Νέα

Κούβα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sincity
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 412K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πως προτιμάτε να λέγεται το thread?

• Κούβα

Ψήφοι: 38 12,6%
  • Κούβα sex trip

Ψήφοι: 73 24,3%
  • Κούβα και ξερό ψωμί!

Ψήφοι: 36 12,0%
  • Δεν με νοιάζει το όνομα... να πάω κι εγώ στην Κούβα θέλω!

Ψήφοι: 154 51,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    301

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Γεια σας συναγωνιστές  την κάνω την άλλη Κυριακή για Κούβα  διαβασμένος, έχω μαζέψει διευθύνσεις και μαγαζιά από όλους σας και σας ευχαριστώ γι αυτό αν έχετε κανένα τελευταίο tip θα το άκουγα ευχαρίστως
Θα σας έχω εντυπώσεις σε καμία 20 αρια μέρες

Κατ' αρχήν, καλώς ήρθες στο Forum :)

Τυχερός είσαι που μας βρήκες κι έτσι χωρίς κανένα κόπο συγκέντρωσες όλες τις πληροφορίες κ πας προετοιμασμένος... καλά να περάσεις κ είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι δεν θα θες να γυρίσεις! Βγάλε πολλές φωτογραφίες κ όταν με το καλό επιστρέψεις περιμένουμε κ την δική σου συμμετοχή με τις ταξιδιωτικές εντυπώσεις σου στο thread...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.008
Πόντοι
22.785
Βρε πληγες που ξυνη ο φιλος μας πρωι πρωι      αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Γλυδένσια ααααααααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Spartacus

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
0
σε 272 νυκτες και αποψε θα χαναπάω.

Σκοτεινε, θα 'ρθεις?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μακάρι,αλλά που ρε πούστη μου τώρα.ασε το σκέπτομαι

Pireotis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Γεια σας συναγωνιστές  την κάνω την άλλη Κυριακή για Κούβα  διαβασμένος, έχω μαζέψει διευθύνσεις και μαγαζιά από όλους σας και σας ευχαριστώ γι αυτό αν έχετε κανένα τελευταίο tip θα το άκουγα ευχαρίστως
Θα σας έχω εντυπώσεις σε καμία 20 αρια μέρες
Listos para vencer megale
Και μην ξεχνας ειμαστε Ελληνες ουτε χαιβανια ουτε λαμογια. Η Κουβα ειναι ενας καθρεπτης που οτι κανεις σου δειχνει :rockon: :rockon: :rockon:
Η καλητερη οδηγια "Με το χαμογελο στα χειλη"  :boobies: :boobies: :boobies:
Οσο για μενα αντε 36 ημερες  :( :( :(
Εαν εχεις καμια ερωτηση ακομη οι τοπικοι αρχηγοι μαλλον τα ξερουν ολα  :dancing: :dancing: :dancing:
Για τους υπολοιπους κολλητους υπομονη  :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Σημερα το βραδυ χαιρετισματα στον κολλητο μου. Eιναι με πεντε γκομμενες στο Havana Club Melia Cohiba :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Που θα παει θα τον κανουμε τον Ελληνικο συλογο στην Havana 
Και σε λιγα χρονια θα φωναζουν ρυθμικα "O μπαμπακας ερχεται" arriba :2funny: :2funny: :2funny:

Pireotis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
βρε συ στη καλαματα ειχα 10 κρουσματα λολ

και συ μου λες για στατιστικα στη κουβα για το ειτζ  να ειμαστε σοβαροι

απο κουβανες εχω 2 φιλες που ερχονται σπετσες καθε χρονο αν ειναι ο δρομος σου  ιουλιο συνηθως τα λεμε

απο θεμα προτιμησεων εχω εναν κανονα στο αβαταρ μου  και παντα τον τηρω ασχετα απο την προελευση και καταγωγη της γυναικας

για να ειμαι ειλικρινης μια μιγαδα κινεζα δεν θα την αλλαζα με καμμια
Για Σπετσες ειμαι μεσα οσο για μιγαδα κινεζα μοιαζει με σαρδελες και γιαουρτι.
Καμια φορα και τα καλυτερα υλικα δεν ταιριαζουν  :tickedoff: :tickedoff:
Εαν και αυτο ακομη παναθεμα με το εχω δοκιμασει  :S :S :S
Οι γυναικες στην υφηλιο συνηθως χωριζονται σε παρθενες και σε πουτανες, αυτο το μαμημενο το borderline σε μπερδευει :rockon: :think: :rockon:
Και αυτο θα το βρεις para qui εκει  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Para aqui σημαινει εδω λογω ομως που ο εγκεφαλος κολλησε στην Κουβα εγινε ετσι  :idiot: :idiot: :idiot:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ σήμερα την εφημερίδα ΗΜΕΡΗΣΙΑ, έχει ΥΠΕΡΟΧΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑ... :rockon:

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
παιδια μαρτιο θα ειμαι κουβα σιγουρα...πιστευετε οτι ειναι καλη περιοδος? εχω διαβασει οτι εχετε γραψει κ θεωρω οτι ειναι δυσκολο καποιος ελληνας να μην περασει καλα εκει...thnx anyway!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.008
Πόντοι
22.785
Εμαθες οτι καποια παιδια απο εδω μεσα ειμαστε καψουρηδες με την κουβα
και μας κανης ενεσεις μεσημεριατικες.....
Μην μας ξυπνας απο τον λυθαργο μας....... [move]ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ.[/move]

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
παιδια μαρτιο θα ειμαι κουβα σιγουρα...πιστευετε οτι ειναι καλη περιοδος? εχω διαβασει οτι εχετε γραψει κ θεωρω οτι ειναι δυσκολο καποιος ελληνας να μην περασει καλα εκει...thnx anyway!

Μια χαρά είναι αδελφέ.Ούτε πολύ υγρασία έχει τότε κ τα αεροπορικά θα τα βρεις τουλάχιστον 25% κάτω.

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
thnx πολυ...δεν θα παω μονος μου.θα ειναι μεσω σχολης οποτε ειναι φθηνα ετσι κ αλλιως! ανυπομονω να παω! πρεπει να ειναι τρελη εμπειρια κ σιγουρα γυρνας διαφορετικο ατομο...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
thnx πολυ...δεν θα παω μονος μου.θα ειναι μεσω σχολης οποτε ειναι φθηνα ετσι κ αλλιως! ανυπομονω να παω! πρεπει να ειναι τρελη εμπειρια κ σιγουρα γυρνας διαφορετικο ατομο...

Όχι μόνο τρελλή εμπειρία αδελφε.
Η  Ε Μ Π Ε Ι Ρ Ι Α  είναι.
Πραγματικά θα γύρισεις άλλος άνθρωπος.Θα γνωρίσεις έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο ζωής κ αντίληψης.
Μα καλά τι σχολή είναι αυτή που διοργανώνει ταξίδια στην Κούβα;;;;
ΕΛΕΟΣ,πάρτε με κ μένα ως μεταπτυχιακό

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
το μαρτιο παει το τμημα αρχιτεκτονικης...παει καθε χρονον με ξεφτιλα λεφτα! 7 μερες με 1000 Ε ολα πληρωμενα...! πρεπει να σε συστησει ατομο απο τη σχολη ομως.δεν μπορει να παει καποιος ασχετα.οποιος ςχςι γνωστο του φοιτητη εκει ας ψαχτει

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
παντως ρε παιδια δεν ξερω πως το βλεπετε εσεις αλλα εγω σκεφτομαι πως θα ειμαι μετα το ταξιδι...οταν θα γυρισω δλδ εδω ελλαδα...καταθλιψη θα παθω.εσεις πως το αντιμετωπισατε? εδω δεν την παλεψα που γυρισα απο βερολινο που δεν εχει καμοια σχεση με κουβα...

theoducati

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
0
καλησπέρα.τον δεκεμβριο πάω κουβα και ηθελα να ρωτησω το εξης.θα μείνουμε 10 μέρες αβανα και ο κολητος μου θέλει να πάμε άλλες τρεις βαραντερο για μπάνια.από ότι έχω ακούσει βαραντερο είναι ξενερωτα.πάζει κανενα μέρος κοντα στην αβάνα με παραλιες που μπορουμε να αραξουμε?από αβανα ποση ωρα είναι οι παραλιες και πως μπορεις να πας.
μπορουμε να νοικιάσουμε μηχανακια να γυρνάμε,γιατι αυτοκίνητο είναι λιγο δυσκολο να νοικιασεις.

