You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κομοτηνή
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mangasuthu
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 300K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
vicepresident
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2009
- Κριτικές
- 26
- Like
- 0
- Πόντοι
- 11
Προχθές που βρέθηκα Κομοτηνή ρώτησα έναν ταξιτζή και μου είπε οτι απέναντι απο το λιντλ έχει μαυρούλες.
Καθώς δεν είχα πάει με μαύρη το τόλμησα με μια πολύ αδύνατη.
Μου είπε: Ονομα Αννα, ετών 21, βάρδια ολη μέρα καθημερινά μετα τις 11 με 12 έρχεται άλλη.
Απαλο δέρμα, μικρό αλλά στητό βυζάκι, κωλαράκι πολυυυυ σφιχτό!
Οποιος θέλει κρέας δεν την συνιστώ.
Ευγενική, καλοπροαίρετη αλλα μαυρίλα ρε παιδί μου, προσπαθείς να δείς κάτι μέσα στο ημίφως, τίποτα σκοτάδι στο καθρέφτη μόνο σκιές!!!
Καθώς δεν είχα πάει με μαύρη το τόλμησα με μια πολύ αδύνατη.
Μου είπε: Ονομα Αννα, ετών 21, βάρδια ολη μέρα καθημερινά μετα τις 11 με 12 έρχεται άλλη.
Απαλο δέρμα, μικρό αλλά στητό βυζάκι, κωλαράκι πολυυυυ σφιχτό!
Οποιος θέλει κρέας δεν την συνιστώ.
Ευγενική, καλοπροαίρετη αλλα μαυρίλα ρε παιδί μου, προσπαθείς να δείς κάτι μέσα στο ημίφως, τίποτα σκοτάδι στο καθρέφτη μόνο σκιές!!!
vicepresident
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2009
- Κριτικές
- 26
- Like
- 0
- Πόντοι
- 11
εβαλα marathonos στο google maps και δες και μόνος σου...
vicepresident
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2009
- Κριτικές
- 26
- Like
- 0
- Πόντοι
- 11
Παιδιά κανένα νέο μεσα στο 2009 έχουμε...με ενδιαφαίρει το σπιτάκι απέναντι απο το Lidl!Αν έχει πάει κάποιος πρόσφατα ας πεί τίποτα και σε εμάς...
δες λίγο παραπάνω χριστιανέ μου! ... μάλλον δεν το είδες γιατί ήταν γραμμένο με ελληνικά το "λιντλ"
Το είδα ρε φίλε, το θέμα είναι να μας πει κάποιος τι κάνει η κοπέλα στο δομάτιο... Δίνεις 30€ και αν δεν έχεις τελειώσει στο 15' λεπτο σε πετάει έξω...;
τί παίζει...;
Το μαυράκι βλέπετε...;
Το βράδυ που αλλάζει έρχετε πάλι μαύρη...;
τί παίζει...;
Το μαυράκι βλέπετε...;
Το βράδυ που αλλάζει έρχετε πάλι μαύρη...;
vicepresident
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2009
- Κριτικές
- 26
- Like
- 0
- Πόντοι
- 11
Τελικά η Κομοτηνή για τους περαστικούς είναι ότι πρέπει. Και εξηγώ.... σε παλαιότερο ποστ εγραψα για το ρδέλο απέναντι απο λιντλ και το βρήκα εύκολα... ακολουθώντας οδηγίες από την δυτική είσοδο της πόλης. Αυτή τη φορά μου είπαν για την ανατολική είσοδο της πόλης και διερχόμενος από Αλεξανδρούπολη... έκανα μια στάση. Δεν μπλέχτηκα καθόλου, το βρήκα πανεύκολα.
Η δεσποινίς ετών 24, με όνομα Ανδριάννα, εξ Ουγγαρίας ξανθό μωρό με γαλανά ματάκια πονηρά. Κανονική προς κοντή με σχετικά μικρό βυζί και με γυμνασμένο σώμα και δέρμα τεντωμένο. Το κλου της υπόθεσης είναι ότι έχει μαυρίσει από τα μπάνια και οι ασπρες περιοχές που εμφανίζονται είναι σκέτη κάβλα. Οταν τη ρώτησα πως και έχει γυμνασμένα πόδια μου είπε ότι κάνει μπάνια, ε αυτό το είχαμε καταλάβει.
Πίπα μέτρια αλλά το θέαμα μετράει! Συμμετοχή μικρή αλλά ότι στάση ζητήσεις στην κάνει και όχι μόνο! την βελτιώνει με μικρές παραλλαγές! Ακόμη ήταν και λιγο βιαστική γιατί μάλλον είχε κόσμο ίσως και γι αυτό βελτίωνε τις στάσεις ... δεν ξέρω θα ήθελα να την ξαναδοκιμάσω.
Βγαίνοντας έκανα καλά σχόλια στον τσατσο και μου είπε αν σου αρέσει η κοπέλα θα δουλεύει από 5-6 Ιουν (αυτό το Σαββατο Κυριακο) στο μαγαζί απέναντι απο το Λιντλ....
Στην επόμενη διέλευση θα περάσω.
Η δεσποινίς ετών 24, με όνομα Ανδριάννα, εξ Ουγγαρίας ξανθό μωρό με γαλανά ματάκια πονηρά. Κανονική προς κοντή με σχετικά μικρό βυζί και με γυμνασμένο σώμα και δέρμα τεντωμένο. Το κλου της υπόθεσης είναι ότι έχει μαυρίσει από τα μπάνια και οι ασπρες περιοχές που εμφανίζονται είναι σκέτη κάβλα. Οταν τη ρώτησα πως και έχει γυμνασμένα πόδια μου είπε ότι κάνει μπάνια, ε αυτό το είχαμε καταλάβει.
Πίπα μέτρια αλλά το θέαμα μετράει! Συμμετοχή μικρή αλλά ότι στάση ζητήσεις στην κάνει και όχι μόνο! την βελτιώνει με μικρές παραλλαγές! Ακόμη ήταν και λιγο βιαστική γιατί μάλλον είχε κόσμο ίσως και γι αυτό βελτίωνε τις στάσεις ... δεν ξέρω θα ήθελα να την ξαναδοκιμάσω.
Βγαίνοντας έκανα καλά σχόλια στον τσατσο και μου είπε αν σου αρέσει η κοπέλα θα δουλεύει από 5-6 Ιουν (αυτό το Σαββατο Κυριακο) στο μαγαζί απέναντι απο το Λιντλ....
Στην επόμενη διέλευση θα περάσω.
baklavatzioglou
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Like
- 60
- Πόντοι
- 6
λοιπόν άντε να μιλήσει και κανείς ντόπιος .στο λιντλ απέναντι έχει μια μαύρη πού όταν την είδα κόντεψα να τα ξεράσω.. από ξανθη ερχοντας ..από Αλεξανδρούπολη είναι κλιστο δίπλα στον λαστιχα . στα άλλα 4 πού έχει στο ανάχωμα στο 1 είναι μια μελαχρινή παχουλουλα με σκουλαρικάκι στην μύτη αλλά με όμορφο προσωπάκι Ελληνίδα ακριβώς από πίσω είναι μια ροσιδα πολύ αδύνατη δεν μου άρεσε καθόλου ..ακριβώς απενατι απο την ροσιδα είναι η τζινα καλό μωράκι ..εκεί έκανα και κατα8εση λέει ότι είναι Ελληνίδα ..πιο πίσω είναι η φωτηνη που την γαμάς και κλίνη τα μάτια ..αίσχος παιδιά μην πάτε με αυτή θα κλάψετε τα λεφτά σας αυτά από μένα όπια άλλη απορία έχετε εδώ είμαι εγώ. αα και ξέχασα να πω ότι και στο αριγκατο 2 και εκεί είναι κλειστά.
vicepresident
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2009
- Κριτικές
- 26
- Like
- 0
- Πόντοι
- 11
εφτασε η βδομάδα διέλευσης πάλι!
Και θέλω να ρωτήσω, ....
ολα αυτά που γράφεις ισχύουν για μετά την 12ατην βραδυνή? γιατί μετά τις 12 ήδη έχω πάρει τον δρόμο επιστροφής.
η Ξανθιά Ουγγαρέζα τελικά δεν πήγε να δουλέψει εκεί προς το Λιντλ (Απο Ξάνθη μεριά)?
Και θέλω να ρωτήσω, ....
ολα αυτά που γράφεις ισχύουν για μετά την 12ατην βραδυνή? γιατί μετά τις 12 ήδη έχω πάρει τον δρόμο επιστροφής.
η Ξανθιά Ουγγαρέζα τελικά δεν πήγε να δουλέψει εκεί προς το Λιντλ (Απο Ξάνθη μεριά)?
Επισκέπτης
Στην κομοτηνή λένε ότι οι γυναίκες είναι άπειρες κ λυσσασμένες (φοιτήτριες) τί λετε εσείς?
Καλησπερα φιλε περναω απο Κομοτηνη λογο δουλειας, αν μπορεις στειλει με pm διευθυνσεις για να της βαλω στο gps και να παω μια τσαρκα.Ευχαριστω πολλη.λοιπόν άντε να μιλήσει και κανείς ντόπιος .στο λιντλ απέναντι έχει μια μαύρη πού όταν την είδα κόντεψα να τα ξεράσω.. από ξανθη ερχοντας ..από Αλεξανδρούπολη είναι κλιστο δίπλα στον λαστιχα . στα άλλα 4 πού έχει στο ανάχωμα στο 1 είναι μια μελαχρινή παχουλουλα με σκουλαρικάκι στην μύτη αλλά με όμορφο προσωπάκι Ελληνίδα ακριβώς από πίσω είναι μια ροσιδα πολύ αδύνατη δεν μου άρεσε καθόλου ..ακριβώς απενατι απο την ροσιδα είναι η τζινα καλό μωράκι ..εκεί έκανα και κατα8εση λέει ότι είναι Ελληνίδα ..πιο πίσω είναι η φωτηνη που την γαμάς και κλίνη τα μάτια ..αίσχος παιδιά μην πάτε με αυτή θα κλάψετε τα λεφτά σας αυτά από μένα όπια άλλη απορία έχετε εδώ είμαι εγώ. αα και ξέχασα να πω ότι και στο αριγκατο 2 και εκεί είναι κλειστά.
baklavatzioglou
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Like
- 60
- Πόντοι
- 6
To ανάχωμα είναι τέρμα ανδριανουπολεος .απενατι απο το λιντλ είναι μεραρχίας σερρων .νούμερα δεν ξέρω να σου πω αλλά έτσι δεν θα βρεις άκρη ..ρε παιδιά για ποια ξανθιά Ουγγαρέζα λέτε αυτή που δούλευε και στην δράμα την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ; Που πήγα να ξαπλώσω πάνω της και μου είπε ότι δεν κάνει και απογορευετε; εκτός αν μιλάτε για ένα αστέρι που την λέγανε ελλη .αυτή η ξανθιά που λες εσύ έχει τατουάζ στην κιλια ; αν λες αυτή φιλε μακριαααα.
και οσο για τις φοιτήτριες που λες πάνε με φοιτητές και με κάποιους ντόπιους αλλά αυτή, η μπάρμαν θα είναι, η λεφτάδες, η μανεκέν, από εδώ είμαι, και είμαι χρόνια στην νύχτα, και ξέρω τη παίζει.
και οσο για τις φοιτήτριες που λες πάνε με φοιτητές και με κάποιους ντόπιους αλλά αυτή, η μπάρμαν θα είναι, η λεφτάδες, η μανεκέν, από εδώ είμαι, και είμαι χρόνια στην νύχτα, και ξέρω τη παίζει.
Poutaniaris_xl
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
otan ειχα παει φανταρος στα μερη εκεινα εφαγα τοσο μουνί... και μου κοστιζε ενα ποτο. οποτε μαλλον ισχυει το ρητο...ισχυει αυτο που λενε ότι στην κομοτηνη είναι τσαμπα το #ουνί?
ollandos3
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2008
- Like
- 12
- Πόντοι
- 6
ραδιο αρβυλα keep waliking...!otan ειχα παει φανταρος στα μερη εκεινα εφαγα τοσο μουνί... και μου κοστιζε ενα ποτο. οποτε μαλλον ισχυει το ρητο...
vicepresident
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2009
- Κριτικές
- 26
- Like
- 0
- Πόντοι
- 11
Εγινε η βόλτα εχθες λίγο αργά (μετά τις 11.00-11.30) καθώς καθυστέρησαν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις!
Πήγα να βρώ την Αντριάννα (Ουγγαρέζα) - απέναντι απο το Εξπες Σερβις (Δυτικό Λιντλ) αλλά δυστυχώς ήταν κλειστό!
Βουρ για το αλλο στην αλλη είσοδο της πόλης (ανατολική).
Βγήκε ενα νεαρο κοντο αλλά με καλες αναλογίες. Βανεσα απο Σλοβακία ετων 20. Προσωπο τιποτα παρα μόνο οταν χαμογελά, αρκετά καλο βυζάκι και ωραίο δέρμα (στα συν το ντουζ πριν με πάρει). Τώρα στην πράξη...
Ξεκινά με φιλακια και κατεβαίνει με υποτυπωδες ισπανικο και μετά σλουρπ τα @@ και στη συνεχεια φοράει το κουστουμακι στον κυριο και αρχιζει ματζικ λαϊφ με το βλεμα προς εμενα!!! Χαδακια , φιλακια και στα βυζακια και ευκολοχείριστη λογω των μικρων διαστάσεών της αλλά και της καλής διάθεσης της. Συμμετοχή αρκετά καλή και με ηχητικά εφέ!
υγ. ρώτησα αν οι βόλτες που κάνουν οι ντόπιοι γίνονται μετά τις 12 ή πριν και δεν απάντησε κανεις
Πήγα να βρώ την Αντριάννα (Ουγγαρέζα) - απέναντι απο το Εξπες Σερβις (Δυτικό Λιντλ) αλλά δυστυχώς ήταν κλειστό!
Βουρ για το αλλο στην αλλη είσοδο της πόλης (ανατολική).
Βγήκε ενα νεαρο κοντο αλλά με καλες αναλογίες. Βανεσα απο Σλοβακία ετων 20. Προσωπο τιποτα παρα μόνο οταν χαμογελά, αρκετά καλο βυζάκι και ωραίο δέρμα (στα συν το ντουζ πριν με πάρει). Τώρα στην πράξη...
Ξεκινά με φιλακια και κατεβαίνει με υποτυπωδες ισπανικο και μετά σλουρπ τα @@ και στη συνεχεια φοράει το κουστουμακι στον κυριο και αρχιζει ματζικ λαϊφ με το βλεμα προς εμενα!!! Χαδακια , φιλακια και στα βυζακια και ευκολοχείριστη λογω των μικρων διαστάσεών της αλλά και της καλής διάθεσης της. Συμμετοχή αρκετά καλή και με ηχητικά εφέ!
υγ. ρώτησα αν οι βόλτες που κάνουν οι ντόπιοι γίνονται μετά τις 12 ή πριν και δεν απάντησε κανεις
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 82
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K