Βάλε καμμια φώτο να ξεχσρμανιασει ο δυστυχής λαός του Μπου (εξαιρούνται οι Μεγιστανες των 25-30 ευρώ ημερήσιου εισοδήματος με σκάφη ελικόπτερα κλπ και παπάκι 16 v)
Αυτή την ισοτιμία θυμάμαι κι εγώ. Στη μαύρη όμως βρίσκεις με 100-110. Μην αγοράζεις από τον δρόμο, εκτός αν ξέρεις να προσέχεις τα πλαστά και να προτιμάς μικρά χαρτονομίσματα. Να αγοράζεις από τον σπιτονοικοκύρη ή από άνθρωπο που ξέρεις πού μένει. Στην Αβάνα μπορείς να μείνεις σε αρχοντικό σπίτι κοντά στο κέντρο. Αξίζει. Κι εγώ με τη βαλίτσα μου είχα πάει. Οι Κουβανοί ευγενικά βάζουν και χέρι στη βαλίτσα αν είναι ξανθιά…
100+ USD ακατεβατα μια ώρα δύο γαμησια αλλά μόλις γαμηθουν την πρώτη φορά μετά εξαφανίζονται σαν τον Χουντίνι κ τις κυνηγάς από το casa particular με το σοβρακο ...
Δεν ξέρω αν οι πιο απατεωνισσες είναι οι γυφτορυμανοβουλγαρες ή οι κουβανες;
100+ USD ακατεβατα μια ώρα δύο γαμησια αλλά μόλις γαμηθουν την πρώτη φορά μετά εξαφανίζονται σαν τον Χουντίνι κ τις κυνηγάς από το casa particular με το σοβρακο ...
Δεν ξέρω αν οι πιο απατεωνισσες είναι οι γυφτορυμανοβουλγαρες ή οι κουβανες;
Δεν χαμπάρια ζω από τέτοια λυμένο είναι το θέμα αυτο
Ποιος έχει βγάλει άκρες με Ρουμάνες αυτά τώρα Βούλγαρος και λατινες είναι πρώτη δημοτικού
Αρα Παίρνονται πολύ καλό αυτό
Δεν υπάρχει όχι
Πρπεει να πάω με καλόγερο να νοικιάσουμε ελικόπτερο και εκεί να δούμε την φάση καλύτερα από ψηλά