Αυτό δεν το ξέρω...Ειχα δει σε καποιο σαιτ οτι προαγοραζεις απο εδω την κουβανεζικη σιμ και οταν πας στο αεροδρομιο την παραλαμβανεις χωρις πολλες διαδικασιες.
Σε ευχαριστω για τις πληροφοριες.
Για πότε είναι το ταξίδι??
Αυτό δεν το ξέρω...Ειχα δει σε καποιο σαιτ οτι προαγοραζεις απο εδω την κουβανεζικη σιμ και οταν πας στο αεροδρομιο την παραλαμβανεις χωρις πολλες διαδικασιες.
Σε ευχαριστω για τις πληροφοριες.
Με το ιντερνετ τι γινεται; Ξερω οτι στα περισσοτερα ξενοδοχεια εχει ιντερνετ μονο στο λομπυ. Επειδη θα κατσω 3 εβδομαδες θα μπορεσω να δω μεσω κοσμοτε-σπορ κανενα παιχνιδι της κωλο-ομαδας μου;
Εγω δυστυχως παω με βαλιτσα (βαλιτσα= γυναικα), ειναι το τιμημα για να μπορεσω να παω μετα μονος μου ενα μηνα Κινα και Ταιλανδη. Ο "εχω παει" του σαιτ @sex volcano και ενας αλλος γνωστος μου που ειχε παει παλιοτερα στην Κουβα με εχουν φαει να μην παω, αφου δεν θα ειμαι μονος μου.είχα πάει Κούβα, μου άρεσε πολύ. Όσο για το γαμήσι όμως. Απαγορεύεται ΑΥΣΤΗΡΑ να φέρεις Κουβανή στο Δωμάτιό σου. Επίτηδες είχα πάρει μονόκλινο, μου την έπεσε μια πιτσιρίκα στο δρόμο, την πήγα ξενοδοχείο, αλλά δεν επέτρεψαν να ανεβεί πάνω. Πήγαμε σπίτι της, δεν υπάρχει πρόβλημα σε αυτό το Κράτος, θερμό γαμήσι κλπ. Εγώ όμως θέλω να κάνω μπάνιο με άνεση ύστερα από τη συνεδρία, και που να το κάνω στο ξένο σπίτι (σπίτι ένα δωμάτιο με στρώμα του 1950)
29 Νοεμβρη με 20 ΔεκεμβρηΑυτό δεν το ξέρω...
Για πότε είναι το ταξίδι??
Θα βαλω βιπινι, πως σκατα λεγεται.ρε μαλακα θα μας τρελάνεις ;; πας στην άκρη του κόσμου για να δεις ματς ;;
Ταχύτητα εχει για το πουτσο , ασε που θα σε καρφωσω και στην κοσμοτε
ακο΄μα χειρότερα δηλαδηΘα βαλω βιπινι, πως σκατα λεγεται.
Μλκα, έβαλα κουβανέζικη σιμ καρτ και αγόρασα γιγαμπαιτ και η κοπελα που μου τα έβαλε με εκραξε για το κινητό.ρε μαλακα θα μας τρελάνεις ;; πας στην άκρη του κόσμου για να δεις ματς ;;
Ταχύτητα εχει για το πουτσο , ασε που θα σε καρφωσω και στην κοσμοτε
Κωλογερεβεισαι όντως Κούβα??Μλκα, έβαλα κουβανέζικη σιμ καρτ και αγόρασα γιγαμπαιτ και η κοπελα που μου τα έβαλε με εκραξε για το κινητό.
Gamiesai για αυτό που θα απαντήσεις
Μλκα, έβαλα κουβανέζικη σιμ καρτ και αγόρασα γιγαμπαιτ και η κοπελα που μου τα έβαλε με εκραξε για το κινητό.
Gamiesai για αυτό που θα απαντήσεις
Ναι, εδώ και 2 ημέρες.Κωλογερεβεισαι όντως Κούβα??
Τι λέει η Αγία Βαρβάρα με φοίνικες ;Ναι, εδώ και 2 ημέρες.
Αν δεν το χαλαγανε αισθητικά οι Ρωσίδες που είναι δεκάδες σε αυτό το ξενοδοχείο, θα ήταν μία χαρά.Τι λέει η Αγία Βαρβάρα με φοίνικες ;
Κλείσανε οι μαλακές τα σύνορα της δύσης για τους Ρώσους κ γέμισε Ρωσίδες το Μπαλί πουκετ Μαλδίβες πούντα κάνα βαραντεροΑν δεν το χαλαγανε αισθητικά οι Ρωσίδες που είναι δεκάδες σε αυτό το ξενοδοχείο, θα ήταν μία χαρά.
Άλλο που δεν θέλουνε οι ντόπιοι εργαζόμενοι εδώ. Δεν προλαβαίνουν να κλείνουν ραντεβού για το βράδυ.Κλείσανε οι μαλακές τα σύνορα της δύσης για τους Ρώσους κ γέμισε Ρωσίδες το Μπαλί πουκετ Μαλδίβες πούντα κάνα βαραντερο
Μεγάλο πλήγμα για αυτές τελικά τα μέτρα της ΕΕ ξεχειμωνιαζουν εκεί στον τροπικο
Εν τω μεταξύ δεν τολμάω να πω ότι είμαι Έλληνας σε αυτές. Φοβάμαι μήπως μάθανε ότι ο κύριος Κυριάκος τους έχει κηρύξει τον πόλεμο.Κλείσανε οι μαλακές τα σύνορα της δύσης για τους Ρώσους κ γέμισε Ρωσίδες το Μπαλί πουκετ Μαλδίβες πούντα κάνα βαραντερο
Μεγάλο πλήγμα για αυτές τελικά τα μέτρα της ΕΕ ξεχειμωνιαζουν εκεί στον τροπικο
Εν τω μεταξύ δεν τολμάω να πω ότι είμαι Έλληνας σε αυτές. Φοβάμαι μήπως μάθανε ότι ο κύριος Κυριάκος τους έχει κηρύξει τον πόλεμο.
Όλοι οι γέροι ναι. Όχι όμως οι κωλο- γεροιβοηθαει που εισαι γερος παππουλη , ολοι οι γεροι ιδιοι ειναι παντου
Ρε πως την παλεύεις εκεί ; Εγώ ούτε για τρεις μέρες δεν είμαι κατά εκεί.Όλοι οι γέροι ναι. Όχι όμως οι κωλο- γεροι
Είναι και θέμα γλώσσας πιστεύω. Οι Κουβανοί είναι πολύ ευγενικός λαός, άσχετα αν περιμένουν και κανένα τιπ) και τους πάνε τους Έλληνες. Η άλλη ήρθε από την κουζίνα για να μου πει ότι την κόρη της την έβγαλε Γκρεθια (Ελλάδα).Ρε πως την παλεύεις εκεί ; Εγώ ούτε για τρεις μέρες δεν είμαι κατά εκεί.
Ρισπεκτ και σε ζηλεύουμε όλα τα ναυάγια μέλη των ανατολικών θρεντΝαι, εδώ και 2 ημέρες.