Νέα

Kολυμβηση.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Boldemort
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 127
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Θα περιμενω σημερα να δω αμα ξεβουλωσει. Δεν ειναι και η πρωτη φορα που μου συμβαινει.  :)
Κλεισε το ενα και χτυπα με την παλαμη το αλλο σαν βεντουζα ....... θα θεραπευτεις γρηγορα !!!!!!  :birdman:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ελα, να γινεις τουμπανο

1)600 κ 4x100 ΜΑ(ποδ/ασκ/κολ)
2)10x100 ΕΛ (προετοιμασια για το κυριο σετ)
3)4x50 καθ 1' ΣΤΥΛ, 8x25 ΣΤΥΛ καθ 35'' Χ3φορες.
Ενδιαμεσα 100 χαλαρα ΣΦ 29-30
καλυτερο μεσο ορο
4)600 ασκ πεδ
   4x100 ΜΑ πεδ
5)900χερ (200 ΕΛ ανα 3-5,3-7 ,100ΥΠΤ)
6)12x50 ποδ(2max,1αργο)ΣΤΥΛ καθ 1'10
ΧΑΛΑΡΑ
ΣΥΝΟΛΟ 6.000
πορνοδες

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Το εχεις δοκιμασει στον εαυτο σου, πιανει;  :birdman:
Ειπα να το δοκιμαζες πρωτος μαν  :birdman:

Όχι.

Δοκίμασε το πιστολάκι με σφαίρες. Από που νομίζετε ότι την έπαθε την ζημιά;
Οτι εισαι μαλακας φαινοταν αλλα και τοοοοοοσο πολυ οχι....

Μαλλον χασοδικης θα εισαι κιολας !!!!! :birdman:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ποιον προηγουμενο μήνα ρε μαλέα? χρονια κανω TKD εχω κατεβει και σε αγωνες  :2funny: :2funny:

εφυγα παω να παρω το τσαντακι μου και εφυγα για προπονησουλα... σας κατουραω  :birdman:

Έχει και τσαντάκι η σούπερ μπολντερίνα

idontknownothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
γέμισαν και οι πισίνες με καραγκιόζηδες που όλοι λένε το ίδιο πράγμα "πολύ καλό άθλημα το κολύμπι" και μπαίνουν μέσα πιάνουν τις καλύτερες διαδρομές και παριστάνουν τις κουράδες δυσκολεύοντας το έργο όλων αυτών που θέλουν να κάνουν την δουλεία τους  :jerking: :jerking: :jerking:
η κολύμβηση είναι καλό άθλημα αλλά μόνο αν ξέρεις να κολυμπάς διαφορετικά δεν κάνεις κάτι αν σε ενδιαφέρει πραγματικά αντι να κοιτάς κώλους προσπάθησε να βρεις κανέναν προπονητή να σου πει 5 πράγματα...
το γυμναστήριο δεν είναι άθλημα αλλά ένα απαραίτητο συμπλήρωμα για τα αθλήματα που στόχο έχει την ενδοινάμοση των μυών, τώρα άμα περίμενες απλά σηκόνωντας μια μπάρα να γίνεις και αθλητής...τρομάρα σου!
να σου πω ότι και η πισίνα έχει τραυματισμούς(έχω μέχρι στιγμής χαλάσει και τους δύο ώμους μου...)
η καλύτερη λύση είναι το τρέξιμο είναι εύκολο γίνετε παντού και δεν θέλει εξοπλισμούς και συμπράγκαλα, άσε που φτάνεις άνετα σε επίπεδο αρκετα καλό γρήγορα και μπορείς να κατέβεις σαν ερασιτέχνης σε πλήθος αγώνων...

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
γέμισαν και οι πισίνες με καραγκιόζηδες που όλοι λένε το ίδιο πράγμα "πολύ καλό άθλημα το κολύμπι" και μπαίνουν μέσα πιάνουν τις καλύτερες διαδρομές και παριστάνουν τις κουράδες δυσκολεύοντας το έργο όλων αυτών που θέλουν να κάνουν την δουλεία τους   :jerking: :jerking: :jerking:
η κολύμβηση είναι καλό άθλημα αλλά μόνο αν ξέρεις να κολυμπάς διαφορετικά δεν κάνεις κάτι αν σε ενδιαφέρει πραγματικά αντι να κοιτάς κώλους προσπάθησε να βρεις κανέναν προπονητή να σου πει 5 πράγματα...
το γυμναστήριο δεν είναι άθλημα αλλά ένα απαραίτητο συμπλήρωμα για τα αθλήματα που στόχο έχει την ενδοινάμοση των μυών, τώρα άμα περίμενες απλά σηκόνωντας μια μπάρα να γίνεις και αθλητής...τρομάρα σου!
να σου πω ότι και η πισίνα έχει τραυματισμούς(έχω μέχρι στιγμής χαλάσει και τους δύο ώμους μου...)
η καλύτερη λύση είναι το τρέξιμο είναι εύκολο γίνετε παντού και δεν θέλει εξοπλισμούς και συμπράγκαλα, άσε που φτάνεις άνετα σε επίπεδο αρκετα καλό γρήγορα και μπορείς να κατέβεις σαν ερασιτέχνης σε πλήθος αγώνων...

Μ αρεσει που λες τους αλλους καραγκιοζηδες και την ιδια στιγμη μου λες οτι το τρεξιμο γινεται παντου δηλαδη το παντου τι σημαινει? και πανω στα κατσαβραχα? ή μηπως να βγω σε καμια λεωφορο να τρεχω και να με πατησει κανα αμαξι καμια μερα  :2funny: :2funny:

Τρεξιμο σε ανωμαλο δρομο δεν κανεις... γιατι εχεις κραδασμους το τρεξιμο πρεπει να γινεται 1000αρι και μονο σε ταρτάν ή και οσο θες για οση ωρα θες.

Δεν ισχυει αυτο που λες αμα η ομαδα εχει προπονηση εχει αλλες ωρες δεν ενοχλουμε κανεναν... κολυμπι ξερω γενικοτερα και πριν παω κολυμβητηριο οταν πηγαινα θαλασσα με εχανες.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
Μ αρεσει που λες τους αλλους καραγκιοζηδες και την ιδια στιγμη μου λες οτι το τρεξιμο γινεται παντου δηλαδη το παντου τι σημαινει? και πανω στα κατσαβραχα?

Τρεξιμο σε ανωμαλο δρομο δεν κανεις... γιατι εχεις κραδασμους το τρεξιμο πρεπει να γινεται 1000αρι και μονο σε ταρτάν ή και οσο θες για οση ωρα θες.

Παρατήστε πισίνες  ταε κβο ντα και στίβους και αρχίστε την τραμπάλα. Θα διαπρέψετε.

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Το τρέξιμο αν δε γίνει με σωστή τεχνική είναι πολύ πιο επιβλαβές για τις αρθρώσεις από το κολύμπι.

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ακριβως πολυ σωστο αυτο που λεει ο jose.

idontknownothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
Το τρέξιμο αν δε γίνει με σωστή τεχνική είναι πολύ πιο επιβλαβές για τις αρθρώσεις από το κολύμπι.

και το κολύμπι το ίδιο τύπε...
τώρα δεν του είπα να πάει να γίνει κεντέρης...
για αντοχή να ανεβάσει 4-6 χλμ την ημέρα με ένα 70-75%
τώρα άμα τρέχεις σαν :zombie: τι να σου πω ρε τύπε τράβα σε κανα μπιτσ μπαρ και ασε τα ταρταν και τις πισίνες :P

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ρε τυποι μιας και ειπαμε για ταρταν μετα την προπονηση δεν το παμε για κανα Στεργιου το κολπο
να τσιμπησουμε τιποτα ταρτάκια και εκλερακια και κρουασανακια  :P

idontknownothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
Ρε τυποι μιας και ειπαμε για ταρταν μετα την προπονηση δεν το παμε για κανα Στεργιου το κολπο
να τσιμπησουμε τιποτα ταρτάκια και εκλερακια και κρουασανακια  :P

τυπε εισαι απαραδεκτος... :P

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μη τρως σαβούρες.

ε δεν γινεται ρε τυπε 1-2 φορες την εβδομαδα κανα σουβλακο και τιποτα γλυκα θα τα τσακίσεις  :grin:

ειπαμε γυμναστικη αλλα οχι και να σηκωνεσαι 3 η ωρα το βραδυ να τρως μισο φλυτζανακι ρυζι με μελια μεσα και καρυδια και δεν ξερω και εγω τι αλλο τρωνε

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Μη τρως σαβούρες είπα,όχι να ξυπνάς στις 3 το πρωί να τρώς βρασμένο ρύζι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom