Νέα

Κούβα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sincity
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 412K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πως προτιμάτε να λέγεται το thread?

• Κούβα

Ψήφοι: 38 12,6%
  • Κούβα sex trip

Ψήφοι: 73 24,3%
  • Κούβα και ξερό ψωμί!

Ψήφοι: 36 12,0%
  • Δεν με νοιάζει το όνομα... να πάω κι εγώ στην Κούβα θέλω!

Ψήφοι: 154 51,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    301

ELGEO2

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
  hola amigos....παρακαλω μια ενημερωση ...σχετικα με το πηγαινε ελα..ποια αεροπορικη ειναι η προτινομενη..περιπου ωρες πτησης  ..??? και περιπου το κοστος του αεροπορικου ναυλου απο αθηνα..ενδιαφερομαι για φεβρουαριο  η μαρτιο του 2009.μαλλον μονος μου...muchas grathias....horhe.. :helpplea:

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
  hola amigos....παρακαλω μια ενημερωση ...σχετικα με το πηγαινε ελα..ποια αεροπορικη ειναι η προτινομενη..περιπου ωρες πτησης  ..??? και περιπου το κοστος του αεροπορικου ναυλου απο αθηνα..ενδιαφερομαι για φεβρουαριο  η μαρτιο του 2009.μαλλον μονος μου...muchas grathias....horhe.. :helpplea:

Κόστος ναύλου γύρω στα 1300 Euro +- 100 Euro

Προτινόμενες εταιρείες ΚLM,Air France,Iberia τις έχω βάλει με σειρά προτίμησης
Από άποψη λιγότερης αναμονής στο αεροδρόμιο Αir France!
Γύρω στις 17 ώρες + 3 ώρες ανάλογα με την επιλογή του δρομολογίου!
Θα σου πρότεινα να ψάξεις κανα έτοιμο τουριστικό πακέτο που να αφορά την Κούβα,το πιθανότερο να σου κοστίσει πιο φθηνά και να περάσεις καλύτερα!

ELGEO2

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
  σε ευχαριστω πολυ.....να εισαι καλα...καλο βραδυ.

axl33

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Tha einai kapoios synagonostis xristougenna sto nisi??

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
μαρτιο ναι...τελος του χρονου δε νομιζω! μακαρι να πηγαινα 2 φορες!  :2funny: :2funny: :2funny:

axl33

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Παίδες ,ακουσα οτι 29 οκτώμβρη κατατείθεται στον ΟΗΕ σχέδιο έρσης του Αμερικάνικου εμπάργκου......Φοβάμαι οτι μέχρι τον Μάρτη δεν θα υπάρχει πιά Κούβα όπως ειναι τώρα......

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
το μεγαλο μου ονειρο ειναι να παω καποια στιγμη στη κουβα.

axl33

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αν περιμένεις πολύ.....μόνο όνειρο θα μεινει αδερφέ....

player george

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Παίδες ,ακουσα οτι 29 οκτώμβρη κατατείθεται στον ΟΗΕ σχέδιο έρσης του Αμερικάνικου εμπάργκου......Φοβάμαι οτι μέχρι τον Μάρτη δεν θα υπάρχει πιά Κούβα όπως ειναι τώρα......
Δεν νομίζω να είναι τόσο άμμεση η αλλαγή, μην ανησυχείς, δεν αλλάζουν οι κουβανοί τόσο εύκολα την κουλτούρα τους. Δεν πολυγουστάρουν τον καπιταλισμό.

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
εννοειται...τετοιες αλλαγες δεν γινονται τοσο ξαφνικα! δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα! κ στην τελικη αν συμβει αυτο νομιζω πως θα αλλαξουν τοσα πολλα πραγματα που το τελευταιο που θα πρεπει να σκεφτομαστε ειναι τα ταξιδακια μαςς...

agelosap

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας παιδία την προηγούμενη  εβδομάδα γύρισα από Κούβα μετά από 12 μέρες που έκατσα 9 Αβάνα και 3 Βαραδερο εγώ και ένα φιλαράκι μόνοι μας χωρίς group
Μείναμε σε casa particular μετακινιόμασταν στην πόλη με ταξί και στο Βαραδερο πήγαμε με το δικό τους ΚΤΕΛ που ήταν πολύ καλό
Λοιπόν αν θέλετε να δείτε αυτά που έχετε διάβαση σε προηγούμενα pοst μην πάτε low season. Εγώ  πήγα σε όλα όσα διάβασα γιατί έκατσα πολλές μέρες και να σας πω τι είδα, στο HAVANA CAFE(δίπλα στο ξενοδοχείο ΜΕLIA COHIBA στην Μελικόν) πολύ όμορφο μαγαζί αλλά είχε 5 μόνο κοπέλες οι 3 δεν βλεπόταν και οι άλλες 2 που ήταν καλές περίμεναν ουρά για να τις πάρουνε τιμές, με χίλια ζόρια να πέσουνε στα 80 από τα 100 που ζητάγανε και αυτό γιατί ήμασταν οι μόνοι κατά από 35 στο μαγαζί όλοι οι άλλοι ήταν 50αρηδες.
*Casa de la musica στο Vedado μέτριο μαγαζί χαλιά γκόμενες όχι πάνω από 8 ζήτημα να βλέπονταν οι 2 και εκεί από 100 ξεκίναγαν επειδή ήταν λίγες και εκεί μέχρι 70 πήγαιναν
*Casa de la musica στο Miramar βαράγαμε μύγες  εμείς και τα μοχιτο ήμασταν
*Diablo toom-toom μια η άλλη με το Casa ήταν τίποτα το φοβερό
Στο τρινιδαδ που είχε μόνο ενα μαγαζί το *Casa de la musica ήταν χειρότερα σχεδόν καθόλου γκόμενες και στην πλατειά μόνο πιτσιρίκια με το ζόρι 15 χρονών (μακριά)
Σορυ παιδία αλλά αυτά είδα και δεν είναι το πρώτο ταξίδι που κάνω έχω πάει και Πουκετ και Ριο.
Και πρέπει να ενημερώσουμε και τους επίδοξους ταξιδιώτες για ακόμα μερικά πραγματάκια
Ξεχνάτε το καλό φαγητό σε εστιατόριο σε όλη την Αβανα πουθενά δεν θα φάτε καλά απλα αν το ψάξετε  θα φάτε υποφερτά
Ξεχνάτε τον καφέ μόνο σε Κανά ξενοδοχείο προτείνω το Nacional καφετέριες έχει μόνο στο κέντρο που είναι σαν καφενεία και δεν αξίζουν
Σε όλη την Μαλεκον δεν θα βρείτε ούτε ενα μέρος για φαγητό η για καφέ απαράδεκτο, το μόνο μέρος στην Αβανα με θέα τον Ατλαντικό και δεν μπορείς να το απολαύσεις
Αν μείνετε σε casa θα έχετε πρόβλημα με το ρεύμα θέλει μετασχηματιστή απο Ελλάδα  και τα περισσότερα έχουν και πρόβλημα καθαριότητας θέλει ψάξιμο
Ακόμα δεν υπάρχει Κουβανός που να μην έχει φίλο στο εργοστάσιο πούρων και στο εργοστάσιο με το ρούμι όπως το είδα σε αυτά τα εργοστάσια πρέπει να δουλεύουν γύρο στα 5 εκατομμύρια Κουβανοι έλεος, οι τιμές πούρων  ξεκινάνε απο 100 δολάρια η 25αδα  και εύκολα πέφτουν στα 50 αλλά και παρακάτω   
Για οποιαδήποτε άλλη ερώτηση είμαι στην διάθεση σας  .

player george

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Γεια σας παιδία την προηγούμενη  εβδομάδα γύρισα από Κούβα μετά από 12 μέρες που έκατσα 9 Αβάνα και 3 Βαραδερο εγώ και ένα φιλαράκι μόνοι μας χωρίς group
Μείναμε σε casa particular μετακινιόμασταν στην πόλη με ταξί και στο Βαραδερο πήγαμε με το δικό τους ΚΤΕΛ που ήταν πολύ καλό
Λοιπόν αν θέλετε να δείτε αυτά που έχετε διάβαση σε προηγούμενα pοst μην πάτε low season. Εγώ  πήγα σε όλα όσα διάβασα γιατί έκατσα πολλές μέρες και να σας πω τι είδα, στο HAVANA CAFE(δίπλα στο ξενοδοχείο ΜΕLIA COHIBA στην Μελικόν) πολύ όμορφο μαγαζί αλλά είχε 5 μόνο κοπέλες οι 3 δεν βλεπόταν και οι άλλες 2 που ήταν καλές περίμεναν ουρά για να τις πάρουνε τιμές, με χίλια ζόρια να πέσουνε στα 80 από τα 100 που ζητάγανε και αυτό γιατί ήμασταν οι μόνοι κατά από 35 στο μαγαζί όλοι οι άλλοι ήταν 50αρηδες.
*Casa de la musica στο Vedado μέτριο μαγαζί χαλιά γκόμενες όχι πάνω από 8 ζήτημα να βλέπονταν οι 2 και εκεί από 100 ξεκίναγαν επειδή ήταν λίγες και εκεί μέχρι 70 πήγαιναν
*Casa de la musica στο Miramar βαράγαμε μύγες  εμείς και τα μοχιτο ήμασταν
*Diablo toom-toom μια η άλλη με το Casa ήταν τίποτα το φοβερό
Στο τρινιδαδ που είχε μόνο ενα μαγαζί το *Casa de la musica ήταν χειρότερα σχεδόν καθόλου γκόμενες και στην πλατειά μόνο πιτσιρίκια με το ζόρι 15 χρονών (μακριά)
Σορυ παιδία αλλά αυτά είδα και δεν είναι το πρώτο ταξίδι που κάνω έχω πάει και Πουκετ και Ριο.
Και πρέπει να ενημερώσουμε και τους επίδοξους ταξιδιώτες για ακόμα μερικά πραγματάκια
Ξεχνάτε το καλό φαγητό σε εστιατόριο σε όλη την Αβανα πουθενά δεν θα φάτε καλά απλα αν το ψάξετε  θα φάτε υποφερτά
Ξεχνάτε τον καφέ μόνο σε Κανά ξενοδοχείο προτείνω το Nacional καφετέριες έχει μόνο στο κέντρο που είναι σαν καφενεία και δεν αξίζουν
Σε όλη την Μαλεκον δεν θα βρείτε ούτε ενα μέρος για φαγητό η για καφέ απαράδεκτο, το μόνο μέρος στην Αβανα με θέα τον Ατλαντικό και δεν μπορείς να το απολαύσεις
Αν μείνετε σε casa θα έχετε πρόβλημα με το ρεύμα θέλει μετασχηματιστή απο Ελλάδα  και τα περισσότερα έχουν και πρόβλημα καθαριότητας θέλει ψάξιμο
Ακόμα δεν υπάρχει Κουβανός που να μην έχει φίλο στο εργοστάσιο πούρων και στο εργοστάσιο με το ρούμι όπως το είδα σε αυτά τα εργοστάσια πρέπει να δουλεύουν γύρο στα 5 εκατομμύρια Κουβανοι έλεος, οι τιμές πούρων  ξεκινάνε απο 100 δολάρια η 25αδα  και εύκολα πέφτουν στα 50 αλλά και παρακάτω   
Για οποιαδήποτε άλλη ερώτηση είμαι στην διάθεση σας  .

Όταν είχα πάει για πρώτη φορά στην Κούβα ήταν με γκρουπ, στο γκρουπ ήταν μια παρέα με τρεις τύπους 25 με 30 χρονών, Κάθε μέρα αυτοί οι τύποι πήγαιναν στην malecon και κάνανε τζόκιν 2 με 3 ώρες περίπου και μετά μένανε στο ξενοδοχείο (melia cochiba) και το βραδύ πήγαιναν στα club που τους είχε υποδείξει ο αρχηγός του γκρουπ, τα τουριστικά μέρη δηλαδή και πλήρωναν 15 ευρώ τότε είσοδο, όταν τους ρώτησα κάποιο πρωί εάν πήγαν με καμιά κοπέλα μου είπαν ότι ήταν πολύ βρόμικα τα σπίτια τους και συχενόντουσαν να μαμίσουν εκεί. Όταν εγώ είχα ήδη  γυρίσει τα βραδιά σχεδόν όλοι την Havana και είχα μπει και κοιμηθεί σε 2 σπίτια τότε. Αυτοί φίλε μου όχι μονό δεν είδαν την κουβά αλλά για εμένα είναι σαν να μην πήγαν καθόλου. Όταν πας σε μια τόσο διαφορετική χωρά για να την δεις καλύτερα πρέπει να φύγεις από την μάζα των τουριστών και τα μέρει που προτείνουν και να μπεις μέσα στους ντόπιους, να τους μιλήσεις να κάνεις γνωριμίες και φίλους εάν είναι δυνατών, να αφήσεις πίσω σου οποία ταμπού και να έχεις κα αφήσεις των εαυτό σου ελεύθερο, μόνο τότε ίσως σταματήσουν να σε βλέπουν σαν ένα τουρίστα με μια τσέπη γεμάτη έτοιμος να τους την προσφέρει.En la vida siempre tu eres audaz. :rockon: :rockon: :rockon:

agelosap

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε George εγώ είπα απο την αρχή οτι πήγα μόνος χωρίς group και εμένα σε σπίτι και οχι σε ξενοδοχείο ασε που και να ήθελες να βρεις τουρίστες δεν μπορούσες γιατί ήταν ελάχιστη αυτή την περίοδο, ενας απο τους λόγους που πήγα αυτήν την περίοδο ήταν και αυτός. Εμένα με χάλασε οτι είχε λίγα κορίτσια ( και όχι καλά ) το βράδυ και αυτές είχαν 10 περίεργους να προσπαθούν να τις πλησιάσουν και οτι δεν μπορούσες να κανείς μερικά βασικά πραγματάκια που ειναι αναγκαία στης διακοπές για να περάσεις καλά δηλαδή να φας καλα να πιεις ενα καφέ χαλαρός και να μαμισης χωρίς να χρειάζεται να περιμένεις στην ουρά και να χτυπηθείς σε πλειστηριασμό με τον καθε περίεργο που έρχονταν οι γκόμενες και μου έλεγαν αυτός εκεί δίνει 100 εσυ γιατί 60 και έφευγαν δεν μου αρέσει αυτό ρε παιδία sorry 

Finder

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Μας καταριπτουν ενα μυθο αυτα που λεει ο φιλος...
Ειναι αληθεια ή ειναι ενας απλος συκοφαντης?  :grin:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα φίλοι.Καλημέρα συναγωνιστές.
:rockon:
Λοιπόν αυτα που λεέι ο agelosap πρέπει να ισχύουν σε low season εποχή.Και θα εξηγήσω το γιατί:
to 75-80% των Κουβανών σπουδάζουν σε πανεπιστήμια-ειναι ο λαός με το μεγαλύτερο μορφωτικό επίπεδο παγκοσμίως.Εύλογα θα ανήκουν σε αυτό το ποσοστό κ οι κοπέλες των ηλικιών πυο ψάχνετε.Επόμενο είναι να μην ξενυχτάνε τα βράδια εν καιρό πανεπιστημίου λόγω σπουδών ,αλλά κ προφανώς λόγω έλλειψης τουριστών.Επόμενο είναι να μην υπάρχουν πολλές γυναίκες σε low σεασον.
όσο για αυτό για τα περί φαγητού κ καφέ,ισχύει σε όλες τις εποχές.Μακριά από καφετέριες κ εστιατόρια.ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ-ΘΑΝΑΤΟΣ.
Να τρώτε μεσα στα μεγάλα ξενοδοχεία.

Μα καλα΄ρε ,οι αλλοι πήγαν διακοπές κ έβγαιναν για τζόκινγκ; :idiot: :idiot: :idiot: :uglystupid: :uglystupid:
Γιατί δεν πήγαιναν τίποτα Καμμένα Βούρλα;;;;

Finder

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Οντως αυτο με το τζοκινγκ ειναι λιγο υποπτο... :grin:

Το φαγητο τοσο χαλια ειναι ρε παιδια? Δηλαδη τι τρωνε???
Ρωταω γιατι ενα μαμισακι ειναι ωραιο να συνοδευεται μετα απο μια ωραια μασα...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τρώνε ρε πουλάκι μου,απλά είναι λίγο επίφοβο το που θα φας.Γενικα΄αποφέυγετε τα έξω εστιατόρια,εκ΄τός κ αν σας τα έχουν συστήσει.Παίζουν καποια εκπληκτικά εστιατόρια-ειδικά τα casas που είναι σπίτια όντως Κουβανών,κ τα χουν μετατρεψει σε εστιατόρια κ έχουν εκπληκτικό φαί.Μην πατε να φάτε αν δεν έχετε πρωτίστως ρωτήσει για το που,γιατί σας βλ΄πεπω να απολαμβάνετε την Κούβα από την χέστρα

alx-athens

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
θα συμφωνήσω με τα πιο πάνω.. σε στέλνουν στις μαλακίες οι οδηγοί και οι ξενοδόχοι. αν θες να δεις την κούβα πρέπει να μιλήσεις με κανα ντόπιο να σου πει τα δικά τους στέκια.
εγώ έμενα στο melita cohiba (κάπως έτσι) και δίπλα ήταν το μαγαζί που λέτε (havana cafe νομίζω? το γράφουν τα παιδιά). εκεί ο γέρος τρελό αλάνι. βέβαια σε μας είχε πέσει σύρμα και ερχόντουσαν τσούρμα αλλά το παν είναι αν πας εκεί να πιάσεις τα κονέ με το γέρο.
πάντως αυτό που διαπίστωσα είναι ότι δεν αξίζει... από γαμήσι όχι τίποτα σπουδαίο, τιμές στο 100άρικο (έχουν ανέβει οι τιμές πια) συν το 50αρικο στον πορτιέρη του ξενοδοχείου.
το χειρότερο είναι ότι βλέπουν τα σαμπουαν σου κλπ και αρχίζουν ωραίο αυτό χάρισέ μου το κλπ κλπ.. σε ξενερώνουν απίστευτα.
πάντως όταν είχα πάει εγώ παίζανε παρτούζες φουλ στην παρέα... βέβαια εγώ ο μπιπ ήμουν ηθικολογος... τέσπα... στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα.... :) γλύτωσα και τα φράγκα.
φαί όχι έξω, ποτά όχι απλά αλλά μόνο μπύρες... και με τα πούρα προσοχή... στη μαύρη παίζουν και μπανανόφλουδες και παίζει κίνδυνος στο αεροδρόμιο να ζητήσουν τιμολόγιο.. (εμένα μου ζήτησαν αλλά ευτυχώς είχα)
αυτά...
ωραία ήταν αν και ξενέρωσα εγώ γιατί την Κούβα την είχα από τις περιγραφές των φίλων μου που πηγαίνανε στην μπλιγάδα... και πήγα εκεί και είδα όλους τους ζήτουλες να σου πρίζουν τα συκώτια.. χωρίς ίχνος αξιοπρέπειας. Βέβαια ο george έχει δίκιο.. για να τη δεις σωστά πρέπει να φύγεις από τα τουριστικά... όποιος θέλει περισσότερες info (όχι για γκόμενες αλλά για το νησί)

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Τρώνε ρε πουλάκι μου,απλά είναι λίγο επίφοβο το που θα φας.Γενικα΄αποφέυγετε τα έξω εστιατόρια,εκ΄τός κ αν σας τα έχουν συστήσει.Παίζουν καποια εκπληκτικά εστιατόρια-ειδικά τα casas που είναι σπίτια όντως Κουβανών,κ τα χουν μετατρεψει σε εστιατόρια κ έχουν εκπληκτικό φαί.Μην πατε να φάτε αν δεν έχετε πρωτίστως ρωτήσει για το που,γιατί σας βλ΄πεπω να απολαμβάνετε την Κούβα από την χέστρα

Το καλλίτερο εστιατόριo της Αβάνας και πιθανόν ολόκληρης της Κούβας.
www.laguarida.com/la-paladar.php]La Guarida[/url]

Φοβερό κτίριο, ωραία ατμόσφαιρα, καλό φαγητό.
Πρέπει να κλείσετε, καθόσον μαζεύει αρκετούς Αμερικάνους, Καναδούς κλπ.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αυτό ακριβώς.Πρέσβεις,διπλωμάτες κλπ.
Αν δείτε σε τι περιοχή είναι θα φρίξετε,κάτι σαν την Αχαρνών της Κούβας κ όμως είναι απίστευτο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom