Νέα

Κοντή ή ψηλή;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 304
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι προτιμάτε στο κρεβάτι, ψηλόμουνα ή κοντόμουνα;

• Γουστάρω δυνατά κοντοπούτανα

Ψήφοι: 47 51,1%
  • Τρελαίνομαι για δροσερά τρελά ψηλόμουνα

Ψήφοι: 31 33,7%
  • Τρύπα να'ναι, στα παπάρια μου

Ψήφοι: 13 14,1%
  • Είμαι gay δεν με νοιάζει

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Είμαι λεσβιοπούλα, χέστηκα

Ψήφοι: 1 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    92

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Σχεδόν τέλειο ύψος. Νομίζω το πιο πιασάρικο στην ελλάδα είναι το 1.80 με 1.85 .
Γιατί γουστάρεις πινέζες τότε ;
Παλεύεις και παραπάνω !

Τι να σου πω... ξέρω γω? :grin: Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα! Προτιμώ τις κοντούλες παρά τα λελέκια. Όχι ότι απορρίπτω τις ψηλές όμως. Το ερώτημα ήταν τι προτιμάμε από τις δύο!

Μάλλον μου αρέσει πολύ να μου παίρνουν πίπα όρθιες :tooth:

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
363
Πόντοι
326
Κανονικά ανάλογο με το δικό μας

Awesome71

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
213
Πόντοι
21
Ούτε πολύ ψηλή ούτε πολύ κοντή. Όμορφη και με πάθος. Αυτό μετράει.

Fuckeros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
26
Εγω προτιμώ  απο 1.65 εως 1.75 οχι παραπανω οχι παρακατω εννοώ χωρίς τακούνια.
Ο μεσος ορος υψους ελληνιδας ειναι 1.65.
Οι ανω του 1.70 στην ελλαδα ειναι σχεδον το 20% ενω στην Ολλανδία ειχα διαβάσει το 50% και οι ολλανδεζες εχουν μεσο ορο υψους 1.70 οι ψηλότερες παγκοσμίως

antriou

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2016
Like
95
Πόντοι
0
Μην τρελαθούμε τώρα, οι περισσότερες "δίμετρες μουνάρες" που λέμε έχουν ύψος 1.72-1.78  :S
Για να γίνει κάποια μοντέλο συνήθως απαιτείται να είναι ψηλή και λεπτή.Εχω δει εκπομπή μοντελινγκ στην Πολωνία μέσω ίντερνετ και τα κορίτσια που έλαβαν μέρος ήταν κοπελαρες(η πιο κοντή ήταν γύρω στο 1,75) και φυσικά λεπτές.Φυσικά οι περισσότερες ήταν ελεύθερες. Στην Ελλάδα οι ψηλές άνω του 1,75 είναι σπάνιο φαινόμενο.Οπως όμως είπαμε οι ψηλές και λεπτές έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους και είναι πολύ ψυχρές και δύσκολες στην προσέγγιση ενώ θέλουν πάντα αυτές να έχουν τον τελευταίο λόγο.Κοινώς για να τα βρεις μαζί τους πρέπει να γίνεις μουνοδουλος.Η ανδρική αξιοπρέπεια δεν το επιτρέπει αυτό.

FAT BASTARD

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2017
Like
825
Πόντοι
81
Ψηλή για να την κυκλοφορώ στην παραλιακή, κοντή για τρελα σχέδια στο κρεβάτι.

BRAZILIAN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2010
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
301
Ψηλή για να την κυκλοφορώ στην παραλιακή, κοντή για τρελα σχέδια στο κρεβάτι.
Θά παραθέσω καί τίς δύο υπάρχουσες τάσεις, μέ δύο παροιμίες, καί ο καθένας άς πράξη κατά συνείδησιν!!
1) Ψηλό μουνί καμαρωτό γαμήσι!
2) Γυναίκα νανάκι, καλό πουτανάκι!!
Βέβαια υπάρχει καί η τάση τού "γαμάτε ότι κινείται..κι άν δέν κινείται, δώστε του πρώτα μία κλωτσιά νά κινηθή καί μετά τό γαμάτε!!

Διαλέγετε καί παίρνετε!!

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Θά παραθέσω καί τίς δύο υπάρχουσες τάσεις, μέ δύο παροιμίες, καί ο καθένας άς πράξη κατά συνείδησιν!!
1) Ψηλό μουνί καμαρωτό γαμήσι!
2) Γυναίκα νανάκι, καλό πουτανάκι!!
Βέβαια υπάρχει καί η τάση τού "γαμάτε ότι κινείται..κι άν δέν κινείται, δώστε του πρώτα μία κλωτσιά νά κινηθή καί μετά τό γαμάτε!!

Διαλέγετε καί παίρνετε!!

:tooth: Σωστόοοοοοοος!!!!

Επίσης να προσθέσω:

3) Ξανθό μουνί τρελό γαμήσι
4) Κόκκινο μουνί καμαρωτό γαμήσι

:tooth:

MARIOS6011

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Τα κορίτσια χωρίζονται σε κατηγορίες.Η ανώτερη κατηγορία περιλαμβάνει τα κορίτσια που είναι ψηλά και λεπτά (και έχουν και ωραίο σώμα). Τα κορίτσια αυτής της ανώτερης κατηγορίας αυτό που απολαμβάνουν είναι να μοιράζουν χυλοπιτες ενώ είναι εξαιρετικαυ δύσκολο να τις φλερτάρεις.

Psol_bill

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2018
Like
24
Πόντοι
0
Παίζει ρόλο και το πως είσαι...Αν είσαι ψηλός την παίζεις μπάλα κοντή ψηλή...Αν είσαι 1.70 χωρίς να θεωρηθεί ρατσιστικό χαχα και στα όρθια να θες την πηδήξεις θα πρέπει να ανέβεις στο στεπ.Ειναι δηλαδή περισσότερο λειτουργικό το θέμα

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.625
Πόντοι
2.660
Καυλιάρα να είναι και το ύψος άσχετο !!!

MARIOS6011

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Για να γίνει κάποια μοντέλο συνήθως απαιτείται να είναι ψηλή και λεπτή.Εχω δει εκπομπή μοντελινγκ στην Πολωνία μέσω ίντερνετ και τα κορίτσια που έλαβαν μέρος ήταν κοπελαρες(η πιο κοντή ήταν γύρω στο 1,75) και φυσικά λεπτές.Φυσικά οι περισσότερες ήταν ελεύθερες. Στην Ελλάδα οι ψηλές άνω του 1,75 είναι σπάνιο φαινόμενο.Οπως όμως είπαμε οι ψηλές και λεπτές έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους και είναι πολύ ψυχρές και δύσκολες στην προσέγγιση ενώ θέλουν πάντα αυτές να έχουν τον τελευταίο λόγο.Κοινώς για να τα βρεις μαζί τους πρέπει να γίνεις μουνοδουλος.Η ανδρική αξιοπρέπεια δεν το επιτρέπει αυτό.
Αν κάποιος έχει τρόπους (είναι τζέντλεμαν) και έχει και ύψος και εμφάνιση καλή  τότε μπορεί να έχει κάποιες πιθανότητες να το παλέψει για να ρίξει μια ψηλή ωραία και αδύνατη κοπέλα(λίγοι άντρες πληρούν βέβαια τις προυποθέσεις που είπα). Αν φυσικά κάποιος έχει λεφτά δεν είναι ανάγκη να τα χρειαστεί όλα όσα είπα αλλά επειδή οι έχοντες άφθονα λεφτά να ξοδεύουν σε γκομενες δεν είναι πολλοί ισχύουν οι προϋποθέσεις που είπα.Βέβαια μερικές ψηλές ωραίες κοπέλες πολλές φορές έχουν ενοχλητικά φετίχ (π.χ τους αρέσει να σε δαγκώνουν δυνατά και να σου αφήνουν σημάδια και πιπιλιες,να σε γκρατσουνανε  κτλ).Ενα άλλο στοιχείο είναι ότι τα ωραία ψηλά κορίτσια έχουν υψηλές απαιτήσεις σε μία σχέση και θέλουν να έχουν αυτές τον πρώτο και τελευταίο λόγο δηλαδή να επιβάλλονται.

lucas_tsi

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
6
Πόντοι
0
Εγώ ήμουν υπέρ των κοντοπούτανων από μικρός μέχρι που μου έσκασε ένα σωστό άλογο. Μάγκες αν ξέρει η ψηλή να χειρίζεται το κορμί της και δεν είναι ατσούμπαλη και άχαρη, είναι άλλο πράμα.  :headbaning2:

voltairos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2014
Κριτικές
10
Like
434
Πόντοι
291
Πάντα έλεγα ότι θέλω ψηλές αλλά ακόμα ψηλή γκόμενα δεν έχω βρει. Όλες μέτριο ανάστημα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom