player george
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
100 ευρώ η κοπέλα και 50 ευρώ ο μεσάζον? Τι είναι αυτά φίλε μου alx-athens? Αλλά αφού πηγές στο Havana café τι περίμενες? εκεί είναι για να γδύνουν τους χαζοαμερικάνους και καναδούς τουρίστες, Εγώ μια φορά πήγα να μπω και μόλις μου ζήτησαν 15 ευρώ είσοδο έφυγα. Λοιπόν για εμένα φίλοι μου όπως έχω ξαναγράψει όχι στα τουριστικά στέκια! Στην malecon παίρνεις το βραδύ κάτι 20 χρονα σκέτη καβλ…. γύρω στα 30 ευρώ αλλά θέλει περπάτημα και να μιλάς και σε αυτούς που είναι ζευγάρια και σου ζητάνε τσιγάρο η την ώρα είναι, είναι για κάλυψη για τους μπάτσους, μετά σε όλες σχεδόν της πλατείες, κάτσε κάπου και θα σου έρχονται οι κράχτες η οι κοπέλες, και εκεί οι τιμές είναι από 30 εως 50 (ειδικά το βραδύ) και άμα είναι μακριά το σπίτι τους + 15 το δωμάτιο, και την ημέρα έχει πολύ μα παρά πολύ παιχνίδι στην παλιά πόλη ειδικά χαμηλά προς το λιμάνι, κάθεσαι σε ένα παγκάκι με την μπυρίτσα σου κόβεις κίνηση και διαλέγεις!! Και άμα όλα αυτά δεν τα γουστάρεις η δεν σου ταιριάζουν τέλος πάντων σταματάς ένα λάντα (ταξί) οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και της νύχτας και του λες yo quiero una chika mi amigo. Και θα σου κάνει ένα tour που δεν θα ξέρεις τι να διαλέξεις. Οι τιμές 40 με 50 η κοπέλα + το ταξί, που με 15 ευρώ είναι πλήρως καλημένοι, άσε που θα πάρει και το μερίδιο του από την κοπέλα. Και βεβαία έχει την γοητεία του το να μπαίνεις στα σπίτια τους να βλέπεις πως και που ζούνε. Και βέβαια πάντα παζάρια σε αυτά που προανέφερα. Αλλά όλα αυτά δεν είναι εφικτά εάν φοβάστε να κυκλοφορήσετε στην Havana, λόγω έλλειψη φωτισμού, και δεν τους μιλάτε. Το να είστε σοβαροί και απόμακροι καλύτερα επιλέξτε μια άλλη χωρά και αυτό γιατί δεν θα καταλάβεται τη είναι η Κούβα και οι Κουβανοί. Είναι πολύ κοινωνική και τους αρέσουν τα χαμογελαστά πρόσωπα και έχουν πολύ χιούμορ.
Όσο για το φαγητό που διάβασα, ναι υπάρχει πρόβλημα βάση τα δικά μας δεδομένα. Αλλά μην ξεχνάμε ότι στην Κούβα υπάρχει μεγάλο οικονομικό πρόβλημα στους κατοίκους και δεν υπάρχουν οι πολυτέλειες που έχουμε μάθει εκτός ξενοδοχείων. Στην παλιά πόλη κάτω στο λιμάνι κοντά στο κάστρο έχει Κανά δυο καλά εστιατόρια, δεν θυμάμαι τα ονόματα τους sorry. Τώρα για το θέμα του καφέ οι Κουβανοί έχουν άλλες συνήθειες, φτιάχνουν σε ένα αρκετά μεγάλο δοχείο καφέ, είναι γλυκός και πολύ αρωματικός, δεν υπάρχει η επιλογή μέτριος η σκέτος, και τον πουλάνε στα σπίτια τους, από τα παράθυρα η σε μερικά στέκια που επιλεγούν, και για τον βρεις πρέπει να ρωτήσεις κάποιον ντόπιο, σχεδόν σε κάθε γειτονιά υπάρχει καφές, και τον σερβίρουν σε μικρά φλιτζάνια η μικρά ποτήρια, και τον πίνουν σχεδόν άμεσος στο όρθιο, όχι σαν και εμάς που έχουμε συνδυάσει τον καφέ να αράζουμε με της ώρες! Άλλη χωρά με άλλη κουλτούρα, που καλό είναι να αντιλαμβάνεσαι την διαφορετικότητα και να την απολαμβάνεις με αυτά που σου προσφέρει.
Όσο για το φαγητό που διάβασα, ναι υπάρχει πρόβλημα βάση τα δικά μας δεδομένα. Αλλά μην ξεχνάμε ότι στην Κούβα υπάρχει μεγάλο οικονομικό πρόβλημα στους κατοίκους και δεν υπάρχουν οι πολυτέλειες που έχουμε μάθει εκτός ξενοδοχείων. Στην παλιά πόλη κάτω στο λιμάνι κοντά στο κάστρο έχει Κανά δυο καλά εστιατόρια, δεν θυμάμαι τα ονόματα τους sorry. Τώρα για το θέμα του καφέ οι Κουβανοί έχουν άλλες συνήθειες, φτιάχνουν σε ένα αρκετά μεγάλο δοχείο καφέ, είναι γλυκός και πολύ αρωματικός, δεν υπάρχει η επιλογή μέτριος η σκέτος, και τον πουλάνε στα σπίτια τους, από τα παράθυρα η σε μερικά στέκια που επιλεγούν, και για τον βρεις πρέπει να ρωτήσεις κάποιον ντόπιο, σχεδόν σε κάθε γειτονιά υπάρχει καφές, και τον σερβίρουν σε μικρά φλιτζάνια η μικρά ποτήρια, και τον πίνουν σχεδόν άμεσος στο όρθιο, όχι σαν και εμάς που έχουμε συνδυάσει τον καφέ να αράζουμε με της ώρες! Άλλη χωρά με άλλη κουλτούρα, που καλό είναι να αντιλαμβάνεσαι την διαφορετικότητα και να την απολαμβάνεις με αυτά που σου προσφέρει.