Νέα

Kολυμβηση.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Boldemort
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 127
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Παντως εχουν ορισμενες και στο κολυμβητηριο κυτταριτιδα την αλλη φορα μιλαγα με μια και μου ελεγε οτι κανει 8 χρονια αλλα λιγη κυτταριτιδα την ειχε αλλα ειχε φοβερο σωμα... επινε πολλους καφεδες ομως που κανουν παρακρατηση υγρων και δημιουργουν κυτταριτιδες...

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν ξέρω τι κάνουν οι αθλητές, αλλά έχω δει πολλούς μετά από τραυματισμό σε μηχανήματα. Οι ασκήσεις που λες είναι πολυαρθρικές. Τι σχέση έχουν με την επαναφορά από τραυματισμό;

Βρε θες γυμναστηριο? γυμναστηριο οκ. Εγω πιστευω παντως οτι υπαρχουν καλυτερες ασκησεις απο το γυμναστηριο και τα βαρη του στο οποιο ο γυμναστης δεν ειναι απο πανω σου οποτε μια ασκηση να κανεις λαθος και να τραυματιστεις την γαμησες μετα

ενω στο κολυμπι τι τραυματισμο να παθεις? πρεπει να το προσπαθησεις αρκετα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Παντως εχουν ορισμενες και στο κολυμβητηριο κυτταριτιδα την αλλη φορα μιλαγα με μια και μου ελεγε οτι κανει 8 χρονια αλλα λιγη κυτταριτιδα την ειχε αλλα ειχε φοβερο σωμα... επινε πολλους καφεδες ομως που κανουν παρακρατηση υγρων και δημιουργουν κυτταριτιδες...
Ναι αλλά οι καφεδες ειναι αντιοξειδωτικοι και καθυστερουν τη γηρανση τυπε...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Δεν υπαρχει τετοιο θεμα τύπε, το καρδιογραφημα μου ειναι τελειο, το τριπλεξ το ιδιο, ολοι οι αρσενικοι μου προγονοι περασαν τα 85 και μου εχουν πει οτι η γραμμη στο χερι μου δειχνει οτι θα περασω τα 90.
με κατι τετοιους μενουμε ανεργοι εμεις :-

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε τι ηλικιες γυναικων παιζουν εκει?

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ναι αλλά οι καφεδες ειναι αντιοξειδωτικοι και καθυστερουν τη γηρανση τυπε...

Καφεδες δεν πινω τσιγαρα δεν καπνιζω δεν μ αρεσει πλεον τιποτα απο ολα αυτα. Επισης ουτε μπυρα πινω μονο κοκα κολιτσα με κανα σουβλακι τα οποια εχω ψιλοκοψει τωρα γιατι κανω και λιγη διατροφη οσο μπορω  :P

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Καφεδες δεν πινω τσιγαρα δεν καπνιζω δεν μ αρεσει πλεον τιποτα απο ολα αυτα. Επισης ουτε μπυρα πινω μονο κοκα κολιτσα με κανα σουβλακι τα οποια εχω ψιλοκοψει τωρα γιατι κανω και λιγη διατροφη οσο μπορω  :P
Τι εγινε Μπολντη, γιατι τοση προσοχη?
Μας γυαλισε κανενα καλο γκομενακι και θελουμε να ειμαστε φιτ?
Ρε εκει στο κολυμβητηριο εχει και κυλικειο να γνωρισω την τυπισσα με την κυτταριτιδα?

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τυπε τι ηλικιες γυναικων παιζουν εκει?

Την ωρα που παω εγω μεσημερακι κατα τις 2-3 (πριν να φαω για μεσημερι) μαζευει πιτσιρικια 16-17-18 αλλα εχει και μεγαλυτερες αναλογα την ωρα που θα πας.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Την ωρα που παω εγω μεσημερακι κατα τις 2-3 (πριν να φαω για μεσημερι) μαζευει πιτσιρικια 16-17-18 αλλα εχει και μεγαλυτερες αναλογα την ωρα που θα πας.
τιποτα 60+ που πανε για τα αρθριτικα τους δεν εχει τυπε? :-

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Τι να τα κανουμε τα πιτσιρικια ρε Μπόλντη?
Καμια τριανταρα γεματουλα δεν εχει?

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τι εγινε Μπολντη, γιατι τοση προσοχη?
Μας γυαλισε κανενα καλο γκομενακι και θελουμε να ειμαστε φιτ?
Ρε εκει στο κολυμβητηριο εχει και κυλικειο να γνωρισω την τυπισσα με την κυτταριτιδα?

Χοντρος δεν ειμαι γιατι παντα ειχα καλο μεταβολισμο και οτι σκουπιδι ετρωγα δεν με επηρεαζε σοβαρα αλλα αθλουμαι και χρονια φιλε... εκανα TKD χρονια εχω 2 dan δεν ειμαι πανω απο 77 κιλα και δεν εχω κοιλιες και ξιγκια  :P

απλα ειπα να δοκιμασω κατι καινουργιο... και σκεφτηκα την κολυμβηση. ΓΥμναστηριο δεν θελω εκανα παλια διακεκομενα ... πολεμικες τεχνες αλλες δεν θελω στιβο κανω λιγο μονος μου παω για 1000αρι και κανω και ανοιγματα με διατασεις κτλπ ε αυτα πανω κατω ελπιζω να εχουμε παντοτε χρονο να αθλουμαστε

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τι να τα κανουμε τα πιτσιρικια ρε Μπόλντη?
Καμια τριανταρα γεματουλα δεν εχει?

ελα γραψου να δεις τι να σου πω τις ωρες που παω εχει μικρες  :grin:

για καμακι θα ερθεις εσυ? μετα λες για μενα που σου ειπα απλα οτι θαυμαζω το ωραιο !!!

Καμια φορα βλεπω και μεγαλυτερες βεβαια 20-25 που μερικες κανουν και προπονησεις σε μικρα παιδια
αυτες λεω εχουν φοβερο σωμα

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Ειναι εδω και κανας μήνας που έχω ξεκινησει κολυμβηση και μου αρεσει αρκετα σαν άθλημα...

εσεις κάνετε??? για πειτε καμια γνωμη. Το κολυμπι γυμναζει ολο το σωμα ταυτοχρονα εχω ακουσει αλλα το νιωθω και εγω στην προπονηση, πηγαινω 3 φορες την εβδομαδα και κανω καμια ωριτσα την ημερα !

Συνηθως εχω και ωραια παρέα ... χαιρεται το ματι σου απο αυτες που κανουν κολυμβηση :grin:

Ναι ρε μαν πραγματικα το κολυμπι ειναι η καλυτερη πληρεστερη και ασφαλεστερη ασκηση συμφωνω απολυτα με τα οσα λες ειλικρινα ομως ρε συ μεσ'το κατακαλοκαιρο πηγες και γραφτηκες σε πισινα που'ναι φουλ ανθιυγεινη ρισκαροντας να παθεις ενα σωρο δερματικα και αναπνευστικα (νοσο των λεγεωναριων,μυκητιαση,και δε συμαζευεται.. :o :o :o) οταν ζουμε στην ωραιοτερη χωρα στον κοσμο για κολυμπι το καλοκαιρι στη θαλασσα με τις καλυτερες παραλιες που μπορεις να βρεις παγκοσμιως και εκει δε θα παιρνεις ματι κολυμβητριες με πλατες, μυς και πλακα βυζι με ολοσωμα μαγιω αλλα στρινγκακια και βυζακια... :boobies: :boobies: :boobies:!!! Ελεος ρε μαν για σενα το λεω με απολυτη κατανοηση ειναι παρανοικο να πληρωνεις κολυμβητηριο αυτη την εποχη λες και ζουμε στη Ισλανδια ρε μαν ελεοςςςςςςςςςςς :idiot: :idiot: :idiot: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :headbang: :headbang: :headbang:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Ναι ρε μαν πραγματικα το κολυμπι ειναι η καλυτερη πληρεστερη και ασφαλεστερη ασκηση συμφωνω απολυτα με τα οσα λες ειλικρινα ομως ρε συ μεσ'το κατακαλοκαιρο πηγες και γραφτηκες σε πισινα που'ναι φουλ ανθιυγεινη ρισκαροντας να παθεις ενα σωρο δερματικα και αναπνευστικα (νοσο των λεγεωναριων,μυκητιαση,και δε συμαζευεται.. :o :o :o) οταν ζουμε στην ωραιοτερη χωρα στον κοσμο για κολυμπι το καλοκαιρι στη θαλασσα με τις καλυτερες παραλιες που μπορεις να βρεις παγκοσμιως και εκει δε θα παιρνεις ματι κολυμβητριες με πλατες, μυς και πλακα βυζι με ολοσωμα μαγιω αλλα στρινγκακια και βυζακια... :boobies: :boobies: :boobies:!!! Ελεος ρε μαν για σενα το λεω με απολυτη κατανοηση ειναι παρανοικο να πληρωνεις κολυμβητηριο αυτη την εποχη λες και ζουμε στη Ισλανδια ρε μαν ελεοςςςςςςςςςςς :idiot: :idiot: :idiot: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :headbang: :headbang: :headbang:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και αν ενδιαφερεσαι πραγματικα για την υγεια σου συνολικα οπως βλεπω απ'τα λεγομενα σου οτι κανεις ειλικρινα εχεις σκεφτει και ολα τα υπολοιπα απειρα health benefits που χανεις απο το να μην κολυμπας στη θαλασσα.. :huh: :think: :S;;;??? Ψυχικη ευεξια,μεταλλα,ιοντα,ιωδια,και ολα τα λοιπα απειρα στοιχεια του θαλασσινου νερου που γεμιζουν τον οργανισμο σου με υγεια για ολο τον χειμωνα!!! τυχαιο ειναι που ολοι οι γεροι χειμερινοι κολυμβητες ειναι δυνατοι σαν ταυροι και φτανουν τα 90 χωρις αρωστιες,κτλ ενω στη πισινα παιρνεις μονο τα μυοσκελετικα οφελη του νερου ρισκαροντας ομως ολα τα αλλα αρνητικα που ειπαμε...δε μπορω να καταλαβω τι νοημα εχει η πισινα καλοκαιριατικα οταν εχουμε την ωραιοτερη θαλασσα για κολυμπι στον κοσμο... :- :- :- :huh: :huh: :huh: :huh: :think: :think: :think: :S :S :S :idiot: :idiot: :idiot: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:;;;;;;???????????????

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ελα γραψου να δεις τι να σου πω τις ωρες που παω εχει μικρες  :grin:

για καμακι θα ερθεις εσυ? μετα λες για μενα που σου ειπα απλα οτι θαυμαζω το ωραιο !!!

Καμια φορα βλεπω και μεγαλυτερες βεβαια 20-25 που μερικες κανουν και προπονησεις σε μικρα παιδια
αυτες λεω εχουν φοβερο σωμα
ελα, να γινεις τουμπανο

1)600 κ 4x100 ΜΑ(ποδ/ασκ/κολ)
2)10x100 ΕΛ (προετοιμασια για το κυριο σετ)
3)4x50 καθ 1' ΣΤΥΛ, 8x25 ΣΤΥΛ καθ 35'' Χ3φορες.
Ενδιαμεσα 100 χαλαρα ΣΦ 29-30
καλυτερο μεσο ορο
4)600 ασκ πεδ
  4x100 ΜΑ πεδ
5)900χερ (200 ΕΛ ανα 3-5,3-7 ,100ΥΠΤ)
6)12x50 ποδ(2max,1αργο)ΣΤΥΛ καθ 1'10
ΧΑΛΑΡΑ
ΣΥΝΟΛΟ 6.000

kleftomounis

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ανοιγει ο αλλος θεμα για κολυμβηση και διαβαζουμε για τζιμ. Το σωμα που θα φτιαξει καποιος σε τζιμ δε συγκρινεται με καμια αεροβια/υδροβια ασκηση. Ο καθενας διαλεγει τι θελει και τι του αρεσει. Εγω σταματησα το κολυμβητηριο πριν κανα 2μηνο (θα επανερθω απο σεπτεμβρη βεβαια) αλλα νιωθω πως μου λειπει. Καμια σχεση με τη θαλασσα που ειπωθηκε. Το καλυτερο γκατζετ για κολυμβητηριο παντως ειναι το αδιαβροχο μπ3 ;) Το χειροτερο ομως ειναι ο απειρος κοσμος που σκαει ειδικα στο γουδι που πηγαινα, σκεφτομαι για οακα απο σεζον αλλα ειναι αρκετα τσιμπιμενα.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.201
Πόντοι
22.785
Ειναι εδω και κανας μήνας που έχω ξεκινησει κολυμβηση και μου αρεσει αρκετα σαν άθλημα...

εσεις κάνετε??? για πειτε καμια γνωμη. Το κολυμπι γυμναζει ολο το σωμα ταυτοχρονα εχω ακουσει αλλα το νιωθω και εγω στην προπονηση, πηγαινω 3 φορες την εβδομαδα και κανω καμια ωριτσα την ημερα !

Συνηθως εχω και ωραια παρέα ... χαιρεται το ματι σου απο αυτες που κανουν κολυμβηση :grin:

Πού  πάς στό ΟΑΚΑ ???

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Oχι αλλα οταν ερχονται οι γυναικες με τα σωματα που έχουν κολυμπας πιο άνετα... σαν πούπουλο  :boobies: :boobies:

btw οποιος θελει να γυμναστει να το ξεκινησει αμεσα... πιστευω ειναι πολυ ανωτερο απο το γυμναστηριο και τα βαρη.
Ανώτερο πως ακριβώς?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom