Νέα

Κούβα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sincity
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 412K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πως προτιμάτε να λέγεται το thread?

• Κούβα

Ψήφοι: 38 12,6%
  • Κούβα sex trip

Ψήφοι: 73 24,3%
  • Κούβα και ξερό ψωμί!

Ψήφοι: 36 12,0%
  • Δεν με νοιάζει το όνομα... να πάω κι εγώ στην Κούβα θέλω!

Ψήφοι: 154 51,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    301

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.324
Πόντοι
22.266
φιλε μπαλκανεξπρες77 την γνωμη μου για την κουβα την εχω καταθεσει απο το γεναρη που πηα πολλες φορες στο θρεντακι αυτο .....ειμαι απο τους τυχερους που εχω ταξιδεψει και λατινικη αμερικη και ασια και γυσικα σε πανω απο 30 χωρες στο κοσμο και παρα παρα πολυ και αντολικη ευρωπη
οταν μια γναικα εχει εισοδημα 20-30 δολλαρια μισθο πως μπορει να περιποιειθει τον εαυτο της και με ελλειψη καταναλωτικων αναλωσιμων προιοντων οπως  παρφιουμ κρεμες προσωπυ σολαριουμ κλπ?
δευτερον στην κουβα μην γνωρισοντας ισπανικα εισαι αναπηρος και μιλας μονο με το χρημα δλδ για λευκες ωραιες κοπελες 80 δολαρια και πανω και ενω συμφωνεις για βραδυ αυτες πανω στην ωρα εξαφανιζονται
τριτον αν μιλαμε ια μουλατες παμε 30-50 ευρω την ωρα αλλα αυτες μπορει αν εισαι επαρχια να μεινουν και ολη την μερα διοτι στην αβανα τις κυνηγαει η αστυνομια
αν μιλμε για μαυρες το 30-40 ευρω αλα 99% ειναι πανασχημες

δυστυχως δεν μιλανε αγγλικα οποτε δεν μπορεσα να μπω το καμακι με σεμιπρο οποτε μιλουσα με το χρημα και μονο και ημοθν σα το μουγκοθοδωρα μαζι τους

αντιθετος μιλαω σλαβικα αιστα οποτε με ρωσιδες και βουλγαρες ειναι πι ευκολο να φαω τζαμπα χωρι ευρω ;)

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
balkanexress7 πιο ακριβη ειναι μια επαγγελματιας στην αβανα κατα τα αλλα καρφωνουν οι ιδιες τον τουριστα και αν της κανεις νοημα ερχεται και σου λεει το ποσο

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
@@ φιλοι ευχαριστω για τις απαντησεις αλλα δεν μου απαντατε στο ερωτημα ακριβως..τα γενικα τα γνωριζω ετσι κι αλλιως  :hi:
εννοω ΣΑΝ ΑΥΤΕς που δειχνει το βιντεακι οχι γενικα κι αφηρημενα κουβανεζες,
ας υποθεσουμε πως μπορω κ να συνενοηθω καποια ισπανικα...τετοιες βρισκω αρκετες??οχι γενικα αν εχει γυναικες..κι η μολντοβα πχ εχει γυναικες  πολλες αλλα ειναι μπαζα το 70% μην πω πιο πολυ απο τις διαθεσιμες  :helpplea:
οπως αυτες που βλεπουμε στο βιντεακι ηλικιακα χρωματικα για να γινω πιο κατανοητος,εχει πολλες διαθεσιμες?Αβανα η οπου αλλου???
αυτη η απαντηση βοηθα την συλογιστικη μου  :tits2:
οποτε οποιος δεν με βαρεθηκε ηδη  :grin: ας γινει συγκεκριμενος  :hi:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
@βολκανο,δηλ εσυ πηρες τετοιες αλλα σου στοιχισαν 80ε την ωρα λες???αυτο συμπεραινω..αν ισχυει ειναι χαλια η κατασταση μονο για αγγλοσαξωνες ηλιθιους.. :grin: :helpplea: :helpplea:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
balkanexress7 πιο ακριβη ειναι μια επαγγελματιας στην αβανα κατα τα αλλα καρφωνουν οι ιδιες τον τουριστα και αν της κανεις νοημα ερχεται και σου λεει το ποσο
σπυρο ειναι πολυ αφηρημενο αυτο που μου λες
δηλ μια μαυρη γενημενη κωλαρου  ψιλοφολα 30αρα ας πουμε και μια λευκη 22αρα ψηλη λεπτη ,ειναι κι οι 2 εππαγελματιες,αλλα δεν εχουν καμμια σχεση μεταξυ τους!!! :hi:
η δευτερη λοιπον κατηγορια ανταποκρινεται στο νοημα?κι αν ναι ,τι θα περιμενει απο σενα για να ενδωσει?? :fuck2:

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21
Το εχω πει πολλες φορες θα το πω ακομη μια...
Στην Κουβα αν εισαι νορμαλ εμφανισιακα,μαθεις λιγο την γλωσσα τους και την κουλτουρα τους κυριολεκτικα θα βαρεθεις να ... :zfuck:
Μπορει να βρει καποιος το βιντεακι στο yutube για να δω κ'εγω επιτελους τα μωρα;.. :rockon:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
ΚΑΤΕΒΑΣΕ την σελιδα,οταν ξαναδεις το μαυρο βιντεακι με το F8 πανω πατησε το..ΔΕΝ γινεται να μην παιξει
οσον αφορα το αν συνενοησαι γαμας ανετα κ καλα κ φτηνα εχεις συμπερηλαβει τον παραγοντα χρονο μεσα?δηλ αν σε παω εγω ντνιπροπετροφσκ κ κατσουμε ενα μηνα θα γαμησεις με εγγυηση 5-6 καραμουναρες 25-30αρες..αν κατσουμε 5 μερες μαλλον δεν θα γαμησεις τιποτα εσυ κι εγω μια η δυο μαξιμουμ ...
γιατι?δεν θαρχονται θα μπλεκουν κξαπου,δεν θα τις βολευει η ωρα κι ο τοπος....μες στο 30ημερο ομως πολλες θα βρεθουν που χωρις την πιεση χρονου θα βρουν το χρονο για καλο χαρτζηλικι κ καλο  :fuck2: :fuck2:
με λιγα ισπανικα,ειναι τοσο ιζυ γκοινγκ οι λευκες πιτσιρικες οι οι μιγαδουλες μεχρι 22-25 στην Κουβα?  :tits2:
αυτο ειναι βασικο..δεν ενδιαφερομαι για μπαζοκωλες μαυρες 30+... :helpplea:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
με τιμημα αλμυρο ναι
αλμυρο τι εννοεις σπυρο?
κι αν ισχυει οπως στην ουκρανια οι  τεραστιες διαφορες?πχ κιεβο σου ζηταει μια σεμι προ 200 ευρω  για ναρθει σπιτι σου 2-3 ωρες ,η ιδια στο κριβεροχ ,800χιλ κοσμο ζηταει 30ευρω...
υπαρχει αυτη η διαφορα αναμεσα αβανα και τρινιδαδ ας πουμε??  :hi:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Φίλε Balkan μην το κουράζεις !!!  :hi: :hi:

Η κούβα όπως τουλάχιστον μέχρι τώρα την ξέραμε είναι κάτι που σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχει !!!

Η άρση του εμπάργκο και οι σχέσεις με τις ΗΠΑ θα αλλάξουν το σχηνικό σύντομα.

Το ιδιαίτερο χρώμα που έχει η χώρα σίγουρα θα χαθεί !!!

Για αυτό και μόνο αξίζει κάποιος να επισκεφτεί τώρα τη χώρα !!! Μην το δείς όμως μόνο σαν πορνοπροορισμό !!! θα απαγοητευτείς !!!

Το στοιχείο της απάτης γύρω απο το θέμα πληρωμένο σεξ εκεί είναι πολύ έντονο. Στη κυριολέξία δεν ξέρει κανείς απο που του έρχεται. Ακόμη και έμπειροι στη χώρα τουρίστες πέφτουν σε κακοτοπιές !!!

Αν δεν ξέρεις Ισπανικά μην περιμένεις ιδιαίτερα πράγματα στο θέμα γυναίκες εκεί. Ιδίως αν είσαι συνηθισμενος στα σλάβικα στάνταρτς γυναικών.

Αν θέλεις να παίξεις μόνο με Αγγλικά ίσως είναι καλύτερα μέσα απο sites γνωριμιών να απευθυνθείς εκ των προτέρων σε γυναίκες με τα standards εμφάνισης που εσύ θέλεις και με το στοιχείο της γνωσης των Αγγλικών για να μπορείς να πεις και δυο κουβέντες.

Εχω ταξιδέψει αρκετά χρόνια πριν όταν ζούσα στον Καναδά αρκετές φορές στη χώρα. Τη πρώτη φορά πήγα με ένα καναδό 60άρη με σουηδικό διαβατήριο, που είχε πάει πάνω απο 10 φορές στη χωρα και μου έδειξε το τρόπο. Και αυτός ό τρόπος αίναι αυτός που παραπάνω σου ανέφερα.

Αργότερα και εχοντας μάθει Ισπανικά ταξίδεψα κάποιες  φορές μόνος μου και πάλι σε λούμπες έπεσα κάμποσες φορές. Απο την αλλη σίγουρα δεν με λές και άπειρο στα ταξίδια τουρίστα. Αρα .....

Είναι πολύ ενδιαφέρουσα χώρα αλλά δεν είναι εύκολη !!!

Σε όποιον όμως αρέσει και το στοιχείο της περιπέτειας "be my guest'' που λένε οι Αγγλοι !!!

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.021
Πόντοι
386
Ακριβώς έτσι είναι όπως τα λέει ο Mindreader δυο φόρες έχω παει ,δεν θα ξεχάσω πότε την εμπειρία που είχαμε όταν σε ενα αυτοτο εγώ με τους δυο φίλους 3 κοπέλες και ο Κουβανός πιτσιρικάς που μας της είχε γνωρίσει  ψάχνοντας 4 ώρα το πρωί να μας πάει σε κάποιο σπίτι για να  :fuck2:
όταν άνοιξε την πόρτα ο τύπος του σπιτιού με ραντε μπλουζάκι ,καπέλο καουμπόικο,τσιγάρο στο στόμα και ύφος λέω από μέσα μου ,αν δεν φύγουμε με κάνα μαχαίρι στην πλάτη τυχερή θα ήμαστε..στα δυο δωμάτια που υπήρχαν (ας τα κάνει ο θεός δωμάτια )στο ένα μπήκα εγώ με ένας φίλο και τα δυο κορίτσια και στο άλλο ο άλλος...έλα  μου ντε που η πόρτα δεν κλείδωνε και κάθε δυο λεπτά έμπαινε  μέσα ο Κουβανός του σπιτιού σούρα από το μεθύσι  και ζήταγε τσιγάρο..... περιττό  να σας πω ότι δεν γαμήσαμε...

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
@ mind κοιτα να δεις για περιπετεια ψαχνουμε σε συνδιασμο με κανα μπανιο και κανα  πουτσο σε αξιολογο νιμου  ;) η ουκρανια οπου εχει ευκολο καλο νιμου δεν εχει θαλασσα κι οπου εχει θαλασσα δεν παρεχει ιζυγκοινγκ νιμου...
γι αυτο κ νομιζω οταν παω,συντομα γιατι οντως η Αβανα θ αλλαξει,οχι η ενδοχωρα,οπως δεν αλλαξε  κι η αργεντινη κι η τζαμαικα απ οτι μου λενε,καναδοι κατα βαση ,φιλοι που πανε συνεχεια σε τετοια μερη..το κακο οτι πανε στην Κουβα μονο Βαραντερο οποτε δεν εχουν κι ιδιαιτερα ινφο επι του θεματος...
υγ ισπανικα τα βασικα ποσο γρηγορα ταμαθες?
υγ2 ποια σαιτ λες?

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
balkanexpress7 αυτο που ειπαν και οι προηγουμενοι οτι τιποτα δεν ειναι δεδομενο στο πληρωμενο σεξ στην αβανα κυριως οπου λογω περισοτερων τουριστων ειναι και οι πιο πολλες επαγελματιες και ημι.
δλδ θα ψαχνετε δωματιο να πατε ,ταξι να σας παει,κει που θα πατε θα υπαρχουν καταστασεις οπου θα μπαινει ο σπιτονοικοκυρης μεσα κτλ και οτιδηποτε αλλο τραγελαφικο η μη μπορει να σας τυχει στο δρομο μπλοκο της αστυνομιας για τις κοπελλες κοκ ΑΡΑ το συμπερασμα ειναι οτι  δεν θα παρεις οτι πληρωσεις και αυτο θα ειναι αλμυρο οπως ειπαμε πχ 150 κοβερντιμλες για ολη νυχτα δηθεν και στην ωρα θα ντυνεται να φευγει.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
εκτος Αβανας ποια θεωρεις πιο πουτανο περιοχη σπυρο?ναχει καλες γκομενες αλλα κ προσβασιμες,,δεν μιλαω για καθαρες  πουτανες 27-32 δηλαδη ,ψημενες
..μιλαω για πουτανακια βασικα πιτσιρικες ξεπεταγμενες 20-22...ξεκωλα δηλ που χαρτζιλικονονται κιολας
σε μεγαλουτσικες πολεις με θαλασσα διπλα παντα ρωταω,αν κ παντου θαλασσα εχει λογω σχηματος το νησι... ;
υγ.150 δολαρια δεν εχω δωσει καποτε σε μιςς ουκρανια στο ντονιετσκ,σιγα μην δωσω στην κουβα!!! :grin: 50 ειναι η κορυφη..το πως θα μεινει την νυχτα ευκολο ειναι.οταν εχεις κανει ρουμανια χρονια με επιτυχια ολα τ αλλα μερη ειναι παιδικη χαρα!!!
τ αλλα που λες ταχω ζησει ρουμανια μια χρονια πριν πεσει ο τσαουσεσκου..τα ιδια ηταν κι εκει ,δεν μου κανουν εντυπωση

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.324
Πόντοι
22.266
εκτος Αβανας ποια θεωρεις πιο πουτανο περιοχη σπυρο?ναχει καλες γκομενες αλλα κ προσβασιμες,,δεν μιλαω για καθαρες  πουτανες 27-32 δηλαδη ,ψημενες
..μιλαω για πουτανακια βασικα πιτσιρικες ξεπεταγμενες 20-22...ξεκωλα δηλ που χαρτζιλικονονται κιολας
σε μεγαλουτσικες πολεις με θαλασσα διπλα παντα ρωταω,αν κ παντου θαλασσα εχει λογω σχηματος το νησι... ;
υγ.150 δολαρια δεν εχω δωσει καποτε σε μιςς ουκρανια στο ντονιετσκ,σιγα μην δωσω στην κουβα!!! :grin: 50 ειναι η κορυφη..το πως θα μεινει την νυχτα ευκολο ειναι.οταν εχεις κανει ρουμανια χρονια με επιτυχια ολα τ αλλα μερη ειναι παιδικη χαρα!!!
τ αλλα που λες ταχω ζησει ρουμανια μια χρονια πριν πεσει ο τσαουσεσκου..τα ιδια ηταν κι εκει ,δεν μου κανουν εντυπωση
filε  λογω δουλειας γνωριζω ρουμανια και βουλγαρια και προσφατα ημουν κουβα

με 50 δολλαρια δεν γαμας καλο μουνι στην κουβα παρα μονο γυφτισσα

μην το ζαλιζεις το θεμα και μουνια σαν το βιντεο κλιπ ειναι μονο στο χολυγουντ απο κουβανες που ειναι προσφυγες στην αμερικη
επαναλαμβανω με 20 δολλαρια μισθο τι περιποιηση μπορει να εχει μια γυναικα!!

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
με 50 δολλαρια δεν γαμας καλο μουνι στην κουβα παρα μονο γυφτισσα

μην το ζαλιζεις το θεμα και μουνια σαν το βιντεο κλιπ ειναι μονο στο χολυγουντ απο κουβανες που ειναι προσφυγες στην αμερικη
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
μας σκοτωσες το ονειρο

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.324
Πόντοι
22.266
kai αν εχεις ζησει σε κομμουνιστικη ρουμανια τοτε δεν υπαρχει λογως να πασ 10000 μιλια μακρυα και να φας για 15 μερες 2000 ευρω για να δεις το περιοργο της κουβας που ειναι ο κομμουνισμος οπετε για μενα και για σενα που εχουμε δει πως ζουσαν οι ανθρωποι στον κομουνισμο τοτε δεν εχει κανενα νδιαφερον ουτε σαν χωρα αλλα ουτε σαν μουνια γυναικες
αν θελεις να δεις κολονιαλ κτηρια και καθολοικους ναους πηγαινε με 80 δολαρια βαρκελωνη με ryanair και γλειτωνεις και λεφτα αφου η παλια αβανα μοιζει λιγο στην βαρκελωνη
στο λεω απο προσωπικοη μου γνωμη για να σου σωσω τηβ τσεπη σου -αλλα αν παλι θες να δεις ιστορια και κολονιαλ πραματα πηγαινε σε αλλη καπιταλιστικη λατινικη χωρα που τουλαχιστον θα εχεις καλο φαγητο ακι οχι καταψυγμενα κοτοπουλα και κατεψυγμενους αστακους
προσωπικη μου γνωμη

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21
@ mind κοιτα να δεις για περιπετεια ψαχνουμε σε συνδιασμο με κανα μπανιο και κανα  πουτσο σε αξιολογο νιμου  ;) η ουκρανια οπου εχει ευκολο καλο νιμου δεν εχει θαλασσα κι οπου εχει θαλασσα δεν παρεχει ιζυγκοινγκ νιμου...
γι αυτο κ νομιζω οταν παω,συντομα γιατι οντως η Αβανα θ αλλαξει,οχι η ενδοχωρα,οπως δεν αλλαξε  κι η αργεντινη κι η τζαμαικα απ οτι μου λενε,καναδοι κατα βαση ,φιλοι που πανε συνεχεια σε τετοια μερη..το κακο οτι πανε στην Κουβα μονο Βαραντερο οποτε δεν εχουν κι ιδιαιτερα ινφο επι του θεματος...
υγ ισπανικα τα βασικα ποσο γρηγορα ταμαθες?
υγ2 ποια σαιτ λες?
Λοιπον ας ξεκινησουμε λεγοντας οτι οι φιλοι σου που πανε μονο Βαραδερο δεν εχουνε ιδεα απο Κουβα... :grin:
Ειναι σαν να λεει ενας Γερμανος εγω ξερω απο Ελλαδα επειδη πηγε 3-4 φορες στην Σαντορινη.
Τον Απριλιο που ημουν Κουβα ηρθε και ενας φιλος μου ο οποιος ειναι σε καλη οικονομικη κατασταση.Ειχε παει Αβανα 4 φορες απο μια εβδομαδα.
Μαζι μου σε 2 εβδομαδες σε Σιενφουεγκος-Καμαγουει-Σαντα Λουτσια εφαγε τα μισα λεφτα απ'οτι σε μια εβδομαδα στην Αβανα + οτι "ερωτευτηκε"-πηδηξε-και διασκεδασε πολυ καλυτερα.
Ειχαμε βεβαια και 1-2 στραβομαρες αλλα οπως εχουμε πει πολλες φορες και ξαναειπε πολυ σωστα ο φιλος Mindreader η χωρα ειναι "δυσκολη" και λογο καθεστωτος και λογο κουλτουρας-νοοτροπιας(οι ανθρωποι ειναι αλλοπροσαλλοι)
Για σενα που θες να πας για λιγες μερες το καλυτερο ειναι να ασχοληθεις με "ημιεπαγγελματιες".Στην Αβανα ολες οι γκομενες ερχονται στη καζα σου,στην επαρχια οι γκομενες της "δουλειας" και οι ημιεπαγγελματιες ειναι 50-50 αν θα ερθουν.
Οταν ερθει η ωρα να πας εδω ειμαστε να τα πουμε,διαβασε και πιο πισω θα σου λυθουν αρκετες αποριες.

ΥΓ1:Η γλωσσα ειναι μεγαλο προσον αλλα εχω δει πως περνανε "πριονοκορδελα" οι αληταραδες τους ανυποψιαστους Ισπανους... :s&m_1:
ΥΓ2:Ενοειται οτι δεν μιλαμε ποτε για λεφτα με τις γκομενες και αν ζητησει δεν δινουμε πανω απο 20 δολαρια... :s&m_2:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Φιλε sex volcano καθε αποψη ειναι σεβαστή αλλα πιστευω οτι το γεγονος οτι δεν περασες καλα στο ταξιδι σου σε κανει καπου να "υπερβαλεις".

Ουτε η rambla ουτε τα κτηρια του Γκαουντι ουτε η sagrada familia, ουτε η Μπαρτσελωνετα, εχει αρχιτεκτονικα καμμια σχεση με την Αβανα.

Τα κλαμπακια της Αβανας με τις μοναδικες τους μπαντες, τα καλοδιατηρημενα αυτοκινητα "μνημεια" που κυκλοφορουν σε πεισμα του χρονου, ο τροπος που οι Κουβανες χορευουν κουνοντας τους γοφους τους κλπ κλπ ειναι η Κουβα.

Και αν δεν βρεις καποια ιδιαιτερη "ξεναγο" για να στα δειξει ειναι εξαιρετικα δυσκολο μονος σου να τα ανακαλυψεις εκτος και αν μεινεις πολυ καιρο στη χωρα.

Πηγσινε στο havana61 η στο san cristobal η στο litoral να φας στην Αβανα και ελα να συζητησουμε ξανα για κουβανεζικη κουζινα και για κατεψυγμενα κοτοπουλα.

Η κάθε χωρα εχει τις ιδιαιτεροτητες της και η κουβα εχει τις δικες της που οπως ειπα και πριν ειναι πολλες. Θελει λοιπον το τροπο της για να περάσεις καλά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom