troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.956
- Πόντοι
- 5.506
γιατι το λες ρε νιμου? :S :S :S2 μελη,εγω και συ τυπε-και 5 επισκεπτες ..να ποιοι αγωνιουν ειλικρινα :S :S :S
εχει εξεχοντα μελη που ανησηχουμε :S :S :S :S
γιατι το λες ρε νιμου? :S :S :S2 μελη,εγω και συ τυπε-και 5 επισκεπτες ..να ποιοι αγωνιουν ειλικρινα :S :S :S
τυπε εγω λεω να σε φορτωσουμε στο τρικυκλο του νασσου και με το πολυβολο και να τους την πεσουμε :Sδυο πραγματα συμβαινουν τυποι..ο τυπος ατεσιαν αυτη τη στιγμη ειτε πιρφοριζει γκαγκαουζιανη πιτσιρικα ειτε ειναι στην υπογα ασβερκου γκαγκαζουανου :S
τι σε εχει πιασει ρε τυπε με τους γκαγκαουζανους και θες να τους καθαρισεις??τυπε εγω λεω να σε φορτωσουμε στο τρικυκλο του νασσου και με το πολυβολο και να τους την πεσουμε :S
τυπε εγω λεω να σε φορτωσουμε στο τρικυκλο του νασσου και με το πολυβολο και να τους την πεσουμε :S
τυπε φαγανε τον μαγκα τον λεβεντη τον καραμπουζουκλη γιατιοχιτι σε εχει πιασει ρε τυπε με τους γκαγκαουζανους και θες να τους καθαρισεις??
θα δεις οτι ο γιατιοχις θα ειναι 5ημερη με το γκομενετο και θα κανουμε τη γενοκτονια τσαμπα :Sτυπε φαγανε τον μαγκα τον λεβεντη τον καραμπουζουκλη γιατιοχι
τυπε απαγορευεται η μπυρα....οσο κατουρησουμε στην ελλαδα και στα γκουντιςΝα κατουρήσουμε πρώτα τύπε γιατί αν πάμε σε τίποτα τουαλέτες οσε... :S :S :S
φοβαμαι ναι ρε μπιρλα αλλα..θα δεις οτι ο γιατιοχις θα ειναι 5ημερη με το γκομενετο και θα κανουμε τη γενοκτονια τσαμπα :S
δε γαμιεται παμε...αλλα θα εξηγησεις εσυ μετα στον κοτομπιφτεκο γιατι τον αφησαμε χωρις λαοφοβαμαι ναι ρε μπιρλα αλλα..
4 μεληγιατι το λες ρε νιμου? :S :S :S
εχει εξεχοντα μελη που ανησηχουμε :S :S :S :S
και μαλλον δεν ειναι το πρωτο τυπε :S :S :Sδυο πραγματα συμβαινουν τυποι..ο τυπος ατεσιαν αυτη τη στιγμη ειτε πιρφοριζει γκαγκαουζιανη πιτσιρικα ειτε ειναι στην υπογα ασβερκου γκαγκαζουανου :S
αλωσαν και τα goodys τυπε τα ροντια :S :S :Sτυπε απαγορευεται η μπυρα....οσο κατουρησουμε στην ελλαδα και στα γκουντις
Περυσι ειχαμε την υπογα και φετος εχουμε τη Σοβιετια να εξαφανιζει τυπους... :S :S :S
σαλτα γαμησου ρε μουνι που γραφεις μολις παει η ελληνιδα για κατουρημα ....Στα αρχιδια σας ετσι; :S :S :S
σαλτα γαμησου ρε μουνι που γραφεις μολις παει η ελληνιδα για κατουρημα ....