Νέα

Κούβα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sincity
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 412K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Πως προτιμάτε να λέγεται το thread?

• Κούβα

Ψήφοι: 38 12,6%
  • Κούβα sex trip

Ψήφοι: 73 24,3%
  • Κούβα και ξερό ψωμί!

Ψήφοι: 36 12,0%
  • Δεν με νοιάζει το όνομα... να πάω κι εγώ στην Κούβα θέλω!

Ψήφοι: 154 51,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    301

player george

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
1
100 ευρώ η κοπέλα και 50 ευρώ ο μεσάζον? Τι είναι αυτά φίλε μου alx-athens? Αλλά αφού πηγές στο Havana café τι περίμενες? εκεί είναι για να γδύνουν τους χαζοαμερικάνους και καναδούς τουρίστες, Εγώ μια φορά πήγα να μπω και μόλις μου ζήτησαν 15 ευρώ είσοδο έφυγα. Λοιπόν για εμένα φίλοι μου όπως έχω ξαναγράψει όχι στα τουριστικά στέκια! Στην malecon παίρνεις το βραδύ κάτι 20 χρονα σκέτη καβλ….  γύρω στα 30 ευρώ αλλά θέλει περπάτημα και να μιλάς και σε αυτούς που είναι ζευγάρια και σου ζητάνε τσιγάρο η την ώρα είναι, είναι για κάλυψη για τους μπάτσους, μετά σε όλες σχεδόν της πλατείες, κάτσε κάπου και θα σου έρχονται οι κράχτες η οι κοπέλες, και εκεί οι τιμές είναι από 30 εως 50 (ειδικά το βραδύ) και άμα είναι μακριά το σπίτι τους + 15 το δωμάτιο, και την ημέρα έχει πολύ μα παρά πολύ παιχνίδι στην παλιά πόλη ειδικά χαμηλά προς το λιμάνι, κάθεσαι σε ένα παγκάκι με την μπυρίτσα σου κόβεις κίνηση και διαλέγεις!! Και άμα όλα αυτά δεν τα γουστάρεις η δεν σου ταιριάζουν τέλος πάντων σταματάς ένα λάντα (ταξί) οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και της νύχτας και του λες yo quiero una chika mi amigo. Και θα σου κάνει ένα tour που δεν θα ξέρεις τι να διαλέξεις. Οι τιμές 40 με 50 η κοπέλα + το ταξί, που με 15 ευρώ είναι πλήρως καλημένοι, άσε που θα πάρει και το μερίδιο του από την κοπέλα. Και βεβαία έχει την γοητεία του το να μπαίνεις στα σπίτια τους να βλέπεις πως και που ζούνε. Και βέβαια πάντα παζάρια σε αυτά που προανέφερα. Αλλά όλα αυτά δεν είναι εφικτά εάν φοβάστε να κυκλοφορήσετε στην Havana, λόγω έλλειψη φωτισμού, και δεν τους μιλάτε. Το να είστε σοβαροί και απόμακροι καλύτερα επιλέξτε μια άλλη χωρά και αυτό γιατί δεν θα καταλάβεται τη είναι η Κούβα και οι Κουβανοί. Είναι πολύ κοινωνική και τους αρέσουν τα χαμογελαστά πρόσωπα και έχουν πολύ χιούμορ.
Όσο για το φαγητό που διάβασα, ναι υπάρχει πρόβλημα βάση τα δικά μας δεδομένα. Αλλά μην ξεχνάμε ότι στην Κούβα υπάρχει μεγάλο οικονομικό πρόβλημα στους κατοίκους και δεν υπάρχουν οι πολυτέλειες που έχουμε μάθει εκτός ξενοδοχείων. Στην παλιά πόλη κάτω στο λιμάνι κοντά στο κάστρο έχει Κανά δυο καλά εστιατόρια, δεν θυμάμαι τα ονόματα τους sorry. Τώρα για το θέμα του καφέ  οι Κουβανοί έχουν άλλες συνήθειες, φτιάχνουν σε ένα αρκετά μεγάλο δοχείο καφέ, είναι γλυκός και πολύ αρωματικός, δεν υπάρχει η επιλογή μέτριος η σκέτος, και τον πουλάνε στα σπίτια τους, από τα παράθυρα η σε μερικά στέκια που επιλεγούν, και για τον βρεις πρέπει να ρωτήσεις κάποιον ντόπιο, σχεδόν σε κάθε γειτονιά υπάρχει καφές, και τον σερβίρουν σε μικρά φλιτζάνια η μικρά ποτήρια, και τον πίνουν σχεδόν άμεσος στο όρθιο, όχι σαν και εμάς που έχουμε συνδυάσει τον καφέ να αράζουμε με της ώρες! Άλλη χωρά με άλλη κουλτούρα, που καλό είναι να αντιλαμβάνεσαι την διαφορετικότητα και να την απολαμβάνεις με αυτά που σου προσφέρει.  :rockon: :rockon: :rockon:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εμένα η μεγάλη καύλα στην Κούβα,ήταν που δεν ήξερα σε ποιανού Κουβανού τα σεντόνια θα ξημερωνόμουνα το πρωί :rockon: :rockon: :rockon:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ναι ρε κανονικά.Σαν κα΄τι σεντόνια που χρησιμποποιούσαν οι γιαγιάδες μας.Βέβαια είχαν κ περιεχόμενο μέσα