Pireotis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
καλησπέρα.τον δεκεμβριο πάω κουβα και ηθελα να ρωτησω το εξης.θα μείνουμε 10 μέρες αβανα και ο κολητος μου θέλει να πάμε άλλες τρεις βαραντερο για μπάνια.από ότι έχω ακούσει βαραντερο είναι ξενερωτα.πάζει κανενα μέρος κοντα στην αβάνα με παραλιες που μπορουμε να αραξουμε?από αβανα ποση ωρα είναι οι παραλιες και πως μπορεις να πας.
μπορουμε να νοικιάσουμε μηχανακια να γυρνάμε,γιατι αυτοκίνητο είναι λιγο δυσκολο να νοικιασεις.
Συναγωνιστη.
Δυο παραλιες παιζουν κοντα Havana , Playa Estes, Marina Heminguey.
Μην περιμενεις παραλιες αλλα Κυκλαδες, αλλα λιγο τον Αντλαντικο. Λιγο μεγαλες και κυματωδεις.
Marina Heminguey μικρη και κοντα στην πολη το βραδυ θελεις κονε να πας πολη, δεν εχει παιχνιδι.
Η Havana παιζει καλυτερα με δυο τρια ξενοδοχεια και πισινες μεγαλες στο κεντρο. Riviera, Cohly με μινιμουμ καταναλωση 5/12 ευρω αλλα οτι πρεπει να φερεις τα μωρα για μπανακι. Αλλοιως η ξεροσταλιαζεις μονος καθε βραδυ και περιμενεις τα μομια τον πρωι  :P :P :P τωρα βαζω  τα γελια με κατι Ελβετους οταν πηγαμε με τα μωρα στο Estes ξεροχυμαν και δεκα φορες μας ρωτουσαν που τα βρηκαμε  :boobies: :boobies: :boobies:
Εαν πρεπει να κανεται τα μπανια σας Λουτρακι Καμμενα Βουρλα εαν θελεις μπαλιτσα Havana  :rockon: :rockon: :rockon:
Playa estes 20 + 20 πηγαινε ελα , Marina 10+10 το ευρω το ταξι.  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Μηχανακια γιοκ αλλα καλυτερα αστω το ποτο κανει 2 ευρω μην σε χασουμε κιολας  :2funny: :2funny: :2funny:
Οσο για Varadero ριξε μια παχια στο σπιτι και εισαι εκει μην κουραζεσαι δηλαδη. :jerking: :jerking: :jerking:
Εκτος εαν ειμαστε Μυκονιατες  :booty: :booty: :booty:
Το Varadero παιζει τελεια για ζευγαρακια νεονυμφα  :dancing: :dancing: :dancing: και σεις δεν ειστε
Φυσικα εαν βρεις το δεκαρι και το παρεις για λιγες μερες Varadero lujo  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: αρχηγος
24 μαμημενες και το μωρα με περιμενουν
Hasta listos para vencer y pane seco.

Pireotis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Τελικα ειμαστε 8 :think: :think: :think: και ξερο ψωμι.
Δεν πειραζει, λιγοι μπορουν να δουν την Κουβα και λιγοτεροι να την καταλαβουν  :rockon: :rockon: :rockon:Λιστοσ
Δεν με χαλασε ποτε που δεν πηγα με το λεοφωρειο και καθε φωρειο στην ζωη μου  :rockon: :rockon: :rockon:
Listos para vencer amigos grecos

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom