Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.098
- Πόντοι
- 12.756
για πες ρε φιλε
δεν μπορω , ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ
για πες ρε φιλε
λιγο ....μια τζουρα....κλεισμενοι στα ερκοντισιον ειμαστε....βοηθαδεν μπορω , ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ
Ενταξει δεν ειμαι κι ο ντοστογιεφσκι χαχαγαμησες
οχι τυπε....ρεσπεκτ απο εμενα...σοβαρα μιλαωΕνταξει δεν ειμαι κι ο ντοστογιεφσκι χαχα
και μονο που το ποσταρες εδω στους ουνους βισηγοτθους ρεσπεκτοχι τυπε....ρεσπεκτ απο εμενα...σοβαρα μιλαω
Μόνο ΠΣΑΡΕΜΑ τα κορίτσια δεν είναι πλέον γιά μέναγέρο άσε τα ψόφια για ψάρεμα μόνο, τον κόβω ότι βουτάς βαθιά άνετα...
Ευχαριστω!οχι τυπε....ρεσπεκτ απο εμενα...σοβαρα μιλαω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
και μονο που το ποσταρες εδω στους ουνους βισηγοτθους ρεσπεκτ
ok, βάζωΠολεμικες τεχνες (πυγμαχια, μουαι ται) ερασιτεχνικα και σε αγωνες (νοβις και καποια σπαρινγκ μεταξυ σχολων)
Επισης, εαν πιανει, γραψιμο διηγηματων
Άλλοι σε σκι και άλλοι σε ξεσκι θέλει πολύ προσοχή τύπεπροσωπικά παραπέντε και σκι τα θεωρώ από τα πιο επικίνδυνα.
το σοβαρότερο ατύχημά μου σε σκι το έχω πάθει...
ξεσκί τύπε μόνο από κάτω μπορεί να πονέσει με καμιά ατσούμπαληΆλλοι σε σκι και άλλοι σε ξεσκι θέλει πολύ προσοχή τύπε
Παλιά είχα βουτήξει απο το τέρμα της γέφυρας στην αγία τριάδα και είχα πιάσει χώμα , λίγο απο το οποίο το είχα βγάλει έξω σαν απόδειξη. Βέβαια τα τελευταία χρόνια σπάνια πάω για μπάνιο οπότε δεν ξέρω αν θα το ξανάκανα , πάντως πρέπει να ήταν κάπου στα 3.5 η 4 μέτρα ... κάπου εκεί το υπολογίζω.τι λες ρε θειο????
τα μελη εδω αν βουτηξουν στα 3 μετρα εχουν πνιγει ....
τι μας εχεις για σουπερμαν...αλλο εδω που λεμε οτι βουταμε με τον ζακ μαγιολ για χταποδακια
Κάπου στα 18 είχαμε κάνει κάτι παρόμοιο στην πάρο, νομίζω στη μικρη σάντα μαρία...Παλιά είχα βουτήξει απο το τέρμα της γέφυρας στην αγία τριάδα και είχα πιάσει χώμα , λίγο απο το οποίο το είχα βγάλει έξω σαν απόδειξη. Βέβαια τα τελευταία χρόνια σπάνια πάω για μπάνιο οπότε δεν ξέρω αν θα το ξανάκανα , πάντως πρέπει να ήταν κάπου στα 3.5 η 4 μέτρα ... κάπου εκεί το υπολογίζω.
και μονο που το ποσταρες εδω στους ουνους βισηγοτθους ρεσπεκτ
Μην κολλάς τύπε, το νήμα είναι ναός της δημοκρατίας...Ευχαριστω!
Koλεοπτεραανεμοπτερα,σκουμπα,ελικοπτερα.....
Αναφέρουμε και ψηφίζουμε τις δεξιότητες που έχουμε αποκτήσει είτε λόγω επαγγέλματος, είτε από hobby, ή για όποιον άλλον λόγο (πχ λίγο πολύ η οδήγηση αυτοκινήτου είναι "υποχρεωτική" πλέον, κάτι σαν την ανάγνωση).
πρεπει να βαλεις και τον ψωλαρμενισμο σαν χτριμ χομπυ που εχουμε ολα τα μελη του μπου....