You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κοντή ή ψηλή;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 304
- Εμφανίσεις 14K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Cockamamie
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2020
- Like
- 754
- Πόντοι
- 81
Προσωπικά το υψος δεν με απασχολεί τόσο! Απλα να είναι όμορφη και σίγουρα όχι ΧΟΝΤΡΗ
Οι ψηλές κοπέλες(απο 1,75 και πάνω) συνήθως έχουν καβαλήσει το καλάμι,έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους,υψηλές απαιτησεις και θέλουν να έχουν συνήθως αυτές τον πρώτο λόγο και το πάνω χέρι σε μια σχέση.Δεν είναι τυχαίο που οι άντρες συνήθως προτιμούν τις κοντές .Και δεν είναι τυχαίο που βλέπεις τις κοντές κοπέλες να είναι σε σχέση ενώ οι ψηλές κατα κανόνα αν και είναι κοπελάρες είναι ωστόσο ελεύθερες.Ψηλη παντα.
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
- Κάτω από 1.80
- Κάτω από 60 κιλά (εκτός αν είναι 1.80!!!)
- Ιδιαίτερη αδυναμία σε κοντοπούτανα 50 κιλών με βυζάρες!!!
- Oι πάνω από 1.75 είναι λίγο άχαρες (οι περισσότερες, όχι όλες).
Over and out!
- Κάτω από 60 κιλά (εκτός αν είναι 1.80!!!)
- Ιδιαίτερη αδυναμία σε κοντοπούτανα 50 κιλών με βυζάρες!!!
- Oι πάνω από 1.75 είναι λίγο άχαρες (οι περισσότερες, όχι όλες).
Over and out!
John.Greek
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 38
- Like
- 2.446
- Πόντοι
- 2.606
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Δηλαδή ρε παίκτες αν ήταν να διαλέγατε από μία 1.58 και μία 1.78 θα διαλέγατε την κοντή? Εκτός αν είστε και οι ίδιοι νάνοι :S
Εγώ θα διάλεγα την 1.58 και ουδεμία σχέση έχει αυτό που λες γιατί τότε και οι γέροι θα κυνηγούσαν γριές και όχι πιτσιρίκες.
Για την ιστορία, είμαι 1.88
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.897
- Πόντοι
- 4.766
Και εγώ τόσο είμαι περίπου 1.86..Θα ήταν αστείο να ήμουν με μία 1.58 ..θα ξενερωνα κυριολεκτικά.η ηλικία καμία 20-30 χρόνια είναι διαφορετικό θέμα.Εγώ θα διάλεγα την 1.58 και ουδεμία σχέση έχει αυτό που λες γιατί τότε και οι γέροι θα κυνηγούσαν γριές και όχι πιτσιρίκες.
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Και εγώ τόσο είμαι περίπου 1.86..Θα ήταν αστείο να ήμουν με μία 1.58 ..θα ξενερωνα κυριολεκτικά.η ηλικία καμία 20-30 χρόνια είναι διαφορετικό θέμα.
Σώπα ρε συ, τι είναι αυτά που λες? Ξέρεις τι χειρίσιμη είναι μια τέτοια? Την σηκώνεις από δω, την πετάς στον αέρα, την καρφώνεις πάνω σου... μιλάμε για τρελό παιχνιδάκι!
DayStalker
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2020
- Like
- 7.653
- Πόντοι
- 2.306
Εγώ επειδή είμαι ψηλός (1.95) προτιμώ τις κοπέλες 1.70+
Αλλά για να είμαι δίκαιος , τα καλύτερα πηδήματα τα χω κάνει με κοντές. Άλλο επίπεδο. Τις κοντές τις παίρνεις παντού και με κάθε τρόπο. Οι ψηλές είναι λίγο άβολες. Και πιάνουν και περισσότερο χώρο στο κρεβάτι.
Αλλά για να είμαι δίκαιος , τα καλύτερα πηδήματα τα χω κάνει με κοντές. Άλλο επίπεδο. Τις κοντές τις παίρνεις παντού και με κάθε τρόπο. Οι ψηλές είναι λίγο άβολες. Και πιάνουν και περισσότερο χώρο στο κρεβάτι.
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.897
- Πόντοι
- 4.766
Ναι άλλο ιερόδουλη άλλο να την έχεις σχέση .. ξενερωμα τελείως.. μία συνεύρεση εννοείται έχω κάνει με πολλές αλλά συνέχεια με τίποταΣώπα ρε συ, τι είναι αυτά που λες? Ξέρεις τι χειρίσιμη είναι μια τέτοια? Την σηκώνεις από δω, την πετάς στον αέρα, την καρφώνεις πάνω σου... μιλάμε για τρελό παιχνιδάκι!
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Ναι άλλο ιερόδουλη άλλο να την έχεις σχέση .. ξενερωμα τελείως.. μία συνεύρεση εννοείται έχω κάνει με πολλές αλλά συνέχεια με τίποτα
Εμένα δεν με χαλάει. Εξάλλου τα είχα με μία τέτοια όταν ήμουν φοιτητής για 3 χρόνια.
1.52, 44 κιλά! Μια χαρά ήμασταν!
Με λίγα λόγια... περί ορέξεως!
kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.188
- Πόντοι
- 2.356
κοντη! η ψηλη θα σκεβρωσει καποια στιγμη. οι κοντες θα μικροδειχνουν περισσοτερο και γενικα εχουν λιγοτερα θεματα με μεσες ποδια κλπ αργοτερα... η ψηλη απο μια ηλικια και μετα ουτε να καβαληθει μπορει ποσο μαλλον να καβαλησει! φοβου την οστεοπορωση :Ρ
Οι ψηλές γενικά είναι πολύ πιο δύσκολες κατα κανόνα και πολύ πιο ψυχρές.Έχουν το αίσθημα του ναρκισισμού και αυτός είναι ο λόγος που βλέπεις κοπελάρες με 1,75 και πιο πάνω να είναι ελεύθερες και τις κοντές να έχουν σχέση.Δεν ισχυρίζομαι ότι οι ψηλές είναι λιγότερο ωραίες απο τις κοντές.Όμως οι ψηλές το παίζουν μοντέλα και εχουν τεράστια διαφορά νοοτροπίας σε σχέση με τις πιο κοντές.Εγώ θα διάλεγα την 1.58 και ουδεμία σχέση έχει αυτό που λες γιατί τότε και οι γέροι θα κυνηγούσαν γριές και όχι πιτσιρίκες.
Εδώ μιλάμε για γκόμενες.Οι ψηλές κατα κανόνα(πάνω απο 1,75) είναι πιο ψυχρές και πιο δύσκολες και πολλές απο αυτές σου κόβουν στα ίσα τον αέρα αν πας να τις φλερτάρεις.Οι πιο κοντές είναι πολύ πιο προσεγγίσιμες και λιγότερο ψυχρές(δεν έχουν καβαλήσει σσε τέτοιο βαθμό το καλάμι).Οι ψηλές το βλέπουν μοντέλα και πιστεύουν πως είναι κάποιες.Ναι άλλο ιερόδουλη άλλο να την έχεις σχέση .. ξενερωμα τελείως.. μία συνεύρεση εννοείται έχω κάνει με πολλές αλλά συνέχεια με τίποτα
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
κοντη! η ψηλη θα σκεβρωσει καποια στιγμη. οι κοντες θα μικροδειχνουν περισσοτερο και γενικα εχουν λιγοτερα θεματα με μεσες ποδια κλπ αργοτερα... η ψηλη απο μια ηλικια και μετα ουτε να καβαληθει μπορει ποσο μαλλον να καβαλησει! φοβου την οστεοπορωση :Ρ
Μου αρέσει πολύ που προσέχεις και για την υγεία τους!
kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.188
- Πόντοι
- 2.356
για τα γεραματα μου προσεχω! οι κοντες βαστανε περισσοτερο! βεβαια το σιγουρο ειναι οτι θα σε θαψουν!Μου αρέσει πολύ που προσέχεις και για την υγεία τους!
fylobios30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.207
- Πόντοι
- 606
Εδώ μιλάμε για γκόμενες.Οι ψηλές κατα κανόνα(πάνω απο 1,75) είναι πιο ψυχρές και πιο δύσκολες και πολλές απο αυτές σου κόβουν στα ίσα τον αέρα αν πας να τις φλερτάρεις.Οι πιο κοντές είναι πολύ πιο προσεγγίσιμες και λιγότερο ψυχρές(δεν έχουν καβαλήσει σσε τέτοιο βαθμό το καλάμι).Οι ψηλές το βλέπουν μοντέλα και πιστεύουν πως είναι κάποιες.
Ε είναι.
Αφού πάνω από 1.75 ειδικά στην ελλάδα, δεν είναι ούτε 1/50.
Από αυτές που κουβαλήθηκαν στην ελλάδα .... χέστα κι άστα ....
Αυτές είναι 99% κάτω από 1.50 .
El Duderino
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.690
- Πόντοι
- 456
Ψηλό μουνί περήφανο γαμήσι. Φυσικά μερικοί έχουν στο μυαλό τους ότι οι ωραίες ψηλές όπως τα κλασσικά μοντέλα είναι 1.85 ενώ στην πραγματικότητα οι περισσότερες είναι 1.73-1.78, είναι αδύνατες και δίνουν την ψευδαίσθηση του 2μετρου. Πραγματικά στα 175cm η γυναίκα θεωρείται αρκετά ψηλή, το ιδανικό ύψος για μένα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 120
- Εμφανίσεις
- 33K
- Απαντήσεις
- 24
- Εμφανίσεις
- 6K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 108