player george

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Καλός μας πάλι!! :rockon: Αυτό που μου έλειψε πιο πολύ ήταν η πληροφόρηση για τα νέα ανά τον κόσμο. :dancing:  Κανένα νέο από το αγαπημένο μας νησί? Πήγε κανένας σύντροφος? :idiot:

Pireotis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καλός μας πάλι!! :rockon: Αυτό που μου έλειψε πιο πολύ ήταν η πληροφόρηση για τα νέα ανά τον κόσμο. :dancing:  Κανένα νέο από το αγαπημένο μας νησί? Πήγε κανένας σύντροφος? :idiot:

Να και ο αρχηγος , επιτελους μας κλεισαν την φωνη τα τσογλανια.
Παει και η τριτη  :rockon: :rockon: :rockon: και παμε για  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Το τελευταιο ειναι το "cohe my leche" μαμαμου το γαλα, η απολυτη ολοκληρωση.
Τα Dale papi και otra vez my amor  ειναι παλια  :dancing: :dancing: :dancing:

Ευχαριστω δημοσιως την ευγενικη προσφορα των: Yulenja, Yadira, Misledies, Agnes και αλλων λιγοτερο επωνυμων
:grouphug: :grouphug:

Μαμηθηκε ελαφρως γιατι το πεσο ανεβηκε 25%, αλλα αξιζε και ο Rey de oriente ειναι πλεον γνωστος.  :cool2:
Φιλαρακια ισως η Κουβα να μην ειναι ο καλυτερος τοπος στην γη αλλα εαν εχεις λιγο  :think: γινεται.

Οσο για κατι καινουργιους που πανε Melia Cohiba και Havana Club  :bigdick: 47 σελιδες πληροφοριες και δεν καταλαβαν τιποτα.  :jerking: :jerking: :jerking: δεν ασχολουμε.

Οσο για τους παλιους εδω arriba η Κουβα δεν αλλαζεται, απο Pinar del Rio μεχρι Gamaguey τελειωσε μενει ο νοτος Holguin Santiago Guandanamo 
:rockon: :rockon: :rockon:
Τεσσερα μηνακια που θα παει θα περασουν  :headbang: :headbang: :headbang:

Η αμαρτια αυριο το μενου εχει Ταυλανδη αλλα με τις βαλιτσες  :headbang: :headbang: :headbang:
Και ακουστε παιδακια κατι ωρες σκοτεινες βαλτε λιγο Salsa και θα δειτε και εσεις οτι αγαπησαμε ποιο πολλη στην Κουβα  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Respect στον μέγιστο Pireoti τον γκουρού της Κούβας

Pireotis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Πραγματικα πολλοι φιλοι αναφερθηκαν στο προβλημα του φαγητου.
Το δυστυχες ειναι οτι οι Κουβανοι σεφ κερδιζαν βραβεια καποτε αλλα με την ελλειψη και το εμπαργο ουτε μπαχαρικα δεν βρισκεις. Τους κατεβασα ολιγα και τρελαθηκαν.

Λοιπον Jazz Cafe απεναντι απο Melia Cohiba, Paplo Neruda παραλια συνδιαζουν καλο σερβις και καλες τιμες Paladar ιδιωτικα εστιατορια ειναι πολλη καλα αλλα τσιμπανε λιγο οπως και τα μεγαλα ξενοδοχεια.

Η καλυτερη λυση βρες τους κουβανους σου, οχι του δρομου, ειναι σαν να πας στην Ομονοια και πιασε φιλια με πρεζακι, αλλα καποιον ποιο σοβαρο. Η Κουβανοι μαθαν οτι στους Γριεκους αρεσει το ψητο στα καρβουνα και καθε τρεις μερες κολλησε η βελονα μετα απο δυο γουρουνια και ενα κατσικι φιλοτημηθηκα να τους μαθω τσαμικο.
Τεραστια επιτυχια.  :rockon: :rockon: :rockon:

Με 50 πεσο αγορασαμε κυριακατικα 5 αστακους 2 κιλα γαριδαρες, να με το συμπαθειο και κατι μυδια που εκανε δυο μερες να μου κατσει κατω, βαλαμε και κατι μακαρονια και τρωγαμε 6 και πηραμε και φαι το βραδι και σε ενα αλλο σπιτι.  :dancing: :dancing: :dancing

Φυσικα ειναι ολοι τους νεροφιδες, μετα απο ενα τανκερ Bucanero μπυρα και ενα ποτηρι που στα γλεντια εκανε γυρους σοσιαλιστικους το φαι ειναι λιγο δευτερευων. :S :S :S

Και μετα την καβατσα σου ριχνωνται ολες οι γκομμενες της γειτονιας να ριξεις σβουρες να χωνεψεις. :rockon: :rockon: :rockon: και μιλαμε για reggeaton, culo para pinga :P :P :P

Οπως εχω αναφερθει η Κουβα ειναι για παιχτες. Τα χαιβανια θελουν προπονηση Ταυλανδη, Πραγα, Μοσχα και μετα τα λεμε  :grin: :grin: :grin:

player george

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Οσο για κατι καινουργιους που πανε Melia Cohiba και Havana Club  :bigdick: 47 σελιδες πληροφοριες και δεν καταλαβαν τιποτα.  :jerking: :jerking: :jerking: δεν ασχολουμε.
Η υποκρισία τους σε όλο της το μεγαλείο φίλε μου. Για το νησί μας έχω κουραστεί να γραφώ να μην πάνε οργανωμένα και μακριά από το varadero, και να νοικιάσουν αμάξι να βγούνε εκτός Αβάνας, αλλά δεν γίνεται τίποτα, μάλλον φοβούνται, τι να πω? :jerking: :jerking:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Η Κούβα για να την φχαριστηθείς θέλει τα εξής 2 πράγματα:

*ΟΧΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ
*ΠΕΙΤΕ ΝΑΙ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΞΤΡΙΜ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΒΑΝΟΙ,ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΤΕ.Επιχειρηστε το,δεν υπάρχει φόβος κ θα βρεθείτε προ ευχάριστων εκπλήξεων.

Pireotis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Προγραμματισμο σκοτωσες το ταξιδι σου οτι βρεξει, γιατι και αυτοι κινουνται στα ιδια πλαισια.
:2funny: :2funny: :2funny:

Τωρα για extreme μην τα παραλεμε ...... μεχρι δυο μαζι  :rockon: :rockon:

Πλακα πλακα θελει και λιγο προσοχη οταν εισαι μονος σου.  :dancing: :dancing: :dancing:
Ενα φιλαρακι απο Ελβετια ξυπνησε απο τυχη και η γκομενα ηταν μενα σακουλακι κινητο πορτοφολι να του κανει δηθεν πλακα.  :helpplea: :helpplea: :helpplea:
Παντου τα παντα λοιπον.

Οταν λοιπον πας με καινουργιο φρεσκοψαρεμενο ασε κινητο ποτροφολι στον νοικοκυρη, κολλητο και παιξε οση μπαλλα θελεις. Εμενα με κλειδωσε μεσα ο κολλητος και μετα που μαθαμε κατοικια ονομα τηλεφωνο βαθος η μικρη πηρε ελευθερας.  :2funny: :2funny: :2funny:

Οπως και να το κανεις δεν μου ελειψε καρφιτσα και λεμε 2 μηνες αθροιστικα.  :sunglasses: :sunglasses:

Κομμενο ομως το Reggeaton μετα απο 20 λεπτα θελεις ταλκ γιατι αντε να ξεκοκκινισουν τα cohones
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Η Κουβα  επισης προτεινει και πολλη μουσικη τα Jazz Club ειναι μοναδικα και οι μουσικοι διεθνους φημης
οι κουβανεζες προπονουνται παιδιωθεν στο Κλαρινο Suave οπου κατα την γνωμη μου εχουν το παγκοσμιο :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

DJ PUSSY RIDER

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολους τους κουβανολατρεις.Μετα απο πολλα χρονια ψησιμο εγω και ο κολλητος 8α φυγουμε για 10 μερουλες για Αβανα αρχες ΓΕναρη.

Η αληθεια ειναι οτι μεχρι στιγμης εχω εκλαβει πολυτιμες πληροφοριες απο αυτο το thread και σας ευχαριστω ολους.Μου ειπαν απο το γραφειο οτι μπορω να παιξω μπαλιτσα και με ευρω εκει,ισχυει?

Αν θελουμε για κανα μπανακι εχει κοντα στην Αβανα τιποτα?Φανταζομαι και Γεναρη εκει θα χει καλο καιρο.Χοντρικα για 10 Διανυκτερευσεις πιο ειναι ενα ποσο που θα ειμαι ανετος για να περασω εκει?

Θα ημουνα πολυ υποχρεος σε οποιον φιλοτιμηθει και μου απαντησει :P

Pireotis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ευρο μονο για αvτaλλακτηρια Gadeca, μεγαλα ξενοδοχεια και οτι καλυτερο τα ΑΤΜ υπαρχει και στο αεροδρομιο. Οι τραπεζες παιρνουν μεγαλη προμηθεια. Εαν σου παρουν ευρο εξω θα παρεις λιγοτερα.

Σπιτια με δυο δωματια απο 60 πεσος και ανω. Υπαρχουν σιτες στο διαδυκτιο για Casa Particular.

Για φαι απο 3 πεσος και ανω μπυρα 1,15 μπουκαλι ρουμι 3,50.
Δηλαδη με 50 ευροπουλα, δηλαδη 60 πεσος βγαζεις τα βασικα.

Τωρα για μ..ν.κια απο τσαμπα μεχρι τανκερ οτι εχεις ευχαριστηση :boobies: :boobies: :boobies:
Ταξιδια, βενζινες και καποτες δεν περιλαμβανονται στο μενου  :2funny: :2funny:

Με 1500 ευροπουλα την παιρνας φινα εκτος εαν εχεις τρελλα σαν και μενα  :idiot: :idiot:

Παντως και μια πληροφορια ακομη, τα επισημα ταξι ειναι και τα φθηνοτερα ιδιωτικο μονο σε αναγκη.
Παραλιες Marina Hemingway κοντα,  Playa Estes γυρω στα 28 χιλιομετρα θελεις γυρω στα 40 πεσο πηγaiνε ελα. Η καλυτερη λυση πισινα στο Cohly μινιμουμ καταναλωση 15 πεσο μες στην πολη και στο Riviera γυρω στο 10.
Καλο να χεις το μωρο μαζι γιατι εκει μπαλλα δεν παιζεται ευκολα μονο σαββατοκυριακο στο Playa Estes.

Τελος οτι αδιαβροχο χρειαστεις λειτουργει φαρμακειο International 24 ωρες πισω απο το ξενοδοχειο Νational. Αυτα και καλο βολι  :rockon: :rockon: :rockon: 

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλησπερα σε ολους τους κουβανολατρεις.Μετα απο πολλα χρονια ψησιμο εγω και ο κολλητος 8α φυγουμε για 10 μερουλες για Αβανα αρχες ΓΕναρη.

Η αληθεια ειναι οτι μεχρι στιγμης εχω εκλαβει πολυτιμες πληροφοριες απο αυτο το thread και σας ευχαριστω ολους.Μου ειπαν απο το γραφειο οτι μπορω να παιξω μπαλιτσα και με ευρω εκει,ισχυει?

Αν θελουμε για κανα μπανακι εχει κοντα στην Αβανα τιποτα?Φανταζομαι και Γεναρη εκει θα χει καλο καιρο.Χοντρικα για 10 Διανυκτερευσεις πιο ειναι ενα ποσο που θα ειμαι ανετος για να περασω εκει?

Θα ημουνα πολυ υποχρεος σε οποιον φιλοτιμηθει και μου απαντησει :P

Σου εύχομαι καλά να περάσεις.Μπανιο θα κάνεις έξω από την Αβάνα,πάει κ λεωφορείο.Ανετα θα κα΄νεις μιας κ είναι καλοκαίρι.Κανα΄-δυο βαθμους κάτω είναι η θερμοκρασία σε σχέση με το καλοκαίρι τους.Για 10 μέρες εγώ Κούβα,χάλασα 800 ευρωπουλάκια,αλλά έτρωγα στο ξενοδοχείο και είχα πληρώσει πριν το δωμάτιο.Στα 800 ευρωπουλάκια,βάλε οτι τα 300 ήταν πούρα,τα άλλα βόλτες,γυναίκες,ποτά.
ΈΞω σε ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΜΗΝ ΤΡΩΣ,ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ,αν δεν θες να δεις την Αβάνα από την χέστρα.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.302
Πόντοι
22.785
την χεστρα.
Γαμηθηκα στο γελιο πρωι πρωι...

DJ PUSSY RIDER

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Παιδες ευχαριστω πολυ για τις πολυτιμες πληροφοριες.Εκλεισα για 10 διανυκτερευσεις στο Ocean paraδise και μαζι με τα εισιτηρια μου πηγε 1500 το ατομο.Ειναι καλητιμη η με πιασανε κοτσο?

Επισης μου εχει προτεινει ενας φιλος εναν ταριφα εν ονοματι carlos που ξερει λεει και λιγα ελληνικα.Τον ξερει κανεις κι αν ναι μπορω να τον εμπιστευτω?Αξιζει δηλαδη να χεις προπληρωμενο ενα ταριφα και να σε πηγαινοφερνει 10 μερες η ειναι πεταμενα λεφτα?

Βαραδερο να μην παω ουτε για πλακα?

Sry ποτυ πρηζω αλλα θελω να αποφυγω τις μαλακιες και να αξιοποιησω στο επακρον αυτες τις 10 μερουλες.

Ευχαριστω και παλι οσους απαντησαν στις ερωτησεις μου!!!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.302
Πόντοι
22.785
Θα δης και την christin......... τυχερακια :dancing: :dancing:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Παιδες ευχαριστω πολυ για τις πολυτιμες πληροφοριες.Εκλεισα για 10 διανυκτερευσεις στο Ocean paraδise και μαζι με τα εισιτηρια μου πηγε 1500 το ατομο.Ειναι καλητιμη η με πιασανε κοτσο?

Επισης μου εχει προτεινει ενας φιλος εναν ταριφα εν ονοματι carlos που ξερει λεει και λιγα ελληνικα.Τον ξερει κανεις κι αν ναι μπορω να τον εμπιστευτω?Αξιζει δηλαδη να χεις προπληρωμενο ενα ταριφα και να σε πηγαινοφερνει 10 μερες η ειναι πεταμενα λεφτα?

Βαραδερο να μην παω ουτε για πλακα?

Sry ποτυ πρηζω αλλα θελω να αποφυγω τις μαλακιες και να αξιοποιησω στο επακρον αυτες τις 10 μερουλες.

Ευχαριστω και παλι οσους απαντησαν στις ερωτησεις μου!!!

Θεός είσαι κ από άποψη τιμής κ ότι έχεις αγκαζέ τον ταρίφα.Οργανωμένο σε βρίσκω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom