ελληνες θα πουν ευρω. Δεν λεγεται ενημερωση ομως αυτο το πραγμα.
Εχεις ενα καρο γκατζετακια ... κατα τα αλλα εχεις κριση. Βλακα
λειπει ο λοπεζ... ξεσπαθωσατε ολα.
τυπε ο καρατζον πριν μπει στην ψειρου εκει συχναζετυπε μπορει να τα εχει αγορασει απο κανεναν στο μοναστηρακι τους γνωστους μπουκαδορους![]()
Καλα σοβαρολογεις τωρα ΘΕΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ????Υποτιμηση σου λεει κατι? σαν λεξη?
α ρε κακομοιριδες επρεπε να σας αφησει ο Σαμαρας ή οποιος αλλος ηταν για το μνημονιο να λυσαξετε.... οπως εγινε στην Κυπρο και μεσα σε 2-3 μερες που σταματουσανε τα τροφιμα ειχανε λυσαξει... θα μπαινατε μετα εδω να ανοιγετε θρεντ οπως τοτε με τις βενζινες![]()
ΖΩΑ.
Unfollow thread.
το ξερω τυπε πουλαγε ρολογια ρολεξτυπε ο καρατζον πριν μπει στην ψειρου εκει συχναζε![]()