Νέα

Κούβα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sincity
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 412K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Πως προτιμάτε να λέγεται το thread?

• Κούβα

Ψήφοι: 38 12,6%
  • Κούβα sex trip

Ψήφοι: 73 24,3%
  • Κούβα και ξερό ψωμί!

Ψήφοι: 36 12,0%
  • Δεν με νοιάζει το όνομα... να πάω κι εγώ στην Κούβα θέλω!

Ψήφοι: 154 51,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    301

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
Σε ποια πόλη είναι καλύτερα να πάω στην Κούβα ;
Ευχαριστώ
nikosx 15 θα προτεινα αβανα μονο για πρωτη φορα τωρα κατι για ξυδια και κλαμπ που λες διαβασε τις πισω σελιδες δεν ειναι ακριβως ετσι το ψαρεμα σε ημιεπαγγελματιες γινεται και στην παστελερια πρωινα διπλα απο το καπιτωλιο εχω γραψει σχετικα....η και στη σαντα μαρια την παραλια που πανε οι τουριστες....για μερα μιλαω παντα...

Nikosx15

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2023
Like
70
Πόντοι
0
nikosx 15 θα προτεινα αβανα μονο για πρωτη φορα τωρα κατι για ξυδια και κλαμπ που λες διαβασε τις πισω σελιδες δεν ειναι ακριβως ετσι το ψαρεμα σε ημιεπαγγελματιες γινεται και στην παστελερια πρωινα διπλα απο το καπιτωλιο εχω γραψει σχετικα....η και στη σαντα μαρια την παραλια που πανε οι τουριστες....για μερα μιλαω παντα...
Ευχαριστώ αδερφέ και χρόνια πολλά για μεθαύριο

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
Ενδιαφέρομαι για κολομβια η Κούβα
Αλλά τώρα θα ρωτήσω για Κούβα ..
Κάποιος που πάει μόνο για το μουνι και δεν πίνει ξίδια ,αρα όχι και τόσο ενδιαφέρον για κλαμπ και ξέφρενα πράγματα
Αν πας στην άλλη άκρη του κόσμου μόνο για σεξ κατε με είσαι λάθος γιατί η κουβανεζες δεν είναι και τίποτα το αξιόλογο ούτε σαν ομορφιά ούτε στο σεξ ,η Κούβα είναι μία εκπληκτική χώρα με φανταστικές παραλίες και εκατοντάδες πράγματα να κάνετε και να δείτε έχει φοβερά υπαίθριο παζάρια ο χορος είναι στο αίμα τους χορεύουν όλοι μέρα και παντού , για μένα πρώτα θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου όλα τα άλλα και μετά το σεξ δεν σου λέω μην το κάνεις εννοείτε το κάνεις αλλά δεν πρέπει να είναι ο πρωταρχικός σού στόχος ,της κοπέλες απαγορεύεται να της πας στο ξενοδοχείο συνήθως έχουν αυτές χώρο που είναι χειρότερα από ένα μπουρδέλο του Μεταξουργείου,θα σου πρότεινα τα κλάμπ με live μουσική έχει και κοπέλες μέσα που μπορείς να πάρεις προσοχή αν έχουν νταβα!

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
Τώρα δουσης εικόνες στο Τρινιντάντ της Κούβας
Ίσως την ωραιότερη πόλη της Κούβας κ ίσως της λατινικής Αμερικής ........
Όποιος πάει να επισκευτεί την ντίσκο cuevas σπηλιά ...έχει αρκετό μουνι το βράδυ κ είμαι μέσα σε σπηλιά

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16

γκαμπινο σαν πιο εμπειρος παικτης φαντασου με τετοιες τιμες στα καυσιμα τι παιχνιδι θα γινεται κουνωντας κανα μπιτονι με σουπερ σε κανα πιπινι δεν θα χρειαζεται να το κανεις με χαρτονομισματα
gambino να σε ρωτησω εντελη αυτη που ακριβαινει ειναι η μοτορ που βαζανε οι κουβανοι ?διοτι υπηρχε και η εσπεσιαλ βενζινη που παντα ηταν ακριβη και την εβαζαν στα νοικιαζομενα αυτοκινητα

υγ .στις πιο πισω σελιδες εγραφα οτι με ενα μικρο τιπ στον υπαλληλο του βενζιναδικου οχι κεντρικου ομως αλλα σε γειτονιες εκτος κεντρου αβανας σου εβαζε μοτορ βενζινη στο ενοικιαζομενο
η μοτορ και η εσπεσιαλ ιδιες βενζινες ειναι απλως η μια ειχε πιο πολλους φορους για να ξηλωνονται οι τουριστες

Τελευταία τροποποίηση:

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21

γκαμπινο σαν πιο εμπειρος παικτης φαντασου με τετοιες τιμες στα καυσιμα τι παιχνιδι θα γινεται κουνωντας κανα μπιτονι με σουπερ σε κανα πιπινι δεν θα χρειαζεται να το κανεις με χαρτονομισματα
gambino να σε ρωτησω εντελη αυτη που ακριβαινει ειναι η μοτορ που βαζανε οι κουβανοι ?διοτι υπηρχε και η εσπεσιαλ βενζινη που παντα ηταν ακριβη και την εβαζαν στα νοικιαζομενα αυτοκινητα

υγ .στις πιο πισω σελιδες εγραφα οτι με ενα μικρο τιπ στον υπαλληλο του βενζιναδικου οχι κεντρικου ομως αλλα σε γειτονιες εκτος κεντρου αβανας σου εβαζε μοτορ βενζινη στο ενοικιαζομενο
η μοτορ και η εσπεσιαλ ιδιες βενζινες ειναι απλως η μια ειχε πιο πολλους φορους για να ξηλωνονται οι τουριστες
Καλησπερα,Σπυρο εσυ που εχεις να πας χρονια θα απογοητευθεις...
Το νησι εχει αδειασει και ολοι ψαχνουν τροπο να φυγουν,ειδικα τοπ μουνια πολυ δυσκολα συναντας.
Οι εποχες που περνουσες με το μηχανακι ή με το αυτοκινητο και γυρνουσαν τα κεφαλια ολες οι κορασιδες ανηκουν στο ενδοξο παρελθον,τωρα οι λιγες καλες που εμειναν ειναι με το κινητο στο χερι...:headbang:
Σιγουρα παντα υπαρχουν ευκαιριες ειδικα για τους γνωστες αλλα λιγοτερες και κατωτερης ποιοτητας.
Η βενζινη ειναι ειδος υπο εξαφανιση και οι διακοπες ρευματος επανηλθαν τον τελευταιο μηνα.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.837
Πόντοι
19.795
Τι παιζει με το συναλλαγμα στην Κουβα; Απο οτι ειδα υπαρχουν 2 ειδων πεσος; Αλλα για τους τουριστες και αλλα για τους ντοπιους;

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
Τι παιζει με το συναλλαγμα στην Κουβα; Απο οτι ειδα υπαρχουν 2 ειδων πεσος; Αλλα για τους τουριστες και αλλα για τους ντοπιους;
Πλέον καταργήθηκε αλλά καλύτερα ρώτα έμπειρους κουβολαγνους ...κ δες αν υπάρχει μαύρη αγορά όπως Αργεντινή ....

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.837
Πόντοι
19.795
Για αυτό απευθύνθηκα στο κατάλληλο νήμα.
Θα τα πούμε και μαζί όταν έρθει η ώρα.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
Για αυτό απευθύνθηκα στο κατάλληλο νήμα.
Θα τα πούμε και μαζί όταν έρθει η ώρα.
Αυτοί θα προσπαθήσουν να σε παραπλανήσουν να μείνεις εκεί 15-20 μέρες ..εγώ προσπαθώ να σε σώσω κ σου λέου το πολύ 3-4 μέρες εκεί

Πώς είναι ο άβαντας;;Ε ,σκέψου τον αβάντα με φοινικες

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
καταργήθηκαν τα δύο είδη πέσος. Η Μαύρη αγορά ζει και βασιλεύει. Θα δώσω μερικές πληροφορίες. ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ. Οι γυναίκες θεόμουνα, αλλά ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ να την πας στο ξενοδοχείο σου. Πας στο σπίτι της (δεν υπάρχει πρόβλημα) αλλά εγώ γουστάρω να κάνω και μπάνιο, μετά τη συνουσία. Δεν γνωρίζουν Αγγλικά, δούλεψε ο μεταφραστής Google, αλλά μεγάλη μανούρα

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.837
Πόντοι
19.795
καταργήθηκαν τα δύο είδη πέσος. Η Μαύρη αγορά ζει και βασιλεύει. Θα δώσω μερικές πληροφορίες. ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ. Οι γυναίκες θεόμουνα, αλλά ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ να την πας στο ξενοδοχείο σου. Πας στο σπίτι της (δεν υπάρχει πρόβλημα) αλλά εγώ γουστάρω να κάνω και μπάνιο, μετά τη συνουσία. Δεν γνωρίζουν Αγγλικά, δούλεψε ο μεταφραστής Google, αλλά μεγάλη μανούρα
Παω κατω απο ειδικες συνθηκες. Παω με βαλιτσα. (Σ.Σ. Βαλιτσα = γυναικα):confused:. Θα μεινω Βαραδερο. Με τα ισπανικα δεν εχω προβλημα, τα μιλαω σχετικα καλα.

Μαυρη αγορα; Ποσο σιγουρο ειναι οτι δεν θα σε κοροιδεψουν οπως π.χ. στην Κινα που ανταλλασανε τα Γουαν 20 φορες παραπανω απο την κανονικη ισοτιμια, αλλα ηταν ληγμενα;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Παω κατω απο ειδικες συνθηκες. Παω με βαλιτσα. (Σ.Σ. Βαλιτσα = γυναικα):confused:. Θα μεινω Βαραδερο. Με τα ισπανικα δεν εχω προβλημα, τα μιλαω σχετικα καλα.

Μαυρη αγορα; Ποσο σιγουρο ειναι οτι δεν θα σε κοροιδεψουν οπως π.χ. στην Κινα που ανταλλασανε τα Γουαν 20 φορες παραπανω απο την κανονικη ισοτιμια, αλλα ηταν ληγμενα;
μα γι αυτό το λόγο πήγα με πρακτορείο. ΣΙΓΟΥΡΑ έβγαλε προμήθεια ο Ξεναγός, αλλά δεν υπήρχε άλλη λύση. Που θα πηγαίναμε; Υποθέτω ότι στο Ξενοδοχείο θα έχεις κάποια ασφάλεια αν κάνεις εκεί την αλλαγή στο συνάλλαγμα. Κάνε πολλά 100ρικα, 200ρικα. Είσαι με το χέρι στην τσέπη ΣΥΝΕΧΩΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ. Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΔΕΙΑ.

Για να βοηθήσεις, πάρε όσα περισσότερα φάρμακα, Ντεπόν κλπ μπορέσεις, ώστε να τα αφήσεις. Μπόλικα σοκολατάκια / καραμέλες κλπ για τα παιδάκια. Είναι ίσως το μοναδικό μέρος του Κόσμου στο οποίο αν δώσεις σοκολατάκια στα παιδάκια (έρχονται και ζητάνε μόνα τους) δεν θα σε στραβοκοιτάξουν θεωρώντας ότι είσαι παιδόφιλος, αλλά θα σου χαμογελάσουν και θα σε ευχαριστήσουν

Labanero

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2023
Like
77
Πόντοι
0
Πλέον καταργήθηκε αλλά καλύτερα ρώτα έμπειρους κουβολαγνους ...κ δες αν υπάρχει μαύρη αγορά όπως Αργεντινή ....
Υπάρχει ένα νόμισμα πια
Και στην μαύρη βρίσκεις να αλλάξεις...σε πολύ καλύτερη τιμή
Αν μείνεις σε κάποιο σπίτι, ο ιδιοκτήτης θα μπορέσει να σε βοηθήσει...

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
Υπάρχει ένα νόμισμα πια
Για τον πρόσκοποι @κωλο-γερος αυτά διότι εμένα κ τζάμπα με με στείλεις δύσκολα να ξαναπάω εκεί τυπε

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.656
Πόντοι
456
Υπάρχει ένα νόμισμα πια
τοσο πολυ αλαξαν τα πραγματα απο το 2008 ,τοτε ειχα παει για να παρω στην Αβανα το τουριστικο λεωφορειο και μου την επεφταν με τροπο κατι μουναρες ,για να παντρευτουν η γαι σπονσορα και ετσι κατασταση , ,ψιλοκαταλαβαινα και λιγα Ισπανικα και ενγαλα μια γκομενα πολυ καβλα και στο σεξ πολυ καλη ..ναι στο δωματιο ηθελε ο τυπος στη ρεσψιον καπου 30 ευρω για να με αφγησει να ανεβει μαζι ,αλλα ετσι καναμε πηγαμε στο δικο της ,εγω ειχα κλαεισει μονος μου , και οκ τα ειχα καταφερει καλα.Η μονη μαλακια ηταν που η μαλακο air france τους επιασε παγο το αεροδρομιο και δεν μπορεσε να ερθει το αεροπλανο ποπυ θα γυριζε με εμας πισω και αναγκαστηκαμε να μεινουμε αλλες 3 ημερες μεχρι να βαλουνε αλλο .Τοτε πηγα σε καζας παρτικουλαρες οπου εχεις το κλειδι σου και φερνεις οποια θελεις χωρις εξτρα .. με 40 ευρωπουλα ειχα παει με μια που ηταν χορευτρια σε μεγαλο σοου ,γυναικαρα .γενικα καλες ηταν ,αλλα εγω προτιμω τα σχζοματικα στο αγαπημενο Πουκετ .

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
τοσο πολυ αλαξαν τα πραγματα απο το 2008 ,τοτε ειχα παει για να παρω στην Αβανα το τουριστικο λεωφορειο και μου την επεφταν με τροπο κατι μουναρες ,για να παντρευτουν η γαι σπονσορα και ετσι κατασταση , ,ψιλοκαταλαβαινα και λιγα Ισπανικα και ενγαλα μια γκομενα πολυ καβλα και στο σεξ πολυ καλη ..ναι στο δωματιο ηθελε ο τυπος στη ρεσψιον καπου 30 ευρω για να με αφγησει να ανεβει μαζι ,αλλα ετσι καναμε πηγαμε στο δικο της ,εγω ειχα κλαεισει μονος μου , και οκ τα ειχα καταφερει καλα.Η μονη μαλακια ηταν που η μαλακο air france τους επιασε παγο το αεροδρομιο και δεν μπορεσε να ερθει το αεροπλανο ποπυ θα γυριζε με εμας πισω και αναγκαστηκαμε να μεινουμε αλλες 3 ημερες μεχρι να βαλουνε αλλο .Τοτε πηγα σε καζας παρτικουλαρες οπου εχεις το κλειδι σου και φερνεις οποια θελεις χωρις εξτρα .. με 40 ευρωπουλα ειχα παει με μια που ηταν χορευτρια σε μεγαλο σοου ,γυναικαρα .γενικα καλες ηταν ,αλλα εγω προτιμω τα σχζοματικα στο αγαπημενο Πουκετ .
@κωλο-γερος εκαι @diamantino είχα πάει με τον κουμπάρο μου τον ταυλανδοπληκτο Κούβα 18 μέρες
Όταν φύγαμε θυμάμαι τη φράση του ........η ταυλανδη φαντάζει Ελβετία μπρος στην Κούβα :confused:

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.656
Πόντοι
456
@κωλο-γερος εκαι @diamantino είχα πάει με τον κουμπάρο μου τον ταυλανδοπληκτο Κούβα 18 μέρες
Όταν φύγαμε θυμάμαι τη φράση του ........η ταυλανδη φαντάζει Ελβετία μπρος στην Κούβα :confused:ημουν τυχεος γιατι γιορταζαν τα 50 χρονια της επαναστασης και ειχε ωραιες εκδηλωσεις ,ελεγα και εγω κατι κομανττατε Τσε και ετσι στυλ και με αγαπουσαν
εδω καβαλα στο ταυρο ..χα χα χα ενταξει στο νεροβουβαλο ...

Συνημμένα

• εικόνα_Viber_2024-09-09_16-16-08-055.jpg
    εικόνα_Viber_2024-09-09_16-16-08-055.jpg
    239,5 KB · Εμφανίσεις: 14

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21
Καλησπερα σε ολους,συναγωνιστη πλεον υπαρχει μονο το πεσος το οποιο στην μαυρη αγορα κοστιζει 325 πεσος το ευρω περιπου.Εγω αλλαζω απο το ιντερνετ ,μου εχουν δωσει ενα γκρουπ στο watsapp που ειναι για ατομα που πουλανε-αγοραζουνε συναλλαγμα.Το συγκεκριμενο ειναι μονο για Σιενφουεγκος αλλα φυσιολογικα θα υπαρχει για ολες τις πολεις.
Αν πας εξω απο ανταλλακτηρια(cadeca)εχει ατομα που κανουνε αυτην την δουλεια αλλα να υπολογιζεις 10 πεσος λιγοτερο το ευρω περιπου.Η επισημη ισοτιμια ειναι 120 πεσος αρα σε καμια περιπτωση δεν αλλαζουμε σε ανταλλακτηρια,τραπεζες.ξενοδοχεια.Τον τελευταιο μηνα βρισκεται σταθερα στα 325 πεσος περιπου,τον Μαιο ειχε φτασει και 400.Οταν πας με το καλο εδω ειμαστε να βοηθησουμε οπου μπορουμε..:hi:
Να ξερετε παντως οτι η Κουβα αδειαζει και απο ντοπιους και απο τουριστες..:(:(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom