spiros1968
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 51
- Πόντοι
- 16
proudtobegreek
η χωρα με τις ορεοτερες κολαρες στο κοσμο ειναι η κουβα
φιλε σπυρο μαλλον ψηνομαι,παιδια για τη κακομοιρα τη λιεμ θα κανουμε τιποτα
ξεμεινε στο νησι σαν ορφανο
κριμα δεν ειναι?
proudtobegreek
η λιεμ ειναι υψος 1,76
πρωην παικτρια βολλευ στην εθνικη
ετων 34 χωρις υποχρεψσεις παιρνει το βαλιτσακι της και ερχετε
πρωτη η Βραζιλια με μεγαλη διαφορα φιλε μουproudtobegreek
ρε σπυρο αυτη ειναι σαν μποξερ.player george
Λάθος φιλε λάθος. Εχουν φοβερους κολους οι Βραζιλιανες, αλλα πίστεψε με και οι Κουβανες δεν πανε πισω.πρωτη η Βραζιλια με μεγαλη διαφορα φιλε μου
και να παιρνει τα @@ της απο μισθο και να αρχισουν και τα πεσιματα και να χαλασεις ξαφνικα την γαληνη σου για μια γκομενα,σου το εχω ξαναπει Σπυρο επειδη φαινεσαι ξηγημενο ατομο με τοσα εξοδα να φερεις Κουβανη και να συντηρησεις τον εαυτο σου,εκαστοτε και την ιδια,καταληγεις στο φιναλε να τη στειλεις με αεροπλανο πισω.Οποτε με την ατοπο μεθοδο καταληγουμε στο να μην μπεις καθολου στο τριπ αυτο εξ`αρχηςαμα δεν του κανει η λυση ειναι απλη
την βαζει στο αεροπλανο και τη στελνει πισω
φιλε αλλανταλον εχεις αναρωτηθει αμμ η λιεμ σημερα εχει οδοντοπαστα να πλυνει τα δοντια της?η εχει τελειοωσει?
οποτε χιλιες φορες να ειναι στην ελλαδα και να δουλευει στο μαλλ στο μαρουσι καθαριζοντας τα τραπεζακια εξω απο τα σινεμα στο δευτερο οροφο
λακωνικα¨ΝΑΙΦίλε Σπύρο είμαι fan περισσότερο των μεγάλων μπαλκονιών, αλλά τελευταία και η χοντρή, στρογγυλή και τουρλωτή κωλάρα δεν με αφήνει ΚΑΘΟΛΟΥ μα ΚΑΘΟΛΟΥ ασυγκίνητο. Έχω την εντύπωση ότι στην Κούβα θα βρω και τα δύο...Τα λέω καλά;
ΛΑΚΩΝΙΚΑ δεν το ξερωΛάθος φιλε λάθος. Εχουν φοβερους κολους οι Βραζιλιανες, αλλα πίστεψε με και οι Κουβανες δεν πανε πισω.
Επι τη ευκαιρια....
Φιλε Σπυρο, στην Αβανα υπηρχε πριν μερικα χρονια ενα "ΜΑΓΑΖΙ" ονοματι "La Maizon" η καπως ετσι.
Οπως εμπαινες ειχε τμημα ρουχων με δημιουργιες διασημων σχεδιαστων (φτιαγμενα στην Κουβα) σε πολυ φτηνες τιμες. Στην πισω μερια του μαγαζιου υπηρχε κηπος και πασαρελα, οπου το βραδυ γινοταν επιδειξεις ρουχων, ορχηστρα, ποτο-φαγητο, και ολα τα τοπ μοντελ μαζεμενα εκει.
Υπαρχει ακομα αυτο το "μαγαζι"?
και θα αρχισεις να διαλεγεις
δεν μπορει
κατι θα ξεχωρισει/απο το χερι και στο μιραμαρ για γαμο
τα πολλα λογια ειναι φτωχεια
Παιδια ...Ο Σπυρος εχει τσαγανο!!!
Γεια σου ρε Σπυρο !!!
Ζησε το ονειρο σου μεγαλε !!!
ΙΣ2001
δεν ζω κανα ονειρο
την πραγματικοτητα ζω
και αν εφερα μια αλλοδαπη και πειρε καρτα παραμονης στη ΕΕ τι εγινε?
στην πλατη μου την εχω?
Εμεις βγαινουμε εδω και βλεπουμε ολο ξυνισμενες φατσες !!