Νέα

Kολυμβηση.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Boldemort
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 127
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και αν ενδιαφερεσαι πραγματικα για την υγεια σου συνολικα οπως βλεπω απ'τα λεγομενα σου οτι κανεις ειλικρινα εχεις σκεφτει και ολα τα υπολοιπα απειρα health benefits που χανεις απο το να μην κολυμπας στη θαλασσα.. :huh: :think: :S;;;??? Ψυχικη ευεξια,μεταλλα,ιοντα,ιωδια,και ολα τα λοιπα απειρα στοιχεια του θαλασσινου νερου που γεμιζουν τον οργανισμο σου με υγεια για ολο τον χειμωνα!!! τυχαιο ειναι που ολοι οι γεροι χειμερινοι κολυμβητες ειναι δυνατοι σαν ταυροι και φτανουν τα 90 χωρις αρωστιες,κτλ ενω στη πισινα παιρνεις μονο τα μυοσκελετικα οφελη του νερου ρισκαροντας ομως ολα τα αλλα αρνητικα που ειπαμε...δε μπορω να καταλαβω τι νοημα εχει η πισινα καλοκαιριατικα οταν εχουμε την ωραιοτερη θαλασσα για κολυμπι στον κοσμο... :- :- :- :huh: :huh: :huh: :huh: :think: :think: :think: :S :S :S :idiot: :idiot: :idiot: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:;;;;;;???????????????

Στην θαλασσα ειναι ευκολοτερο φιλε λογω του αλατιου που σε κραταει αλλα το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να πηγαινω καθε μερα θαλασσα και αν πηγαινω θελω βενζινες ασε την βρωμα που θα παιζει στις κοντινες στην Αθηνα τουλαχιστον η πισινα εχει χλωριο και την καθαριζουν συχνα

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ανοιγει ο αλλος θεμα για κολυμβηση και διαβαζουμε για τζιμ...

Ναι σιγουρα ειδικα στους κοιλιακους που φτιαχνεις με την κολυμβηση δεν συγκρινεται με το γυμναστηριο εχεις δικιο

κοιτα δεν θελω να γινω σφτιχτης και ντουλαπας. Το θεμα ειναι να εχεις ωραιο σωμα αρμονικο οχι μποντυμπιλντεριές  :headbang: :headbang:

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Στο κολυμβητηριο οι 10 στους 10 που κανουν καιρο ειναι τερμα φέτες στο γυμναστηριο μπορεις να πεις το ιδιο? 7 στους 10 να ειναι και αν ξαναλεω το υπερβολικα φουσκωμενο σωμα εμενα δεν μ αρεσει. Θελω να ειμαι αδυνατος γυμνασμενος και νευρωδης. Ογκο δεν θελω

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Στο κολυμβητηριο οι 10 στους 10 που κανουν καιρο ειναι τερμα φέτες στο γυμναστηριο μπορεις να πεις το ιδιο? 7 στους 10 να ειναι και αν ξαναλεω το υπερβολικα φουσκωμενο σωμα εμενα δεν μ αρεσει. Θελω να ειμαι αδυνατος γυμνασμενος και νευρωδης. Ογκο δεν θελω
Είναι λάθος η σύγκριση.Αερόβια το ένα,αναερόβια το άλλο.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16

Πόση ώρα κολυμπάς τη φορά και τι απόσταση κάνεις?

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Άλλο ένα μήνα θα πας και θα το σταματήσεις έτσι κι αλλιώς βρε καραγκιόζη,τι μας ζαλίζεις τ @@.

Άνοιξες και θρεντ,νούμερο.

Δε δυσκολεύτηκα να βγάλω το 50άρι στην αρχή λέει και το θεωρεί κατόρθωμα.Έτοιμος για τρίαθλο είσαι.Τρομάρα σου.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.201
Πόντοι
22.785
Άλλο ένα μήνα θα πας και θα το σταματήσεις έτσι κι αλλιώς βρε καραγκιόζη,τι μας ζαλίζεις τ @@.

Άνοιξες και θρεντ,νούμερο.

Δε δυσκολεύτηκα να βγάλω το 50άρι στην αρχή λέει και το θεωρεί κατόρθωμα.Έτοιμος για τρίαθλο είσαι.Τρομάρα σου.

Μού άρέσης πού όμιλής σάν μια φενάκη, η όποία καλύπτει τήν άνυπαρξία του !!

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
χαλαρά 45λεπτα με 1 ωριτσα καθε φορα. 

Θα σε απογοητεύσω αλλά με χαλαρό κολύμπι για 45 λεπτά φέτες δεν γίνεσαι. Το πολύ-πολύ να χαλαρώσεις και να αισθάνεσαι καλύτερα.
Οι αθλητές που βλέπεις και είναι φέτες εκτός από τα βάρη που κάνουν κολυμπάνε δεμένοι με λάστιχο όση ώρα εσύ χαλαρώνεις.
Γενικά το κολύμπι είναι πολύ καλή γυμναστική για όσους έχουν πρόβλημα με αρθρώσεις, μέση κλπ και σαν αποκατάσταση τραυματισμών αλλά για να δεις αποτέλεσμα από κολύμπι μόνο χρειάζεται σκληρή προπόνηση.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
Ειναι εδω και κανας μήνας που έχω ξεκινησει κολυμβηση και μου αρεσει αρκετα σαν άθλημα...

εσεις κάνετε??? για πειτε καμια γνωμη. Το κολυμπι γυμναζει ολο το σωμα ταυτοχρονα εχω ακουσει αλλα το νιωθω και εγω στην προπονηση, πηγαινω 3 φορες την εβδομαδα και κανω καμια ωριτσα την ημερα !

Συνηθως εχω και ωραια παρέα ... χαιρεται το ματι σου απο αυτες που κανουν κολυμβηση :grin:
αυτη την απορια ειχες 3 τα ξημερωματα  :birdman:
τραβα κανε πολο και ελα να μου πεις μετα  :birdman:

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Θα σε απογοητεύσω αλλά με χαλαρό κολύμπι για 45 λεπτά φέτες δεν γίνεσαι. Το πολύ-πολύ να χαλαρώσεις και να αισθάνεσαι καλύτερα.
Οι αθλητές που βλέπεις και είναι φέτες εκτός από τα βάρη που κάνουν κολυμπάνε δεμένοι με λάστιχο όση ώρα εσύ χαλαρώνεις.
Γενικά το κολύμπι είναι πολύ καλή γυμναστική για όσους έχουν πρόβλημα με αρθρώσεις, μέση κλπ και σαν αποκατάσταση τραυματισμών αλλά για να δεις αποτέλεσμα από κολύμπι μόνο χρειάζεται σκληρή προπόνηση.

Αμα δεν εχεις καθολου λιπος στην κοιλια και εισαι επιπεδος σε 5-6 μηνες θα αρχισεις να βλεπεις αποτελεσμα. Εγω πως ειχα κανει κοιλιακους στο TKD? εκανα βαρη? δεν εκανα

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ειναι λαθος να πιστευει καποιος οτι φετες γινεται μονο με τα βαρη και στα γυμναστηρια... χασε 10 κιλα αν εισαι μπουλουκος στεγνωσε την κοιλια σου και ελα μετα  με απλες καμψεις και ενα οργανο για κοιλιακους με μαξιλαρακι να δεις σε ενα χρονο πως θα γινεις.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Αμα δεν εχεις καθολου λιπος στην κοιλια και εισαι επιπεδος σε 5-6 μηνες θα αρχισεις να βλεπεις αποτελεσμα. Εγω πως ειχα κανει κοιλιακους στο TKD? εκανα βαρη? δεν εκανα

Οι κοιλιακοί είναι μυς και για να κάνεις κοιλιακούς πρέπει να τους γυμνάσεις με αντιστάσεις.
Εκτός αν εννοείς σαν κοιλιακούς αυτούς που φαίνονται σε κάτι τύπους που το βάρος τους είναι 15-20 κιλά κάτω από το ύψος.

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οι κοιλιακοί είναι μυς και για να κάνεις κοιλιακούς πρέπει να τους γυμνάσεις με αντιστάσεις.
Εκτός αν εννοείς σαν κοιλιακούς αυτούς που φαίνονται σε κάτι τύπους που το βάρος τους είναι 15-20 κιλά κάτω από το ύψος.

Ξερω καλα τι ειναι οι κοιλιακοι γιατι έχω.  :birdman:

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ανοιχτη πλατη πεταχτοι ωμοι και μια καλη γραμμωση στην κοιλια δεν σου κανει δηλαδη? ε ρε πουστη μου ολοι σφιχτες θελετε να γινετε  :2funny: :2funny:

νομιζεις οτι σφιχτης σημαινει και δυναμη?

ειπα εξαρχης οτι δεν θελω ογκο... ενα κανονικο γραμμωμενο σωμα μου κάνει

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Το επιπλεον βαρος δεν σου προσθετει δυναμη και δεν θα βοηθησει καποιον να ανεβασει τους χρονους του ενταξει αν καποιος ειναι μποντιμπιλντερας και φανατικος του γυμναστηριου πάω πασο εγω δεν το προτιμω παντως σαν πρωτη επιλογη το γυμναστηριο για να ασκηθει καποιος προσωπικη μου γνωμη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom